Val Rutte-3 zo kort voor verkiezingen symbolische stunt

Huig Plug deelde vanochtend flyers uit over de Koerd Baybasin (die in 2007 aangifte deed tegen Joris Demmink en Hugo Hillenaar). Baybasin zit nu 7 dagen in de isoleercel omdat hij met de ‘foute’ pers heeft gepraat.

—————————————————————————————————————————————-

‘Er mag nooit een Rutte-4 komen – Topambtenaren, de vierde macht, moeten óók aangepakt worden’ – Pers en regering houden zich al maanden niet aan corona regels die ze voor het volk steeds zwaarder maken

—————————————————————————————————————————————-

Nu het kabinet Rutte-3 zo kort voor de verkiezingen op 17 maart alsnog over de toeslagenaffaire is gevallen, kan niet anders dan geconcludeerd worden dat het om een puur symbolische stunt gaat, bedoeld om de indruk te wekken dat ‘wij de Nederlandse kiezer heel serieus nemen, en verantwoordelijkheid nemen voor onze fouten’. Niet dus; tot 17 maart, en daarna tot er een nieuw kabinet is, blijft dit demissionaire kabinet gewoon de dictatoriale macht behouden en uitoefenen die het vorig jaar van bijna de hele Tweede Kamer afdwong.

Huig Plug is namens Blue Tiger Studio op het Binnenhof, en zei dat hij er geen voorstander is dat Rutte-3 gewoon kan doorregeren. ‘Ik vind eigenlijk dat hen nu alles ontnomen moet worden, en dat er een vervolging ingesteld moet worden naar het landsbeleid van al deze mensen. En niet alleen Rutte-3; het wordt tijd dat de topambtenaren worden aangepakt. Dat is ABDTOPconsult. Dat gaat ook gebeuren. Wij gaan keihard beuken op die instantie, want die vierde macht, die onbekende mensen, die wij dan weer kennen, moeten ook aangepakt wordt.’

‘Na Rutte-3 moet nooit meer Rutte-4 komen,’ vervolgt hij. De premier zelf had vorig jaar nog aangegeven graag nog een periode als de leider van dit land door te gang. Plug: ‘Maar er moet een systeemverandering komen.’

Koerd Baybasin in isoleercel vanwege praten met de ‘foute’ pers

Achter hem loopt Stefan Schrover het Binnenhof op. Hij is directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst. ‘Zijn bijnaam is de boswachter. Hij is betrokken bij het toedekken van zeer ernstige ambtsmisdrijven.’ Plug biedt hem een flyer aan van de hier 25 jaar vastzittende Koerd Baybasin, een politieke gevangene die nu in een isoleercel zit omdat hij onlangs een telefoongesprek met Plug voerde dat op Blue Tiger Studio werd geplaatst. Blue Tiger werd in het najaar van 2020 op de NCTV lijst van ’terrorisme verdachten’ gezet na openlijke steun voor de Nederlandse boeren.

Dan komt Rutte op z’n fiets aangereden. De premier ontwijkt zijn vragen en wordt al snel door mainstream journalisten omringd, maar Plug kon hem nog wel een flyer geven. ‘Rutte weet van de hoed en de rand. Ik kom op voor iemand die machteloos is. En als Rutte straks een nieuwe functie op Europees- of wereldniveau krijgt (het WEF, een bank, o.i.d.) zal ik het niet vergeten. Ik laat dit nooit meer los.’

‘Coronaprobleem opgelost nog voor Rutte-3 is gevallen’

Daarna volgt de zonnebank gebruinde dictator-in-crime Hugo De Jonge, die flink wordt afgeschermd. Er is veel pers aanwezig. Opvallend is dat van de tientallen mensen die er in de eerste paar minuten zijn te zien, vrijwel niemand een mondkapje draagt of zich aan 1,5 meter afstand houdt. ‘Het coronaprobleem is al opgelost nog voor Rutte-3 is gevallen,’ is het spottende commentaar van Blue Tiger Studio onder de video.

Fred Grapperhaus durft niet eens een flyer aan te pakken en roept enkel ‘ik weet het’. Plug: ‘Hij weet donders goed wat er aan de hand is. Ik blijf het herhalen: iemand krijgt 7 dagen isoleercel omdat hij met mij belt. In Nederland, zogenaamd een democratie. Maar het is hier nog erger dan in Turkmenistan of Soedan. Een grof schandaal.’

‘Wereldvreemde Wiebes’; ‘Nederlandse pers in dienst van staat of Belgische miljardairs’

Daar komt dan staatssecretaris Wiebes van de VVD. ‘Een wereldvreemde man, maar toch mag ie blijven zitten. Die man heeft alles kapot gemaakt. In een normaal bedrijf was ie er allang uitgeschopt. Hij moet vervolgd worden.’ Dan ziet hij dat er bij een zijingang bloemen worden gebracht – mogelijk voor het geplande afscheid van iemand die gefaald heeft? Wiebes is zojuist inderdaad teruggetreden.

Plug merkt op dat er een ‘begrafenisstemming’ onder de journalisten hangt. ‘De Nederlandse pers, ze zijn eigenlijk allemaal in dienst van of de staat, of van Belgische miljardairs, of de Bertelsmann Stiftung (RTL).’ Vandaar dat u in 2020 niemand van hen ook maar één serieuze kritische vraag hoorde stellen over het corona beleid. Wiens brood men eet…

‘Ollongren betrokken na aangifte Baybassin tegen Joris Demmink en Hugo Hillenaar’

Over D66 minister Ollongren, die wordt omringd door journalisten, zegt hij: ‘In 2007 was zij bij Balkenende plaatsvervangend secretaris-generaal van Algemene Zaken. Toen deed Baybassin aangifte tegen Joris Demmink en Hugo Hillenaar. Hillenaar is momenteel hoofdofficier in Rotterdam, wat met zijn havens belangrijk is voor drugstransporten. Waarschijnlijk zijn die drugstransporten met toestemming van de staat (IRT-affaire) nooit gestopt. Er speelt op dit moment weer zo’n gelijke affaire.’

‘Ollongren kent de zaak Baybassin en Demmink als geen ander. Zij is eigenlijk betrokken bij de doofpot.’ Dan merkt hij op dat in Nederland klaarblijkelijk geen Engelse of Afrikaanse Covid variant is, want de pers staat en masse op een kluitje. ‘En tegen het volk zeggen ze: je moet dit doen, dat doen, je moet binnen blijven, straks komt de avondklok eraan, en moet je heel lang binnen blijven. Maar wij zijn hier nu 7 maanden op het Binnenhof, en zelf houden ze zich nooit aan de regels – de regering niet, en de pers niet.’

Xander

(1) Blue Tiger Studio

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. We moeten bidden dat de here Jezus snel terug mag komen om deze wereld te verlossen van boze raad (duivel)

 2. @ Cees: 1:16 am. Dat ben ik helemaal met U eens. Niet voor niets noemen Engelsen LAFHEID, “the Dutch disease”.

 3. DPG media België bezit VTM, HLN, radio,s Qmusic, Joefm, en diverse maand- en weekbladen.
  Ze zijn nu bezig voet aan de grond te krijgen, in Nederland.
  Ze zitten trouwens in Antwerpen, achter het centraal station, in een splinternieuw mega-kantoor, misschien wel betaald door de farma-mafia, wie weet.
  Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt !!!
  Er worden door DPG media, alle jaren miljoenen aan dividenden geïncasseerd, alleen is het moeilijk terug te vinden door wie deze worden geïncasseerd.
  Deze info vindt je terug op het net.
  Dit zijn dan de media, die ons voorzien van het nieuws, hoe betrouwbaar is dit.
  Ik kijk al maanden geen nieuws niet meer.
  Trouwens de M in VTM, staat volgens mij voor Vlaamse Televiesie Mafia !!!

 4. Op https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/uitkeringsgerechtigden/2021/01/super-syri-is-blauwdruk-voor-meer-toeslagenaffaire “Super SyRI is blauwdruk voor meer Toeslagenaffaires”:

  “Super SyRI is blauwdruk voor meer Toeslagenaffaires
  Brief aan Eerste Kamer: voorstel nog grotere datakoppelwet moet van tafel

  Door Peter te Lintel Hekkert 11 januari 2021

  De FNV en de andere partijen die in februari vorig jaar een rechtszaak wonnen tegen fraudesysteem SyRI, waarschuwen de Eerste Kamer voor een nog grotere en ingrijpendere datakoppelwet. Zij willen dat de Eerste Kamer het wetsvoorstel voor de zogeheten Super SyRI terugstuurt naar de Tweede Kamer. In een brief aan de senaat schrijft de SyRI-coalitie: ‘Dit voorstel keurt de werkwijze goed die leidde tot de Toeslagenaffaire.’”

 5. Naruurlijk is de val van Rutte ,,fake ,, . Maar het ergste is dat de schapen in Holland ( 95 % van de bevolking) weer op Rutte gaan stemmen in Maart .
  De Hollandse bevolking zijn de voorgangers van een oppressed Europa. Onze 2de wereld oorloog gevallenden draait zich menige malen om in hun graf .

 6. Over schulden en Europa:
  ” Met de invoering van het coronabeleid heeft de EU haar karakter fundamenteel gewijzigd: ze functioneert nu als een soort centrale staat met eigen inkomsten en schulden. De EU-begroting bedraagt in totaal 1,8 biljoen euro. Dat is 1800 miljard. De EU is een woongroep waarvan alle leden de ijskast leegeten, maar niemand doet boodschappen. Of maakt zelfs maar schoon” .

  https://www.wyniasweek.nl/drie-keer-raden-wie-het-grote-spenden-gaat-betalen/

  Nu is dhr. Rutte gevallen over een vernietigend rapport over de toeslagen. Niet eens zozeer dat het niet goed ging volgens mij, maar dat politici die hier iets aan wilden doen enorm werden tegen gewerkt, de namen zijn bekend.

  Het lijk wat hierboven beschreven staat dat Italië als voorbeeld 200 miljard steun krijgt uit een potje wat bedoeld is voor ondersteuning tegen het virus wordt daar grotendeels niet voor gebruikt. Dhr. Rutte is daar mee akkoord gegaan en hier tekent zich een schuldenunie aan.
  De metafoor is zeer goed gekozen de ijskast wordt leeg gegeten en daar komt een keertje hele grote hommeles van!

 7. @ Nadine schreef:
  15/01/2021 om 4:54 pm
  https://www.wyniasweek.nl/de-dissident-wordt-in-nederland-liefst-de-mond-gesnoerd/
  Er zijn nog steeds mogelijkheden om je mening te geven. Probleem is wel dat de platforms waarmee een groot publiek kennis kan nemen van je mening zeer beperkt worden.
  In het artikel wordt geschetst hoe de firma`s die met donaties er voor hebben gezorgd dat seniele, afgetakelde Joe de volgende president wordt alle redenen hebben om te conformeren. Deze belangen verstrengeling is uitermate ongewenst. Feitelijk is het het begin van de wereld waarin bedrijven de rol van de politiek niet alleen beïnvloeden maar gewoon overnemen.
  Dat wat u in uw land ervaart zal snel overal in Europa gaan gelden.
  Door succesvol mensen bang te maken hebben die mensen niet door dat ze in een gevangenis terecht zijn gekomen.

 8. @ Mo:6;32 pm, op 15/1. Precies wat U in uw reactie verklaart. Dat is wat er achter steekt.

 9. “Green Deal” en “Great Reset” is een hybride oorlog tegen de mensen.
  Deze overeenkomsten tussen een echte oorlog en de schijnoorlog tegen natuurlijke klimaatverandering kunnen naar believen worden voortgezet:
  1. Een onbetwistbare “noodsituatie” (klimaatnoodsituatie) vormt de reden voor oorlog (oorlogsleugen)
  2. Censuur, opiniecontrole en manipulatie om de oorlogsdoelen te rechtvaardigen (CO2-vrije economie)
  3. Hersenspoeling door voortdurende propaganda die begint bij de jongste (Friday For Future-beweging – indoctrinatie van de Grote Jeugd).
  4. Beperking van bewegingsvrijheid (individueel verkeer moet worden beperkt)
  5. Vervolging en opsluiting van tegenstanders van de oorlog (klimaatontkenners worden voortdurend belasterd met het doel hen te criminaliseren)
  6. Staatscontrole (planeconomie) van de gehele productie met betrekking tot het oorlogsdoel (bv. Specificatie van productiedoelen voor de auto- en energie-industrie)
  7. De oorlogsinspanning financieren via de geldpers
  8. Gigantische winsten voor de eigenaren van de defensie-industrie (nu andere industrieën)
  9. In de regel zijn het juist deze winsten die de werkelijke oorzaken van de oorlog zijn, die het publiek niet mag weten
  10. Gigantische productie-inspanningen, met gelijktijdige verarming van de bevolking
  11. Tekort aan economie
  12. Opschorting van de vrijemarkteconomie
  13. Afschaffing of althans opschorting van democratische en constitutionele procedures
  De meeste van deze kenmerken zijn al van toepassing op de “Green Deal”:
  Wat nog ontbreekt is de criminalisering van “klimaatontkenners” en de afschaffing van democratische procedures. Dat laatste wordt echter op de rails gezet onder het voorwendsel van de coronapandemie: steeds meer regeringen laten zich leiden door “verordeningen” die niet langer grondwettelijk zijn.
  1. De “klimaatnoodsituatie” is gebaseerd op een gigantische wetenschappelijke hoax (zie klimaschwindel.net/Physik/Physik.html )
  2. Al ongeveer 30 jaar ervaren we constante propaganda in alle media en natuurlijk ook op scholen
  https://unser-mitteleuropa.com/green-deal-great-reset-ist-ein-hybrider-krieg-gegen-das-volk/
  Zet indien nodig, de vertaling aan.

 10. @Christiaan… even voor je gegoogled. De Nederlandse Persgroep waaronder onder meer De Volkskrant en NRC Handelsblad vallen van voorheen PCM uitgevers is in 2009 overgenomen door de Vlaamse De Persgroep (DPG media) van destijds en misschien nog steeds topman Christian Van Thillo.
  De Telegraaf is onderdeel van het Belgische ‘Mediahuis’.
  De lokale kranten (bijvoorbeeld Brabants Dagblad, de Gelderlander, De Twentse Courant) van voorheen Wolters Kluwer / Wegener zijn in 2015 overgenomen door de Belgische De Persgroep
  Dit alles onder toeziend oog van de Europese mededingingsautoriteiten

 11. Bedankt Xander en mensen van Blue Tiger, Rutte, de Jonge , Grapperhaus, Ollongren ,Kaag weg ermee en voor een Tribunaal.

 12. Je mag van Rutte vinden wat je wilt, hij is veruit de meest uitgekookte politicus die we OOIT hebben gehad. Politiek was dit een briljante zet. Ik zou er bijna (met de nadruk op bijna) bewondering voor hebben:

  – Hij laat het kabinet het boetekleed aantrekken.
  – Door dat te doen hoeven ze zich feitelijk nooit meer ergens voor te verantwoorden.
  – Zijn kabinet wordt nu demissionair.
  – De Tweede Kamer is hierdoor nu vleugellam.
  – Rutte krijgt van W-A een vrijbrief “Om in het landsbelang te blijven handelen….”

  Ergo, Rutte en Trawanten kunnen vanaf nu tot minimaal aan de verkiezingen doen wat ze maar willen, met in de ene hand de vrijbrief van W-A en in zijn andere hand de Noodwet. Reken maar dat die avondklok er komt!

  Of ben ik misschien toch een complotdenker?

 13. Is een demissionaire regering nog verplicht de World Hoax Organisation (dixit Wodarg) te gehoorzamen? Die organisatie die de wereld in de ellende stort door:
  1. De definitie van pandemie te veranderen, en wel zodanig dat de dodelijkheid geen criterium meer is. Een griepgolf kan nu ook een pandemie heten.
  2. Corona onder categorie A te plaatsen, waardoor de grootste alarmfase werd afgekondigd; alsof ebola zou rondwaren.
  3. De definitie van ‘groepsimmuniteit’ te veranderen. Groepsimmuniteit kan nu per definitie alleen met vaccinatie worden bereikt en volgens de WHO-definitie niet meer op een natuurlijke wijze.
  Hoeveel invloed heeft die Bill Gates eigenlijk gekocht bij die WHO? En hoe groot is de invloed van China op die WHO?

 14. In België/Vlaanderen zijn sommige mediamagnaten, zoals Christian Van Thillo van de Persgroep, miljardair geworden als gevolg van jarenlange top-secret overheidssteunf.

  De juiste inhoud van het contract tussen de Vlaamse overheid en een handvol mediabedrijven is top secret (zelfs het parlement mag de inhoud niet kennen), zogezegd omwille van het beschermen van vertrouwelijke bedrijfsgeheimen..

  Dank zij de miljardensteun van de Vlaamse overheid aan deze mediabedrijven, zijn ze in staat om overal in binnen- en buitenland mediabedrijven op te kopen, dus ook in Nederland.

  Van enig onderzoek naar deze marktvervalsende praktijken door het EU Departement voor de Mededinging is merkwaardig genoeg in de verste verte geen sprake.

 15. Allemaal poppenkast de NL regering. Rutte ( marionet v. de Globalisten ) is straks weer minister-resident, dit is voor mij zo voorspelbaar.
  De globalisten regeren immers de wereld!
  In de VS is dit zelfs op een brutale wijze openlijk getoond, middels massale kiezersfraude…

 16. Leuk dat er nog zo veel reageerders in eerlijke verkiezingen geloven .
  Er komt gewoon weer een Groen-links VVD kabinet , de uitvoering van de Europese NWO- agenda heeft de hoogste prioriteit .
  Die hebben geen behoefte aan zelfdenkende partijen .

 17. @ Rienus: 4:30 pm. dat scenario zou wel eens werkelijkheid kunnen worden. Ik zie zelfs nog gebeuren, dat de tweede Kamerverkiezingen in Maart NIET zullen doorgaan. Ze regeren nu al als dictators, Rutte en de Jonge.

 18. Alle regeringen treden zogenaamd door een scandal af… Er worden hekken geplaatst (nu Washington) en wereldwijde wegafzettingen net als in Wuhan.
  Daar ook social media blackout. Wat nou als wereldwijd het leger de macht krijgt? Als doel NWO… Met het leger hulp van communisme, vaccinatie en concentratie kampen.. Ik vind het doodeng.

 19. ik heb een post geplaatst bij een plaatseelijke facebookgroep over de mogelijke gevolgen van het vaccin het heeft zoals ik verwachtte een half uur geduurd voordat ik uit de groep werd gezet zonder verwittiging had wel.wat tegenreactie gegeven hier in Belgie mag je niets zeggen zelfs zon website als hier zou niet lang duren voordat hij geblokkeerd werd echt nog veel erger hier want hier kenden we al lang avondklok en dluiting van niet essentiele winkels maar weet niet naar welk land ik zou moeten verhuizen
  democratie en vrije mening gedaan Martin Armstrong klinkt ook zeer pessimistisch nu
  groeten

 20. @ Mo schreef:
  15/01/2021 om 2:54 pm
  Stephane Bancel heeft voor een deel helemaal gelijk, dit virus gaat nooit meer weg.
  Daarom heeft de mens een afweersysteem en is de wereldwijde paniek nergens voor nodig.

  De val van dit kabinet nu is een opzetje om door te gaan met nog strengere maatregelen.
  Demissionair betekend feitelijk dat het kabinet dan niet meer door de kamer kan worden gecontroleerd. Reken maar dat we de komende maanden nog meer dictatoriaal gaan.
  Terwijl het enige wat dhr. Rutte eigenlijk dient te doen is van het politieke toneel verdwijnen.

 21. Met Geert Wilders als premier van het volgende kabinet, ik denk dat je dan nog veel hardere (bezuinigings)maatregelen kunt verwachten als het om uitkeringen en toeslagen gaat. Geert Wilders komt namelijk uit de hardvochtige rechts-conservatieve flank van de VVD vandaan. Zie daarover de volgende websites:

  * https://www.socialevraagstukken.nl/slecht-geklede-bijstandsontvangers-de-lange-arm-van-wilders/ “Stigmatisering bijstandsontvangers: de lange arm van Wilders”;
  * https://decorrespondent.nl/6208/de-pvv-is-economisch-helemaal-niet-links-integendeel/373481344192-92be8b24 “De PVV is economisch helemaal niet links. Integendeel”;
  * http://publieketribune.net/2016/09/18/wilders-gaat-je-oude-oma-niet-helpen/ “Wilders gaat je oude oma niet helpen”.

 22. Als ze bang waren voor corona dan zouden ze een mondkapje opdoen.
  Ze weten dat er de pers staat waarom dan niet?

  Expres lijkt mij want ze zijn niet dom. Expres waarom?
  Tweestrijd zaaien onder de bevolking?

 23. Den Haag vandaag:
  Geen mondkapje geen 1.50m. de door de regering gepresenteerde angstpropaganda daar geloven ze zelf niet in. Zouden ze er wel in geloven dan droegen ze 100% zeker een mondkapje en bleven ze op afstand. Sterker nog het beste mondkapje zouden ze dan dragen en niet die vodjes waar je af en toe mee ziet.

  Dit kan niet kloppen en is onlogisch!

 24. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut!
  Doen kond van;
  Groningen schandaal;
  Toeslagen schandaal;
  Komend schandaal de box 3 kneveling en toevoeging van uw huis in deze box;
  Uitkering dan wel schadeloosstelling politici;
  Wet kriminele organisatie;
  etc etc
  Lees je dit terug dan staat er in duidelijk Nederlands;
  Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut!
  Wij keren u de kont toe!
  .. keer terug

 25. En vanaf morgen, plotseling, weer overal in de eu, moslim aanslagen, als afleidingsmaneuvers of nieuw gemanipuleerde angstgolf?

 26. Nederland is precies de Belgische ziekte aan het krijgen. Net voor de verkiezingen houden ze er mee op, een beetje onnozel nietwaar. En objectieve pers bestaat niet, je moet is naar CNN kijken over de Trump, je zou denken dat onder Trump het Witte Huis het huis van wantrouwen is begonnen, en dat Trump een losgeslagen zot is. Dat is de pers ze geven de mening weer van waar ze het geld krijgen. Shalom

 27. heel slim gedaan dit. zo zet je tijdelijk alle moties tegen avondklok vaccineren e.d. buitenspel ..denk daar maar eens over na. idd symbool politiek . stem zeer wijs in Maart miss wel de laatste kans om een beetje vrijheid te behouden..

 28. De Nederlandse pers, ze zijn eigenlijk allemaal in dienst van of de staat, of van Belgische miljardairs. Welke Belgische miljardairs.worden hier bedoeld ?Als Belg heb ik hier geen flauw benul van.

 29. We zijn niet van de clown Rutte, en zijn rariteitenkabinet af. Want volgens het Staatsrecht, gaat Rutte, naar de Koning. En vervolgens, zal die opdracht geven aan Rutte c.s, om tot eventuele verkiezingen op de “winkel te passen”. Dus van deze Rutte met zijn vrindjes zijn we nog niet af.

Comments are closed.