Trumps ministerie van BuZa veegt Palestijnse Autoriteit letterlijk van de kaart

De 17 jarige Rina, dochter van rabbi Schmerb, was een paar dagen geleden het zoveelste Israëlische slachtoffer van een Palestijnse terreuraanslag. (Afbeelding: (1)).

—————————————————————————————————————————————-

Ondertussen gaan de terreuraanslagen tegen Israëlische burgers gewoon door, en blijven ze worden gebagatelliseerd door de Nederlandse mainstream media

—————————————————————————————————————————————–

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op last van president Trump de Palestijnse Autoriteit letterlijk van de kaart geveegd. Op de website van het ministerie is het bestaan van de verkapte Palestijnse terreurorganisatie uitgewist. Dit in Europa stilgehouden bericht is groot nieuws, want het betekent dat de VS erkent dat de PA geen serieuze onderhandelingspartner is en dat ook nooit is geweest, en er van ‘bezette gebieden’ (Judea, Samaria en Oost Jeruzalem) geen sprake is. ‘Eindelijk gezond verstand,’ reageert de internationale bestseller auteur Jack Engelhard. ‘Trump haat alles wat nep is, en niets was ooit meer nep dan het (Palestijnse) monster dat in 1994 met de Oslo akkoorden werd gecreëerd.’

Van een Palestijnse partner die echt vrede wil is inderdaad geen seconde sprake geweest, zo bleek ook weer op 23 augustus, toen de Palestijnse Autoriteit de daders van de slachtpartij op 23 augustus 1929 verheerlijkte (10). Arabieren vermoordden 90 jaar geleden niet alleen tussen de 65 en 70 Joden, maar staken ook hun huizen en synagogen in brand. Dit gebeurde dus 19 jaar vóór de oprichting van Israël, wat aantoont dat de Jodenhaat in de islamitische wereld geen gevolg is van het bestaan van Israël, maar van de antisemitische haatteksten in de Koran.

Joods meisje volgens NOS dood door ‘explosie’

Wat meestal ook aan de aandacht van de Nederlandse media ontsnapt zijn de vele moord- en terreuraanslagen op Israëlische burgers. En als ze het nieuws wel halen, dan wordt het heel vaak gebagatelliseerd. Neem de aanslag op een Israëlisch gezin vorige week vrijdag, waarbij de 17 jarige Rina om het leven kwam en haar vader en broer gewond raakten. Wat kopte de immer eenzijdig anti-Israël berichtende NOS? ‘Meisje overlijdt na explosie op Westelijke Jordaanoever.’ Nadat hier grote verontwaardiging over ontstond, werd dit een dag later (ongetwijfeld met grote tegenzin) gewijzigd in ‘aanslag’. (2)

Was de situatie omgedraaid geweest, dan had de NOS hoogstwaarschijnlijk ‘Palestijns meisje overlijdt na Israëlische bom’ of iets dergelijks geschreven. Deze manipulerende, misleidende wijze van berichtgeven door linkse media zoals de NOS, NU en kranten zoals de Volkskrant en het NRC wordt door steeds meer mensen doorzien.

Slachtoffers rijgen zich aaneen

Eerder deze  maand werd de 18 jarige Joodse jongen Dvir Sorek –kleinzoon van een in 2000 bij een Palestijnse terreuraanslag omgekomen rabbi- bij Jeruzalem doodgestoken. Omdat de daders naar een van de omringende Palestijnse dorpen waren gevlucht, hield het leger daarna vergeefs een grote zoekactie (3).

Afgelopen vrijdag werden de 17 jarige Nahum Nevies en zijn 19 jarige zus Noam het slachtoffer van een Palestijnse ‘car jihad’ aanslag. Noam raakte licht gewond, maar Nahum ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis, al is zijn situatie licht verbeterd. De Palestijnse terrorist die na de aanslag probeerde weg te vluchten werd door een op dat moment niet in dienst zijnde agent doodgeschoten (4).

Israëlische inlichtingenspecialisten constateren dat veel van dit soort ‘mini’ terreuraanslagen nauwgezet zijn gepland (compleet met ontsnappingsroutes), en vergelijken het daarom al met de tweede Palestijnse ‘Intifada’ (9).

Zolang ‘witten’ het doelwit zijn is racisme en haat geoorloofd

Omdat Donald Trump duidelijk achter Israël staat, steken journalisten en redacteurs van de ooit gezaghebbende New York Times hun Joden- en Israëlhaat niet meer onder stoelen of banken. De krant heeft inmiddels erkend dat politiek redacteur Tom Wright-Piersanti in de loop der jaren een aantal racistische en antisemitische haatcartoons en -berichten op zijn Twitter had gezet, die inmiddels zijn gewist (5).

Een jaar geleden trad Sarah Jeong toe tot het redactionele bestuur van de NYT. Jeong had op Twitter haar racistische blankenhaat de vrije loop gelaten, met de hashtag #cancelwhitepeople en opmerkingen zoals ‘witte mensen zijn gestopt met zich voort te planten, jullie sterven binnenkort allemaal uit, en dat was altijd al mijn plan.’ (6)

De linkse presentator, journalist en media kopstuk Bill Maher kreeg enkele dagen geleden applaus toen hij vol haat reageerde op het overlijden van de Republikeinse megadonor en filantroop David Koch (hij financierde met zijn fortuin o.a. kanker onderzoek). ‘F*ck him, ik ben blij dat hij dood is,’ zei Maher nadat bekend werd dat Koch aan prostaatkanker was overleden. ‘Ik denk dat ik mijn lage waardering van prostaatkanker maar ga herzien…. Ik hoop dat zijn einde pijnlijk was.’ (7)

Openlijke Jodenhaters in Amerikaanse politiek

En dan hebben we natuurlijk nog de door de Nederlandse media zo vereerde extreemlinkse Democratische parlementariërs Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar en Rashida Tlaib. ‘Duidelijk en simpel: Ze haten alle Joden,’ twitterde Trump. Omar en Tlaib kregen om hun openlijke steun aan de antisemitische BDS (boycot Israël) beweging (8) en absurde uitspraken en beschuldigingen geen toegang tot de Joodse staat. De zichzelf verklaarde ‘Palestijnse Amerikaan’ Tlaib mocht later om familie te bezoeken alsnog het land in.

‘Zijn we terug in de duistere Middeleeuwen?’ vraagt Engelhard zich vertwijfeld af. ‘En daarmee komen we weer bij de PA en hun pay-to-slay (een soort ‘dood een Jood voor brood’ slogan) handel. Hoewel ze uit de boeken van het Amerikaanse ministerie van BuZa zijn geschrapt… gaan de moorden door, net als de politici in Israël. Die hebben overal een antwoord op, behalve hoe ze deze moorden kunnen stoppen.’ (1)

 

 

Xander

(1) Arutz 7 (afbeelding: vrijgegeven door de familie)
(2) NOS
(3) Jerusalem Post
(4) Arutz 7
(5) Breitbart
(6) New York Intelligencer
(7) Fox News
(8) Arutz 7
(9) DEBKA
(10) WIN / YouTube (PMW)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. @Lodewijk Vrije,

  U hoopt dat als Israël aangevallen wordt, dat dan Rusland, China en Iran ook even meehelpen?
  Ten eerste kent u de geschiedenis niet, en ten tweede heeft u geen enkel benul van wat er daar gaat gebeuren. Maar ik kan u zeggen, dat u ook wel een beetje op uw wenken zal worden bediend. Want er komt een zeer grote oorlog die zijn gelijke niet kent. Israël zal worden aangevallen vanuit het Noorden. Hier zal een enorme coalitie aan gaan deelnemen, waaronder Rusland, Turkije en Iran.
  Vanuit het Zuiden zullen Soedan en Libië zich in deze strijd gaan mengen. Zoals bekend is, werd Israël al meerdere keren overvallen door een overmacht, in 1948, in 1967 en in 1973.
  In 1948 werd Israël de dag na de onafhankelijkheidsverklaring van alle kanten binnengevallen door de gezamenlijke legers van Egypte, Jordanië, Syrië, Libanon en het zelfs niet eens aan Israël grenzende Irak. De militaire overmacht van deze gecombineerde legers was zo groot, dat veldmaarschalk Montgomery, die in Noord-Afrika de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog had verslagen, er van overtuigd was, dat Israël in minder dan drie weken weggevaagd zou worden. Deze uitmuntende strateeg begreep echter niet, dat God hele andere plannen had, en in die plannen staat niet de vernietiging van Israël. De Arabieren leden ondanks hun overmacht een nederlaag. In 1967 begonnen Egypte en Syrië opnieuw een oorlog tegen Israël. Ze trokken een zeer grote troepenmacht samen, langs hun grenzen met Israël. Via propaganda uitzendingen maakten ze bekend dat ze Israël gingen vernietigen. Maar in zes dagen kregen Egypte, Syrië en ook Jordanië, dat zich ook in de strijd mengde, een enorm pak slaag, ondanks hun enorme militaire overmacht met de modernste Russische wapens. In 1973 mislukte de aanval op Israël ook weer. Dit even ter opfrissing van uw geheugen, want historisch besef ontbreekt u.
  Maar goed, u heeft nu gezien dat de drijfveer van al deze oorlogen het vernietigen van Israël was, en telkens liep het voor de vijanden van Israël op een smadelijke nederlaag uit.
  Dat was even het verleden, laten we nu even naar de tegenwoordige tijd gaan. Al jaren schreeuwt Iran het van de daken, ze willen Israël vernietigen! De Hamas in Gaza en de Hezbollah in Libanon staan ook al te popelen om Israël te vernietigen, niet alleen Israël moet vernietigd worden, maar ook alle Joden moeten uitgeroeid worden! Maar als ik het dus goed begrijp bent u het met deze clubjes eens?
  Dus nu begrijp ik ook, waarom u er naar uitkijkt dat Israël even flink gebombardeerd wordt.
  Maar evenals in het verleden, gaat Israël niet werkeloos afwachten totdat de vijanden hun plannen gaan uitvoeren. Dus valt het Iraanse bases in Syrië aan, en zelfs in Irak. Iran heeft een zeer slechte economie, de bevolking lijdt gebrek aan allerlei voorzieningen, maar Iran geeft miljarden uit aan het ondersteunen van terreurbewegingen. En het produceert duizenden raketten, die het ook aan de Hezbollah in Libanon levert. Het doel is de vernietiging van Israël, en daarom heeft Israël het volste recht om tot desnoods in Irak toe te slaan. Misschien vergeten, dat tijdens de Golfoorlog in 1991 Irak tientallen Scudraketten op Israël afvuurde?
  Terwijl Israël niet eens bij deze oorlog betrokken was.
  Ieder land dat militair met vernietiging wordt bedreigd heeft gewoon het recht om zich daartegen te verdedigen. Of ziet u liever dat de bevolking van Israël wordt uitgemoord?
  Maar zoals ik net al zei, u wordt binnenkort op uw wenken bediend.
  Rusland, Turkije, Iran, Soedan en Libië zullen tegen Israël gaan samenspannen en een invasie in Israël plegen. De overmacht is zo ontzettend groot, dat Israël ondanks het zeer sterke leger wat het nu heeft, daar niet tegen opgewassen is, dus de vijandelijke legers zullen ver in Israël doordringen. Maar het gaat uitlopen op de vernietiging van deze vijandelijke legers, beseft u dit wel? Want dat Israël, waar u blijkbaar zo’n hekel aan hebt, zal van geen enkel land hulp krijgen, maar wel van God, die de vijanden van Israël zal vernietigen.
  Moeilijk te geloven? Staat toch echt in de Bijbel beschreven, in Ezechiël 38 en 39.
  Ga dat maar eens lezen.

 2. @Icksy Nixx

  De spijker op z’n kop.
  Ongenadig en waar, maar oh, zo wijs

 3. @Icksy Nixx ‘Ik ben niet vóór Israël en niet tegen Israël.’ U bent uw commentaar lezend duidelijk tegen en die mening mag u hebben, maar u voordoen als een ‘onafhankelijke’ observator is natuurlijk onzin.

  ‘Er was vrede in dit gebied vóórdat de staat Israel werd gevormd. Ook toen leefden daar Joden, Christenen en Moslims vreedzaam naast elkaar. Althans, er was geen staat van oorlog.’
  Inderdaad, want het gebied stond onder controle van het Ottomaanse rijk, geen probleem voor Arabieren (die zich nu Palestijnen noemen) om onder een islamitische dictatuur te leven?

  ‘Pas ná de Belfour declaration en ná het eind van de tweede wereldoorlog begonnen de problemen en de gewelddadigheden.’
  Ook een goede constatering. Alle rondom liggende Arabische landen vielen Israël direct met veel geweld aan.

  ‘De staat Israel werd per direct door de USA erkend (joodse lobby, voorgekookt plannetje)’
  Nee hoor, Israël en haar grenzen werden in de jaren 20 reeds met goedkeuring van alle landen van de Volkenbond erkend. Er was zelfs erkenning voor een veel grotere staat Israel door de Volkenbond, waarbij zelfs Jordanië was inbegrepen. Het feit dat u weer over die zogenaamde Joods lobby begint, bewijst alweer dat u niet enkel een ‘observator’ bent.

  ‘Verder geef ik jullie nog even mee dat het christelijk geloof in Israël volledig wordt genegeerd en wordt tegengewerkt. Christelijke kerken worden intensief tegengewerkt.’
  Mooi hè, dat christenen dan toch nog liefde voor Israël kunnen opbrengen, zoals Jezus al aangeeft dat je zelfs je vijanden lief moet hebben. Daarnaast heeft u het over een zeer beperkte tijdsperiode. De Bijbel geeft namelijk exact aan hoe de relatie t.o.v. christenen in de toekomst zal worden. Bent u daarvan op de hoogte?

  ‘Of “Palestina”of de “Palestijnen” nu wel of niet een volk of natie zijn doet er niet toe’
  Dit doet er alles toe, zie de Palestijnse claims op Jeruzalem, Judea en Samaria en Gaza. Zonder deze claims was er nu vrede.

  ‘Verder runt Israël het meest moderne en meest ontwikkelde en meest geraffineerde concentratiekamp aller tijdens. Het is een heel groot kamp met miljoenen inwoners. Het heet GAZA’
  In 2005 is Gaza volledig ‘Judenrein’ gemaakt. Enkel en alleen omdat er hoop was dat Palestijnen hun eigen land konden opbouwen. Palestijnen maken in Gaza de dienst uit, daar kunt u Israël niet de schuld van geven. En zoals heel gebruikelijk worden de grenzen tussen het Palestijnse Gaza en Israël goed bewaakt, want zonder bewaking zouden het aantal Palestijnse aanslagen onnoemelijk zijn.

  ‘Noem gewoon iedereen die je niet bevalt een terrorist en je bent van alles af.’
  Inderdaad, Hamas is wereldwijd een erkende terroristische organisatie. U bent trouwens zo ‘objectief’ dat u alle Palestijnse aanslagen en raket beschietingen maar buiten beschouwing laat?

  ‘Ik vraag me af wat Jezus Christus op dit moment tegen de Joden zou zeggen’
  Dat hoeft u zich niet af te vragen, want Jezus heeft zijn woordje al gezegd. Wilt u weten wat? Neemt u dan de Bijbel ter hand.

  ‘Eerder zijn jullie in hun ogen “gojem”, naïeve ongelovigen’
  Iedere christen met liefde voor Israël weet hoe er over christenen gedacht wordt in Israël. Maar de Bijbel is leidend voor christenen, daar staat veel meer in, wat u blijkbaar niet weet. Wie is er nu naïef? En wat denkt u van christenen die achter Palestina staan? Zij prediken openlijk Jodenhaat, christenhaat, homohaat en alles wat maar niet islamitisch is.

  ‘De jongste zoon die werd verkocht aan de kooplieden en die jaren later niet herkend werd door zijn broeders toen hij bij volmacht koning was.’
  Het verhaal van Josef gaat verder hoor….. Met als resultaat de Bijbelse belofte van land in Israël dat zich tot de Eufraat uitstrekt, netjes opgedeeld naar de naam van iedere stam van Israël, genoemd naar alle broers.

  Misschien moet u als ‘objectief’ iemand eens nadenken over waarom u een Palestijnse staat zou steunen? Een staat die niet in staat is om economisch de broek omhoog te houden, waar de president inmiddels in zijn 15e jaar van zijn 4 jarig termijn zit en waar een gedeelte van het volk door een terroristische organisatie geregeerd wordt en waar Joden- en christenhaat hoogtij viert. Alle ingrediënten tezamen, moeten alle alarmbellen doen afgaan, dat dit levensgevaarlijk gaat worden, vooral voor Israël. U bent misschien niet in de ‘Joodse lobby’ om uzelf te citeren, getrapt, maar wel in de Palestijnse lobby, de grootste leugen uit de menselijke geschiedenis.

 4. @John ‘volgens de bijbel leefde Joshua/jezus in Palestina’ Dit heeft u fout. Palestina of een Palestijnse staat wordt ten tijde van Jezus in de Bijbel niet eens aangehaald. Wel de Joodse gebieden Judea en Samaria. Er wordt in de Bijbel ook gesproken over de bevolking die er in deze gebieden woonden: Joden.

  Ook ik zie het nieuwe Jeruzalem graag komen, maar het hoofd hiervan zal geen Palestijnse Jezus zijn, maar een Jezus die als mensgedaante een Joodse afkomst had, omdat hij in Betlehem, een Joodse stad is geboren.

 5. Vraag aan Putin of hij nog een stukkie land heb en al die palestijnen daar heen transporteren.

 6. @Allemaal.
  Ik ben niet links en ik ben niet rechts. Ik observeer. Ik ben niet vóór Israël en niet tegen Israël.
  Ik observeer (met droefheid overigens). De teneur op dit forum is pro-Israel met veelal de motivatie met een bijbelse achtergrond en het christelijk geloof. Ik volg het probleem al jaren. Doet me denken aan de tekst: ”….and who was wrong and who was right, it didn’n matter in the heat of the fight…..”. Veel van deze forumdeelnemers hebben een pro-Israel motivatie vanuit een bijbelse /christelijke achtergrond en zien in de vorming van de staat Israel de vervulling van de schrift. Aan deze mensen zou ik willen vragen om het volgende in de balans mee te nemen. Er was vrede in dit gebied vóórdat de staat Israel werd gevormd. Ook toen leefden daar Joden, Christenen en Moslims vreedzaam naast elkaar. Althans, er was geen staat van oorlog. Pas ná de Belfour declaration en ná het eind van de tweede wereldoorlog begonnen de problemen en de gewelddadigheden. De staat Israel werd per direct door de USA erkend (joodse lobby, voorgekookt plannetje). Vele landen volgden. De holocaust was een prima motivatie voor het oprichten van een “Joodse Staat”. Inmiddels blijkt die joodse staat tot op de dag van vandaag aan het financiële en politieke infuus te liggen van de USA. Israël houdt het nog geen week uit zonder de USA. Onze forumdeelnemers zijn kennelijk vergeten wat over de Hagganah (Simon Perez) bekend is. Het slopen van Palestijnse dorpen gaat tot op de dag van vandaag door. Waterbronnen worden afgetapt/gesmoord en wie de Palestijnen van water voorziet krijgt de politie op z’n dak. De kampen Sabra en Shatilla heeft ook niemand meer in zijn geheugen. Iedere UN resolutie om Israël tot de orde te roepen wordt door de USA getorpedeerd met een VETO. Verder geef ik jullie nog even mee dat het christelijk geloof in Israël volledig wordt genegeerd en wordt tegengewerkt. Christelijke kerken worden intensief tegengewerkt. Als je niet joods bent in Israël tel je niet echt mee. Of “Palestina”of de “Palestijnen” nu wel of niet een volk of natie zijn doet er niet toe. Er wordt grof onrecht gedaan. Verder runt Israël het meest moderne en meest ontwikkelde en meest geraffineerde concentratiekamp aller tijdens. Het is een heel groot kamp met miljoenen inwoners. Het heet GAZA. Ik zeg: Jetzt sind die Opfer zum Täter geworden. De analogie met de jaren dertig dring zich op. Noem gewoon iedereen die je niet bevalt een terrorist en je bent van alles af. Licence to kill. Ik vraag me af wat Jezus Christus op dit moment tegen de Joden zou zeggen. Maar Jezus telt niet bij het merendeel van de Joden. Christenen ook niet. Dus beste forumdeelnemers jullie staan op weke grond als je denkt dat de Joden blij met jullie zijn. Eerder zijn jullie in hun ogen “gojem”, naïeve ongelovigen maar wel handig om er bij te hebben als je er je voordeel mee kunt doen. Denk nog eens heel goed na over het verhaal van Jozef. De jongste zoon die werd verkocht aan de kooplieden en die jaren later niet herkend werd door zijn broeders toen hij bij volmacht koning was.
  Ik wens u de werkelijke vrede toe.
  Icksy Nixx.

 7. @willy , volgens de bijbel leefde Joshua/jezus in Palestina . DWZ is ra el is gestolen land door de illuminatie bankiers voor hun NWO met als hoofdstad Jerusalem.in oude teksten staat ook dat de hemelse stad Jerusalem op de aardse stad Jerusalem zal nederdalen .kan niet wachten des te eerder des te beter voor de planeet en de mensen die van goede wil zijn .de rest heeft straks het nakijken.

 8. Een oplossing is altijd voorhanden. De strook van Gaza en Judea en Samaria etnisch zuiveren en de daar wonende Arabieren deporteren.

 9. Linkse collaborateurs spannen samen met de islam om de Nederlandse cultuur en de Nederlandse bevolking onze het juk te brengen van een totaal verdorven samenleving onder heerschappij van de islam waarbij zijzelf de laatste slachtoffers zullen zijn, alleen dat hebben ze niet door maar dan is het al te laat.

 10. Het probleem is dat in dit land de hele overheid,dus NPO,politie en alle andere ambtenaren links zijn tot het extreme.
  Ze geven via de NPO heel subjectief onzin berichtjes door.
  Het ergste was een tijd terug toen ze het 8 uur journaal begonnen met een bericht dat een moslima was mishandeld door blanke mensen die zelfs haar hoofddoek hadden afgetrokken.
  Een dag later bleek al dat het hele bericht onzin was maar dat werd natuurlijk niet vertelt.
  Ik hoop dat Bibi nog heel lang de baas is in Israël ,want als daar e.o.a. linkse gek zou komen betekend dat het einde.

 11. Ik geloof nooit dat de Palestijnen vrede willen, ze willen oorlog om land dat het hunne niet is. Shalom

 12. Iraq, Lebanon en Iran hebben zojuist een gezamenlijke statement gedaan dat als de IDF weer illegaal hun landen bombardeerd, dat ze dit als een verklaring van oorlog zullen nemen, en dit zullen beantwoorden. daarnaast eist Iraq dat troepen van de VS onmiddellijk het land verlaten voor hun steun aan deze illegale israelische bombardementen. vliegtuigen van de IDF hebben niks te zoeken in de luchtruimen van Syrie Iraq en Lebanon. hun moeten een keer met een Mig alleen richting de grens vliegen, dan staat heel xandernieuws op zijn kop, want voor religieuze gekkies kan israel niks fout doen, die zijn zo genaamd gekozen immers. mafketels. en hypocrieten.

  israel verdiend zo langzamerhand gebombardeerd te worden, dan moet je maar niet illegaal landen bombarderen. ik hoop echt dat als het wel oorlog word, Rusland en China, Iran ook even meehelpen.

 13. je hebt helemaal gelijk pinokkio het is triest voor ieder leven die gedood wordt dus ook van deze jonge vrouw, maar let wel ter vergelding werden er 50 (ja je leest het goed!) burgers (ja burgers)gedood. Noemen jullie dat de uitverkorenen???

 14. Beste Doordenker 26/08/2019 om 6:45 pm
  Inderdaad ethische normen weerhouden Israël om dat te doen. Maar er moet eigenlijk geschreven staan; o.a. ethische normen weerhouden Israël om dat te doen, maar God de Almachtige is uiteindelijk HIJ die beslist wat er gaat gebeuren.

  Beste Pinokkio 26/08/2019 om 9:27 pm
  Ik, Pro Israël? Volmondig JA en zo trots als een Pauw..!!

 15. De waarheid over Israel en de “palestijnse gebieden” begint langzaamaan in Nederland, door te sijpelen, nu ook arabische landen rondom Israel balen van het geweld van hamas en pa.
  Abbas verliet steeds meer aanhangers. Dat is goed nieuws.
  Nu de Nederlandse politiek nog. Waren de vorige regeringen nog pro-Israel , nu zijn ze anti israel; voor de palestijnen. Bds-maatregelen, voornamelijk door d66 en groenlinks doorgedrukt laat ons zien hoe de regering afgezakt is. Alleen maar GELD en AANZIEN, zijn belangrijk. We weten inmiddels dat groenlinks banden heeft met de palestijnse tak in Nederland. Daarom kunnen er ook in Amsterdam protestgroeperingen anti-Israelleuzen schreeuwen.
  Ik schaam mij echt voor nederland.

 16. Beste ,,Doordenker,,

  Ethiek is inmiddels achterkamertjespolitiek geworden. Ethiek bestaat niet meer…. was ethiek niet iets met normen en waarden ? Leven en laten leven….
  De hedendaagse leugenjournalistiek staat haaks op de wereldethiek.
  Kijk om u heen, de esthetiek ( hoe mooi had het kunnen zijn ) is verdrongen door oorlogsjounalistiek.

  Jammer genoeg word het woord oorlog zo vaak uitgesproken, niet wetend dat een hedendaags ,,conflict,, in deze regio waarschijnlijk miljoenen doden tot gevolg zal hebben. ( in WO II had Rusland 25 miljoen doden te betreuren ). Principes zijn met geld en militaire ,,interventies,, ( bijv. Vietnam ) nooit op te lossen.
  Uiteindelijk zal een gewapend conflict uitmonden in geloofsoorlogen, tussen de islam en het christendom …. .
  Kijk om u heen, het begin is in heel Europa reeds waar te nemen.
  Moge God ons daarvoor behoeden, de wereld zal dan rood worden door het bloed !

 17. Heb ooit eens ergens gelezen op een of ander forum, het is al zo lang geleden dat ik niet meer weet waar. “Als de palestijnen stoppen met vechten dan is er vrede, als de joden stoppen met vechten worden ze uitgeroeid” of iets dergelijks. Nu nog steeds waar.

 18. pinokkio!!!! wat is daar mis mee? het is alleen maar verstandig om pro israel te zijn God zal dat belonen , lees de Bijbel maar.

 19. @Pinokkio,

  Ja, de meesten zijn hier wel pro-Israël, ik dus ook, en daar ben ik ook nog eens trots op. Ik ben christelijk en overtuigd Zionist.
  Ik ben pro-Israël omdat het de enige juiste keuze is. Ik zeg altijd maar, wie anti-Israël is, die heeft een flinke storing op zolder en heeft ook geen moreel kompas!
  De hele retoriek van de zich Palestijnen noemende Arabieren bewijst al dat het verdorven lieden zijn. Bekijk maar eens de uitzendingen van de Palestijnse tv, die via MEMRI voorzien van ondertiteling bekeken kunnen worden. De zogenaamd gematigde Palestijnse Autoriteit streeft net zoals Hamas, Hezbollah of Iran naar de volledige vernietiging van Israël. Trump heeft groot gelijk als hij de Palestijnen buitenspel zet, die groep is totaal niet relevant. Het hele zogenaamde vredesproces is één grote leugen, net zoals die nucleaire deal met Iran, waar Trump terecht de stekker uitgetrokken heeft.

 20. Israël heeft net zoveel recht om te leven als elk ander land realiseer dat maar eens wat zou je zeggen als je eigen land zo ge haat word dat dat wil je ook niet dus denk na voor dat je een land veroordeeld

 21. Jullie hebben met dit verhaal duidelijk kleuren aangetoond. Pro Israël tot op het botl
  .

 22. De landen rondom Israël willen maar een ding:Israel vernietigen. Daar dreigen ze steeds mee.
  Israel heeft enkele raketten afgevuurd als verdediging op de dreigementen.
  De eerste klap is een daalder waard.
  De dreigementen en aanslagen zijn immers ook bedoeld om een oorlog uit te lokken.
  En hoe de rest van de wereld dan zal reageren…..?

 23. Gisteren werden er weer 3 raketten op Israël afgevuurd vanuit de Gazastrook. Op het journaal helemaal niets.
  Het maakt niet uit wat Israël doet, het is toch nooit goed. Israël moet Gaza ongenadig en keihard aanpakken. Bij elke vorm van agressie, of dat nu een raket of een brandballon is, meteen de elektriciteit afsluiten voor minstens een week. En geen brandstof meer leveren en al helemaal nooit meer geld van Qatar doorlaten. Israël treedt veel te zacht op tegen dat tuig.

 24. Er zijn mogelijkheden om zo goed als alle moorden te stoppen. Alleen wordt Israël weerhouden door ethische nomen om dat te doen.
  Ethische normen die de tegenstander duidelijk niet kent en die uiteindelijk misschien zelfs tot de vernietiging van Israël zouden kunnen leiden.
  Indien de rollen omgekeerd waren, zouden de Palestijnen zeker geen morele scrupules kennen om het Israëlische volk volledig te vernietigen of de zee in te drijven. Men heeft dit daadwerkelijk trouwens al enkele keren, zonder succes, geprobeerd.
  Als Israël hetzelfde zou doen als wat de Palestijnen proberen te doen, zou dit gewoon het einde van de Palestijnen betekenen en zouden hun woongebieden veranderen in dood niemandsland. Zoals gezegd, enkel ethische normen weerhouden Israël om dat te doen.

 25. Bill Maher, weer zo’n krankzinnige. Jammer genoeg hebben dit soort eigenlijk niets zeggende mensen behoorlijk invloed op de mensheid, niet mijn slag mensheid maar het is wel zo. Mensen moet zich eens realiseren dat deze kliek mensen, “de bnners en Hollywood figuren etc” enkel topfiguren zijn in een bepaalde branche, helaas hebben ze behoorlijk invloed omdat de mensheid gehersenspoeld is om maar dagelijks naar die beeldbuis te kijken en zich te laten beïnvloeden. Ze zijn zo belangrijk als wij de mensheid ze zich laten voelen, het zijn allemaal acteurs,.worden betaald om bepaalde overtuigingen te hebben en zullen werkelijk over lijken gaan om maar met hun gezicht op tv te kunnen. Celebrities en bnners, zijn werkelijk waar het ergste slag mensen!

 26. De linkse New York Times was voor en in de WO 2 pro Joods. Nu zijn ze als een blad aan de boom 180 graden gedraaid. De NYT is van zijn ankers losgeslagen en veloochenen totaal hun Amerikaanse/historische beginselen. Net als de NRC en de Volkskrant schuiven ze op richting linkse dictatuur en intolerantie van anderen die niet links denken en doen.

Comments are closed.