Rellen in Grenoble: Boze migranten steken 65 auto’s in brand

Albanese-Marokkaanse mgrantenbende in Italië gearresteerd na drogeren, opsluiten en verkrachten minderjarige Italiaanse meisjes – Afbeelding: Diversiteit anno 2019 in geïslamiseerd Frankrijk. ( Embed from Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————

In Grenoble hebben grote groepen moslimmigranten voor de vierde achtereenvolgende nacht ernstige rellen veroorzaakt. De politie werd met vuurwerk en molotov cocktails bekogeld, en zeker 65 auto’s gingen in vlammen op. De reden: twee jongens van 17 en 19 jaar, Adam en Fatih, werden enkele dagen geleden op hun scooter aangehouden omdat ze zonder helm reden. Ze gingen er echter als een haas vandoor. Toen de politie hen achtervolgde knalden ze al snel op een bus, wat hen hun leven kostte.

Jongeren in migrantenwijken gingen vervolgens massaal de straat op en gooiden met brandbommen. Zo’n 2000 mensen, voornamelijk moslims (wat ook duidelijk uit de RT beelden blijkt), demonstreerden afgelopen dinsdag tegen de dood van ‘hun’ jongens door wat zij ‘politie geweld’ noemen.

Daarmee was de woede nog niet bekoeld, want afgelopen avond en nacht ging het voor de vierde achtereenvolgende keer helemaal mis en werden zeker 65 auto’s in brand gestoken. (1)

Migrantenbende gearresteerd wegens verkrachten minderjarige Italiaanse meisjes

Ondanks het feit dat buurland Italië er met streng beleid in is geslaagd de onbeperkte immigratie fors te beperken, opereren er nog steeds migrantenbendes in het land. Afgelopen week werd een bende van 3 Albanezen en 2 Marokkanen (17-20 jaar oud) gearresteerd omdat ze vorig jaar juli tenminste 4 minderjarige Italiaanse meisjes hadden gedrogeerd, opgesloten en verkracht.

De daders, die hun misdaden met hun mobieltjes hadden gefilmd, komen volgens de politie uit ‘goed geïntegreerde, werkende’ gezinnen, dus het gebruikelijke excuus van de gevestigde orde dat hun ‘achtergestelde positie’ of zelfs ‘racisme door blanken’ hen ertoe aanzette, gaat ook in dit geval niet op.

Vorig jaar hield de Italiaanse politie drie Afrikaanse migranten –twee uit Senegal, een uit Nigeria- aan voor het drogeren, verkrachten en vermoorden van een het 16 jarige Italiaanse meisje Desirée Mariottini. Eerder dat jaar had een Nigeriaanse drugsdealer de 18 jarige Pamela Mastropietro verkracht, vermoord en in stukken gehakt.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Russia Today
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)