‘Videobeelden explosie Nashville bewijzen aanval met raket’

—————————————————————————————————————————————-

Complex bevatte ‘spy hub’ van de NSA, waarmee telefoontjes en text berichten Amerikanen werden bespioneerd – Onbevestigd: In gebouw zou een controle plaatsvinden van frauduleuze stemcomputers van Dominion

—————————————————————————————————————————————-

De enorme explosie in het centrum van Nashville wordt in de mainstream media toegeschreven aan de 63 jarige Anthony Warner, maar hij lijkt – zoals zo vaak wordt gedaan – een ‘patsy’ te zijn voor wat er werkelijk is gebeurd. Op videobeelden is pal voor de explosie namelijk duidelijk een snel dalend rookspoor te zien, want wijst op een aanval met een raket, vermoedelijk afgevuurd door een drone. Het zou ook een ‘suicide’ drone geweest kunnen zijn.

Het (op Google Streetview geblurde) doelwit was een router complex van telecom gigant AT&T en de NSA, dat de inlichtingendiensten in staat stelde om alle via AT&T lopende telefoongesprekken en text berichten te bespioneren. In het artikel ‘The Wiretap Rooms‘ in The Intercept staat beschreven hoe de NSA in het hele land dit soort ‘spy hubs’ heeft opgezet.

‘Audit’ van Dominion stemcomputers gedwarsboomd?

De vorige eigenaar van het gebouw is volgens berichten Cerebus Capital, dat is verbonden aan Yagoobzadeh, dat een belang heeft in Dominion Voting Systems, wiens stemcomputers en software zijn gebruikt om de verkiezingen te vervalsen en een coup tegen Donald Trump te plegen. Sommige analisten zijn van mening dat de aanval bedoeld was om een in het gebouw geplande ‘audit’, een controle van deze Dominion stemcomputers te dwarsbomen. Dat is echter nog niet bevestigd.

Maar ongeacht het motief zullen de media wel weer hun aloude ‘rechtse extremist’ kaart trekken, en wordt inmiddels een uitgebreid ‘profiel’ van de 63 jarige Anthony Warner naar buiten gebracht. Ook van zijn arrestatie door de FBI werden meteen foto’s gepubliceerd.

Op videobeelden van een afstandje is echter duidelijk een rookspoor te zien, dat bijna verticaal vanuit de lucht neerdaalt, waarna er onmiddellijk een explosie volgt:

Deze video wordt voor zover bekend niet op YouTube toegelaten, maar is wel op Brighteon te zien.

‘Militaire operatie’

‘Dit betekent dat dit een militaire operatie was,’ concludeert Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Het lijkt erop dat de explosie is geconstrueerd om het lokale EMP effect te maximaliseren, zodat de gevoelige elektronica in het AT&T / NSA centrum zou worden uitgeschakeld.’

Deze beveiligingscamera filmde de explosie. Vlak daarvoor is duidelijk een stem vanuit een megafoon te horen: ‘Als u dit bericht kunt horen, evacueer dan nu.’ Dit zou vanuit een busje zijn omgeroepen:

Sommige getuigen zouden ook schoten van vuurwapens hebben gehoord, maar dat kan mogelijk een vals bericht zijn om mensen af te leiden van het feit dat het om een raketaanval ging.

De conservatieve radio presentator Hal Turner denkt dat het ‘energie wapen’ uit een satelliet is geweest, maar dat lijkt mij erg onwaarschijnlijk. De richting van het rookspoor is namelijk goed te volgen, wat wijst op een projectiel. De flits van een energiewapen zou geen zichtbare beweging moeten hebben gehad, omdat bijvoorbeeld een laserstraal (bijna) de snelheid van het licht heeft.

Xander


(1) Natural News
(2) Hal Turner

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. NB > het was een speciale raket, die bij explosie, een grote Electro Magnetische Puls ( EMP ) kon veroorzaken — de CIA beschikt over drones welke zulke raketten kunnen afvuren — een signaal vanaf de grond, bracht hier de raket naar de juiste doel`plek, aan de zijkant_! van het bunker gebouw ….
  |
  PS > op een van de vele foto’s, zag je nog de staart van de raket, die met z’n punt in een keldergat was gevallen ….

 2. Here we go again. I wonder if this comment is being placed in the comment section, since all the others are being ignored. Lame. Anyway, it gets better and better regarding the Nashville explosion. Was it the RV, was it a missile, or was it a “Directed Energy Weapon.” Hmmm, it’s getting more mysterious by the minute.

  https://www.naturalnews.com/2020-12-28-situation-update-dec-28th-orbital-weapons-platforms-trump-war.html

  At least they have (allegedly) a suspect. Maybe he can share some light about the situation.

  https://youtu.be/ZaQKcXuU-k8

 3. Ik heb de video twintig keer bekeken en kan er absoluut geen raket in herkennen omdat de volgorde niet klopt. Dat snelle rookspoor is een gevolg van de explosie. Het beweegt ook niet naar de camper toe, maar de lucht in. Maar ik beweer niet een expert te zijn. Het is slechts zoals ik het zie.

  Maar ik ben niet de enige. Iemand die reageert op de site van Brighton schrijft: “Laten we niet te snel conclusies trekken. Het is geen raket. Eerst vindt de explosie plaats, wat te zien is aan de schokgolf, een zwakke uitdijende luchtbel met als middelpunt de plaats waar de rook uiteindelijk opstijgt. Pas na de explosie vindt het “raketspoor” plaats. Het is een gevolg van de explosie, niet de oorzaak. Het is waarschijnlijk afkomstig van een rokend stuk van de RV dat naar de hemel wordt gelanceerd, geen bewijs van een raket.”

 4. @ Amo: 2:19 pm. Dan is het interessant om te kijken hoe dat gaat aflopen, m.b.t het frauderen bij de verkiezingen in de Verenigde Staten. Ook ik ben er van overtuigd, dat daar gesjoemeld is met het tellen van de stemmen. Ik ben benieuwd.

 5. Giuliani was positief getest en ging zelfs naar het ziekenhuis. Intussen oogt hij weer kerngezond terwijl hij toch op leeftijd is. SarsCoV2 is voor de goegemeente duidelijk geen killervirus.

 6. @Jantje. Je kunt zo’n artikel ook als ter kennisgeving beschouwen. Dat deed deze site ook toen die corona-gekte begon. Uiteindelijk moeten feiten het winnen van vermoedens en dat kan altijd enige tijd duren.
  Ik heb geen mening over die fraude bij de Amerikaanse verkiezingen, want ik weet daar te weinig van. Maar het is wel opvallend dat Giuliani zo overtuigd is van die fraude en dat en publique durft te verkondigen. Hij heeft echt een naam te verliezen. Ook opvallend dat er zoveel getuigen zijn die onder een uiterst zware eed (met ernstige gevolgen bij het vertellen van leugens) willen getuigen van een merkwaardige gang van zaken bij het tellen van de stemmen.
  Het is altijd interessant verschillende visies te kunnen vernemen. De ‘alternatieve’ media komen dan uiteraard niet met de berichten die we dag in dag uit al horen via de reguliere media.

 7. Kan me voorstellen Xander, dat er mensen zijn die je artikelen als “complot- theorieën” beschouwen. De werkelijke gebeurtenissen zijn ook voor een oprecht en naïef mens zo ongeloofwaardig dat het comfortabeler is om het verhaal erachter van de “overheid” te geloven.
  Zo naïef ben ik jammer genoeg c.q. gelukkig niet. Ik stel jouw intelligente en eerlijke verslaggeving zeer op prijs.
  Uiteraard mag je er ook wel eens naast zitten, al heb ik je er nog nooit op betrapt….

 8. Soms ga je twijfelen hoe waarheidsgetrouw een artikel is. Natuurlijk de mainstream media zijn ook niet altijd objectief. De suggestie die hier gewekt wordt gaat m.i. wel erg ver. Vooral de suggestie dat een raket aanval bedoeld was om een audit van de Dominion stemcomputer in Nashville te dwarsbomen lijkt me toch iets teveel van het goede. Er zijn veel meer Dominion stemcomputers in de VS dan die in Nashville, dus een raket aanval hierop in Nashville heeft weinig zin, omdat een audit ook op tal van andere plaatsen in de VS kan plaats vinden en overigens al heeft plaats gevonden. Resultaat: geen enkel bewijs van fraudeleuze machines. Het bedrijf Dominion heeft het Trump campagneteam en enkele rechtse nieuwsmedia in de VS inmiddels aansprakelijk gesteld voor de geleden schade door onbewezen aantijgingen en het feit dat een aantal Dominion medewerkers hierdoor onder moest duiken. Of dit tot een rechtszaak komt is nog maar de vraag, Trump heeft er alle belang bij om een schikking te treffen, zodat hij tot het laatste moment van zijn presidentschap zijn aanhangers kan oproepen om te doneren voor de rechtszaken die nog lopen, hoewel het grootste deel van deze donaties, inmiddels al opgelopen tot ca. 210 miljoen dollar, voor andere doeleinden bestemd is, zoals een mogelijke verkiezingscampagne in 2024 of om de persoonlijke financiën van Trump te financieren, mochten toekomstige tegen Trump gerichte rechtszaken daartoe aanleiding geven. Je mag van Trump vinden wat je wil, maar sluw is hij wel. Natuurlijk heeft Trump in zijn ambtsperiode het nodige bereikt, zoals recent in het Midden Oosten, maar er zijn ook tal van negatieve kanttekeningen te plaatsen, zoals de poging om de Obamacare af te breken. Deze was bedoeld om voor elke Amerikaan een (verplichte) ziektekosten verzekering te regelen, maar met name Rep’s vinden dit teveel overheidsbemoeienis. Kortom, de suggestie van een raketaanval trek ik toch sterk in twijfel. En zoals ook een ander aangaf, met dit soort artikelen die een twijfelachtig waarheidsgehalte hebben, ondergraaf je op deze site ook de gepubliceerde artikelen die wel bijdragen tot een zinvolle discussie. En dat vind ik jammer.

 9. Het zou kunnen, ik ben geen expert op dat gebied, ik begrijp het niet goed, de buurt was een zeer gewone buurt. Denkelijk heeft te terrorist zich vergist en zijn camper verkeerd geparkeerd. Shalom

 10. @BertRoermond schreef:
  27/12/2020 om 11:38 pm

  Ik heb het ook bekeken, dank voor je link. Op 0.03 is duidelijk een spoor waar te nemen die van boven naar beneden komt. Het lijkt idd op iets dat van bovenaf inslaat. Wanneer je de video langzaam afspeelt zie je dat het spoor zich van boven naar beneden ontwikkelt en daarna volgt de explosie. Een raket zou zomaar kunnen.

  Maar ik sluit ook niet uit dat de video bewerkt is………….

 11. Wanneer een raket aan het dalen is naar een doel heeft het geen aandrijving meer vanuit de motor. Er is alleen een rookspoor te zien wanneer de raket vertrekt van de afzender. Een rookspoor is er dan ook niet te zien vlak voor een inslag.

 12. @BertRoermond ik heb je link bekeken en kan overduidelijk deze rook straal zien, gevolgd door een explosie. Overduidelijk te zien!

 13. Waar is de bom krater? Misschien geen raket, maar het verhaal van een autobom klopt van geen kanten…. dan zou de schade eel erg anders moeten zijn. Ook is krakemikkerige van geperste houtvezels en plastic gemaakte camper nu niet de beste katalysator om de knal groter te maken.
  Kortomhet hele verhaal klopt niet met wat eenieder met z’n eigen ogen kan waarnemen!. Maar het is makkelijker om de media dingen voor je te laten filteren.

 14. Stel nou dat dit waar zou zijn, dan nog zou niemand het geloven omdat deze site uit z’n voegen barst van onwaarheden en complottheorieën. En zo verdwijnt elk waardevol nieuwsitem tussen de bagger.

 15. @Jos 7:45 uur: wat een inhoudelijke sterke en volwassen opmerking van jou. Een dergelijke opmerking heb ik na mijn twaalfde levensjaar niet meer gemaakt. Ik ben het soms ook niet eens met een artikel, maar dan probeer ik met valide argumenten te komen, want anders snijd mijn opmerking geen hout. Kun jij je antwoord ook toelichten voor ons ?

 16. Ik heb het fragment opgezocht op brighteon, je link werkte niet, maar ik kon het vinden. ik heb het nauwkeurig bestudeerd, op het hd scherm van mijn computer, en ook nog mijn televisie. maar, ik kan er met de beste wil op aarde geen raket aanslag, of raketspoor ontwaren. ik wil je graag geloven want de swamp is hiertoe zeker in staat. maar ik zie het niet.

  Heeft u die link/fragment van Brighton ? Mvg. Mod.

 17. Energiewapen…van satellieten? Weleens over nagedacht? Paar zonnepanelen en een accu….van 250 km hoog zit er wel wat stof tussen..ook niet bruikbaar bij bewolking..enzovoort. Teveel star trek gekeken, helaas… Kruisraketten zijn wel precies, werken op gps.Maar die vliegen niet verticaal, wat hier wel nodig is…
  Logisch is dus gewoon bom in bus…

 18. Wat kan mij die bom schelen! Amerika is ver van mijn bed. De kerst was kl… en het takke griepweer is voor Rutte en de Jonge een welkom excuus om weer corona te schreeuwen om het volk strakker te kunnen kerst-enen. Zij wensen u een grandioos corona jaar met veel tig keer gemuteerde virussen toe. Het dun loopt mij, bij voorbaat al door de broek door die griezels.

 19. Helaas is de brighteon video niet te zien.
  Het YouTube video. Eng. Van te voren de oproep.
  De hele samenleving is fake. Democratie ook.

 20. Woensdag 6 januari 2021 is wellicht een dag die de Amerikaanse geschiedenis zal ingaan…

 21. Gister al een fabriek waar hydroxychloroquine bestanddelen gemaakt worden. Wat een toeval allemaal hé.

Comments are closed.