Texas beëindigt alle corona maatregelen en gaat op 10 maart ‘100% open’

————————————————————————————————————————————–

‘Ik heb zojuist aangekondigd dat Texas 100% open is. ALLES. Ik heb ook de mondkapjesplicht in de hele staat beëindigd.’ Gouverneur Greg Abbott liet er ondanks tegenstand van de CDC dus geen misverstand over bestaan. Wat hem betreft zullen 30 miljoen Texanen weer zo snel mogelijk een normaal leven kunnen gaan leiden.

‘Teveel Texanen zijn aan de zijlijn gezet van kansen op een baan; teveel MKB eigenaren hebben moeten worstelen om hun rekening te betalen,’ zei de Republikeinse gouverneur. ‘Het is nu tijd om Texas 100% te openen.’

De nieuwe directeur van de CDC had er nog zo op aangedrongen om de beperkingen niet op te heffen, maar gouverneur Abbott trok zich niets aan van de organisatie die zichzelf liet politiseren, en zich compleet belachelijk maakte door de meeste draconische maatregelen in te voeren tegen een virus dat te vergelijken is met een jaarlijkse seizoensgriep.

Afgelopen donderdag kwamen er in Texas nog maar 1637 zogenaamde ‘corona gevallen’ bij, het laagste niveau in 5 maanden. Ook het aantal ziekenhuisopnames is fors gedaald, maar Abbotts ‘executive order’ laat wel ruimte voor rechters om nieuwe maatregelen te nemen als de cijfers weer de verkeerde kant op zouden gaan. Tevens zouden wekelijks 1 miljoen Texanen zich laten vaccineren.

Abbotts corona maatregelen kwamen hem op veel kritiek te staan van zijn conservatieve kiezers, die vonden dat hij teveel macht naar zich toe haalde. In het verleden werden hem kansen voor het presidentschap toegedicht, maar afgelopen weekend haalde hij in een belangrijke conservatieve peiling 0%.

Slaat de beruchte vicieuze cirkel weer toe, of houdt Abbott voet bij stuk?

‘Absoluut roekeloos,’ reageerde Gavin Newsom, de Democratische gouverneur van Californië, dat in een zeer strenge, maar volstrekt nutteloos gebleken – eerder averechts werkende – lockdown ging.

‘Terwijl de Texanen nu blij kunnen zijn dat ze de enige staat zijn waar de vrijheid is teruggekeerd, is het enkel een kwestie van tijd voordat de beruchte vicieuze cirkel toeslaat, en de (fake) piek in nieuwe gevallen (zoals bepaald door de (voor dit doel totaal ongeschikte) PCR test, en ongetwijfeld diverse overheidsinstanties), wat het gevolg zal zijn van het verlichten van de maatregelen, de staat dwingt om weer in lockdown te gaan,’ geeft Tyler Durden van Zero Hedge als commentaar. (1)

Of houdt Abbott voet bij stuk, schuift hij de door multi miljardairs gekochte en aangestuurde gepolitiseerde (inter)nationale organisaties en hun nepwetenschappers opzij, en luistert hij eindelijk naar de inmiddels enorme waterval van serieuze tegengeluiden, alsmede ook naar zijn kiezers, die overduidelijk weigeren om nog langer hun leven en toekomst verwoest te laten worden voor een virus met (tot 70 jaar) een IFR van de helft van een gewone griep, en inclusief de ouderen nog steeds met een IFR van een stevige griep?

 

Xander

(1) Zero Hedge
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur World Travel & Tourism Council , bron Greg Abbott, Governor of Texas , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

20

 1. Indien de staat Texas inderdaad “open” gaat kan je er natuurlijk vanuit gaan dat er 1 of 2 weken later overal in Texas enorme uitbraken zullen zijn van het virus. Daar kun je donder op zeggen.
  En hoe zou dat dan komen?

 2. @Polleke
  04/03/2021 om 2:27 pm

  Naarmate er verkiezingen aan de horizon verschijnen, zul je de politieke graaiers zien kronkelen en spartelen ter hardste voor electoraal gewin en voor hun macht/postje aan de vetpotten.
  En hoe gaan ze dat doen?
  Schipperen en huichelen zoals altijd: beloftes doen maar deze keer voorzichtig: telkens een versoepeling voorstellen maar met voorwaarden aan gekoppeld zodat ze toch de indruk kunnen wekken om het normale leven te willen hervatten zonder de strop rond onze nek te moeten lossen.
  Let maar eens op.
  Met dooie mussen het volk sussen, met ‘perspectieven’ komen die dan helaas niet haalbaar zullen blijken zodat ze hun pollen in onschuld kunnen wassen en zoals gewoonlijk hun verantwoordelijkheid kunnen afschuiven voor de leugens waarmee ze al altijd het kiespubliek in de val lokken.
  In belgië zijn de messen al geslepen, daar beginnen politieke nullen al volop met de pot stroop te smeren alsof ze nog enige geloofwaardigheid bezitten na een heel jaar loze en tegenstrijdige beloften over de coronahoax.
  Elke politicus die met voorwaarden en chantage afkomt voor de terugkeer naar een normaal leven en niet de onvoorwaardelijke opheffing van de onnodige noodmaatregelen verzekert, zal politieke zelfmoord plegen want het volk is het spuugzat.
  De eerstvolgende verkiezingen worden dus zeer spannend.

 3. Het hele coronacircus is één grote politieke poppenkast. Dat is het vanaf de allereerste seconde geweest en zal het blijven zolang wij dat toestaan. Het publiek kijkt nu nog ademloos naar Jan ‘Mark’ Klaasen en Hugo ‘Katrijn’ de Jonge. Maar voor hoe lang nog?

  De gouverneur van Texas had inmiddels in de gaten, dat het publiek wegliep en dat dit zijn politieke carrière te veel zou schaden. Andere gouverneurs voelen die bui ook hangen.

  Het wachten is nu op de eerste Europese leiders die zien dat zij (en hun politieke carrière) niet onkwetsbaar zijn. En dat is een dagelijkse afweging die ze maken: “Ga ik door met deze poppenkast of stop ik? En wanneer staat doorgaan gelijk aan politieke zelfmoord?”

  En de allergrootste vraag is natuurlijk wat te doen met al die vaccins die dan overblijven? Want er zijn wel stevige (lees: wurg) contracten afgesloten met Big Pharma … Die vaccins moeten afgenomen worden, en zo niet, dan moet er toch voor worden betaald. En hoe verkoop je dat aan je kiezers?

  Politiek is niet zo ingewikkeld, wanneer je de belangrijkste regel maar in je achterhoofd houdt: ik en mijn portemonnee eerst.

 4. @Buck, South Dakota heeft een gouverneur met ballen in de persoon van Kristy Noem. Geen anderhalve meter afstand, geen desinfecteercircus en geen mondkapje. Staten als Florida en Michigan lijken het voorbeeld van South Dakota te gaan volgen door alle maatregelen af te schaffen.
  Het kan geen kwaad om nog eens in herinnering te brengen dat de president van Wit-Rusland in juni 2020 vriendelijk heeft bedankt voor een bedrag van 920 miljoen euro van IMF/WHO om het land in een lockdown te gooien. Sindsdien kan president Loekasjenko in de westerse MSM/ Mockingbird-pers geen goed meer doen.

 5. Cerberus,

  ken jij dan één politicus die geen smeergeld van Pharma-Maffia’s zou aanvaarden ?! Huh ?

  Dàt bestaat niet ! Alle hooggeplaatsten zijn verzot op 666 (= matrialisme (geld)-arrogantie).

  Volgens de Bijbel zijn alle mensen onrechtvaardig.

 6. Beste Tasmanian,

  socialisten zijn prutsers. Ze zullen nog spijt hebben zooo Mr. Trump te hebben gedwarsboomd en de stemmen te hebben vervalst …China is Amerika reeds geïnfiltreerd ….

  China veroverd (koopt) het hele Westen door haar vuile geld (geld komende van prostitutie-casino’s enz.). China is vijand nr. 1 !

 7. @amo, Een oud vriendinnetje van mijn dochter heeft narcolepsie van die spuit gekregen. Meiske is nu 26 jaar en valt elk moment van de dag in slaap. Je hele leven dus naar de klote. Vaccins 100% veilig(kranten)/is hetzelfde als een frikadelletje eten(Hugo). Heel eng wat er allemaal gebeurt. Vaccinatie werkt niet eens. Je bent beschermd voor 2a3 maanden. Ben je net een beetje bijgekomen van de prik(als je geluk hebt) en dan ben nog geeneens beschermd. Elke zool begrijpt toch wel dat dit geen nut heeft, ook als je in het virus/pandemie gelooft. Zelfs farma reus Merck is gestopt met het vaccinprogramma/onderzoek, gewoon omdat het geen nut heeft. Zij zetten zich nu in om een medicijn te ontwikkelen voor de mensen, die ernstige longklachten hebben gekregen.
  Ben sowieso van het begin tegen de maatregelingen(is onnatuurlijk), maar mensen worden wel ziek, maar waarvan? Rhinovirus/angst/5g/satellieten enz.

 8. De New York lawmaker AOC gilt al dat Texas de USA in gevaar brengt … onder tussen stromen de gelukszoekers de Mexican grens over zònder te worden gecontroleerd … volgens Biden is er niets aan de hand! Trouwens, Biden heeft nog geen press conference gegeven … zal wel niet gebeuren zonder teleprompter of dat eega Jill naast hem mag zitten om hem te corrigeren bij continue verkeerde ende warrige uitspraken!

 9. In zuid Dakota zijn nooit enige corona maatregelen ingevoerd(ook een Republikein), en floreert de economie.

 10. Mississippi en Idaho lijken te volgen. En meer staten zijn dit van plan. Allemaal onder het motto “Als er één schaap over de dam is”.

  Overigens lijken de MSM ook wakker te worden hier en daar. De Daily Mail (toch behoorlijk mainstream) heeft een kritisch artikel geplaatst over ‘onterechte Covid-doden’:

  https://www.google.nl/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-9305405/amp/Grieving-relatives-demand-inquiry-loved-ones-wrongly-certified-virus-victims.html

  En nu maar hopen, dat meer kranten en nieuwszenders dit ook aandurven!

 11. Texas open.
  Maar de gouverneur, laat wel de gifspuiten doorgaan ?, terwijl er nog steeds niemand ter wereld de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het “virus” kan voorleggen.
  De held spelen, maar tegelijkertijd wel langs de farmakassa passeren !

 12. “…maar Abbotts ‘executive order’ laat wel ruimte voor rechters om nieuwe maatregelen te nemen als de cijfers weer de verkeerde kant op zouden gaan.”

  Dus laat abbotts toch stiekum de deur op een kier voor nieuwe maatregelen om zich al op voorhand te kunnen indekken als door nepcijfers het geloof van het publiek in fake nieuws van leugenmedia (dat het de verkeerde kant uitgaat) het toch zou winnen van de werkelijke situatie.
  Een politicus die begrijpt dat zijn politieke carrière en volgende verkiezing afhankelijk is van het teruggeven van de eerdere vrijheid en het normale leven aan zijn morrende kiezers.
  Maar dan wel zonder voorwaarden die afbraak doen aan terugkeer naar het normale leven zoals voor de coronahoax.

  Zo ook komen politieke graaiers hier stilaan tot het besef dat hun standpunt over de wurgmaatregelen en het saboteren van de terugkeer naar het normale leven een grote rol zal spelen bij de volgende verkiezingen.

  Ze wekken de indruk dat ze voorstanders zijn van vrijheid en onze burgerrechten doch stellen telkens voorwaarden aan de terugkeer naar een normaal leven waardoor onze vrijheden en een normaal leven toch een hol begrip blijven en dictatoriale machtsuitbreiding door nepmaatregelen behouden blijven.
  Volksverlakkerij en bedrog.
  Een voorbeeld:
  Joachim Coens (CD&V) die pleit voor een realistische aanpak en versoepelingen voor het mentaal welzijn van de jongeren.
  “Wat baat het als mensen maar met vier buiten samen mogen zijn, om ze vervolgens bij elkaar te drummen op de trein?”, vroeg CD&V-voorzitter Joachim Coens zich af in VTM Nieuws.
  Hij pleit er ook voor om deze zomer festivals mogelijk te maken, “op een georganiseerde manier met testen vooraf en achteraf”.

  Je mag opnieuw naar festivals en muziek beluisteren met zn allen maar alleen als je braaf gehoorzaamt en toestemt om vooraf én achteraf getest te worden, dat testen is niet het normale leven!
  Het normale leven hervatten en toch weer niet.
  Weer beloftes van politici om de strop te verwijderen maar dan toch voorwaarden stellen waardoor de strop enkel wat losser wordt gemaakt maar toch behouden blijft.
  En we weten intussen ook wat beloftes van politieke, betrapte leugenaars waard zijn: NIKS.

  Net zoals oppositie partij nva, die nu pas na een heel jaar met schoorvoetende bezwaren komt, enkel om terug aan de macht en de vetpotten te kunnen geraken bij de volgende verkiezingen door het volk bedrieglijk te misleiden met de indruk te wekken dat zij een terugkeer naar het normale leven beogen.
  En we weten allemaal wat 5 jaar (wan)bestuur uit wraak door collaborerende nva de gewone, vlaamse bevolking gekost heeft.
  Niet voor herhaling vatbaar!
  Een ezel stoot zich zelfs geen twee keer aan dezelfde steen.
  De enige geloofwaardige politicus is degene die een volledige terugkeer naar het normale leven bepleit zonder enige voorwaarde en met opheffing van álle tijdelijke, noodmaatregelen voor een tot op heden nog steeds onbewezen, medische noodsituatie.

 13. Een ‘ opendeurdag in Texas’ dat gaat leuk worden. En geen mondmaskers meer zalig!!! Het lijkt dat er in Texas nooit corona heeft bestaan!! Het draait natuurlijk weer om economie, geld en macht dus. Mensen verarmen en dat is juist zeker in de VS waar minder voorzieningen zijn. Maar het is hun beslissing. Shalom

 14. De Poolse minister van Volksgezondheid Eva Kopacz was tijdens de Mexicaanse Griep ook zo’n moedig mens. Ze wilde de Polen niet laten inenten met het vaccin tegen die griep en ze had daar goede redenen voor. Ze was tevens huisarts geweest. Maar ze kreeg veel tegenwind te verduren vanuit het land zelf; ze zou mensenlevens op het spel zetten. https://griep.blog.nl/griepprik/2009/11/05/poolse-minister-van-gezondheid-weigert-bevolking-griepprik
  Ze liet zich echter niet intimideren en kreeg helemaal gelijk met haar beslissing. Die hele pandemie was enorm opgeblazen en miljoenen vaccins werden uiteindelijk vernietigd (de fabrikanten waren al wel betaald door de overheden). Narcolepsie werd als bijwerking in verband gebracht met die vaccins.

Comments are closed.