Weer nepnieuws: Dit gebeurde er echt toen pro-Trump scholieren veteraan zouden hebben bespot

(Afbeelding: (4)).

————————————————————————————————————————————-

Katholieke scholieren met pro-Trump petjes op die een ‘inheemse’ veteraan zouden hebben bespot gingen het afgelopen weekend als een lopend vuurtje door de Amerikaanse en vervolgens ook naar de Nederlandse en andere Europese massamedia. Er was weer eens iets gevonden om Trump en zijn aanhangen te ‘bashen’. Correctie: er was weer iets verzonnen, want dit gebeurde er echt. Net toen we dachten dat het schaamteloze nepnieuws van ‘onze’ ‘kwaliteits’media al tot een absoluut dieptepunt was gezakt, blijken de verdraaiingen, misleidingen en flagrante leugens nog erger te worden.

In Washington vonden twee demonstraties plaats: de 46e ‘Mars voor het Leven’, die enkele tienduizenden deelnemers trok, en de eerste ‘Inheemse Mensen Mars’, waar ongeveer 10.000 mensen aan deelnamen, inclusief leden van de zogenaamde ‘Zwarte Hebreeërs’. De afstand tussen beide groepen bedroeg ongeveer 4 kilometer.

Provocatie kwam juist van inheemse veteraan

Na de Mars voor het Leven verzamelde een groep katholieke scholieren met ‘Make America Great Again’ petjes zich bij het Lincoln Memorial om daar door een bus te worden opgehaald. Op dat moment kwam er een groep demonstranten van de ‘Inheemse Mensen Mars’, die de scholieren begon uit te schelden. Die reageerden daar met toestemming van een van hun docenten met een schoollied op.

Vervolgens ging Nathan Phillips, de bewuste 64 jarige inheemse ‘veteraan’, tussen de scholieren staan en begon pal voor Nick Sandmann provocerend op zijn trommel te slaan en te zingen. Sandmann keek hem enkel wat lacherig aan, en maande zijn medescholieren om afstand te houden en respect te blijven tonen.

Een andere ‘inheemse’ activist begon vervolgens te schreeuwen dat ‘jullie blanken terug naar Europa moeten, dit is niet jullie land!’

Tegen de Washington Post loog Phillips vervolgens dat Sandmann hem ‘de weg geblokkeerd’ had, maar op de hele video is duidelijk te zien dat juist het omgekeerde het geval was en de provocatie van Phillips en de ‘progressieve’ demonstranten kwam.

Linkse haat tegen rechts en conservatief kent geen grenzen meer

De media namen echter slechts een fragment van de video en keerden het ware verhaal vervolgens 180 graden om. Allerlei bekende en minder bekende ‘progressieve’ figuren konden vervolgens ongestoord roepen dat die katholieke scholieren opgesloten zouden moeten worden. De racistische haatgroep Black Lives Matter dreigde zelfs met moord- en bomaanslagen.

Wederom blijkt dat de haat van ‘progressief’ en ‘links’ tegen alles wat rechts en conservatief is geen grenzen kent, mede omdat bijna alle grote Westerse media door links worden gecontroleerd, en dit soort schandalige en haataanwakkerende nepnieuws daarom maar al te graag kritiek- en klakkeloos overnemen.

Xander

(1) Nachtwächter
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: .screenshot persoonlijke opname gebruiker ka_ya111/instagram).