Rusland beschuldigd van moord op moslimterrorist die asiel kreeg in Duitsland

Duitsland verleende deze moslimterrorist, links met ISIS hoofdband, asiel, en is nu boos dat Rusland hem alsnog zou hebben uitgeschakeld. Afbeelding: (4).

————————————————————————————————————————————–

Pro-islamitisch fakenieuws kanaal NOS ‘vergeet’ in bericht te melden dat de dader een ISIS terrorist was

—————————————————————————————————————————————

De Duitse regering heeft twee Russische diplomaten het land uitgezet omdat een Russische geheime agent de 40 jaar oude Georgisch-Tsjetsjeense rebellencommandant Zelimkhan Khangoshvili in Berlijn door zijn hoofd zou hebben geschoten. Het pro-islamitische fakenieuws kanaal NOS ‘vergeet’ er echter bij te vermelden dat Khangoshvili een islamitische terroristenleider was die hoofdbanden van ISIS droeg. Hoe pijnlijker kan het morele verval van Europa worden onderstreept dan dat een terrorist enkel vanwege zijn islamitische religie en het feit dat hij tegen Rusland vocht asiel werd gegeven, en het land dat hem nu alsnog zou hebben uitgeschakeld wordt verketterd.

Duitsland is boos dat Rusland weigert mee te werken aan het onderzoek naar de moord op Khangoshvili, die in augustus in een park in Berlijn door zijn hoofd werd geschoten. Volgens de Duitsers draagt de moord alle kenmerken van een Russische ‘hit job’.

Het Russische ministerie van BuZa reageerde dat ook dit voorval ruikt naar ‘Russofobische hysterie’, en verklaarde dat ‘wij nu gedwongen zijn om een serie vergeldingsmaatregelen te nemen’. De Russische ambassadeur in Duitsland, Sergey Nechaev, zei zelfs dat de uitwijzing ‘het meest negatieve effect op de Russisch-Duitse betrekkingen zal hebben… Er is en was nooit enig bewijs dat de Russische regeringsstructuren iets met dit incident te maken hebben.’

Anti-Russische nepnieuwsbureau Bellingcat betrokken bij onderzoek

Het Duitse Openbare Ministerie beweert echter dat er veel indirecte ‘vingerafdrukken’ zouden zijn die wijzen op een Russische of Tsjetsjeense moordaanslag. De inmiddels gearresteerde verdachte moordenaar, de 54 jarige Rus Vadim Nikolayevich Krasikov, zou door getuigen zijn gezien toen hij een fiets, een pistool en een pruik in de rivier de Spree zou hebben gegooid. Krasikov zou Duitsland met een werkvergunning als ingenieur zijn binnengekomen.

De Georgische moslim had net een moskee bezocht toen een fietser hem van achteren benaderde en hem twee keer door zijn hoofd schoot. Bijzonder verdacht is dat de veronderstelde identiteit van de dader mede werd ontdekt door het eenzijdige, anti-Russische propagandabureau Bellingcat, dat de afgelopen jaren al op tal van nepnieuws berichten over onder meer de oorlog in Syrië en het MH-17 drama in Oekraïne is betrapt, en daar zelfs speciaal met aansturing van de CIA voor werd opgericht.

Duitsland pakte ISIS terrorist niet op, maar verleende hem asiel

Khangoshvili vocht van 1999 tot 2009 in Tsjetsjenië aan de kant van de moslimextremisten (ISIS bestond toen nog niet) tegen Rusland. In 2016 vroeg hij politiek asiel aan in Duitsland omdat hij in zowel Rusland als Oekraïne zou zijn bedreigd en al meerdere aanslagen zou hebben overleefd. Een echte democratisch functionerende rechtsstaat zou de terrorist vanwege zijn verleden en het veiligheidsgevaar onmiddellijk hebben opgepakt, maar in plaats daarvan werd hem asiel verleend.

Naar verhouding zijn veel moslimextremisten die zich bij ISIS aansloten afkomstig uit Tsjetsjenië, nog altijd een broedplaats van islamitisch fundamentalisme. De in Berlijn vermoorde terreurleider Khangoshvili was dan ook niet bepaald populair in Tsjetsjenië (2)(3). Desondanks ‘vergeet’ het altijd en immer de islam verexcuserende NOS in een misleidend opgesteld bericht te vermelden dat Khangoshvili een moslimterrorist was die later ook hoofdbanden van ISIS begon te dragen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Kavkaz-Uzel (Caucasian Knot)
(3) Kavkaz-Uzel
(4) Afbeelding: RTVi screenshot / Twitter/i30mki


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. @AOE we kunnen commentaren als de uwe niet “liken” dan maar via deze weg. 1000 likes voor uw excellent betoog!

 2. Als iets niet verboden is dan is het beleid ==> ISIS / Al Qu’aida gewoon onze proxies in het midden oosten , zijn niet verboden in Duitsland blijkbaar , en in Nederland willen wij ze terug halen voor een fop straf dus ja.
  De Nederlandse schaapjes zijn hoppeloos

 3. @ Gunther
  Je zou het ook struisvogelpolitiek kunnen noemen, die houden wat islam betreft, hun kop het langst
  in het zand.

 4. Interessant: Jonathan cahn legde eens uit dat het ogenblik waarop ” de troon van de duivel” in Berlijn terechtkwam, het racisme begon. De troon van de duivel komt uit Bergsma, Pergamon, Turkije. Staat nu in museum. De Grieken noemden het ding holos caustos..Zo zie je maar weer. Een moderne profeet had het over Berlijn en antichrist… Valt niet iedereen op..

 5. Zou het misschien zo zijn dat ze het expres zo opvallend gedaan hebben. Zo van laat het maar op klaarlichte dag gebeuren dat iedereen het ziet, zodat het aandacht krijgt en de terroristen weten “Don’t mess with Russia” “we weten je wel te vinden, net zoals degenen die uit de school klappen, voldoende media aandacht over wat er met hen gebeurt en wie profiteert daarvan…

 6. Het doet waarschijnlijk goed, zijn mening te kunnen schrijven, over wat men voelt bij een of ander nieuws, die totaal onbekent was, maar die wel een hevige reactie in onszelf veroorzaakt.
  Als men bewust de belangrijke maandelijkse gebeurtenissen kan filteren en onthouden, stelt men na jaren vast, dat wij dergelijke gebeurtenissen kunnen begrijpen. Daarvoor is nodig aandacht te geven voor de geschreven en gesproken woorden, van deze, aan wie, het volk bij verkiezingen, de leiding en macht gegeven hebben.
  De wereld bestaat uit verschillende volkeren, rassen, kulturen, polititieke ideologien.
  Dat brengt wissellende interessen mede, afhankelijk, welke partij op dat moment de leiding heeft.
  Wij hebben al vele jaren gekozen voor de ideologie die nu de richting bepaald van de RAVIJN waar nu het EU continent naartoe gaat .
  Het begint bij ons en eindigd bij ons.

 7. Mocht Rusland er inderdaad verantwoordelijk voor zijn, wat dan nog? Terroristen mogen hier niet vrij rondlopen!
  Ik geef de Russen in dit geval, als ze het gedaan zouden hebben, groot gelijk. Dit betekent overigens niet dat ik het met de Russische politiek eens ben, want ze spelen een bedenkelijke rol in het Midden-Oosten. Ik neem het ze kwalijk dat ze samenspannen met het regime in Syrië en Iran.
  En wat het journaal van de NPO betreft, voeg daar ook maar het RTL nieuws bij, want dat is al even leugenachtig als de NPO.
  Als er een item wordt uitgezonden over Israël liegt men er flink op los. Ik heb jaren geleden RTL4 betrapt op een leugen over Israël en ik heb daar per e-mail op gereageerd, met een duidelijke uiteenzetting over de geschiedenis en aangegeven waarom ze fout bezig waren. Ik kreeg een mailtje terug waarin ik voor mijn reactie bedankt werd, en waarin men mij toezegde, dat men mij binnen enkele werkdagen zou antwoorden. Dat antwoord is nu, na 7 jaar, nog steeds niet gekomen, omdat het een stelletje lafbekken zijn, want ze konden tegen mijn betoog gewoon niets inbrengen! Vorige maand heb ik maar weer eens geprobeerd om na een zoveelste leugen, opnieuw te reageren, maar dit keer was er helemaal geen reactie, ook niet nadat ik ze ruim een week later opnieuw mailde ter herinnering. RTL4 nieuws is dus minstens zo onbetrouwbaar als het NPO journaal.
  Ook de berichtgeving over de toenemende “incidenten” hier in Nederland, waarbij voorbijgangers worden neergestoken is onbetrouwbaar. Altijd wordt het afgedaan als “een verwarde man”, en dan weten we zelf natuurlijk wel, dat het de pislam is, die hier achter zit.
  Wat het volgen van het nieuws betreft, bijna alles gaat via een politiek correct stramien. Komt er b.v. een Palestijn om het leven, omdat Israël nu eenmaal terug schiet, dan wordt dat uitgebreid getoond met allerlei leugenachtig commentaar. Maar waar hebben we kunnen vernemen dat het Iraanse regime de afgelopen twee weken meer dan 450 burgers heeft vermoord tijdens de demonstraties tegen de 50% prijs stijging van brandstoffen?
  Voor betrouwbaarder nieuws volg ik via de satelliet i24News uit Israël, en deze zender is via de hotbird op 13° Oost te ontvangen. Het is natuurlijk wel nodig om Engels te verstaan. Verder volg ik de updates van Amir Tsarfati.

 8. De wereld is gewoon één grote naaierij, doorgestoken kaarte, zelfs vanaf ruim voor de ww2. Het is een groot speelveld waar de mensen allemaal pionnetjes zijn, en de regering de spelers zijn. Meer kan jr er bijna niet over kwijt.

 9. Ach ook gedurende WO I and WO II konden de duitser het goed vinden met moordende islamieten (denk aan de genocide op christelijke armeniers) en het feit dat niet de nederlandse ss-divisies de grootste groep niet-moffen waren tussen deze moord psychopaten, maar de moslim divisies uit bosnie en albanie (die toevallig zelfs door duitser als exrtreem wreed werden beschreven.
  Ook gedurende balkan oorlog koos duitsland direct partij voor de ‘Alte ‘ kamredaen in nazism uit krotie en bosnie (juist de iczebekovic wilde een saria staat en wilde die op grond van een partij die in WO II met de nazis heulde… toevalligerwijs was bosnie ook een trainingskamp voor jhihadis, met steun van clinton en kohl).
  Kortom niets nieuws onder ze zon. De krachten van het kwade waren en zijn nog steeds vriendjes – niet dat rusland zulke lieverdjes zijn, ook zij voeden en gebruiken jhihadis

 10. Beschuldigd ? Is dat een drukfout ? Er zou moeten gezegd worden “driewerf hoera voor Rusland die een terrorist wist uit te schakelen” !

 11. Als je tegen Rusland en een islamitische terrorist bent met talloze afschuwelijke moorden op je geweten, dan ben je voor het Westen een good boy. Hoe hypocriet, hoe decadent, hoe ziekelijk, maar ook hoe gevaarlijk ben je dan als overheid voor je eigen bevolking want je beschermt als overheid je eigen bevolking niet.

 12. We weten toch inmiddels dat de MSM super corrupt zijn en uitsluitend policor nieuws publiceren. Dat is niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland en de rest van het zg vrije Westen. Willens en wetens hebben we onze vrijheid van meningsuiting opgegeven voor policore leugens. Sterker nog, we indoctrineren onze eigen kinderen er ook nog eens mee. Zelfstandig denken doen we al lang niet meer. Dat is ontstaan door de invoering van de Mammoetwet van meneer Cals. Wanneer worden we eens wakker en sturen deze landverraders weg, te beginnen bij Rutte.

 13. Duitsland beschermt gevaarlijke moslims,net zoals Turkije …Eigenaardig toch ?

  Wordt in de nabije toekomst Berlijn de politieke hoofdstad van de anti-Christ, dan zal deze zeker een moslim kunnen zijn. Of iemand die islam, Christen-dom en judaïsme voor Eigen gewin zou samenbundelen in een nieuwe religie …Afwachten, dus !

Comments are closed.