Talloze steek- en schiet ‘incidenten’, maar Nederland nog steeds eiland van pais en vree?

Parijs richting afgrond: 400.000 illegale migranten, jaarlijks minstens 180.000 erbij – Spanje heeft linkse regering: Immigratie stijgt met 120% – Doorsnee dagje Londen: Drie migrantenverkrachters veroordeeld, scooterbende gearresteerd – Schotten geschokt door verkrachting en moord op 6 jarig meisje in dorp met veel Syrische migranten –
Het ontruimen van grote straatkampen met migranten in Parijs, zoals hier in mei, blijkt volkomen zinloos, omdat hun aantal met vele honderden per dag toeneemt. (Afbeelding: Getty Images (6).

———————————————————————————————————————————–

Vrijwel alle politici en media doen nog altijd alsof ons land een soort eiland van pais en vree is en blijft, terwijl overal in de ons omringende landen de problemen met asielzoekers en migranten totaal uit de hand lopen. Zijn we daadwerkelijk een uitzondering in Europa, of laten tal van recente steek-, vecht- en schietpartijen, steevast ‘incidenten’ genoemd (zie verder dit artikel), wellicht een andere realiteit zien?

Parijs met honderdduizenden illegalen richting afgrond

Extreem streng beveiligde toeristen trekpleisters geven de afgelopen jaren al aan dat Parijs een steeds onveiligere stad aan het worden is. Uitgestrekte wijken zijn ‘no go zones’ geworden, niet alleen voor toeristen, maar ook voor autochtone Fransen. Criminaliteit, armoede en werkloosheid tieren er welig. Volgens een officieel rapport van onder andere een parlementariër van president Macrons LREM partij kunnen er alleen al in de beruchte voorstad Saint Denis wel eens 400.000 illegale migranten leven. Dagelijks komen er minstens 500 illegalen bij in de Franse hoofdstad, op jaarbasis dik 180.000. Macron erkende onlangs dat de migrantencrisis de overheid boven het hoofd is gegroeid, en de Franse bevolking maar zelf een oplossing moet verzinnen.

Volgens de officiële schattingen is 8% tot 20% van de inwoners van Saint Denis een illegale migrant. Voor de duidelijkheid: dan hebben we het nog niet over de legale migranten, die de meerderheid van de bevolking vormen. Veel illegalen leven op straat. In alle voorsteden met veel migranten is de werkloosheid hoog, en de armoede met 28% zelfs twee keer zo hoog als het gemiddelde in de hoofdstad.

In het rapport, dat in samenwerking met de Republikeinen werd opgesteld, wordt erop gewezen dat zowel de sociale dienst als de politie zwaar overbelast zijn door het enorme aantal illegalen. De opstellers dringen erop aan dat de overheid eindelijk de etnische en religieuze afkomst van migranten in kaart gaat brengen, iets dat net als in Zweden verboden is uit angst voor ‘racisme’. Verreweg de meeste migranten, zowel legaal als illegaal, komen uit Noord Afrika en zijn moslims.

Links ziet een totaal andere ‘oplossing’: Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, steunt een plan van de communisten om van een groot park waar veel illegalen zich ophouden een permanent asielzoekerskamp te maken. Na het opruimen van het kamp in Calais vanwege het vele geweld dat er door migranten werd gepleegd is Parijs het belangrijkste verzamelpunt voor illegalen geworden. Volgens schattingen komen er iedere dag minimaal 500 bij. (1)

Spanje: 120% meer migranten sinds aantreden linkse regering

Sinds Spanje een linkse (door sociaaldemocraten geleide) regering heeft, is de immigratie uit Afrika met 120% toegenomen. Alleen al vrijdag haalde de Spaanse kustwacht 373 migranten van bootjes op zee af. Onlangs werd het in Italië geweigerde mensensmokkelschip Aquarius in Valencia geaccepteerd. Spaanse studenten werden hun woningen uitgezet om ruimte te maken voor de nieuwkomers, die zelf massaal hun door het Rode Kruis gegeven kleding weggooiden, en in restaurants met biljetten van 100 euro betalen (nu weet u dus waar uw giften aan de diverse ‘vluchtelingen’organisaties terecht kunnen komen) (3).

De Spanjaarden kunnen hun borst natmaten, want zoals we laatst al schreven komt er volgens Marokkaanse bronnen een vloedgolf van minstens 1 miljoen Afrikaanse asielgelukszoekers op Spanje af.

Dagje Londen: Drie migrantenverkrachters van o.a. 13 jarig meisje veroordeeld

We wezen ook al vaak op de pijlsnel verslechterende situatie in Londen sinds de stad zijn eerste moslimburgemeester heeft, de van oorsprong Pakistaanse Sadiq Khan. Na zijn aantreden explodeerde de migrantencriminaliteit.

Een doorsnee ‘dagje Londen’ ziet er nu zo uit: drie migranten met de namen Mohamed, Omieke en Sanjay (zie foto’s bij de bron, wegens auteursrechten niet door ons te plaatsen) werden veroordeeld voor het verkrachten van resp. een patiënt in een ziekenhuis (waar Mohamed als verpleger werkte), een 13 jarig meisje, en een 18 jarig meisje. Daarnaast werden drie leden van een scooterbende, verantwoordelijk voor veel diefstallen, gearresteerd. (4)

Schotten geschokt na verkrachting en moord 6 jarig meisje

De islamitische cultuurverrijking heeft ook het kleine Schotse eilandje Bute bereikt. Op het eiland wonen maar zo’n 6000 Schotten, maar werd wel een aanzienlijk aantal Syrische asielzoekers opgenomen. Nu is het eiland, en heel het land, in rep en roer na de verkrachting en moord op het 6 jarige Schotse meisje Alesha MacPhail door een 16 (?) jarige jongen.

Net als in de rest van Europa weigeren de autoriteiten de (voor)naam en afkomst van de dader te onthullen. Inmiddels weten de meeste mensen dat als de dader blank en een Europees klinkende naam had gehad, dit doorgaans wèl wordt vermeld.

Nederland: eiland van pais en vree?

En in Nederland? Daar komen dit soort zaken natuurlijk niet voor. Wij zijn een eiland van pais en vree, altijd al geweest. Steek-, vecht- en schietpartijen, soms dodelijke, waar we inmiddels bijna dagelijks over lezen –zoals nu weer in Leiden, of in juni in Schiedam, Bolsward , Den HaagTilburg, nog een keer Den HaagDelft , VlaardingenRotterdamApeldoorn en wederom Schiedam– zijn steevast ‘incidenten’. De daders komen altijd uit een Nederlandse plaats, maar daar vallen ook bewoners van een AZC in die plaats onder.

Een 6 jarig meisje uit Weert –net als Noordwijk berucht vanwege de problemen met criminele migranten- ontsnapte onlangs aan hetzelfde lot als de Schotse Alesha, nadat ze was ontvoerd door een 24 jarige man, wat gelukkig door getuigen werd gezien. (Jeugd)bendegeweld, zoals in Waalre, lijkt ook schering en inslag te worden.

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Philosophia-perennis
(4) Breitbart
(5) The Sun via Breitbart
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)