Terreurgolf in Zweedse steden: Migrantenbendes steken gelijktijdig tientallen auto’s in brand

Zweedse politie bekogeld met stenen, en arresteert… (tot nu toe) niemand –
Migrantenjongeren die auto’s in brand steken is de afgelopen jaren ‘normaal’ geworden in Zweden. (Afbeelding: Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————-

Zweedse en Europese politici reageerden vorig jaar hevig verontwaardigd toen de Amerikaanse president Donald Trump de massale immigratie van moslimmigranten rechtstreeks koppelde aan de exploderende criminaliteit in het Scandinavische land – overigens een feit dat door vrijwel niemand meer ontkend wordt. Afgelopen avond bleek Trump opnieuw dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. In Göteborg, Malmö en diverse andere plaatsen staken criminele migrantenbendes vrijwel gelijktijdig vele tientallen auto’s bij o.a. winkelcentra en ziekenhuizen in brand. Twee rechtse Zweedse partijen die een einde willen maken aan de geïmporteerde, om zich heen grijpende chaos en anarchie, staan niet voor niets op forse winst in de peilingen.

De ook in ons land door links gecontroleerde Nederlandse massamedia vinden het zoals gewoonlijk niet belangrijk om (tot op moment van schrijven) ook maar iets te berichten over de puinhoop die migranten gisterenavond in Zweden aanrichtten. Wel wordt op de zo bekende zeer tendentieuze wijze de indruk gewekt hoe verkeerd het wel niet is dat Italië en Malta weigeren het zoveelste mensensmokkelschip –wederom de Aquarius- bomvol economische migranten toe te laten.

Terreur: Tientallen auto’s in brand gestoken

Meer dan 600.000 migranten, vrijwel uitsluitend moslims, liet het amper 10 miljoen inwoners tellende Zweden de afgelopen jaren binnen. En dat wordt gemerkt. Camerabeelden laten zien hoe hordes migranten met onder meer fakkels over parkeerplaatsen bij wooncomplexen, ziekenhuizen en winkelcentra lopen, en daar willekeurig tientallen auto’s in brand steken. In drie steden, vrijwel gelijktijdig, dus zou het heel goed een gecoördineerde terreuraanval geweest kunnen zijn.

‘Het is een oorlogszone’

‘Het is een oorlogszone,’ twitterde PeterSweden uit Göteborg. Foto’s (ivm copyright helaas niet rechtstreeks te tonen) laten tientallen branden zien. De politie beweert inmiddels dat de situatie ‘onder controle’ is, maar steeds minder Zweden hebben nog vertrouwen in de door de linkse regering zwaar ingeperkte wetshandhavers, die hun baan riskeren als ze ook maar één verkeerd woord uiten over de door het establishment zo gekoesterde migranten uit Afrika en het Midden Oosten.

Politie arresteert… niemand

Dus werd er in Frölunda, waar zo’n 31 auto’s in brand werden gestoken en 35 anderen beschadigd, niemand gearresteerd. In Nordost ondergingen 15 auto’s hetzelfde lot, en ook hier geen enkele arrestatie. In Trollhättan gooiden tientallen migrantenjongeren van achter straatblokkades zelfs met stenen naar de politie, die machteloos leken te blijven toekijken. Er wordt nu enkel gezegd dat men probeert de (vaak gemaskerde) daders te ‘identificeren’.

Moslimmannen verantwoordelijk voor bijna alle gewelddadige verkrachtingen

Onlangs bleek uit officiële cijfers en een omvangrijk onderzoek van de grote Zweedse krant Aftonbladet dat moslimmannen voor 84% tot 88% verantwoordelijk zijn voor de ‘zeer gewelddadige’ en groepsverkrachtingen in het land. Ruim 95% van de veroordeelden voor seksueel geweld in Zweden is van buitenlandse afkomst.

Anti-immigratiepartijen op forse winst

Het zal daarom geen verbazing wekken dat de rechtse anti-immigratiepartij, de Zweden Democraten, op enorme winst in de peilingen staat. Onlangs is er een nog een andere rechtse partij opgericht, Alternatieven voor Zweden, die de immigratie uit islamitische landen niet alleen wil stopzetten, maar zelfs compleet wil terugdraaien.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Voice of Europe
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

02-08: Zweden in ban van verkrachting gehandicapte vrouw door vier Afrikaanse migranten
25-07: (/ Na verkrachting 13 jarig meisje door Syrische migrant: Linkse regering Zweden deelt cartoons uit aan migranten hoe ze blonde vrouwen moeten benaderen voor seks)