Universitair onderzoek bevestigt verspreiding gevaarlijke parasieten in Europa door massa immigratie

Migranten worden vluchtig gecontroleerd door mannen in beschermende pakken. Maar daarna?  (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Professor-parasitoloog waarschuwt dat er jaarlijks duizenden tot honderdduizenden doden vallen

—————————————————————————————————————————————–

De Britse universitaire parasitoloog professor Karl Hoffmann publiceerde onlangs een rapport waarin hij zijn grote zorgen uitspreekt over de gestage verspreiding van gevaarlijke parasieten in Europa. De belangrijkste oorzaak: open grenzen en massa immigratie. Jaarlijks raken honderden miljoenen mensen besmet met een parasitaire worm. Zo komt de wormziekte schistosomiasis normaal gesproken hoofdzakelijk in zwart Afrika voor (85% van alle gevallen), maar is deze recent ook op Corsica uitgebroken. Met het binnenlaten van enorme aantallen Afrikaanse migranten wordt het gevaar dat ook Europeanen worden geïnfecteerd dagelijks groter.

Jaarlijks duizenden tot honderdduizenden doden

Jaarlijks sterven duizenden tot honderdduizenden mensen door besmetting met de platworm (bijvoorbeeld omdat ze in verontreinigd water gaan zwemmen). Professor Hoffman wijst er daarom op dat er al tientallen jaren lang veel te weinig is geïnvesteerd in het ontwikkelen van medicijnen tegen wormen en andere parasieten. Volgens de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) hebben jaarlijks 249 miljoen mensen in 78 landen een preventieve anti-parasitaire kuur nodig.

Wereldwijd is naar schatting 25% tot 30% van de totale bevolking met één of meerdere wormen geïnfecteerd, aldus Hoffmann. Die kunnen ernstige gezondheidsschade veroorzaken, zoals blindheid, gezwollen ledematen en verlies van beweging, spijsverteringsblokkades, bloedarmoede, aanhoudende extreme vermoeidheid en een verhoogd risico op kanker en AIDS.

Gevaar vooral afkomstig van Afrikaanse migranten

De professor en zijn werkgroep, die al zo’n 20 jaar actief zijn, concentreren zich vooral op de gevaarlijke en vaak dodelijke ziekte schistosomiasis, ook wel bekend als bilharziasis, die vooral wordt opgelopen in warme binnenwateren (maar ook in rivieren zoals de Nijl). De larven van wormen dringen in korte tijd door de huid het lichaam binnen, waarna ze zich via het bloed en lymfeklieren door het lichaam verspreiden. Hun eitjes komen via ontlasting in de omgeving terecht.

Afrikaanse migranten die overal hun behoefte doen, soms zelfs en plein public –bijvoorbeeld op het perron van een station- zijn in ons werelddeel inmiddels een dagelijks terugkerend fenomeen geworden. Daarmee is het risico dat ook Europeanen ernstig ziek worden aanzienlijk toegenomen.

Politiek correct bejubelt ‘verrijking voor biodiversiteit’

Er is ook een politiek correcte insteek mogelijk: de Italiaanse krant La Stampa beweerde het afgelopen jaar dat de komst van gevaarlijke parasieten gunstig is voor de ‘biodiversiteit’, en we daarom eigenlijk dankbaar moeten zijn dat niet alleen onze cultuur, maar ook onze gezondheid ‘verrijkt’ wordt met nieuwe, vaak levensgevaarlijke ziekten.

De andere West Europese mainstream media maken het (nog) niet zo bont, maar leveren hun bijdrage door deze gevaren te bagatelliseren, of er gewoon helemaal nooit over te berichten. Onafhankelijke media, journalisten en bloggers die er wel over schrijven worden steevast in de ‘extreemrechtse’ en ‘racistische’ hoek gezet.

Grenzen dicht meest logische stap om volksgezondheid te beschermen

Toch waarschuwen Europese artsen en medische experts met de regelmaat van de klok voor de terugkeer en opmars van ernstige besmettelijke aandoeningen als gevolg van de aanhoudende massa immigratie. Een specialist infectieziekten en tropische geneeskunde van de Universitaire Kliniek in Hamburg-Eppendorf waarschuwde dit jaar in een vakblad dat ‘bilharziasis / schistosomiasis een bij vluchtelingen (vooral uit Afrika) vaak voorkomende, meest asymptotische infectieziekte met mogelijkerwijs ernstige complicaties’ is.

In plaats van deze mensen massaal en blindelings hierheen halen zou de meest logische stap voor de volksgezondheid het sluiten van de grenzen en een veel strenger immigratiebeleid zijn. Het geld dat uitgespaard wordt met het opvangen en voor altijd verzorgen van zoveel migranten kan veel beter worden besteed aan het verbeteren van de levensomstandigheden, hygiëne, volksgezondheid en mentaliteit in de landen waar deze mensen vandaan komen.

 

Xander

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

9

 1. De tekst van dit artikel bevat een aantal opmerkingen die niet uit het artikel van ANonymous zijn gehaald:
  1. Professor Karl Hoffmann aan de Aberystwyth Universiteit heeft gepubliceerd over Schistosomasis in Afrika, maar niet over de verspreiding naar Europa.
  2.Er zijn op dit moment 200 miljoen mensen wereldwijd die lijden aan deze ziekte. In de tekst staat dat elk jaar ‘honderden miljoenen mensen er mee besmet raken’. Dat is meer dan er feitelijk al besmet zijn…
  Een veel groter gevaar is m.i. de overdracht van malaria (omdat muggen in Nederland gastheer kunnen zijn van malaria parasieten) en die van tbc, omdat veel Afrikanen met tbc voor behandeling naar Europa vluchten. De toename van tbc in Nederland als gevolg van tbc uit Afrika is aangetoond en gepubliceer door het Tuberculosefonds (zie dit artikel): https://ejbron.wordpress.com/2019/01/31/migranten-brengen-tuberculose-terug-in-nederland/

 2. Maar daarna?
  Daarna zal het uiteraard de schuld zijn van het toenemend aantal mensen dat bedankt voor reguliere ‘zorg’. De groeiende groep ouders die hun kinderen niet in laat enten voor van alles en nog wat zal de klappen krijgen. Ziedaar de kronkels in de media.

 3. Alles veroorzaakt door: ” de Resolutie van Straatsburg”, en “het Coudenhoven-Kalergiplan”. Mensen, het is gewoon boze opzet, we zijn en worden verraden door eigen politici, met voorop: de sociaaldemocraten, socialisten, christendemocraten, liberalen, en linksliberalen. Alles voor Bilderberg en de NWO!

 4. Ravelje: Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen.

 5. Ik las vandaag in de krant dat de ziekenfondspremie weer fors omhoog gaat. Dank je wel, Rutte! De halve scum-dump rijdt rond in Canta’s. Alles bekostigd door afgepijnigd geld van Jan met de korte achternaam. De farmaceutische industriëlen lachen de hele weg naar de bank. Alles wat Jan met de pet overhoudt is een kromme rug.

 6. Er gaat al heel veel geld naar de derde wereldlanden, om hen in alles hulp te bieden, maar lijkt geen zin te
  hebben. En dan komen ze hier naar toe om hier een derde wereld te maken.
  Het hoort misschien raar, maar wanneer die hulp stopt komen die mensen om en ook komt veel geld in
  verkeerde handen terecht die mensen mishandelen. Er is veel corruptie en wat voor mentaliteit krijg je dan
  De mentaliteit om te vluchten maar de gewoontes nemen ze mee waar dus dodelijke ziektes van komen.
  Het is een wereld van verschil, het past niet bijelkaar.

 7. Beroepshalve ‘moesten’ zakenmensen de wereld rondreizen om voor hun bedrijf de nodige innovatieve ideeën op te doen. De nodige inentingen waren daarvoor nodig. Business as usual…. . Omdat vliegen nu zo goedkoop is ( zou moeten worden verboden ) lijkt de wereld verdomd klein geworden en brengt derhalve de nodige gevaren met zich mee en de medische industrie en de douane is hier niet op voorbereid.
  Ik geef u een voorbeeld. Een vader gaat met zijn zoon én een vriendje van zijn zoon een trektocht maken op/in de Indonesische archipel. Alle drie gaan met de ‘rugzak’ dit fantastische deel van de wereld verkennen én bestellen iedere keer dezelfde maaltijd…. . Een van de jongens wordt op Sulawesi ernstig ziek, ze bezoeken een soort kliniek waar de behandelend arts rondloopt met een jas die een slager niet zou misstaan. Geen onderzoek en geprik dus. Na veel 5-en en 6-en behandeld in een van de mooiste hotels in Singapore, een symptoom bestrijding bleek achteraf. Hij, deze jongeman heeft artsen, universitaire klinieken en diëtisten te vergeefs bezocht. Het bleek een onbekende (?) tropische ziekte te zijn. Na enkele weken was de jongeman meer dood dan levend ! Gelukkig sprak de vader van deze jongen een zakenman die beroepshalve …. veel in de tropen verbleef. Volgens hem waren er maar drie adressen voor tropische ‘aandoeningen’ . Te weten in Hamburg, in Antwerpen en in Zürich. Nadat de man in Zürich werd bezocht, twee korte afspraken, was de oorzaak gevonden. Binnen no-time herstelde de patiënt, hij mocht weer alles eten en was weer kerngezond !
  Nee, het havenziekenhuis in R’dam werd niet genoemd !
  Het is een kans van één op (misschien) duizend dat wanneer ‘wij’ geïnfecteerd worden, een arts kunnen vinden met een doeltreffende behandeling zonder injecties met de meest vreselijke gevolgen. Ik ben er bang voor.
  Het is maar dat u het weet.

 8. Misschien een geruststelling om te weten dat bilharzia niet van mens op mens kan worden overgedragen, maar alleen door middel van besmette, (sub) tropische zoetwaterslakken. Daarin, in die slakken, ontwikkelen zich de larven die vervolgens via het water mensen besmetten, doordat ze dat water drinken of via de huid als ze zich in dat water begeven.

 9. Ik snap niet dat Europa zo gek is om dit allemaal toe te laten het is gewoon een monster wat op ons af komt maar we slapen allemaal maar lekker door tot het te laat is en dan breekt de hel los

Comments are closed.