Regime change VS op handen? ‘Joe Biden wordt mogelijk snel afgezet’

Is het binnenkort gebeurd met Joe Biden, met afstand de slechtste en gevaarlijkste president uit de Amerikaanse geschiedenis?

—————————————————————————————————————————————–

Geen herstel van Donald Trump te verwachten, maar nieuwe stroman van de Deep State

—————————————————————————————————————————————–

Binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten zou de groeiende onvrede over de verwarde en incompetente president Joe Biden dermate grote vormen hebben aangenomen, dat er actieve stappen zouden worden genomen om hem af te zetten om te voorkomen dat hij de Verenigde Staten, en misschien zelfs de hele wereld, naar de ondergang leidt.

Enkele dagen geleden riep Biden nog op tot ‘regime verandering’ in Rusland. Dat is niet gebeurd – integendeel, het Russische volk en leger gaan alleen maar krachtiger achter president Putin staan. In plaats daarvan is het Biden zèlf wiens hoofd op het hakblok terecht lijkt te zijn gekomen (zoals we overigens in 2020 al hebben voorspeld).

Een van de signalen van een schokkende verandering in Washington is het feit dat mainstream media zoals CNN, de New York Times en Washington Post nu plotseling serieus aandacht besteden aan de gewraakte laptop van Hunter Biden, ‘de zoon van’ (zie onze eerdere artikelen hierover). Op deze ‘laptop from hell’, die tot voor kort door de media als ‘Russische desinformatie’ werd weggezet, zou bewijs zijn gevonden dat de Bidens een aantal van de hoogst omstreden biowapen labs in Oekraïne zouden hebben gefinancierd.

Biden vervangen door nieuwe stroman van de Deep State

De CIA zou de Washington Post opdracht hebben gegeven om deze informatie, die de Bidens als een criminele maffia familie blootstellen, te publiceren. Dat zou betekenen dat de afzetting van Biden niet lang meer op zich zal laten wachten. Het is onduidelijk hoe dit in zijn werk zal gaan, al zouden er in de FBI, de CIA, de NSA en DHS al documenten rondgaan die in ieder geval Hunter Biden in staat van beschuldiging zal stellen.

Zijn vader zal dermate nauw aan deze misdaden verbonden kunnen worden, dat hij gedwongen zal worden af te treden. Een belangrijke reden waarom de Bidens geofferd lijken te worden is dat de Democraten hiermee zullen proberen om een vermoedelijke afslachting bij de mid term verkiezingen te voorkomen. Fraude zoals bij de laatste verkiezingen zal een monsterverlies namelijk niet kunnen voorkomen.

Die vervalste verkiezing van Biden zal overigens niet worden teruggedraaid door Donald Trump weer in het Witte Huis te installeren. De ‘Deep State’ inlichtingendiensten zullen vermoedelijk een van hun nieuwe stromannen (of strovrouwen) in de Oval Office helpen. (1)


Xander


(1) Natural News

Zie ook o.a.:
….

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels