Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen

Uit onafhankelijke onderzoeken bleek al snel dat de officiële versie van wat er op 9/11/01 gebeurde, onmogelijk de (volledige) waarheid kan zijn. Afbeelding: Getty Images (2).

————————————————————————————————————————————-

President Trump zou volgens officials bereid zijn om tot nu toe geheim gehouden documenten vrij te geven die bewijzen dat zowel de Clintons als de Bushes medeplichtig zijn geweest bij de aanslagen van 9/11. Daarmee gaat het complot veel verder dan die van de speciale ‘Deep State’ aanklager Robert Mueller, die jarenlang de centrale rol van Saudi Arabië in 9/11verborgen heeft gehouden.

In het verleden leverde Trump forse kritiek op president George W. Bush voor zijn acties pal voor en tijdens de 9/11 aanslagen. ‘Ik ben honderden vrienden kwijtgeraakt, en het WTC stortte in tijdens de regering van George Bush,’ zei hij als presidentskandidaat in 2016. ‘En hij zou ons hebben beschermd? Dat is geen veiligheid.’

Enkele maanden later gaf het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden een gecensureerd, 28 pagina’s tellend document vrij dat was opgesteld door de gezamenlijke parlementaire onderzoekscommissie naar 9/11. Ook buiten de zwartgemaakte gedeeltes stond informatie die velen schokten: een aantal Arabische kapers van de passagiersvliegtuigen die voor de aanslagen werden gebruikt* (* uitgaande van de officiële versie van hoe de aanslagen plaatsvonden) hadden vermoedelijk banden met leden van de Saudische regering.

Bondgenoten Clintons weggezuiverd uit Saudisch koningshuis

Trump dreigt nu alsnog de zwartgemaakte passages openbaar te maken, plus daarbij mogelijk ook een aantal andere documenten waarvan het publiek het bestaan niet eens weet. Uit officiële gegevens bleek al eerder dat Hillary Clintons presidentscampagne in 2016 voor 20% vanuit Saudi Arabië werd gefinancierd.

Of het ermee te maken heeft of niet, in het eerste jaar van Trump werden in het Saudische koningshuis tal van corrupte bondgenoten van de Clintons en de Bushes gearresteerd of op andere manieren van hun macht en rijkdom ontdaan. In totaal 10 prinsen en 38 hooggeplaatste kabinetsleden moesten van koning Salman het veld ruimen.

Bush hielp pal na 9/11 prominente Saudi’s het land uit

Volgens Jim Kreindler, advocaat namens de 9/11 nabestaanden, hield de regering Bush de Saudische rol in 9/11 verborgen om de tweede oorlog in Irak mogelijk te maken. Robert Mueller speelde een grote rol bij het achterhouden van deze cruciale informatie. Het verklaart tevens waarom prominente Saudi’s, inclusief leden van de Bin Laden familie, pal na de 9/11 aanslagen snel het land mochten verlaten, een evacuatie die later in het officiële onderzoeksrapport nog simpelweg werd ontkend. (1)

Gaat Trump ooit de CIA zelf blootstellen?

Of Trump ooit nog verder gaat, en de feitelijk zo goed als bewezen centrale rol van bepaalde elementen van de CIA zelf bij de 9/11 aan het daglicht laat brengen –waardoor er definitief van ‘false flag’ aanslagen kan worden gesproken, bedoeld om de beruchte ‘war on terror’ te rechtvaardigen, en de Iraakse dictator Saddam Hussein, een verklaarde vijand van Saudi Arabië, op te ruimen- valt nog te bezien.

Trumps strategie lijkt erop gericht om stapje voor stapje de waarheid boven tafel te krijgen, vermoedelijk om er tijdens dit proces in de tussentijd zoveel mogelijk steun voor te krijgen. Dat dit hard nodig is behoeft geen uitleg, want de ‘Deep State’ schaduwregering rond de Clintons, Obama’s en Bushes stelt nog steeds alles in het werk om hem ten val te brengen.


Xander

(1) Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)