Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links

Grote groep van bijna 100 evangelische leiders in Witte Huis voor steun aan Trump – Wordt Amerika na ‘mid term’ verkiezingen 6 november onregeerbaar? –
Trump buigt zijn hoofd als voorganger Paula White voorgaat in gebed (Afbeelding: Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————-

Nu het de ‘Deep State’ rond het Democratische/Neocon establishment in de VS nog steeds niet gelukt is om Trump af te zetten, lijkt de globalistische elite van plan te zijn om door middel van extreemlinkse terreurgroepen zoals Antifa massaal geweld in het land te ontketenen, zo vrezen ook president Trump en een grote groep van vele tientallen bekende evangelische kerkleiders. Tevens gaf Trump Google, Facebook en Twitter opnieuw een ernstige waarschuwing vanwege hun massale censuurpraktijken tegen conservatieve en rechtse stemmen op het internet, waarmee zij proberen de ‘mid term’ verkiezingen in het voordeel van de Democraten te beïnvloeden.

Maandagavond kwamen bijna 100 christelijke (kerk)leiders, voorgangers en evangelisten –waaronder Franklin Graham, James Dobson en Greg Laurie- opnieuw bij president Trump in het Witte Huis om de zorgwekkende ontwikkelingen in de VS te bespreken. Zo hebben linkse activisten al vele tientallen gewelddadige aanvallen op burgers gepleegd die bijvoorbeeld enkel een pro-Trump sticker op hun auto hadden geplakt, of een Trump-petje droegen. De meeste mainstream media negeren dit niet alleen, maar sporen impliciet –en soms zelfs expliciet- aan tot geweld tegen rechts.

‘Onvoorstelbare haat en woede van links’

Trump had het diner speciaal georganiseerd ‘ter ere van het evangelische leiderschap’. Er werd samen gebeden, en gediscussieerd over de toestand van het land. Trump uitte tegen de aanwezigen zijn grote zorgen over de enorme, steeds grover wordende haat van links tegen andersdenkenden, met name conservatieven.

‘Die haat en woede is onvoorstelbaar,’ zei hij. ‘Dat komt deels vanwege wat ik voor jullie en voor mijn gezin heb gedaan, en tegen hen… De verkiezingen op 6 november zijn daarom een referendum, niet alleen over mij, maar ook over jullie geloof. Het is een referendum over de vrijheid van meningsuiting en het Eerste Amendement.’

De media, zowel op TV als het internet, hebben het zwartmaken en belasteren van Trump met propaganda, ongegronde insinuaties en regelrecht nepnieuws dan ook verder opgevoerd, in de hoop dat de Republikeinen hun meerderheid kwijtraken. ‘Dan zullen ze alles omverwerpen wat we gedaan hebben, en dat zal snel en gewelddadig gebeuren. Er zal geweld zijn. Als je kijkt naar Antifa en andere groepen zie je dat dit gewelddadige mensen zijn.’

Onafhankelijke analisten denken dat dit geweld er toch wel komt, ook als de Republikeinen winnen. Daar ziet het vooralsnog nog niet naar uit, want enkele pro-Trump kandidaten hebben de voorverkiezingen in onder andere Arizona en Idaho reeds verloren.

‘Twee ellendige jaren als we in november verliezen’

Trump vroeg de evangelische leiders dan ook om het uitspreken van hun steun voor hem, zodat hun kerkleden en volgelingen op de Republikeinen gaan stemmen. ‘Als ze dat niet doen gaan we twee ellendige jaren tegemoet, en zal het eerlijk gezegd een zeer moeilijke tijd worden. Jullie zijn één verkiezing verwijderd van het verliezen van alles wat jullie hebben. Kleine dingen zoals ‘Merry Christmas’, dat kun je dan niet meer zeggen.’

Het in de ban doen van het christelijke kerstfeest is bepaald geen hoax en gebeurt ook al jaren in Nederland. Zo hebben diverse supermarkten het woord ‘kerstmis’ vervangen door het algemene woord ‘feestdagen’.

Wordt Amerika onregeerbaar?

De polarisering van links versus rechts begint in Amerika zorgwekkende vormen aan te nemen. De jarenlange haat, leugens, propaganda  en het geweld van de linkse gevestigde orde zal op zeker moment een heftige tegenreactie van rechtse groepen, die zich tot nu toe bijna overal kalm opstellen, uitlokken, zeker als het links lukt om Trump alsnog af te zetten, of bij de volgende verkiezingen weer een linkse Democraat in het Witte Huis te krijgen.

De Democraten stelden onlangs een document op waarin ze aankondigen om na hun eventuele overwinning in november het presidentschap van Trump politiek volledig te blokkeren.

‘Amerika dreigt ongeacht wie er in november wint onregeerbaar te worden,’ denkt The American Dreamblogger Michael Snyder. ‘Het is heel waarschijnlijk dat we hier duidelijk bewijs van zullen zien zodra chaos in onze straten regeert.’ (1)

Google waarschuwt linkse tech giganten tegen censuur

Om de berichtgeving in de media weer wat neutraler en eerlijker te krijgen heeft president Trump een commissie ingesteld die de huidige censuurmaatregelen door de tech giganten gaat onderzoeken. Die weigeren daar vooralsnog aan mee te werken. Zo heeft de CEO van Google een officiële dagvaarding genegeerd. (2)

Trump waarschuwde tech giganten zoals Google, Facebook en Twitter dan ook dat ze ‘voorzichtig moeten zijn, want jullie begeven je op zeer, zeer glad ijs.’ (3) De directeur van de Nationale Economische Raad, Larry Kudlow, verklaarde dat er serieus gekeken wordt naar het reguleren van Google en YouTube, zodat die niet langer 95% linkse propaganda bovenaan zetten (wat uit recente onderzoeken is gebleken), maar ook weer ruimte geven aan rechts.

Voor YouTube is inmiddels een alternatief opgericht, UGETube, waarop conservatieve en rechtse stemmen weer gebruik kunnen maken van hun vrijheid van meningsuiting zonder bang te moeten zijn dat Google/YouTube hun video’s en berichten weer snel offline halen.


Xander

(1) The American Dream via Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)