Trump tegen VN: Dagen van globalistische religie zijn geteld, onafhankelijke landen zijn de toekomst

—————————————————————————————————————————————

Amerikaanse president noemt open-grenzen activisten ‘wreed en kwaadaardig’ – Trump werkt samen met diverse landen om positie van vrouwen te versterken en homoseksualiteit te decriminaliseren – ‘Bloeddorstig’ Iran kan op nog zwaardere sancties rekenen

—————————————————————————————————————————————

President Donald Trump heeft in zijn VN toespraak vandaag hard uitgehaald naar wat samenvattend de ‘Nieuwe Wereld Orde’ kan worden genoemd. ‘De toekomst behoort niet aan globalisten, maar aan patriotten. De toekomst behoort aan soevereine en onafhankelijke landen. Het globalisme heeft een religieuze invloed op eerdere leiders gehad, waardoor die hun eigen nationale belangen zijn gaan negeren. Maar wat Amerika betreft zijn die dagen voorbij.’ De VS is onder hem juist een pad ingeslagen naar ‘nationale vernieuwing.’

Trump uitte ook forse kritiek op het opkomende socialisme, ‘big tech’ censuur en immigratie activisten. Het socialisme ‘is de verwoester van naties en vernietiger van samenlevingen. De gebeurtenissen in Venezuela herinneren ons er allemaal aan dat socialisme en communisme niet gaan om rechtvaardigheid, niet om gelijkheid, niet om het versterken van de armen, en zeker niet om het welzijn van de natie.’

Big Tech social media censuur bedreigt vrijheid van meningsuiting

‘Een klein aantal sociale media platforms verkrijgen enorme macht over wat wij mogen zeggen,’ vervolgde de president. ‘De permanente politieke klasse is openlijk minachtend…  over de wil van het volk. Een anonieme bureaucratie opereert in het geheim en verzwakt de democratie… Een vrije samenleving kan niet toestaan dat social media giganten de stem van het volk tot zwijgen brengen. Vrije mensen mogen nooit worden ingeschakeld om hun buren het zwijgen op te leggen, te dwingen, uit te sluiten of zwart te maken.’

Open grenzen activisten ‘wreed en kwaadaardig’

‘Vandaag heb ik een boodschap voor die open-grenzen activisten die zichzelf in ‘sociale rechtvaardigheid’ hullen: jullie gedragingen zijn niet rechtvaardig, maar wreed en kwaadaardig. Jullie versterken criminele organisaties die azen op onschuldige mannen, vrouwen en kinderen. Jullie zetten je eigen valse idee van deugdzaamheid vóór de levens en het welzijn van talloze onschuldige mensen. Met het ondermijnen van de grenzen ondermijnen jullie de mensenrechten en menselijke waardigheid.’

Door massa immigratie te bevorderen beroven globalisten en open-grenzen activisten complete landen van ‘menselijk kapitaal’, waarschuwde Trump, terwijl de landen die grote aantallen migranten –waarvan een aanzienlijk deel criminelen- binnenhalen te zwaar worden belast.

Leiders van alle landen worden daarom opgeroepen om hun naties te versterken en hun eigen cultuur en bevolking te koesteren. Volgens Trump zal dat juist tot meer harmonie tussen de landen dan ooit te voren leiden. Tegelijkertijd wees hij op het trieste feit dat in 80% van de wereld de vrijheid van religie wordt bedreigd. ‘Amerika zal nooit stoppen die vrijheid te verdedigen.’ (2)

Versterken positie van vrouwen en homo acceptatie

De president van de VS werkt daarnaast met diverse landen samen om homoseksualiteit te decriminaliseren en de rol van vrouwen in de samenlevingen te versterken, omdat landen die dat doen een stuk welvarender, veiliger en stabieler zijn. Volgens Trump is de gelijke behandeling van vrouwen van vitaal belang voor de voorspoed en veiligheid van ieder land.

‘VS wil vrede’, maar ‘bloeddorstig’ Iran krijgt ervan langs

Trump herhaalde ook zijn campagnebeloften van drie jaar geleden. ‘Amerika beseft dat iedereen oorlog kan voeren, maar alleen de moedigsten naar vrede streven. Amerika staat klaar om vrienden te worden met allen die oprecht naar vrede en respect streven.’ (1)

Iran kreeg er echter flink van langs vanwege de recente aanval op Saudische olie installaties en de almaar toenemende ‘bloeddorstige’ agressie en terreur in het Midden Oosten. Zolang de Islamitische Republiek hiermee doorgaat zullen de sancties steeds strenger worden.

Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: (toespraak Trump 2018) Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Nederland gaat de stikstof te lijf door de helft van de varkens en kippenproductie (en dus ook de export inkomsten hiervan) te schrappen. Nu heb ik een landkaart onder ogen gehad waarop de stikstofconcentratiegebieden rood gekleurd waren. Ik heb nooit geweten dat er in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen zoveel varkens en kippen gehouden worden……..Kennelijk moeten er voor wat daadkracht havens gesloten worden en steden afgebroken worden.

 2. @Raveltje
  Het is wel waar wat je schrijft, alles wat God verboden heeft wordt nu toegestaan, zelfs gepromoot….Alles….(bijv. homo’s zie je steeds meer in reclames, ik heb er niks tegen maar promoot het niet) …..

  Qui Bono!

 3. Dat heeft Trump mooi gezegd en ook doet.
  Homo’ zijn ook mensen,zijn er altijd geweest. En je mag hen niet buiten sluiten of vermoorden.
  Ook zij hebben rechten. Maar in God’s ogen is het een gruwel, waardoor er veel zijn die vechten voor een
  normaal man en vrouw gezin. Het is onnatuurlijk en lijkt nu een modetrend te zijn dat ze zelfs trouwen en
  ook kinderen willen. Persoonlijk vind ik dat te ver gaan, maar wie ben ik om te oordelen?
  Hoeveel huwelijken tussen man en vrouw gaan er niet kapot, terwijl God de echtscheiding Haat?
  Ook zie ik de man als hoofd van het gezin als kostwinner, maar dat is ook heel erg verandert.
  Hoofd van een bestuur zou een man moeten zijn, maar er zijn genoeg vrouwen die daar niet voor onder doen.
  In een gezin of een bestuur, je moet het samen doen en open staan voor elkaars meningen.

 4. @Arnoldicus: 10:48 AM. Hoe eerder hoe liever. Links is een hersenafwijking!

 5. De linkse meningen haal zo uit de reacties hier, veranderen dat gaat het voor links dat is zeker.

 6. Het versterken van de positie van vrouwen is een ramp. DIt zorgt ervoor dat maatschappijen in elkaar klappen omdat vrouwen makkelijke prooien zijn om te beinvloeden en door hun natuurlijke eigenschappen gevaren onvoldoende goed kunnen inschatten en mannen dit laten gebeuren.

 7. De meeste mensen zijn loonslaven en loonslaven vinden het vreemd dat er iemand zoals Trump beslissingen maakt. Want loonslaven zijn niet gewend beslissingen te maken behalve of ze wel of niet van hun vrouw gaan scheiden of een nieuwe auto te kopen. Trump haalt de rotte appels uit de fruitmand voordat ze de rest aansteken. Zo simpel is dat. Als je dat namelijk niet doet dan rot de hele samenleving weg. En Trump is inderdaad misschien wel de grootste Snob geweest alle tijden. Maar mijn stelling is dat je beter dieven vangt met een ex dief dan met mensen die braaf zijn. Trump weet als geen ander hoe de hazen lopen. Maar ja ga dit verhaal maar eens uitleggen aan onze deugmensen…….

 8. @kees van Kesteren. Als de mensheid niet wakker wenst te worden zijn wij nu dus bijna beland in die z,g laatste 3.5 jaar maar dat beest wat jij bedoeld is dan al van de planeet verwijderd alle voorspellingen komen en gaan ook die in de door mensen geschreven bijbel.

 9. Het impeachment gedoe is begonnen hoor. Wat ze via list en bedrog (Mueller rapport) niet is gelukt hoopt men nu op deze manier te bereiken. Ik hoop serieus dat deze zet een tweede termijn van Trump veilig zal stellen.

 10. Er is officieel een onderzoek gestart tegen Donald Trump, de zogeheten impeachment, de afzettingsprocedure waar de demo(n)craten hun eigen familie voor zouden verraden om dit voor elkaar te krijgen is dan toch van start gegaan.
  Al die tijd heb ik mijn twijfels gehad bij ome Donald, maar nu er officieel een onderzoek is gestart begin ik ineens in te zien dat hij wellicht toch echt aan onze kant stond en toch echt een bedreiging vormde voor de globalisering want anders had hij zijn gang mogen gaan en het merk ‘rechts’ ten val mogen brengen, ik blijf sceptisch, maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat als hij daadwerkelijk wordt afgezet de Amerikanen dit niet zullen pikken, de wereld explodeert en de EU meetrekt in een revolutie. In mijn ogen is de tijd van praten, jaarlijks naar de stembus en debatteren voorbij namelijk.
  Een mens mag dromen hebben toch..

 11. Trump heeft in vele ‘dingen’ gelijk, eigenlijk in de meeste van zijn statements slaat hij de spijker op zijn kop. Het fenomeen rassendiscriminatie tussen de Amerikaanse inwoners onderling, ( afro’s en natives ) daar zou hij meer aan kunnen doen om het laten verdwijnen …. . Om een dergelijk land te ‘leiden’ met de democratie die wij kennen bestaat niet ! Het leiden van deze natie heeft meer te maken met een presidentiele dictatuur. Een president die zich niet laat misleiden door verkeerde ‘adviseurs’ . We hebben het allemaal voorbij zien komen. Vergelijk het maar met een DGA die in het belang van zijn bedrijf de juiste beslissingen neemt !
  Nu is Trump in feite de ‘directeur’ geworden van deze inmiddels verwrongen natie en hij moet stukje bij beetje zijn ‘bedrijf’ weer op orde brengen. Voor de goed geïnformeerden is het geen nieuws dat hij in de tijd van zijn directeurschap reeds veel heeft ‘opgeruimd’ . Dit ondanks het feit dat positiviteit en negativiteit altijd hand in hand gaan.
  De internationale boycotten worden geleid door militaire onevenwichtigheden én economische problemen. Dit laatste kan met de beste wil van de wereld nooit gewonnen worden. Een productie mens in het verre oosten verdient nog niet eens de schaduw van een westerse arbeider…. . Dat een ‘oosterling’ een hoger intelligentie niveau heeft dan de ‘westerling’ is wel bekend. – Een militair conflict gaat ( voorlopig) Trump uit de weg en dat is zijn sterkte, zijn absolute leiderschap ! Een dictatoriaal besluit ! – God bless him. God bless the World.
  Dus geef die man de tijd om in samenhang met zijn kompanen ( de VN / NAVO ) niet tegen wil en dank zijn overmacht te gebruiken.

 12. Een man, een man, een woord, een woord. Zo n man is hij en dat kom je niet vaak tegen in de politiek.

 13. Wordt Trump de wereldleider die alles wat krom is, even recht gaat trekken?
  Dit doet mij denken aan passages uit “De Bijbel” m.b.t. de antichrist……
  3,5 jaar de grote redder van de wereld en de overige 3,5 jaar “HET BEEST”.

 14. En gij geleuf da! Ik geloof die zandstrooier zover als ik dat aflatende lijf kan gooien…. Ruimt hij nog wel effe de rotzooi van (ook zijn) New World Orde op; of laat hij de puinhoop voor de volgende tien generaties? “Leuk” dat ie er was! Is Europa al klaar met de door Roosevelt’ veroorzaakte wederopbouw? Het zal wel wéér; Na het “aangenaam” verpozen, de schillen en de dozen worden. Gelieve geen Marshall-hulp. Dat koste de laatste keer veel bloed van de Europese jongens. No such thing as a free meal from Amerika.. Ik herinner mij nog als straatjongen dat wij in de begin jaren vijftig, Korea, boem, boem, boem scandeerden.

 15. Ondanks alle kritiek die je op deze man kan hebben, is hij niet degene die zo snel een oorlog zal beginnen. Met mevrouw Clinton aan het hoofd had er al lang ergens een gewapend conflict geweest. Wat zullen ze in het Pentagon en andere haviks-kantoren tandenknarsen bij deze taal.
  Voor het VN forum zegt hij (volgens dit artikel) zeer zinnige dingen, Recht op de man/vrouw af zonder een blad voor een blad voor de mond te nemen. Deze man zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Hadden we in ons vaderland ook maar van zulke mensen.

 16. Eens met de visie van Trump, behoudens zijn opmerkingen ten aanzien van homoseksualteit. Maar dus grotendeels kan ik met hem instemmen.

Comments are closed.