Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig geen bloeddonaties van mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd

—————————————————————————————————————————————–

Het Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig geen bloeddonaties van mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd. Volgens Jeffrey Kingston, directeur Azië studies aan de Temple University, is Japan het schandaal in de jaren ’80 niet vergeten, toen de overheid toestond dat met HIV besmet donorbloed kon worden verstrekt. Dat gebeurde zelfs nog toen al bekend was dat de virale deeltjes in het bloed met behulp van verhitting konden worden geëlimineerd.

In Japan is nog maar 2% volledig gevaccineerd – herstel: geïnjecteerd met genmanipulatie therapie, tegen 35% in de VS. Kingston geeft als verklaring dat de Japanse overheid behalve erg bureaucratisch ook erg voorzichtig is. Na andere vaccinaties volgt overigens standaard een wachttijd om bloed te kunnen doneren. Voor influenza, cholera en tetanus is dat 24 uur, voor hepatitis-B 2 weken, en voor de mazelen/de bof/rode hond is de wachttijd 4 weken.

In Nederland ligt het aantal volledig gevaccineerden op ruim 10%. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft nu tenminste één keer een Covid-19 injectie gehad.

Ook Belgische Rode Kruis wil voorlopig geen donaties van gevaccineerden

Het Amerikaanse Rode Kruis laat mensen met mRNA corona vaccinaties gewoon bloed doneren, net als mensen die officieel met het coronavirus zouden zijn besmet. Op de Nederlandse website van het Rode Kruis konden we niets vinden over bloeddonaties, dus nemen we aan dat die zonder restricties kunnen doorgaan.

‘Er is tot op heden nog voor geen enkel respiratoir virus, inclusief coronavirussen en het griepvirus, aangetoond dat het overgedragen kan worden via bloed. Bloed geven én krijgen is dus veilig,’ staat op de Belgische website van het Rode Kruis te lezen.

Maar: ‘In tegenstelling tot het traditionele griepvaccin zal je na het krijgen van een coronavaccin tijdelijk niet mogen doneren. Dat uitstel is afhankelijk van het merk en of je symptomen ontwikkeld na je vaccinatie.’ (vet toegevoegd). Symptomen waarvan? Je bent toch beschermd als je bent gevaccineerd? Deze vaccins zijn toch ‘bewezen veilig’?


Xander


(1) Natural News
Afbeelding: Antonio Corigliano from Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Hartspecialist met een grote en innovatieve staat van dienst (Hartkliniek Twente is leidend in operatieve mogelijkheden), Jan Grandjean, vertelt hoe hij kritiek heeft op het alarmistische coronabeleid. Hij noemt het zelfs een vorm van geregisseerde mind-control, dat voortdurend inspelen op de oer angsten van mensen.
  Ook hij wijst op het experimentele gehalte van deze injecties en zelf wacht hij nog een paar jaar het het nemen ervan. Hij wijst op eerder falen van de grootindustrie: softenon of ondeugdelijke hartkleppen. En natuurlijk hekelt hij het enorm dat de reguliere hartzorg werd afgeschaald.
  Hij gelooft niet in de schijnveiligheid van de 1,5 meter en de maskers.
  Tevens wijst hij op het feit dat overheid enorm heeft bezuinigd op bedden, en dat bij een groeiende bevolking (en vergrijzende. zeg ik erbij).
  De directie van het MST (Medisch Spectrum Twente) was niet blij met zijn openbare kritiek, die geplaatst werd in Tubantia. Hij moest op gesprek en het was opvallend dat het nauwelijks over de inhoud ging (zoals vaak).
  Hij schreef als collega-hoogleraar een serieuze brief met tal van feiten aan Van Dissel, maar kreeg daar nooit een antwoord op.
  Goed artikel van Tubantia: https://www.tubantia.nl/enschede/grondlegger-twentse-hartkliniek-jan-grandjean-stopt-bij-mst-laat-je-niet-leiden-door-angst-voor-mislukking~ae3cfb8e/

 2. Terecht dat Het Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig geen bloeddonaties accepteren van mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd. Mensen die nu toch geopereerd moeten worden kunnen het best de artsen om een Bloedplasma vragen dat veel veiliger is.

  Ik kende een handelsreiziger die door een ervaring weten dat het raadzaam is dat wanneer zij voor zaken of vakantie tropische landen bezoeken, [tijdens aids-epidemie] dan zelf zorgde voor hun eigen medicijnen en bloedplasma, voor het geval dat….

  Louche Overheden gebruiken met dwang burgers nu massaal als proefkonijn nu weer met al die zeer omstreden Covid 19 vaccinaties. Hoe vaak werd de productie hiervan niet stilgelegd doordat mensen doodvielen, blind werden, doof werden, bloedproppen ontstonden, en dat allemaal ter ere van de wetenschap? En ze gaan gewoon door met prikken, blik op oneindig en verstand op nul.

  De media wordt zachtjes aan wakker gelukkig. Covid 19 Vaccins werken niet, zijn alleen maar schadelijk voor alle burgers.

  Covid-19 vaccins zijn niet alleen gevaarlijk maar nu ook bewezen nutteloos en overbodig blijken…Zie het Nederlands Dagblad ?

  https://www.nd.nl/nieuws/buitenland/1035381/het-coronavirus-laait-op-in-landen-waar-bijna-tweederde-is-geva

  Het coronavirus laait op in landen waar bijna tweederde is gevaccineerd. Wat gaat er mis?
  Het coronavirus grijpt weer om zich heen op de Seychellen, waar bijna tweederde van bevolking is ingeënt. Ook andere koplopers in vaccineren zijn de klos. Wat gaat er toch mis op de Seychellen, de Malediven en in Bahrein, Uruguay en Chili?

  Ze dachten dat ze ervan af waren. Haast twee op de drie mensen is inmiddels volledig ingeënt, nadat de Seychellen vaccins lieten invliegen uit India en de Verenigde Arabische Emiraten. Maar anderhalve maand nadat de grenzen weer opengingen voor toeristen, zit de eilandstaat weer half in lockdown, met gesloten scholen en ingeperkte winkeltijden. Reden: een nieuwe ziektegolf, met honderden nieuwe gevallen per dag, op een bevolking van nog geen honderdduizend.

  Een veeg teken, en een waarschuwing voor andere landen, vindt onder meer de Wereldgezondheidsorganisatie. Want de Seychellen staan niet op zich: ook Bahrein, Chili, Uruguay en de Malediven kregen een nieuwe coronagolf voor de kiezen -nadat men zich naar de uitgang meende te hebben begeven.

 3. @alpha 21.05.2021 2.19
  Er staat dat je tot 4 weken moet wachten, vooraleer, dat je mag doneren, nadat je hebt deelgenomen aan een experimentele fase tegen covid ( is altijd het geval, want de dierenproeven worden pas afgerond in 2023 en de vergunningen die zijn toegekend, zijn noodvergunningen), maar er word nergens vermeld, dat je daarna dan WEL mag doneren.

 4. Gelukkig zijn er ook mensen met een bepaalde bloedgroep (O dacht ik) en die mogen iedere andere bloedgroep ook bloed geven.
  Als er dus ooit bloed nodig is, dan breng ik wel zelf mijn ongevaccineerde bloeddonor mee.
  Geen vergiftigd en besmet donorbloed door vaccins in mijn lijf.
  Het feit dat er gewacht moet worden om bloed te geven na vaccinatie, zegt voor normaal denkende mensen meer dan genoeg: gezond wantrouwen want het rode kruis vertrouwt het zelf niet.
  @krit noot:
  Zorg jij maar voor jezelf dan je af te vragen wie een niet-behandelverklaring met bloedtransfusie zou laten opstellen.
  Als je gevaccineerd zijt, dan maakt het inderdaad niet uit of je vaccin-donorbloed krijgt behalve als je een vectorvaccin had en dan donorbloed met mRNA krijgt want wie weet wat dan de gevolgen kunnen zijn.
  Pro-vaxxers zijn tenslotte al gewend om proefkonijn te zijn voor medische experimenten door meerdere prikken dus besmet vaccin-donorbloed kan er dan ook nog bij.
  Wij hebben allemaal nog altijd (nog even als bange pro-vaxxers zo dom blijven) het recht om zelf te beslissen over wat we in ons lijf laten spuiten of niet. Dus geen besmet vaccin-donorbloed.

 5. Jean op 10.44: je schrijft: “in de prik die je krijgt, zit iets in.” Dat klopt Jean. En als je nou eens zou verdiepen in wàt daar nou precies inzit, bijvoorbeeld door je oor te luisteren te leggen bij het grote aantal deskundigen, immunologen, virologen, dat op zijn zachtst gezegd grote twijfels heeft over datgene waarmee men de wereldbevolking wil inspuiten, dan zou je ontdekken dat mededogen met ouderen iets anders is dan wat jij denkt. Mededogen met ouderen betekent voor degenen die oren hebben om te horen en ogen om te zien dat ze de ouderen deze vaccinaties juist willen besparen.

  Dat laatste betekent niet dat ze de ouderen aan hun lot willen overlaten en dood willen laten gaan aan covid, maar degenen die zich in deze zaak hebben verdiept, anders dan alleen via de main stream media, weten dat er wel degelijk medicatie bestaat die helpt tegen covid. Informatie daarover wordt door de main stream media onderdrukt, geblokt, tegengesproken en verdacht gemaakt.

  Er is geld mee gemoeid Jean. Het gaat om miljarden. Dat is de onderliggende oorzaak van de enorme druk die er wordt uitgeoefend om iedereen te laten vaccineren. Er zijn nog veel duisterder motieven die spelen op de achtergrond, zoals het terugbrengen van de wereldbevolking en het onder digitale totale controle krijgen van de gehele mensheid, maar zelfs als dit laatste niet waar is, en laten we dat hopen, dan nog is wat er nu op wereldschaal plaatsvindt heel erg fout.

  Hoe fout, dat vertelt één van diegenen die jij randfiguren noemt, een hoogleraar in de immunologie, in een interview dat ik gisteren zag. Hij wees erop dat elke immunoloog weet dat men tijdens een epidemie of pandemie, niet iedereen moet gaan vaccineren om die epidemie of pandemie te bestrijden. Het onvermijdelijke gevolg daarvan is namelijk dat het virus dat men op die manier bestrijdt, zal muteren in veel gevaarlijker vormen en niet, zoals bij normaal verloop van virusinfecties, op den duur steeds zwakker zal worden en ongevaarlijk.

  Dat is slechts één voorbeeld van hoe vreemd fout het wereldbeleid op dit gebied momenteel is. Die hoogleraar is namelijk geen randfiguur, integendeel, hij is zeer deskundig. Niemand van de beleidsmakers echter die naar hem luistert. En zoals ik al zei: hij is niet de enige met grote twijfels, er zijn er veel meer. Ga het uitzoeken, als je wilt. Ik moet je daarbij wel waarschuwen: vermeerdering van kennis is vermeerdering van smart, zoals het bijbelboek Spreuken zegt.

 6. PJ 20/05 06.42 pm :
  Logisch dat dit nooooit kan kloppen……..als er “ on-omkeerbare elementen “ voor de geprikte mensen in het bloed bevinden, ,kun je evenzogoed de conclusie trekken dat gevaccineerden NEVER en NOOIT bloed zouden moeten kunnen geven, AAN wie dan ook !!!!!!!!!
  Eveneens geldt dit voor M R I `s en pacemakers kwalijke gevolgen zullen hebben

 7. Jean, Ik zeg tegen mensen onderzoek alles overheid, medische instanties maar OOK alternatieve sites w.o deze maar ook nine for news , cafe weltschmerz hoogleraren/wetenschappers die niet betaald worden door overheid/vaccinfabrikanten

  AUB Doe dat met een OPEN MIND en als je gelovig bent bid om leiding tot de God v/d Bijbel

 8. Vandaag en morgen nog gratis te downloaden via Amazon Kindle:

  ‘Gestoorde Roofridders’ van mi, 370 pagina’s

 9. Moderator

  op 12.51 pm staat een bericht van “Maria “, dit is dezelfde naam die ik al jaren gebruik, mag dit ?
  Misschien ben ik het niet eens met de inhoud

  Dank, er is net een melding bij de post van uw naamgenoot gezet. Mod.

 10. N.a.v. doeterniettoe en Klaas M. De aanwezige journalist vond het zelfs verdacht dat Kuit anonieme politieagenten te berde bracht. Hij suggereerde dat Kuit wellicht valse berichten verspreidde.
  Dat deed werkelijk de deur dicht. Je gaat bijna denken aan het spreekwoord van de waard en zijn gasten.
  Ik geloof dat die anonieme getuigenissen 100% echt zijn. Maar het is nu eenmaal riskant geworden voor de agenten om zich en publique kritisch te uiten. Dat is de huidige situatie. Ze lopen zowel in de privé sfeer, als op hun werk, het risico op verdachtmakingen en treiterijen (of erger) door collega’s. “Wappie meppen” werd de norm, mede dankzij de eenzijdige alarmistische berichtgeving van de reguliere media.

 11. Reactie op Jean,

  Ookal ben ik het niet met je eens. Ik vind het wel fijn dat je deze nieuwsberichten ook leest. Misschien worden je ogen nog geopend en zie je in wat voor spel er gespeeld wordt.

 12. WARNING de vax is het merkteken van het beest 666 – in de toekomst mensen zullen veranderen in zombies de vax tast het lichaam stilaan rottend aan – Alles is voorzegd in DE BIJBEL https://www.youtube.com/watch?v=fUHbmR4q2uU

  Maria uw naam is al in gebruik, gelieven onder een andere naam te posten. Mod.

 13. Op de website van Sanquin bloedbanken staat het ook (onder Veelgestelde vragen):
  Als je gevaccineerd bent, ongeacht of het de 1e prik was, of de 2e, mag je ‘gewoon’ weer bloed doneren vanaf 7 dagen na de vaccinatie.

  Op de website wordt trouwens ook is de oplossing gegeven voor mensen die niet het bloed willen krijgen van een gevaccineerde donor: Bloed geven voor jezelf. Dat zou handig kunnen zijn wanneer je ruim van te voren weet dat je een operatie moet ondergaan waarbij bloedtransfusie noodzakelijk is.

  https://www.sanquin.nl/veelgestelde-vragen

  https://www.sanquin.nl/bloed-doneren/voor-jezelf-geven

 14. toch even reageren (bijval op)
  amo schreef:
  20/05/2021 om 6:32 pm
  het slechte interview op tv Groningen staat op het eigen youtube kanaal van de BPOC van Pieter en Jade Kuit.

  Er was voor mij niet doorheen te komen zonder vooruit spoelen. Wat een agressie en leugens van die ‘journalist’/activist. En wat een beheersing van Pieter. Beheersing van de feiten en zelfbeheersing. Hij had alkes goed voorbereid en had de papieren voor zich op tafel waaruit hij voorlas. Geen speld tussen te krijgen. Hulde. Alleen… heeft het zin?

  Het was weer het bekende 1 tegen de rest ‘interview’ waarin iemand met een onwelvallige mening geframed wordt door een zogenaamd ‘objectieve expert’, een interviewster die niet de feiten wil horen maar de persoon zijn drijfveren ‘uitlichten’ en een loose cannon die hem agressief steeds beschuldigt, interrumpeert en van zijn apropos probeert te brengen. En dit allemaal op de knullig doorzichtige ‘wij kunnen dit ook’ manier van een lokale omroep.

 15. Jean schreef:
  20/05/2021 om 10:44 pm

  Beste Jean,

  Van harte welkom op Xandernieuws, ik ben blij dat je hier terecht bent gekomen.
  Ik wil je verzoeken om de hier geplaatste berichten te lezen en naar aanleiding van deze berichten zelf onderzoek te doen. Vaak zal je merken dat de bewijsvoering moeilijk te vinden is via Google, maar zodra je op bijvoorbeeld http://www.duckduckgo.com een poging doet zal er ineens veel meer boven water komen.
  Geloof niet zomaar alles wat de mainstream media bij je naar binnen pompt, maar geloof ook niet zomaar alles wat sites als deze plaatsen; altijd controleren en je eigen conclusies trekken.
  Een goede leidraad is: als berichten zwaar gecensureerd worden in de msm en op Facebook/Twitter/Instagram enzovoorts, dan zit er zeker een solide kern van waarheid in.

  Een paar voorbeelden.
  Mensen werden maar 4 maanden geleden letterlijk geblokkeerd op sites als nu.nl, ad.nl, telegraaf.nl enzovoorts voor het plaatsen van opmerkingen over vaccinatie paspoorten, want dit was “pertinent niet waar”. Wat lezen we gisteren? per 1 juli kom je de grens niet meer over zonder een vaccinatie paspoort.
  Hetzelfde geldt voor de demonstraties die eindigen in “geweld”. Dit wordt in 95% van de gevallen begonnen door de politie zelf, vaak in de vorm van de inmiddels beruchte “Romeo’s”, die volgens tiran Rutte niet bestaan.

  Denk zelf na. En plaats pas opmerkingen als je nagedacht hebt.

 16. In reactie op reageerder Amo over: “www.dvhn.nl/Groningen/Journalist Willem Groeneveld van Sikkom krijgt het flink aan de stok met corona-scepticus Pieter Kuit. Volgens mij kwam u met uitgestoken hand op mij af “. Dit hele tafelgesprek is te zien op You Tube. Echt tenenkrommend hoe men probeerde Pieter Kuit af te branden. Telkens wanneer Kuit probeerde belangrijke feiten te benoemen, zoals de IFR-cijfers en paniek over volle ziekenhuizen, greep de presentatrice in op de beproefde NOS taktiek. Dus direkt (misschien ingefluisterd door de regie via een “oortje”, net als bij Op1 (bron Sander Schimmelpenninck), werd dan het gesprek abrupt onderbroken. Bizar. Na het zien van dit gesprek/video, meen ik te constateren dat Kuit veel spijt had van zn medewerking aan dit, mijns inziens een links Sanhedrin. Citaat van Kuit, nadat de presentatrice voor de laatste keer onderbrak met “sorry, uw spreektijd is op” : “Dit is waarom ik hier eigenlijk niet aan mee wil doen”. Ik denk dat Willem Engel gelijk heeft. We zitten in een informatieoorlog. Dat was in dit tafelgesprek weer overduidelijk. Ik vermoed dat Kuit zich nu wel vele malen bedenkt, voordat ie aan zo n “linkse framingstafel” gaat zitten. Wel heeft ook Kuit hier aangetoond hoe het werkt in de MSM. Mensen met afwijkende meningen dienen te worden weggezet als “wappie”, en dienen monddood te worden gemaakt. Een uitermate zorgwekkende ontwikkeling. Volg Kuit en zn BPOC op hun website http://www.BPOC2020.nl. Alleen al de getuigenissen van de politie-klokkeluiders zijn beangstigend. Hieruit blijkt dat het “gewoon” beleid is om vreedzame demo s keihard neer te slaan. We zijn dus ondertussen in een dictatuur belandt. Bizar. Ik vraag mij af hoe lang het nog moet duren, voordat de massa het ziet. Als het te laat is?? Nee toch? Ik zou willen zeggen: mensen kom in actie. Verspreidt info niet alleen van achter het toetsenbord (niet onbelangrijk, maar wordt steeds lastiger), maar ook via de verspreiding van bv. flyers.

 17. Wat wil dat zeggen? Dat vaccineren zeker niet gezond is, toch zeker niet de eerste maanden. Ik geef nu zelf geen bloed, maar ik vindt dit bericht toch maar verontrustend. Shalom

 18. Ik ben benieuwd wie na het lezen van dit artikel een “niet behandelverklaring” laat opstellen met daarin “bloedtransfusie” vermeld.

 19. Ik vermoed dat het belgische rode kruis doelt op de volgende 2 punten:
  1.de zeldzame bijwerkingen van AZ en Janssen. Waarschijnlijk hebben ze genoeg donoren over om ook dit theoretische risico op bijwerkingen na vaccinatie volledig uit te kunnen sluiten.
  2. De kans dat iemand 0-7 dagen na vaccinatie symptomen heeft als gevolg van corona ipv vaccin en daarmee corona besmet bloed gedoneerd wordt. Door de donor een paar weken later te laten komen wordt het risico weggenomen en er is geen effect op hoeveelheid beschikbaar donorbloed.

 20. Waarom worden trouwens eerst alle ouderen geprikt met dat Gates vergif? Als het echt een vaccin tegen dat corona zou zijn dan prik je eerst de jongere mensen die werken, want daar moet je maatschappij het van hebben, gezonde werkende mensen. Als je vaccin een vergif is met de bedoeling opruiming te houden dan is het slim om met de ouderen te beginnen, die zijn inactief op de arbeidsmark, kosten een fors bedrag aan AOW en hebben en houden huizen bezet die je nodig hebt voor de door de VN en EU gewenste invasie vanuit Afrika want die ouderen met AOW zijn met 3, 5 miljoen. Dus! Win-Win!

 21. Als men al geen bloeddonor wenst van gevaccineerden dan zou ik denken waar rook is is vuur ….

 22. Volledig off topic maar ik vind het weerzinwekkend hoe “onze ” msn- media Willem Engel een viruswappie noemen .
  Dan komt er in alle bushokjes een tekst te hangen van meneer van Ranst die liegt dat Dhr. Engel zijn kennis aangaande virussen op de achterkant van een postzegel kan .
  Dan vraag ik mij af wat Dhr. Engel op de Universiteit van Leiden gedaan heeft , is het niveau daar zo laag ?
  Wanneer ik op hetzelfde niveau met modder zou gaan gooien kan ik b.v. zeggen dat Dhr . van Ranst een crimineel voorkomen heeft en niet kan deugen .
  Echte journalistiek verleent hoor en wederhoor , dat is het andere uiterste van je gelijk trachten te halen in een bushokje !
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/opmerkelijk/scherpe-reactie-viroloog-van-ranst-op-willem-engel-hangt-in-bushokjes/ar-AAKcFvM?ocid=mailsignout&li=BBoPOOe

 23. Beste mensen,
  Als men het virus zijn gang laat gaan zullen er thuis veel ouderen sterven door plaatsgebrek in de ziekenhuizen , reken voor Belgie maar op een paar 100.000 doden wie daar voorstander van is heeft geen mededogen met de oudere generatie , In de prik die je krijgt zit iets in dat ervoor zorgt dat je afweer aanmaakt tegen covit , daar dit na een aantal maand is uitgewerkt moet je na een tijd een booster krijgen luister toch naar de vakvirologen dit zijn geen onmensen maar profesoren
  die weten waarover ze spreken Er zijn altijd halve gare randgevallen maar moet je die dan geloven?

 24. Er wordt veel gevaccineerd, maar bijwerkingen doen zich voor in een ongekend tempo en met een ongekende frequentie.
  Het beste bewijs hiervoor komt uit de databank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zelf: Het kan de overvloed aan gegevens al na vier maanden niet meer verwerken, bericht tkp.at.

  © https://tkp.at/2021/05/19/massive-impf-nebenwirkungen-sprengen-ema-datenbank/

  © https://www.frontnieuws.com/massale-gevallen-van-bijwerkingen-van-vaccins-blazen-ema-databank-op/

 25. Vanavond vraagt het programma Pointe zich af, wie er achter het ’trollenleger’ zit dat desinformatie over de vaccins verspreidt.
  Toe maar. Een trollenleger? Dus bij voorbaat is de criticus een trol? En het is bij voorbaat ‘desinformatie’? En aangestuurd? Men denkt dat er een organisatie zit achter dat ’trollenleger’??
  Wie is hier nu de complotdenker.
  Volgens mij zijn het vooral individuele wetenschappers (die hun reputatie op het spel zetten) die vanuit hun vakgebied grote twijfels hebben over nut en noodzaak van die vaccins. Ze maken dit kenbaar (goed gedocumenteerd) en anderen pikken het individueel weer op.
  Juist de critici verdiepen zich goed, want ze weten hoe ze tegen de algemene WHO stroom moeten inroeien.

 26. Hallo,na vaccinatie worden de lichaamscellen wel aangezet tot het maken van spike eiwitten.
  In feite wordt je als niet gevaccineerde vergiftigd met het bloed van een ander.

 27. Omdat de link in het artikel naar een andere vraag leidt, hier meer recente info:
  https://www.rodekruis.be/nieuws-kalender/nieuws/mag-ik-doneren-na-vaccinatie-tegen-covid-19/

  Je mag doneren de 2de dag na vaccinatie als je:
  -het Moderna, Pfizer, AstraZeneca of Johnson&Johnson vaccin ontving en hiervan geen last ondervond.
  -bij klachten na vaccinatie moet je wachten met doneren tot een week na verdwijnen van de symptomen.

  We vragen om 4 weken te wachten met een donatie als je:
  -niet weet welk vaccin je gekregen hebt.
  -in het buitenland een ander vaccin ontving dan het Moderna, Pfizer of AstraZeneca vaccin.
  -deelname aan een experimentele fase van de corona-vaccinatie.

 28. Een treurig voorbeeld van een discussie over corona.
  Dankzij de presentatrice en een onderuitgezakte meneer van de NOS, gaat het nauwelijks over de inhoud van het corona alarmisme. Men zit voortdurend ‘het fenomeen’ an sich sociologisch te “duiden”. En dan blijft het steken bij oppervlakkige observaties als ‘het vliegwieleffect van de alternatieve waarheden die tegenwoordig zo luidkeels gebracht kunnen worden’.
  Pedro Kuit krijgt niet de ruimte om inhoudelijk op sommige kwesties in te gaan. Het blijft allemaal steken bij de presentatrice die de kwestie alleen maar psychologisch schijnt te kunnen duiden.
  En het zou moeten gaan over de feitelijkheden als tests, lockdowns, maskers, mRNA injecties, politie die gaat wappies meppen, cijfers zonder nadere duiding, enz.
  Maar het blijft steken bij een vorm van borreltafelpraat.
  https://www.dvhn.nl/groningen/Journalist-Willem-Groeneveld-van-Sikkom-krijgt-het-flink-aan-de-stok-met-corona-scepticus-Pieter-Kuit-Volgens-mij-kwam-u-met-een-uitgestoken-hand-op-mij-af-26839681.html

 29. In die prik zit iets in waardoor je DNA wordt veranderd en daar mag je anderen niet mee opzadelen

Comments are closed.