Speciale reisbureaus om zogenaamde ‘vluchtelingen’ op vakantie naar thuisland te sturen

Turkooise water en witte zandstranden: ‘Vluchtelingen’ genieten in hun thuisland Eritrea op kosten van de Europese belastingbetaler van hun vakantie.

—————————————————————————————————————————————

Massaal asielbedrog: 80% ‘vluchtelingen’ is paspoort ‘kwijtgeraakt’, maar hebben allemaal wel nog de modernste smartphones bij zich

—————————————————————————————————————————————

Ze komen massaal naar Europa, wegvluchtend voor oorlog, terreur en vervolgingen in hun thuislanden. Dat is althans het officiële verhaal, want inmiddels zijn er bemiddelaars en zelfs reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in vakanties voor vluchtelingen in precies die landen waar ze zogenaamd niet meer naar terug zouden kunnen. Foto’s van ‘vluchtelingen’ die op kosten van de belastingbetaler genieten op zonovergoten tropische stranden hebben in Duitsland voor de nodige beroering gezorgd. Minister van BiZa Horst Seehofer dreigt inmiddels dergelijke nepvluchtelingen hun status af te nemen, maar de realiteit wijst uit dat dit vrijwel zeker nooit gaat gebeuren.

De 29 jarige onderzoeksjournalist Mohammad Rabie, zelf een erkende Syrische vluchteling, sprak met landgenoten en ook bemiddelaars en reisbureaus die zich gespecialiseerd hebben in ‘vluchtelingenvakanties’. Eigenlijk is dit illegaal, maar verreweg de meesten zijn tenslotte al illegaal naar Europa gekomen en zijn hier desondanks gewoon toegelaten.

Vooral in Duitsland, Zwitserland en Noorwegen lekten er -bepaald geen incidentele- gevallen naar buiten van vluchtelingen die hier asiel willen omdat ze zouden worden vervolgd, even een paar weken –en niet zelden langer dan een maand- terugkeren naar hun thuislanden om daar familie te bezoeken en/of vakantie te vieren.

Wel allemaal hun paspoorten ‘kwijtgeraakt’, maar niet hun smartphones

Dat asieltoeristen massaal de kluit belazeren blijkt ook uit het feit dat minstens 80% beweert onderweg zijn paspoort en andere ID-papieren te zijn ‘kwijtgeraakt’, maar allemaal wel nog over de modernste smartphones beschikken. De afgelopen jaren werden bij onder meer de Griekse grenzen vele duizenden weggegooide paspoorten aangetroffen; de ‘vluchtelingen’ weten –op instructies van Europese ‘hulp’organisaties- heel goed dat ze zo een veel grotere kans maken om permanent in uitkeringenparadijs Europa te mogen blijven.

De door links beheerste mainstream media verzwijgen het bestaan van deze criminele reisondernemingen, of praten het goed. Daarnaast zijn overheidsofficials voortdurend bezig om bekend geworden gevallen uit de media te houden.

Er zijn uitzonderingen, zoals Bild, dat met behulp van een Arabische undercover journalist het omvangrijke asielbedrog blootlegde. Mohammad Rabie laat in zijn reportage zien hoe ‘vluchtelingen’ heel eenvoudig hun vakantie naar hun thuislanden op reisbureaus kunnen boeken. Klaarblijkelijk zijn er tal van mogelijkheden om naar zelfs Syrië terug te keren. Men reist dan via bijvoorbeeld Libanon, Iran of Turkije.

Reissom inclusief steekpenningen voor douane

Reisorganisaties zoals Nakhal en Al-Outom verklaarden openlijk te weten dat de asielzoekers volgens de wet officieel niet mogen terugkeren. Dat zou volgens een medewerker in de praktijk echter ‘geen probleem zijn. U heeft enkel een Syrische pas nodig, of er moet een ‘overgangsticket’ bij de Syrische ambassade worden aangevraagd. Wij bekommeren ons dan om de rest.’ Kosten? 800 euro, inclusief steekpenningen voor de douanebeambten, vooral bij de grensovergang tussen Syrië en Libanon.

Volgens Mohammad Rabie zijn veel ‘vluchtelingen’ die op vakantie gaan naar hun thuisland daar in werkelijkheid nooit vervolgd. Er zouden zich zelfs veel aanhangers van de regering Assad tussen zitten, dus van het regime waar ze juist voor zouden zijn weggevlucht.

‘Vakantie vierende Syriërs dagelijkse praktijk’

De voor politiek links bloggende migrant Aras Bacho (eerder wegens diverse zedenmisdrijven in Duitsland veroordeeld) twitterde in juli over zes Syriërs die hij kende, die ‘op vakantie gingen naar Syrië om hun familieleden te bezoeken en een beetje tot rust te komen, vooral van Duitsland. Ze missen hun thuisland, en het is inmiddels dagelijkse praktijk dat Syriërs dit doen.’

De undercover journalist sprak ook met de 38 jarige Gina (pseudoniem), die in 2015 als ‘vluchteling’ naar Duitsland kwam en sindsdien al twee keer op vakantie is geweest naar haar thuisland. Op de vraag waarom, antwoordde ze : ‘Ik heb daar mijn drie kinderen bezocht. Ik zou het zo weer doen, zelfs als ik mijn verblijfsstatus erdoor zou verliezen.’

Maya leeft ook sinds 2015 in Duitsland. Zij keerde via Turkije terug naar Damascus om haar zieke vader te bezoeken. ‘Ik heb de Duitse instanties niet geïnformeerd omdat ik bang was dat mijn recht op asiel dan ingetrokken zou worden.’ Dat gebeurt echter vooral theoretisch, omdat bijna niemand daadwerkelijk Duitsland wordt uitgezet.

Loze dreigementen van minister, er wordt toch bijna nooit iemand uitgezet

De Duitse minister van BiZa Horst Seehofer reageerde op de ontstane commotie, en zei dat Syrische vluchtelingen die ‘regelmatig in Syrië op vakantie gaan’, niet langer serieus kunnen volhouden dat ze daar worden vervolgd, en hun asielstatus daarom zou moeten worden ingetrokken. ‘Als de situatie het toelaat, dan zullen wij ze terugsturen.’ Dat ‘als de situatie het toelaat’ wijst er echter op dat aan de voorwaarden daarvoor hoogstwaarschijnlijk nooit zal worden voldaan.

Het gaat er dus op neerkomen dat met het huidige beleid zelfs migranten die overduidelijk hebben gelogen gewoon in Duitsland en West Europa mogen blijven, want dat alleen al het ontbreken van papieren het onmogelijk maakt hen uit te zetten. Zo kunnen de enorme aantallen illegalen en fraudeurs tot in lengte van jaren gebruik blijven maken van de royale Europese sociale voorzieningen, want daar worden ze ondanks hun bedrog niet van uitgesloten.

 

Xander

(1) Anonymous (afbeelding: social media via Anonymous)
(2) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Er gaat inderdaad veel mis!
  Nog even terug naar het begin van deze discussie: “vluchtelingen die naar hun thuisland op vakantie gaan”…
  Weet je hoeveel christenen dit jaar al zijn opgepakt en gevangengezet in “vakantieland Eritrea”?
  Vorige week zondag minstens tachtig mensen… (in Asmara) totaal de afgelopen maanden enkele honderden, waaronder ook kinderen. In gevangenissen, zeecontainers en ondergrondse kerkers. Ik denk, dat Eritrese christenen niet snel vanuit Nederland naar hun thuisland op vakantie zullen gaan…

 2. Al die zinnen vol met protest en onzinnige gedachten zijn gevolgen en geen oorzaken.
  De gevolgen van 100 jaar door ons gekozen partijen, die meestal amtenaren aan de leiding van het land zetten met een legertje van gedachten loze dienaars die planing en realteit niet kunnen onderscheiden.

  Zolang de kiezer niet beseft dat hij meer vertrouwen schenkt aan vreemden dan aan eigen zijn eigen familie of vrienden of goede buren zal deze ontevredenheid en protest blijven.

  Voorbeeld in een familie waar de ouders gedurende 15/21 jaar wat in hun mogelijkheid was het beste aan hun kinderen meegegeven hebben, worden opeens niet meer de vertrouwde opvoeder maar de ongelovige omdat het kindje een of andere vreemdeling ontmoet die hij dan liefje of vriendje noemt, maar blindelings gelooft. Boven zijn eigen familie.

  Hetzelfde gebeurt bij de verkiezingen.
  Tijd om na te denken indien het kan.

 3. @Rienus: genieten van het mooie weer doe ik volop, zelfs op dit ogenblik maar ik geef je op een briefje dat als het zover komt, ik mij niet onbetuigd zal laten om de politieke landverraders hun vet te geven….boeten zullen ze voor wat ze ons en onze klein/kinderen en bevolking aandoen en ze zullen hun terechte straf niet ontlopen, geen enkele.
  Dat is een belofte en onze generatie is nog opgevoed dat beloftes gehouden worden.

 4. @ Oma
  Zolang deze bevolking niet gewoon door heeft dat de kluit wordt belazerd ga ik me er niet echt druk om maken. Af en toe plemp ik eens wat tekst hier en daar maar dat boeit helemaal niemand. Rutte zit stevig in het zadel en mag beloven zonder te leveren, glimlachen als een oorwurm en glibberen als een paling. Hij komt er mee weg omdat wij het gewoon willen.
  Nou ja een enkeling dan niet, maar die maken het verschil niet.
  Dus geniet van het mooie weer en de vrije tijd, en denk niet te diep na over zulke zaken.

 5. @ AEO
  Bedankt voor uw duidelijke en waarheidsgetrouwe weergave (zij het summier) van de situatie in het M.O.

 6. Aan Matt,
  Het is te hopen dat u er snel achter komt dat u uw opvattingen onjuist en dus bezijden de waarheid zijn.

 7. Dat is nu Nederland al het geld in zinloos te steken. Corruptie omarmen.
  Je bent al je inkomen kwijt aan huur, verzekeringen, stookkosten, heffingen, accijnzen en btw
  Geld om iets leuks te doen hebben de meesten niet meer.
  En hoe zuiniger je bent, hoe meer er wordt bezuinigd. De rekenkamer klopt al lang niet meer.
  Het ergste is dat rechtbanken er aan meewerken.

 8. Meer, meer, nog meer…veel meer. Lees contra-magazin.com

  Een verdraaide holocaust nadert ons met rasse schreden. Duitslands minister (van buitenlandse ? zaken) Heiko Maas zoekt een coalitie van bereidwilligen om meer, meer, nog meer….veel meer gelukzoekers vrijkaartjes te geven (plus 700 euro vrij te besteden) richting Europa.

 9. @Mol
  “Deze mensen die dit flikken uit onze samenleving flikkeren samen met hen die dit tuig een status geven.
  Onze oudjes worden vergeten waar de overheid bijna niets voor doet SCHANDE.”

  Het is net de politiek die deze frauderende uitkeringstoeristen weígert uit te zetten, die ze hier houden zodat ze zich kunnen nestelen in onze maatschappij om voor de politieke kar gespannen te worden in de oorlog tegen hun autochtone bevolking in opdracht van wangedrocht eu.
  De schijn wekken dat de politiek het schandalig vindt dat (islám!)oorlogsvluchtelingen, onderhouden met belastinggeld, waarvoor onze autochtone bevolking wordt bestólen en verarmd, vakantie gaan vieren in hun oorlogsgebied.
  Hoe doen ze dat?
  Een mooi voorbeeld van dat juridisch bedrog hiervan is in belziek van de nva collaborateur bdw:
  Wie zijn vluchtelingenstatus kwijtgeraakt omdat hij op vakantie ging in oorlogsgebied, kan nog in beroep gaan en wordt dus níet uitgezet, integendeel: hij krijgt nog wel de kans om op onze kosten te procederen en tijd te rekken tot de storm geluwd is en het publiek hem vergeten is, uiteraard bericht de linkse leugenpers níet over het vervolg vh beroep…
  Wie de status van vluchteling verliest, is een ILLEGAAL die het grondgebied móet verlaten? Nee, hoor die mag nog eens in beroep gaan op onze kosten..
  Nóg hallucinanter:
  Een asielzoeker krijgt erkenning als oorlogsvluchteling, zijn hele familie komt af in het kader van gezinshereniging.
  Dan blijkt hij onterecht asiel verkregen te hebben (fraude met papieren of liegen over leeftijd…..) of hij gaat met vakantie in zijn ‘gevaarlijke’ oorlogsgebied met de centen van onze SZ en hij verliest zijn status van erkende vluchteling.
  Hij moet dus, volgens de wét, uitgezet worden maar nét omdat zijn familie hier is, mag hij blijven ondanks het verlies van zijn status als erkende vluchteling??
  De smoes heet dan: familiesituatie terwijl de hele familie hier dan ook ONTERECHT verblijft!
  Dus weer een NEPWET om vermeende oorlogsvluchtelingen te pamperen en op die manier tóch nog zelfs áfgewezen moslim-asielzoekers hier te kunnen houden.
  Hetzelfde met illegalen, transmigranten, criminelen en zelfs terroristen – het is bekend dat échte vluchtelingen in AZC is/jihadi’s en beulen uit syrië herkenden als mede-vluchtelingen.
  Onze politiek weígert hen uit te zetten, om met alle middelen, bedrog en juridische kneepjes de bevolking te misleiden, pogen ons wijs te maken dat profiterende uitkeringstoeristen eruit moeten maar tegelijk zich in alle mogelijke bochten wringen om ze maar hier te kunnen houden.
  Intussen verspreiden en nestelen terroristen zich in onze maatschappij, afwachtend op….daar moet geen tekening bij gemaakt worden, zeker???
  Elke moord, aanranding, verkrachting of aanslag is het resultaat van opzéttelijke, politieke onwil om terroristen/criminelen uit onze maatschappij te verwijderen en een flagrant en misdadig plichtsverzuim van europese overheden om hun bevolking te beschermen tegen islam-terreur.
  De oorlog van onze eigen politiek/regeringen tégen hun autochtone, europese bevolking in opdracht van genocide-plegers eu.
  Denk eraan wíe de verantwoordelijken en schuldigen zijn bij de volgende overval, aanranding, verkrachting, moord én terreur-aanslag: onze eigen politici die, kwaadaardig, willens en wetens hun plicht verzaken door islam-gespuis/terroristen onder het mom van oorlogsvluchtelingen, zelfs wéttelijk, te beschermen en de kans bieden om ons ongestraft te kunnen blijven uitmoorden.

 10. Dan is de oplossing simpel. Leg beslag op de administratie van die reisbureaux. Trap de vakantie gangers uit alle sociale voorzieningen, conform de wet.

  Aangezien ze visa kregen onder valse voorwensels–gevaar– visa intrekken, en ze permanent met vakantie sturen.
  —————-
  Nog beter: laat ze op het vliegveld niet toe in het land….probleem opgelost.

 11. @matt, ik vraag me af in welke parallelle werkelijkheid je leeft. Je houding is voor zover ik kan zien helemaal niet zo bescheiden en je ‘leuke’ woordspelingen geven wel aan wat voor mentaal gif je in je geest hebt toegelaten; anti-semitisme=jodenhaat=vijandschap jegens ‘Het Zaad’ (=hebr: netzer=uit Nazareth).

  Wat jij isIsraël noemt heet in werkelijkheid YasherHaEl. De rechtvaardige van God. Dat is de naam die God aan de bedrieger Yakov heeft gegeven. Zeker, de oude natuur steekt vaak de kop op. Maar YasherHaEl vergelijken met Isis, de Egyptische naam van Semiramis/Astarte/Maria, de aartsvijand van Avraham is behoorlijk de plank mis slaan. Isis/Semiramis/Astarte/Artemis/Maria is de God van de Jezuïeten en de paus. Dan weet je precies wie er achter zit. In Syrië zaten nog christenen van een hele oude concurrent van Rome. En die moesten weg. En aangezien het doel de middelen heiligt (typisch Jezuïeten paradigma) worden àlle ‘christenen’ uitgeroeid, ook de eigen katholieken.

  Ook in Israël, net als in àlle Arabische en westerse landen staan vrijmetselaars op hoge posities, aangestuurd door Jezuïeten.

  En verder bestaat geheel Israël uit vluchtelingen. Hoezo geen vluchtelingen opgenomen? Wat een gotspe! De Arabieren moesten in 1948 maar even aan de kant omdat de collectieve Arabische moslim coalitie de ‘zionistische entiteit’ wel even zou uitroeien. Maar dat liep even anders. En nu worden ze door al die fijne moslim broeders al decennia opgesloten in het concentratiekamp genaamd Gazastrook en ‘westoever’ (van wat?) vanwaar ze continu raketten afvuren op Israël. Hoezo nog nooit een bom gegooid? Waarom zijn overal bunkers in Israël voor àlle burgers. Omdat ze 20km verderop (steenworp afstand?) met steentjes gooien?

  Het zijn de Israelis die de ‘palestijnen’ met geneeskundige hulp, bouwmaterialen, licht en water enzovoorts voorzien. Óndanks dat ze maar raketten blijven maken en afvuren vanaf schoolpleinen, hospitaals en moskeeën. En dan net doen of Israël op hun kinderen, gebedshuizen of gewonden schiet als er 1 spontaan detoneert bij lancering door hun eigen knulligheid.

  De moslims zijn het kanonnenvoer van de generaals in het Pentagon in DC (district of Columbia=Semiramis=Maria=isis=etc), aangestuurd door de club van Loyola in het Vaticaan, met geld van ‘The City of London’. En ze komen weer naar je toe deze zomer!… als ze niet net op vakantie zijn dan…

 12. Deze mensen die dit flikken uit onze samenleving flikkeren samen met hen die dit tuig een status geven.
  Onze oudjes worden vergeten waar de overheid bijna niets voor doet SCHANDE.

 13. 40.000 daklozen hier inmiddels, jongeren die geen huis kunnen vinden, gezinnen die sterven van armoede door de hoge huur/koopprijzen. En remigrerende somaliërs die terugkeren uit GB (uit angst voor brexit) krijgen urgentieverklaring voor een woning van de rechtspraak.. Beetje krom en onbegrijpelijk zolang het geen tent of asowoning is.
  Zal creep Rutte met zijn bouwwereldbelangen wel achter zitten om lekker geld te verdienen aan nieuwe woningprojectjes.

 14. Heb jarenlang bij de overheid gewerkt. Zag berichten van de Marechausse Schiphol aan de IND over vluchtelingen die naar het land van herkomst vertrokken voor vakantie. Waren erkende vluchtelingen met A-status zoals dat heet voor vervolging in eigen land. De IND deed daar niets mee en de politiek uiteraard ook niet! Wie wil zijn vingers aan het vluchtelingenbeleid branden? En dan BUIZA met zijn adviezen over wel of niet veilige landen en alle hulporganisaties, Vluchtelingenwerk enzv. Is “gewoon”een asielindustrie met heel veel mensen die er een vette boterham mee verdienen! Meer niet, helaas. Echte vluchtelingen, arm, hongerig en vervolgd, die komen hier niet! Kunnen geen vliegreis betalen en ook hun land van herkomst niet verlaten. Die zitten gevangen of hebben geen paspoort meer waar de toiletten op Schiphol mee verstopt waren! De belastingbetaler moest eens weten wat een rotzooi het asielbeleid is! Nederland niet corrupt, laat me niet lachen. Jaren geleden gaf een PvdA politica op persoonlijke titel een status aan een afgewezen asielzoeker. Zij was toen Staatssecretaris voor Vreemdelingenzaken. Zit nu in het Europees Parlement. Die mensen zitten er allemaal alleen maar voor hun eigen portemonnee en status. Maar niet voor jou of mij en echte vluchtelingen!

 15. Echt ik wordt daar misselijk van, als men met migratie niet gaat stoppen, zal het vroeg of laat uit de hand lopen; Shalom

 16. Aan AEO,

  ik heb u een reactie gegeven maar Xander heeft blijkbaar geen zin om deze te plaatsen.
  Te dicht bij de waarheid Xander? Naar mijn bescheiden mening zeg ik niets verkeerds.
  Of geef dan tenminste de reden door waarom je mijn antwoord niet plaatst.
  Als het wegens tijdgebrek komt gelieve dan dit schrijven als niet geschreven te beschouwen.

  Geduld beste Matt is wat u nodig hebt, uw reacties zijn gepubliceerd na moderatie. Mod.

 17. AEO,

  U plaatst één van de weinige reacties met goed door feiten onderbouwde argumenten.
  En dat zonder één onvertogen woord, dat is een zeldzaamheid.

  Veel van de reacties in de, op zichzelf, goed gefundeerde site van Bron en deze site, verliezen totaal hun geloofwaardigheid door gebrek aan kennis en inzicht en een bijzonder botte woordkeus.

  Iemand die goed, begrijpend, kan lezen herkent daar wel in wat bedoeld wordt, maar het is totaal niet steekhoudend.
  Het doet meer kwaad dan goed aan de bedoeling van de websites.

  Ik ben van mening dat alleen met vaststaande feiten een geloofwaardige reactie gegeven kan worden, En ook helpt het wanneer beschafd taalgebruik gehanteerd wordt.

  Hulde voor uw reactie, waar niets tegen in te brengen is, en de beschaafde verwoording.
  Ik onderschrijf hem geheel, naar woordkeus en feitenkennis.
  Ik ben een beetje jaloers dat ik niet die gave heb om te verwoorden wat ik bedoel.

 18. 1 op de 4 Nederlanders kan / gaat niet op vakantie (bron Nibud 4 juli 2019). Hebben deze zielige vluchtelingen dan meer koopkracht dan de werkende Nederlandse onderklasse (zowel allochtoon als autochtoon)?

 19. Beste AEO,

  Ik ben het maar voor een heel klein deel met u eens.
  Het is een bewezen feit dat Isisrahel bewust enkel IS strijders met medische hulp verzorgd heeft.
  En waar haalt Isisrahel het recht vandaan om op andere landen bommen te gooien terwijl geen enkel van die landen bommen op hun gegooid hebben? Aanvallen om zich te verdedigen? Die paar stenen die de Palestijnen gooien tellen niet mee.
  En hoeveel kernwapens had Iran ook alweer tegenover die van Isisrahel?
  En wie zit er achter de vernietiging van Irak en de poging daartoe in Syrie? Assad??? of toch Isisrahel met hulp van hun bondgenoten? Waarom waren er dansende ISraelische “studenten” ten tijde van 9-11 om zo de terroristenoorlogen te kunnen starten en de hun omringende landen te vernietigen?
  En dan een laatste vraag: Hoeveel echte vluchtelingen heeft Isisrahel opgenomen???
  En ja, het zal wel kloppen dat Iran niet bepaald vriendjes in met Isisrahel ( ik blijf ze zo noemen zolang ze in mijn ogen genocide op de Palestijnen plegen en IS steunen, maar als je daar commentaar op durft te hebben voor antisemiet wordt uitgescholden, een soort misdaad die zij hebben uitgevonden), maar vraag je eens af hoe dat komt. De tengels van de Mossad zitten overal, tot in de hoogste regionen in de Amerikaanse regering. Waarom anders die plotse omzwaai van de Amerikaanse regering t.o.v. Isisrahel?
  Ik zeg niet dat de Arabieren heilige boontjes zijn, maar in mijn ogen zijn de aanstokers (die denken dat ze het uitverkoren volk zijn en daarom de wereld moeten overheersen) de grootste boeven. En wij krijgen daar hier de gevolgen van.

 20. @Matt,

  “Dit was niet naar de zin van buurman Isisrahel en met hulp van Amerika is dat land vernietigd.”

  Ja, Matt, hier sla jíj de plank volledig mis. Het lijkt idd zoals AEO schreef, dat je een hekel aan Israël hebt.
  En verder hebben wij contact met een syrisch man, die uiteindelijk voor Assad is gevlucht. Is meerdere jaren in één van zijn gevangenissen mishandeld, waarvan de gevolgen nog duidelijjk zichtbaar zijn.

 21. @Matt,

  “Dit was niet naar de zin van buurman Isisrahel en met hulp van Amerika is dat land vernietigd.”

  Zeker een hekel aan Israël?
  Syrië is vernietigd door o.a. ISIS, en daar heeft Israël dus niets mee te maken. Het is bekend dat Syrië en Israël geen vrienden van elkaar zijn, maar die fout moet toch echt bij Syrië gezocht worden. Of bent u vergeten wat er in het verleden gebeurd is? Even de geschiedenis bestuderen kan geen kwaad. Israël heeft er helemaal geen probleem mee als het in Syrië rustig is en er een goede welvaart is, zolang Syrië geen bedreiging vormt. Het heeft inmiddels duizenden burgers uit Syrië geholpen met medische zorg, toen er slachtoffers vielen bij gevechten tussen de diverse groeperingen. Hoe komt het, denkt u, dat de mensen over de grens naar Israël kwamen, om hulp te zoeken? De bevolking wist dat Israël die hulp zou geven. Misschien gaat u nu tegenwerpen, dat Israël de afgelopen tijd al honderden luchtaanvallen heeft uitgevoerd op Syrië, maar het ging hier altijd om het vernietigen van wapendepots van Iran, en om het voorkomen van wapentransporten naar de Hezbollah in Libanon. Inmiddels heeft Israël ook al zeker vier luchtaanvallen uitgevoerd op wapendepots van Iran in Irak. Bij één van die aanvallen vielen tientallen doden onder troepen van Iran en de Hezbollah, toen men poogde om een flinke lading raketten naar Libanon te verzenden. Deze raketten zijn toen allemaal vernietigd, want dat was het doel van deze aanval. Als men Israël nou gewoon eens met rust zou laten, dan zou er vrede zijn, dat wil Israël maar al te graag!
  Na de onafhankelijkheidsverklaring van Israël in mei 1948 werd Israël van alle kanten aangevallen. Terwijl Israël de buurlanden had opgeroepen om samen het Midden-Oosten op te bouwen! Lees die onafhankelijkheidsverklaring er maar eens op na, dan ziet u hoe schandalig de reactie van de Arabieren was!
  De huidige situatie is bijzonder explosief. Iran, dat niet eens aan Israël grenst, doet er alles aan om het leven van Israël zo onaangenaam mogelijk te maken. Het maakt er geen geheim van dat het Israël wil vernietigen en het heeft daartoe zelfs een uitgebreid kernwapenprogramma op poten gezet, en daarom produceert Iran op grote schaal een hele reeks van verschillende raketten. Israël heeft dus alle reden om Iran te beletten om een militaire aanvalsmacht in Syrië op te bouwen.

 22. Linkse machts eite stuurt aan op burgeroorlog en chaos,opdat de werelddictator op het toneel geschoven wordt:Binnenkort in dit theater

 23. Vluchtelingen zijn arm. Ook de Nederlandse vluchteling die hun thuis zijn kwijtgeraakt en naar de voedsel-
  bank moeten. Voor hen is er geeneens vakantie.

 24. Voor Eritreeërs is het normaal als ze asiel hebben gekregen in nl om weer op vakantie te gaan naar Eritrea. Nooit begrepen dat dit wordt toegestaan, lijkt me het meest onveilige land te zijn voor je als vluchteling.

 25. Het is niet aan de migranten te wijten. Een verloren paspoort zou tenminste tot opvang in detentie moeten leiden totdat de identiteit van de migrant is komen vast te staan.
  Tot dat moment weet je niet met wie je vandoen hebt en kan je hem/haar ook geen status toekennen.

  Onze regeringen spelen echter voor deze lieden sinterklaas met ons belastinggeld.

 26. Matt,kloppend verhaal,maar neemt nog steeds niet weg dat het hier na toe halen van allerlei vluchtelingen een bewuste keuze is van onze en omliggende regering.

 27. de grootste criminelen zijn onder ons met als spreekbuis de gevestigde orde, de media en de mensen in het land die het mogelijk maken dat het zo gek heb kunnen worden.

 28. 11 augustus schreef ik hierover, dat het me opvalt dat er in de zomervakantie een stuk minder kleurlingen van bruin tot zwart op straat te zien zijn.
  Ik ben blij Xander dat je er een artikel van hebt gemaakt.
  Beste Matt, je hebt ’t over criminelen, ja dat klopt helemaal. Ik heb christelijke Syrische asielzoekers gesproken in een AZC die in het verleden gevangenisbewaarders waren in hun land die zelfs moordenaars onder de asielzoekers herkenden, die op het punt stonden gehangen te worden – in Syria en andere Arabische landen worden moordenaars altijd opgehangen; oog om oog tand om tand. Deze criminelen werden door ISIS bevrijd op voorwaarde dat ze naar Europa zouden vluchten.

 29. @ Matt…. 👍

  Er worden wel vaker categorische fouten gemaakt ; a slip of the pen ?

 30. Citaat uit dit artikel: “Er zouden zich zelfs veel aanhangers van de regering Assad tussen zitten, dus van het regime waar ze juist voor zouden zijn weggevlucht”

  Hier slaat de schrijver de plank volledig mis. De mensen vluchten niet voor Assad, integendeel, toen er nog geen door het westen aangestookte burgeroorlog was toen was het goed toeven in Syrië, verschillende godsdiensten leefden probleemloos naast mekaar en de olieopbrengsten zorgden ervoor dat er zowat geen enkele belasting betaald hoefde te worden.
  Dit was niet naar de zin van buurman Isisrahel en met hulp van Amerika is dat land vernietigd.
  Als Rusland niet tussenbeide was gekomen hadden ze nu Libische toestanden in Syrië.
  DAAR zijn de mensen voor op de vlucht geslagen!.
  Natuurlijk zitten er geen heiligen in Syrië en het zijn juist de criminelen die ons met hun bezoek vereren, voornamelijk in onze zwembaden, daar laten ze zien hoe dankbaar ze zijn dat wij ze hier opvangen.

Comments are closed.