Topadviseur UNICEF veroordeeld wegens verkrachten kinderen

‘VN net als Vaticaan eldorado voor pedofielen’ – Voormalige top VN vertegenwoordiger schat dat er zo’n 3300 pedo’s actief zijn in de VN –Afbeelding: (1).

————————————————————————————————————————————

Peter Newell, topadviseur van de bekende VN organisatie UNICEF (foto) die zich over de hele wereld inzet voor het welzijn van kinderen, is veroordeeld wegens het minstens vijf keer misbruiken en verkrachten van kinderen. Daar kreeg hij overigens slechts 6 jaar en 8 maanden gevangenisstraf voor. Het toont andermaal aan dat niet alleen religieuze instellingen zoals de Katholieke Kerk, maar ook de VN ‘eldorado’s’ voor pedofielen zijn. Ook in onze eigen omgeving zijn kindermisbruikers op vergelijkbare wijze bijna altijd bekenden en in de buurt van kinderen te vinden.

De massamedia doen er het zwijgen toe over de veroordeling van deze topadviseur van UNICEF, omdat opnieuw één van hun geliefde extreemlinkse globalistische organisaties in diskrediet is gebracht. Gezien de snelle opkomst van populistische partijen is het inmiddels ook de media duidelijk dat de mensen hun neus vol hebben van overkoepelende organisaties zoals de VN, het Vaticaan en de Europese Unie, die inmiddels synoniem zijn met nepotisme, machtsmisbruik, chantage, geldzucht en totalitarisme.

Nr.1 voorvechter kinderrechten stiekem zelf misbruiker

De 77 jarige gevierde VN adviseur kan op een lange carrière terugblikken. In de jaren ’90 was hij onderzoekscoördinator in de Commissie voor Kinderen en Geweld in Groot Brittannië, en mede auteur van het UNICEF handboek ‘Conventie over de Rechten van het Kind’. Dat laatste werk wordt gezien als een soort ‘bijbel’ voor de wereldwijde bescherming van kinderen.

Newell constateerde destijds zelf dat ‘uit het onderzoek blijkt dat alle vormen van geweld, inclusief seksueel misbruik en uitbuiting, potentieel ernstige kort- en langdurige gevolgen op de ontwikkeling van kinderen hebben.’ Wat hem persoonlijk echter niet hinderde om meerdere kinderen precies dat aan te doen. Zijn hoge positie bood hem er alle gelegenheid voor om zijn perverse lusten ongestoord uit te leven.

Tegenover de wereld hield hij het masker van de hoogste kinderbeschermer overeind door bijvoorbeeld voorzitter te worden van de Kinderrechten Alliantie, en leidinggevende coördinator voor ‘Children Are Unbeatable!’ (CAU!), een wereldwijd initiatief om het lichamelijk straffen van kinderen te beëindigen.

Ook kreeg hij grote sommen geld voor initiatieven zoals ‘Save the Children’ en de liefdadigheidsorganisatie Barnardo, die overigens eind jaren ’90 in opspraak kwam omdat duizenden geholpen kinderen als kindslaven aan buitenlanders waren verkocht.

Oude misdaden verjaren nooit, zeker niet voor slachtoffers

De misbruikgevallen waar Newell nu voor veroordeeld is dateren uit de jaren ’60. Pas recent durfden zijn slachtoffers ermee naar buiten te komen, wat aangeeft hoe moeilijk –en vaak onmogelijk- dat is. Na zijn arrestatie trad de UNICEF topman onmiddellijk terug als coördinator van de door de VN gesponsorde kinderhulporganisatie ‘Approach’.

Peter Saunders, oprichter van de Nationale Vereniging voor Mensen die in hun kindertijd werden misbruikt (NAPAC), voelt zich zwaar bedrogen door Newell, met wie hij heeft samengewerkt. ‘Vorig jaar werd onze hulplijn 94.000 keer gebeld. NAPAC is zich volledig bewust welke gevolgen deze misdaden voor de slachtoffers hebben. Daarbij maakt het niets uit hoe lang dat geleden is.’

 ‘Zeker 3300 pedo’s actief in de VN’

In 2017 lekte het schandaal naar buiten dat VN medewerkers op Haïti zo’n 60.000 kinderen en vrouwen hebben misbruikt en verkracht. De VN deed er twee decennia lang alles aan om het misbruik niet bekend te laten worden. Degenen die dat toch probeerden werden ontslagen.

Professor Andrew Macleod, voormalige leidinggevende VN vertegenwoordiger, schat dat er in de verschillende organen en takken van de VN zo’n 3300 pedofielen actief zijn. Duizenden ‘roofzuchtige’ zedenmisdadigers gaan volgens hem doelbewust bij de VN en andere hulporganisaties werken om in de buurt van kwetsbare vrouwen en kinderen te kunnen komen.

Dat gebeurt in onze dagelijkse omgeving net zo: veel kindermisbruikers zoeken een baan of positie die hen zo vaak mogelijk in contact brengt met kinderen (bijv. het onderwijs).

Volgens Macleod is het VN pedo schandaal zo mogelijk nog groter en ernstiger dan dat van de Katholieke Kerk. ‘Wereldwijd zijn er tienduizenden hulpverleners met pedofiele neigingen, maar zodra ze het UNICEF shirt dragen zal niemand hen vragen wat zij van plan zijn. Ze genieten straffeloosheid om te doen wat ze willen, iets wat in alle hulporganisaties wijd verbreid is.’

Dagelijks gemiddeld 20 kinderen verkracht

Het internationale persbureau AP heeft inmiddels bevestigd dat medewerkers van de VN zich al jarenlang schuldig maken aan het massaal misbruiken van kinderen. Iedere dag zouden er gemiddeld 20 kinderen worden verkracht. Steeds meer bij de VN aangesloten of met de VN samenwerkende NGO’s en ‘hulporganisaties’ lijken daarbij betrokken te zijn.

De eis van deze ‘hulp’instanties dat Europa en Amerika op ‘humanitaire’ gronden de  grenzen openen voor miljoenen migranten klinkt in dit licht nog hypocrieter en wranger in de oren. Iedere organisatie of privé persoon die daadwerkelijk iets geeft om het lot van deze misbruikte kinderen zou namelijk onmiddellijk alle banden verbreken met deze totaal door corruptie en pedofielen verziekte transnationale instellingen, die juist dankzij miljoenendonaties van argeloze burgers en overheden onverminderd kunnen doorgaan met hun misdadige praktijken. (1)

 

Xander

(1) Anonymous

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.  

2

 1. Het is toch allang bekend dat vooral juist in de linkse hoek kindermisbruik veel voorkomt, maar vooral toegedekt wordt. Wie dacht dat zoiets vrijwel alleen bij de katholieken voorkomt is misdadig naïef.
  En laat het nou net links zijn die veel in die gebieden werkt, en laat het ook nou net links zijn waar manipulatief gedrag beloond wordt. En met die manipulatie worden kinderen misbruikt, gestookt in gezinnen; uw kind kan echt niet thuis wonen/jouw ouders zijn slecht en dom. Als jij niet doet wat wij zeggen, zorgen wij dat je altijd hier blijft etc.

  En laten de straffen nu ook net vanuit die linkse hoek komen, vergelijk dat eens met andere misdaden of alleen domme fouten.
  Links heerst in die hoek, links heeft pedofilie altijd gepromoot ( ze zijn zo lief voor die kinderen, andere haten jou, ik ben de enige die je kan helpen etc.).
  En het ironische is, door jarenlange misbruik hebben veel slachtoffers moeite met functioneren, vaak in armoede en uitkeringen. En laat dan nou net links zijn, die dan weer voor uitkeringen zijn. Waar was rechts tijdens het misbruik. Laten we eerlijk zijn, het kon rechts ook niet schelen, dat al die kinderen misbruikt, mishandeld en erger werden. Hun eigen kinderen stopten ze daar natuurlijk nooit. En zo hielden ze links ook op afstand, links was tevreden met hun ding en rechts kon ook hun ding doen. Maar misdaad niet veroordelen of wegkijken is gelijk aan de misdaad zelf.

 2. Reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Vlokje op 26-03-2019 18:31
  “De misbruikgevallen waar Newell nu voor veroordeeld is dateren uit de jaren ’60. ”

  ….en toen heeft hij het nooit meer gedaan, jaja…..

  Tom Hendrix op 26-03-2019 18:33
  Sta volkomen achter het artikel. Zo zien we het ware gezicht, van de links-liberale deugmensen. Wat een hypocriete bende is het toch ook.

  Raveltje op 26-03-2019 19:04
  Het is verschrikkelijk en dan doen alsof ze er voor kinderen zijn.

  Je zou je schamen om voor zoiets te doneren. Ook wij hebben gedoneerd aan Unicef.,dit niet wetende.

  Zo kun je maar weer zien in welke handen het geld terecht komt.

  Hooggeschoolde met het brein van beesten.

  Ook zou het mij niet verbazen dat ze in de drugshandel zitten en studenten in meeslepen

  kinderen, jongeren, vrouwen getekend voor de rest van hun leven

  Het is goed dat dit allemaal aan het licht komt.

  Curious op 26-03-2019 19:13
  Gaat iedereen mu ook unicef boycotten😒

  Of word MJ ingezet als decoy zoals ook toen hij leefde… die ene man krijgt meer aandacht dan de kerk en vn bij elkaar SMH.

  Weet niet hoe het zit naar feit blijft het ‘ rechtsysteem’ heeft hem ‘mj’ vrijgesproken. Ten koste van eternal brandDamage

  lies op 26-03-2019 19:26
  Bedankt Xander voor dit in en in trieste stuk waarheid

  kim op 26-03-2019 19:31
  Geachte Xander, geweldig artikel, want het is de waarheid. Ja, blijf van kinderen af, ooit heb ik al eens gereageerd, een bloem in de knop moet je niet plukken.

  Cefas op 26-03-2019 19:33
  Walgelijke figuren zijn dat toch. Demmink, vroeger secretaris-generaal van justitie, was ook zo n pedofiel. Nooit gepakt. Bescherming van hogerhand en dat verklaard nog veel meer. Ook bij hogerhand zitten er velen.

  P.Meyer op 26-03-2019 19:34
  Shalom;

  Het is volkomen duidelijk, dat de 1-wereldregering heel! dichtbij is.

  Vooral in de laatste alinea verwoordt.

  Goede week.

  Dewevoga op 26-03-2019 20:47
  Men zal verbaasd staan welke namen er circuleren bij Qanon. Trump heeft bijna zijn handen vrij. Meer dan 82.000 verzegelde aanklachten.

  Nieuw Begin op 26-03-2019 22:32
  Google ook eens op Groen Links en pedofiel…het verklaart ook veel van de wrame banden tussen de islam en links!

  En zoals er aan het Saoudische Koningshuis heel veel gebeurd ‘behing close doors’ is het publiek geheim dat in de hele islam wereld het misbruik van kinderen er gewoon bijhoort. Vreselijk. Evenals trouwens homofilie wat zeer veel voorkomt ( in het geheim vanwege doodstraf!) bij de volgelingen van de ‘profeet’. De afrekening komt!

  https://www.franklinterhorst.nl/De%20intolerante%20apartheidsstaat%20Saoedi-Arabië.htm

  Juul op 26-03-2019 23:14
  Ja walgelijk verhaal. En maar 6 jaar gevangenis straf. Maar 1 ding, er zijn ook Christenen die vluchten.. Verder houd ik mijn mond, want dat is, zoals gewoonlijk een te lang verhaal.

  van buiten op 27-03-2019 05:53
  Goed opgepakt Xander.

  Rigoberto op 27-03-2019 10:29
  Ook in onze eigen omgeving zijn kindermisbruikers op vergelijkbare wijze bijna altijd bekenden en in de buurt van kinderen te vinden. Dit zijn de woorden van Xander/Mod. Klopt als een bus. Het zijn bijna altijd bekenden die regelmatig op visite komen. En juist op deze onervaren en onschuldige kindertjes hebben pedofielen op gemunt. Deze pedofielen zorgen dat het kind zich heel speciaal gaat voelen door het te overladen met aandacht, genegenheid en vriendelijkheid. Ze lijken ook goed op de hoogte van alles te zijn waarin een kind geïnteresseerd is, zoals zijn of haar favoriete muziek en hobby’s.

  Deze pedofielen gaan zelfs zo ver en zorgen ervoor dat er probleempjes thuis worden opgeblazen om zo een wig tussen het kind en de rest van het gezin te drijven. Een pedofiel kan heel ver gaan om zijn ontaarde losbandige immorele dierlijke demonische satanische verlangens te kunnen bevredigen. Kijk, misschien betaalt hij zelfs de reis zodat het slachtoffer naar hem toe kan komen, met alle huiveringswekkende gevolgen van dien. Seksueel misbruik door pedofielen is een andere wereldse bedreiging voor kinderen.

  Sommigen zeggen dat zij geen pedofielen zijn omdat zij geen of nooit gemeenschap hebben met kindertjes, maar zich alleen aangetrokken voelen door hen. Wat een giller. Misselijk makende berichten over pedofielenclubs, die kinderen gretig seksueel exploiteren, stromen van over de hele wereld binnen. Deze mannen die deze verachtelijke dingen plannen en uitvoeren, hebben vaak een hoge leidinggevende positie in de maatschappij en doen deze dingen soms met algeheel medeweten en bescherming van de politie en het justitieel apparaat, ook hier in Nederland.

  Ik heb zelfs gehoord dat er een pedofielen club of partij in Nederland werd opgericht met de naam Martijn. Ik kon mijn oren niet geloven wat ik hoorde en ook dat het met toestemming en steun en goekeuring van de regering gebeurde. Ik dacht dat het een opwelling was en dat het een paar weekjes heeft geduurd. Maar achteraf hoorde ik dat het sinds de jaren tachtig werd opgericht.

  De regering zegt dat het opgeheven is, maar ik hoorde dat deze viezerikken nog steeds actief zijn met en in de club. Zelfs leden van de Openbare Ministerie doen hieraan mee. Ik durf niet aan te denken wat er met zo’n pedofiel zal gebeuren als er zoiets met mijn kleinzoon of kleindochter zal gebeuren, dat hij of zij misbruikt is.

  kim op 27-03-2019 13:27
  De Turkse invasie van Cyprus[2] die begon op 20 juli 1974, was een Turkse militaire invasie van Cyprus, die naar aanleiding van de Cypriotische staatsgreep van 1974 werd uitgevoerd.

  ‘Deze staatsgreep was opgedragen door de militaire junta in Griekenland en was georganiseerd door de Nationale Cypriotische Garde[3][4] in samenwerking met EOKA-B. De Cypriotische president aartsbisschop Makarios III werd afgezet en vervangen door enosis voorstander Nikos Sampson.[5][6] Het doel van deze staatsgreep was de annexatie van het eiland door Griekenland[7][8][9] en het oprichten van de Helleense Republiek Cyprus.[10][11]’

  Nu, met dank aan mij.

  Hendrikus op 27-03-2019 13:52
  Hoewel voor mij moeilijk te bewijzen…

  In mijn ogen zijn alle, jawel, Alle hulp organisaties zo corrupt als maar zijn kan. Het door goedwillende mensen geschonken geld, word op grote schaal misbruikt voor absurde salarisen, onnodige reizen, enz.enz.

  Daarnaast komen vele hulp goederen die naar 3e wereld landen worden gezonden zowat direct bij corrupte bendes terecht die de goederen daarna voor hoge prijzen voor eigen gewin door verkopen.

  Met een gerust hart durf ik te zeggen dat minimaal 90% van donaties aan de strijkstok blijft hangen door coruptie en zelfverijking. De mensen waarvoor wij onze goed bedoelde donaties geven zien er nog geen 10% van.

  In mijn ogen zitten in alle organisaties Wereldwijd, van Unicef tot de VN, en van Caritas tot Vluchtelingenwerk, een hele hoop Zakkenvullers en Witteboard-criminelen, plus uiteraard kinderverkrachters.

  Rigoberto op 27-03-2019 15:10
  Mod. Ik heb het gezien. Goed gedaan. Thanks. Hahaha.

  Tot uw dienst 😉 Mod.

  Doordenker op 27-03-2019 16:20
  Vele UNICEF-werkers zijn graag ‘bezig’ in derde wereld culturen waar 12-jarigen juridisch al als volwassen worden beschouwd…

  jottum op 27-03-2019 19:35
  De een pedo, de ander zakkenvuller, de volgende zet een illegaal handeltje op dat rijkelijk betaalt. Alles in het verborgene en niets verandert (in de praktijk).

  Guardianofretro op 28-03-2019 17:08
  Beste Xander blij dat je deze veroordeling bijna als enige denk ik in de nederlandse media nog even aanhaalt! Bedenk dat de VN uiteindelijk het einddoel moet worden van de mondiale federalisering. De samenklontering van Europa tot 1 land is alleen nog maar een eerste zet (of tweede want we hadden al de Benelux.

Comments are closed.