Terrorist aanslag synagoge Pittsburgh haat ‘door Joden gecontroleerde’ Trump

Robert Bowers geobsedeerd door Joodse / Zionistische complottheorieën – ‘Er is geen groots Amerika zolang er een Jodenplaag is’ –
Afbeelding: Getty Images (5).

—————————————————————————————————————————————-

De terroristische schutter die vanmiddag een synagoge in Pittsburgh aanviel en zeker 8 Joden doodschoot is een neonazi die Hitler bewondert en Trump haat, omdat die volgens hem ‘door Joden wordt gecontroleerd’. Dit bleek uit zijn social media berichten voordat deze werden gewist en/of geblokkeerd.

‘Alle Joden moeten sterven,’ schreeuwde de 46 jarige Robert Bowers toen hij de volle The Tree of Life synagoge in Pittsburg binnendrong en het vuur opende op de Joodse gelovigen, en later ook op de toegesnelde politie en ambulances (4). Zeker 8 Joden kwamen om het leven en een onbekend aantal raakte gewond, waaronder ook een agent.

‘Ik heb niet op hem gestemd en heb zijn MAGA pet nog nooit gedragen of zelfs maar aangeraakt,’ schreef hij nog maar enkele uren geleden. ‘Er is geen MAGA (Make America Great Again) zolang er een Jodenplaag is.’ (lett. ‘kike’ infestation, scheldnaam voor Joden).

Uit eerdere berichten bleek dat Bowers geobsedeerd is door de beruchte racistische Joodse / Zionistische complottheorieën, en ervan overtuigd is dat Trump geen nationalist, maar een ‘door Joden gecontroleerde globalist’ is. Verder is Bowers een openlijke bewonderaar van Adolf Hitler.

De overheid laat inmiddels in heel de VS Joodse gebouwen en instellingen bewaken voor het geval er nog meer aanslagen zouden worden gepleegd.

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Infowars
(4) DEBKA
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)