Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang

Oost Europese landen weigeren mee te werken met Merkel/Soros immigratieplan om islam, chaos en onrust in alle uithoeken van de EU te importeren –
De ‘Opperste Sovjet’ van de EU heeft zonder het te beseffen een grote stap gezet naar zijn eigen uiteindelijke ontmanteling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

Met de politieke aanval op Hongarije, dat weigert zijn grenzen te openen voor massa immigratie en islam, heeft de EU een grote stap gezet naar zijn eigen ondergang, schrijft journalist-analist Tom Luongo. Hij vergelijkt het Europese Parlement met een ouder die de bekende cruciale fout maakt door volledig door het lint te gaan tegen een ongehoorzaam en opstandig kind. De schade die zo’n woede uitbarsting veroorzaakt –door Luongo de ‘nucleaire optie’ genoemd- is vaak permanent en veroorzaakt littekens die achteraf niet met ‘sorry’s’ kunnen worden gerepareerd. En dat moet je al helemaal niet doen met een volk dat nog maar kort geleden decennialang onder een ander totalitair regime heeft gezucht en gekreund.

‘De EU heeft nu tegen Hongarije zijn eigen versie van de nucleaire optie in gang gezet, omdat het land weigert migranten te accepteren als onderdeel van het Soros/Merkel plan om chaos en onrust in alle uithoeken van de Europese Unie te importeren,’ schrijft Luongo. De Hongaarse premier Viktor Orban ‘is politiek direct achter George Soros aangegaan door een krachtige anti-NGO wet aan te nemen die vergelijkbaar is met president Putins in Rusland aangenomen wet.’

‘EU is fundamenteel anti-democratisch’

Orbans weigering om migranten op te nemen is ‘waar het rubber van nationale soevereiniteit de weg van het globalisme tegenkomt,’ vervolgt de analist. Orban weet precies wat hij doet en waarom. De reactie van Brussel is dan ook ‘een symptoom van een veel dieper en hardnekkig probleem dat wordt veroorzaakt door de fundamenteel anti-democratische structuur van de EU. Met een vernisje van democratie werd besloten over een tendentieus rapport (van een extreemlinkse Nederlandse GL politicus, die letterlijk op de beruchte ‘loon’lijst van miljardair-globalist George Soros staat), en stemden 487 parlementariërs voor het afpakken van het stemrecht van Hongarije, het uiteindelijke gevolg van een artikel-7 procedure.’

Dit is allemaal het gevolg van een anti-democratisch besluit van de Duitse kanselier Angela Merkel, die het Duitse parlement oversloeg en de wil van Brussel uitvoerde door de grenzen van haar land en Europa wagenwijd open te zetten voor miljoenen moslimmigranten.

‘Met andere woorden: deze nucleaire optie zat er altijd al aan te komen. Vanaf het moment dat Orban ‘nee’ zei en er tegen in verzet kwam werd artikel-7 in de pers genoemd. Dus vergis u niet, dit was altijd al het plan. Het probleem van de EU technocraten is alleen dat de volken hun landen terug willen, zoals met het Brexit en met de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging is gebleken.’

Europese burgers hebben nergens een stem in gehad, en dat wreekt zich

De Europeanen hebben nooit een stem gehad in het opzetten van het monstrueuze bureaucratische systeem in Brussel, dat zich bemoeit met zelfs de kleinste en futielste nationale wetten en gebruiken. De Europese burgers werd eveneens niets gevraagd toen hun nationale munten werden ingeruild voor de euro, noch over de honderden miljarden euro’s kostende welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid. Viktor Orban en zijn Italiaanse collega Matteo Salvini doorzien dat Duitsland de voor hen veel te zwakke euro misbruikt om nog rijker te worden, en tegelijkertijd de zuidelijke schuldenlanden onder druk zet om zich vanwege de transferbetalingen aan de strenge begrotingsregels te houden.

Daarom willen Salvini en Orban een ‘Liga van liga’s’ van populistische (dus volks-)partijen die weer gaat uitvoeren wat de burgers willen, en niet zoals het Europese (schijn)parlement enkel de belangen van een machtig clubje globalisten en financiers en hun politieke spreekpoppen zoals Angela Merkel, Emanuel Macron en Jean-Claude Juncker behartigt.

In de media wordt het beeld geschetst alsof Hongarije, Polen en Italië ‘wel de lusten maar niet de lasten’ willen, en veel mensen trappen daar in. ‘Maar dat is exact het beoogde effect: mensen verdelen over geld dat onder dwang wordt afgepakt (de welvaartsverplaatsingen van Noord naar Zuid), en vervolgens wordt gebruikt als politiek wapen.’ Volgens Luongo zijn beide systemen fout, zowel de transferbetalingen als de unilaterale bevelen van een Duitse kanselier die inmiddels van amper 30% van haar eigen volk de goedkeuring kan wegdragen, maar de facto wel de scepter zwaait in heel de EU.

Een kleine 80 jaar geleden probeerde een beruchte voorganger van haar met militaire middelen te doen wat Merkel met financiële en politieke chantage nu wel gelukt is, namelijk dictator worden van bijna heel Europa.

‘Dit wordt een nachtmerrie voor Merkel en al die huichelachtige EP’ers’

De nucleaire Artikel-7 optie gaat echter een nachtmerrie voor haar en haar kompanen Macron, Juncker en ‘de rest van alle 226 huichelachtige, zelfingenomen onderkruipers op Soros’ loonlijst in het Europese Parlement’ worden, zo stelt de journalist. En op die lijst staat namens GroenLinks ook Judith Sargentini, die het genoemde leugenachtige rapport over Hongarije opstelde.

‘Want niet de Franse poedel Emmanuel Macron of Angela Merkel, wier ‘dierlijke kracht’ een kakkerlak is, maar Orban en Salvini zijn de toekomst van Europa,’ vervolgt Luongo. ‘Zij weten wie hun vijanden zijn, en noemen hen bij hun naam. Beide mannen weten dat ze ‘nee!’ moeten blijven zeggen en iedereen die hun nationale soevereiniteit wil afbreken op een afstand moeten houden.’

Het Europese Parlement heeft de leiders van Hongarije, Polen en Italië juist nieuwe munitie gegeven. Ze kunnen nu tegen hun kiezers zeggen: zie je wel dat we gelijk hadden? Artikel-7 maatregelen zullen Orban en Salvini in eigen land vermoedelijk alleen maar populairder en krachtiger maken.

Ondertussen wordt Merkel in eigen land door steeds meer mensen, ook bekende en hoog geplaatste, zelfs van haar eigen partij, letterlijk een verrader genoemd, en is de anti-immigratie partij AfD aan een opmars bezig die, indien deze in hetzelfde tempo doorgaat, Merkels CDU al in 2021 kan achterhalen.

EP heeft onwetend grote stap gezet naar einde EU

Het zwaar door links gedomineerde EP (immers, de christendemocraten en ook veel liberalen zijn er nauwelijks meer te onderscheiden van de linksgroenen, en zeker niet van de sociaaldemocraten) heeft zichzelf daarom in de voet geschoten met de aanval op Hongarije, ook al wordt het in Brussel nu gevierd als een overwinning. Je kunt leiders die door hun eigen volk zijn gekozen namelijk niet zo vernederen en schandalig behandelen als nu wordt gedaan, zonder dat dit ernstige en blijvende schade veroorzaakt.

Wat wordt de volgende stap? Hongarije, Polen en misschien wel Italië uit de EU zetten? Dat zal nooit worden gedaan, want dat zal de ‘populisten’ nog meer voer geven, waarop zal de hele Unie uit elkaar spatten. En misschien is dat ook wel de minst slechte optie, gelet op het feit dat het EP en de EU anno 2018 als twee druppels water lijken op de voormalige Opperste Sovjet en het dictatoriale Politbureau, en de maatregelen die alle lidstaten in één grote grenzen-loze en geïslamiseerde dwangbuis moeten persen, almaar harder en dwingender worden.

‘Deze berisping is als een ouder die zegt: ‘Niet zolang jij onder mijn dak woont!’ Waarop het kind op zijn 18everjaardag wegloopt en daarna zelden nog iets van zich laat horen,’ besluit Luongo.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

13-09: EP neemt twee catastrofale besluiten: Aanval op Hongaarse democratie en invoering uploadfilter