‘Pro-ISIS groep roept Turken en Marokkanen op om Wilders te vermoorden’

Deel van de ‘winnende’ cartoon van de zogenaamde ‘profeet’ Mohammed. Geert Wilders maakte overigens van meet af aan duidelijk dat de ‘wedstrijd’ enkel bedoeld was om de aandacht te vestigen op de fatwa die een moslim haatprediker tegen hem heeft uitgevaardigd.

—————————————————————————————————————————————-

Wilders wil dat hoofdaanklager Internationale Strafhof wordt uitgezet om anti-Israël houding – KRO/NCRV: Met kerst wel aandacht voor teruggekeerde ISIS bruid, niet voor haar slachtoffers

—————————————————————————————————————————————

Update: Het laatste nieuws is dat op een afgeschermde pro-IS(IS) groep Turken en Marokkanen worden opgeroepen om Geert Wilders te vermoorden. Daarnaast zou ook een Europese jihadist genaamd ‘Saad’, die donaties ophaalt om de slachtpartijen in (vermoedelijk) Syrië en Irak voort te kunnen zetten, Wilders nu met de dood bedreigen. (4)

‘Aanklager is bevooroordeeld pro-Palestijns en moet worden uitgezet’

PVV leider Geert Wilders haalde gisteren weer eens het nieuws omdat hij een nieuwe –overigens alweer beëindigde- Mohammed cartoonwedstrijd zou hebben georganiseerd. Dat was een reactie op de weigering van Pakistan om de moslim haatprediker Khadim Hussain Rizvi te arresteren, die een fatwa heeft uitgeroepen om Wilders te onthoofden (2). Minder belicht is dat Wilders ook heeft opgeroepen om de hoofdaanklager van het Internationale Strafhof in Den Haag, Fatou Bensouda, uit te zetten vanwege haar eenzijdige pro-Palestijnse / anti-Israël houding. Bensouda is namelijk van plan om een officieel onderzoek naar Israël te starten vanwege vermeende ‘oorlogsmisdaden’ in de Palestijnse gebieden.

‘Het Internationale Strafhof (ICC) heeft daar totaal geen autoriteit en gedraagt zich als een bevooroordeeld pro-Palestijns instituut en onwettig (lett. ‘kangoeroe’) antisemitisch hof,’ twitterde Wilders afgelopen donderdag. ‘ICC aanklager Benousda zou tot ongewenst persoon moeten worden verklaard en Nederland moeten worden uitgezet.’

Bensouda publiceerde op 20 december een 112 pagina’s rapport waarin staat dat zowel de Palestijnen als Israëliërs zich aan ‘oorlogsmisdaden’ hebben schuldig gemaakt. De in Gambia geboren, met een Marokkaanse zakenman getrouwde Bensouda vraagt het hof een besluit te nemen of het jurisdictie heeft over de Joodse staat, en dat terwijl Israël –net als de VS- niet bij het ICC is aangesloten. De Palestijnse Autoriteit (PA) is dat wel.

Aandacht voor Fatwa

Wilders’ korte cartoonwedstrijd was enkel bedoeld om te onderstrepen dat een moslim haatprediker ongestraft een fatwa tegen een Westerse politicus kan uitroepen, en niet om eerdere cartoonwedstrijden te herhalen, zoals velen dachten. De reacties waren dan ook verdeeld; sommigen vonden het een ‘slimme zet’, anders slechts een flauwe manier om aandacht te trekken.

De ‘winnende’ cartoon is een veelzeggend portret van een duister kijkende, met bloed besmeurde Mohammed, volgens twitteraar ‘IslamGezicht’ een ‘heel mooi beeld met veel betekenissen.’ Het lijkt symbool te staan voor de agressieve en bloeddorstige wijze waarop de islam hoogstaande beschavingen (zoals de Perzische) heeft vernietigd, en probeert om de hele mensheid te onderwerpen aan zijn discriminerende, racistische en onderdrukkende wetten, en tot aanbidding van god/Allah te dwingen.

KRO/NCRV: Wel aandacht voor teruggekeerde ISIS bruid, niet voor haar slachtoffers

Net als veel andere Nederlanders uitte Wilders zware kritiek op de KRO/NCRV wegens een kerstuitzending waarin een teruggekeerde voormalige ISIS bruid Laura positief werd belicht: Hé @dit_is_M en @KroNcrv, christenen onthoofden dat is waar die ISIS-vrienden van jullie voor staan. Tijdens Kerstmis in #Nigeria, ongeveer tegelijkertijd met jullie walgelijke programma.’

‘Een van de 216 Yezidi gijzelaars die vrij kwamen was de slechts een … Yezidi meisje van negen jaar oud zwanger na te zijn verkracht door tenminste tien pedofielen. Sommige meisjes moesten toekijken hoe 7, 8 en 9 jaar oude kinderen doodbloedden voor hun ogen. Zijn toch beesten,’ reageerde iemand.

Een ander: ‘Ik wil best geloven dat Laura haar leven weer op wil pakken nu ze terug is in Nederland en dat ze enorm veel spijt heeft. Waar ik mij vooral aan stoor is dat M een beeld aanpraat dat alle “kalifaatmeisjes” zoals Laura zijn, terwijl er ook veel gewoon opnieuw willen moorden.’ (3)

De schattingen van het totaal aantal dodelijke slachtoffers van de islam overtreffen die van alle andere religies, en lopen uiteen van een conservatieve 300 miljoen tot wel een miljard. Tevens zijn moslims historisch met afstand de grootste slavenhandelaren geweest, en zijn dat nog steeds. Bijna overal waar de islam zonder strenge beperkingen wordt toegelaten wordt de oorspronkelijke cultuur uiteindelijk verdrongen, opgeslokt en verwoest.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Arutz 7
(3) Geert Wilders (Twitter)
(4) (Schrijver en jihadwatcher) Azazel van den Berg (Twitter)\

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Ik luister soms naar Christian Prince op youtube .Op you tube debateerd hij met moslims en legt uit aan hen en laat het ook aan hun zien op het scherm wat voor figuur die mohamed was en nooit een profeet kan zijn en die allah is ook zo nep!Islam kwam bijna 600 jaar met hun geloof dat heel veel op het geloof van Christus lijkt,gewoon nageaapt en de verhalen uit de bijbel overgenomen en de torah en dat anders in hun boek gezet en zeiden toen dit is het laatste woord van God in de koran en zijn profeet etc etc…maar ze hebben gewoon de verhalen en namen uit de bijbel en torah gejat 600 jaren na Christus en de Torah en de Bijbel…en anders in een andere boek gezet diedekoran genoemd en gezegd dat dit het geloof moet zjn dat over de hele wereld moet worden verkondigd?Want als je die verhalen in de koran leest denk je huh?zo is het helemaal niet gegaan,Jezus hebben ze wel aan het kruis genageld en Hij is werkelijk opgestaan enz enz,maar de islam heeft er toen bijna 600 jaren na Christus een eigen verhaal van gemaakt en in hun belevenis heeft God geen Zoon en meer van die leugens!!Of zoals de islam nu ook zegd de mensen die toen als slaaf in egypte moesten werken en werden bevrijd door Mozes waren geen Israelieten maar palestijnen en Mozes en Jezus waren moslims???Leugens na leugens en Christian Prince laat die islam leugen aan de hele wereld zien via youtube en skype!Ik ben er blij mee met die Christian Prince,want eindelijk iemand die hen de waarheid zegd over die leugen islam!!Hij Christian Prince moet wel onherkenbaar blijven want men wil hem vermoorden om wat hij op youtube zegd ook zo belachelijk maar dat wisten we al dat zij de islam niet tegen de waarheid kunnen en als je dat toch zegd je voor je leven moet vrezen!!Maar Christian Prince zegd alleen wat erin die koran van hun staat het komt niet van hem!!Het is niet Christian prince die dat zegd zegd hij dan tot een moslim beller maar read your book,its all in your book the quran,all the weirdo thinks and sayings from allah en mohamed!En dan zeggenze he beledigd me enmijn profeet?Maar zegd die dan wil je het zien dat julie profeet dat heeft gezegd?Want heel veel moslims kennen hun eigen boek niet eens!Alles wat zij moslims weten is dat van hun ouders/immams die ook die leugens hebben gehoord van hun ouders/ommams enz,leugen verhalen na leugen verhalen werden door verteld van generatie op generatie!!

 2. Haha, de foto lijkt op een Viking:P.

  Goed alles even wel, dit is wel een beetje provoceren he zo’n wedstrijd en een lage manier om stemmen te scoren . Alles fijn en wel vrijheid voor meningsuiting en mensen mogen zich best een beetje “open minded”, verruimen in de cultuur waar in ze zich willen vestigen een stukje integratie, hoort daar natuurlijk bij, maar alles met respect van beide kanten (dat is inderdaad soms moeilijk vanuit sommige culturen, de chinezen, Indonesiërs en andere culturen integreren zich prima hier en er zijn zat vredige moslims op de wereld en islamfilosofen die een wat mildere islamvisie nastreven als de Koran in zijn letterlijk geschreven woord predict ( helaas in eigen land hebben deze het moeilijk). Mensen geboren met haat richting onze westerse cultuur heet ik uiteraard niet welkom, aangezien dit geen respect toont uiteraard, spreekt voor zich en zou anderzijds ook zo zijn.

  Alles begint met communicatie en een wederzijds respect richting elkaar hoort daar uiteraard bij, zo’n wedstrijd is best respectloos en bied een eenzijdige dialoog.

 3. Rechters, advocaten, hoge ambtenaren, captain’s of industrie,

  allemaal beroepen en functies waarbij je uiteindelijk gratis en voor niets een uitnodiging krijgt voor een vm loge om vrijwilliger en iets in de sociale dienstverlening te doen.

  Tis ten slotte een non-profit organisatie ten behoeve van de maatschappij 😤 en geen kerk, of geloof, dus hindoe, islamiet of christenen, daar passen ze allemaal in 1 verpakking, vandaar dat er ook veel christelijke dominee’s en voorgangers ingelijfd zijn
  Oooh, maar vandaar dat rechters zo beslissen en dominee’s rare dingen doen, ze doen het tegenovergesteld wat normaal recht en waarheid is.

 4. Onderstaande (onder de woorden ‘De koran en het lans Israël) is overgenomen uit Hadderich (De weg) pag.3-5 Maandblad Jesjoea HaMassiach belijdende Joden 56e jaargang nr 12 December 2002.
  Lees en leer! Kennis is macht.
  Maar besef: radikale islamieten zijn wezens zonder verstand noch leervermogen, alleen tot schreeuwen, razen en haten in staat met als hoogste technisch kunnen bomvesten en raketten maken.
  Dit geldt overigens helaas ook veelal voor onnadenkende volgzame ‘gematigde’ islamieten, mensen die hun hersenen niet willen gebruiken en daardoor moeilijk tot niet te bereiken zijn.

  DE KORAN EN HET LAND ISRAEL

  De koran belooft het land Israël aan de Joden en niet aan de moslims; nergens in de koran staat dat Eretz Israël voor de moslims heilig is. Dat verklaarde dr Nissim Dana in een interview met ‘Israël Heute’. Dr.Dana heeft onlangs zijn onderzoek inzake de betrekkingen tussen Joden en het land Israël, zoals die in de koran voorkomen, gepubliceerd. “In de koran staat nergens dat Israël aan de moslims werd beloofd. Integendeel, ondanks de voor Joden vijandige verzen in de koran, geeft de koran zonder enige twijfel alleen de Joden het recht op Israël.” In de koran wordt volgens dr.Dana in drie verzen het joodse erfrecht op het land Israël bevestigd:
  “En gedenk toen Mozes tot zijn volk (de kinderen Israëls) sprak:” Mijn volk, gedenk Allahs genade aan jullie, toen hij bij jullie profeten aanstelde en jullie tot koningen maakte en jullie gaf wat hij niemand uit de hele wereld gegeven had. Mijn volk, gaat en keer het niet de rug toe, opdat Jullie je niet als verliezers zult omkeren.” (sura 5: 22-23 ).

  “En wij lieten het volk, dat zwak werd gezien, het oosten en het westen beërven van het land dat wij gezegend hadden. Zo werd het mooiste woord van jouw Heer vervuld aan de Israëlieten, omdat zij geduldig volhardden. Maar wij vernietigden de werken en gebouwen van Farao en zijn volk.” (sura 7:137).

  “En na de vernietiging zeiden wij tot de Israëlieten: bewoont het land en wanneer de belofte van de andere kant wordt verwezenlijkt, zullen wij jullie allen in een bonte stoet bij elkaar brengen.” (sura 17:104).

  Volgens dr. Dana gaan de meeste geestelijke leiders van de islam, zij die de tekst kennen, ervan uit dat de meerderheid van hun volk de koran niet leest en daarom niets weet van koraanse verzen van belofte aan de kinderen Israëls. Bij een test in de straten van Jeruzalem bleek niemand van de vier ondervraagden bovenstaande verzen te kennen.

  Palestina behoort de moslims en niet de Joden, dat staat in de koran”, was het antwoord. Waar het in de koran staat, dat kon niemand zeggen; integendeel, allen spraken over het recht van de moslims op dit land, hoewel dat nergens in de 114 sura’s voorkomt.

  “1k zou liever niets onaardigs willen zeggen over dr.Dana, maar hij is een leugenaar die geen benul heeft van de koran”, aldus een boze Arabische Knesset-afgevaardigde en chef van de partij A.Dahamsji, die ook nog lid is van het hoofdbestuur van de Islamitische Beweging.
  “Wie is die dr.Dana en met welk recht wil hij ons iets over de islam leren?” Op de vraag hoe hij die drie verzen uit de koran zou willen verklaren zei Dahamsji: “Te allen tijde is er een volk geweest dat trouw was aan Allah. Eens waren dat de Joden en daarom werden ze gezegend. Maar nadat de Joden de rechte weg hadden verlaten heeft Allah hen verlaten en nu zijn wij Allahs trouwe volgelingen”. Toch kon Dahamsji ons één vers tonen in de koran waarin het land Israëls aan de moslims werd beloofd en niet aan de kinderen Israëls: “Er is minstens één vers: Allah erft de aarde en het universum voor hen die hem volgen. En dat zijn wij, de moslims en dat is voldoende”. Dat Israël hier niet uitdrukkelijk voorkomt stoort Dahamsji niet, “want Israël is een deel van de aarde.”

  Volgens dr. Dana citeert Sjeik Achmed Jassin in de handvesten van de Hamas met betrekking tot Israël meerdere verzen uit de koran, hoewel die niets te maken hebben met het joodse volk. Beide moslim-handvesten (PLO en Hamas) negeren de verzen waarin het land alleen aan de Joden wordt beloofd. Moslims proberen daarentegen hun verhouding met Israël te concretiseren door middel van de aanvankelijke gebedsrichting naar Jeruzalem en Mohammeds hemelvaart vanaf de ‘ver verwijderde’ (in ’t Arabisch El Aksa). Met deze twee zaken is dr.Dana het niet eens. “De naam Jeruzalem komt niet éénmaal in de koran voor. Alleen indirect wordt Jeruzalem in negatieve zin in sura 2:142 vermeld: ‘De dwazen onder het volk zeggen: wat keert u af van jullie huidige gebedsrichting? Zeg hen: aan Allah behoort oost en west. Hij leidt op de goede weg hen die hij wil’. In dit vers geeft Mohammed de moslims de nieuwe gebedsrichting naar Mekka. Voordien had hij de tempel in Jeruzalem als ‘kibla’, gebedsrichting bevolen, teneinde de Joden voor zich te winnen. Toen dat gebaar bij de Joden geen succes had, beval hij Mekka als richting aan”, aldus dr.Dana.

  Wat het visioen van Mohammed betreft vanuit Jeruzalem naar de hemel opgevaren te zijn, zei dr.Dana dat de meeste moslim-theologen en daaronder de Egyptenaar Eben Qassir uit de 14e eeuw, diegenen als ongelovigen aanmerkten, die aan Mohammeds hemelvaart vanuit Jeruzalem geloofden. De geestelijke leiders hebben Mohammeds hemelvaart als legende aangeduid. Ook als Dahamsji toegeeft dat Jeruzalem niet uitdrukkelijk in de koran wordt vermeld, is hij er toch zeker van dat met ‘de ver verwijderde’ de El Aksa, Jeruzalem bedoeld kan zijn. Maar volgens Dahamsji hebben zij het land geërfd en niet de Joden. Dat de Jeruzalemse El Aksa moskee pas vele jaren na de openbaring in de koran werd gebouwd en dus niet bedoeld kan zijn, is voor hem niet belangrijk.

  “Het land Israël werd volgens de koran niet aan de moslims nagelaten en is ook niet heilig voor hen”, aldus dr. Dana. Hij vertelde hoe hij aan een congres deelnam in de Arabische plaats Schefaram en hij ten gehore van de leiders der Islamitische Beweging de drie belofteverzen voorlas. Aanvankelijk wist niemand een antwoord, totdat iemand me zei dat het hier gaat om een oude belofte: “God heeft de band met de kinderen Israëls op grond van hun aanbidding van het gouden kalf verbroken” , kreeg ik te horen. In plaats van de door dr.Dana opgevoerde feiten zakelijk op te pakken, werd hij jl. september door de Islamitische Beweging als ‘schender’ veroordeeld, nadat hij in het Israëlische dagblad Jediot Achronot op het recht van de Joden op Israël volgens de koran had gewezen. “Dr.Dana onteerde de geschiedenis van de islam in dit land”, schreef het officiële blad van de Islamitische Beweging, zonder echter op verzen in de koran te wijzen waarin het land aan de moslims zou worden beloofd.

  “De profeet Mohammed is de laatste profeet en Allah heeft ons bevolen dat de hele wereld Mohammed moet navolgen, want de rechte weg naar Allah is de islam en alleen de islam vervolmaakt alle andere religies”, aldus Dahamsji, zonder zakelijk op koranverzen te wijzen die zijn bewering zouden logenstraffen. De koran bevestigt dus hetgeen de God van Abraham, Isaäc en Jakob in de bijbel aan zijn volk Israël heeft beloofd:
  “Ik zal u weghalen uit de volken en u bijeenvergaderen uit alle landen, en Ik zal u brengen naar uw eigen land; Ik zal de steden weer bevolken en de puinhopen herbouwen; het verwoeste is geworden als de hof van Eden; de steden die verwoest en vernield, in puin lagen, zijn weer versterkt en bewoond. Ik, de Heer, heb het gesproken en Ik zal het doen.” (Ez.36:33-36)

  Jeruzalem, Aviël Schneider

 5. De islam is duivels en wil overal de meest gruwelijke wreedheden doen. Ook moorden. Hoe kun je zoiets
  toelaten in je samenleving die Joods-Christelijk is.?

 6. Rechts komt niet meer aan de macht want satan krijgt de hele wereld en links dient hem.

 7. Dat men die radicale islam verbiedt , dat heeft niets met godsdienst te maken , het is godsdienst de altijd al en je moet dat historisch zien voor problemen en genocide heeft gezorgd. shalom

 8. Vanmorgen las ik in het Nederlands Dagblad…

  Man schiet twee kerkgangers dood, en wordt daarna gedood door kerkgangers Bij een schietpartij in een kerk bij Fort Worth, Texas, zijn drie mensen omgekomen. Een man opende zondag tijdens de dienst het vuur. Nadat hij twee mensen had gedood, stonden gewapende kerkgangers op en doodden de schutter.

 9. @anoniem schreef:
  29/12/2019 om 9:53 pm
  “ik wil er graag e en op wijzen dat het woord ‘pedofiel’ hier verkeerd gebruikt wordt. Pedofiel betekent dat je van kinderen houd, dwz (sexueel) aangetrokken voelt. Dat is alleen totaal niet het geval…….”

  Jij durft te beweren dat pedofielen van kinderen hóuden?
  Je moet dan echt hoognodig eens de betekenis van ‘houden van’ herbekijken!
  Pedofilie gaat niet over liefde maar over manipulatie en máchtsmisbruik omdat het om een kwetsbaar en onschuldig kind gaat en die ziekelijke, volwassen pedofíel een lafbek is die niet in staat is tot een normale relatie/seks met een andere volwassene.
  Er is geen énkel maar dan ook geen énkel excuus om pedofielen, pedoseksuelen of gelijk welke naam je zulke perverten geeft hun gestoorde, ziekelijke drang te vergoelijken, van kinderen blijf je áf, helemaal en totaal zowel lichamelijk als mentaal.
  Wie van kinderen houdt, zal hen net beschermen tegen deze zielige, egoïstische wormen die kinderen misleiden, manipuleren, traumatiseren, hun onschuld vermoorden, inbreuk plegen op hun integriteit en beschadigen tot in het diepst van hun ziel voor het leven….en dát doe je niet als je van kinderen ‘houdt’.
  En mohammed was wel zeker een pedofiel of pedoseksueel of hoe je het noemen wil als je een kínd van 7 jaar tot bruid dwingt en dat ‘huwelijk’ consumeert als ze 9 jaar oud is, dus zijn de aanhangers die deze pedo zijn voorbeeld volgen ook wel zeker pedofielen/pedoseksuelen. pedofielen hoeven niet beledigd te zijn, die horen in de psychiatrie te zitten.

  On topic: marokkanen en turken lusten elkaar rauw…en welke moslim zou zijn leven en een mogelijke uitwijzing voor hem en zijn familie riskeren door een politicus te liquideren op bevel van een religieuze idioot die veilig ver weg zit?
  Niet-moslims zijn niet gebonden aan de religieuze regels van islam, dat is óns geloof niet en daarom mogen wij wél hun (pedo-)profeet afbeelden, net zoals wij wél alcohol mogen nuttigen, zonder hoofddoek lopen en al die achterlijke regeltjes vierkant aan onze laars lappen en dat hebben moslims maar te slikken.
  Er kan dus ook geen fatwa uitgesproken worden over óngelovigen of mensen van een ander geloof want dat telt niet.
  Moslims volgen onze christelijk-religeuze regels (en zelfs onze burgerlijke wétten!) ook niet alhoewel ze wel in een christelijk land leven!

 10. Naar koopzondag of koopavond in de stad gaan doe je niet meer voor je plezier, onderdanige (altijd zwangere) kopdoeken duwend achter kinderwagens en opgeschoten groepjes bontkraagjes bepalen het beeld.
  De winkeliers (Hema, Kruidvat etc..) met hun pro multiculti reclames op TV hebben zichzelf in hun voet geschoten nu de autochtone klant steeds vaker weg blijft.
  “Het ligt aan de online webshops” is hun excuus..
  Steeds meer Nederlanders zijn de islam en zijn uitwas helemaal zat, helaas kunnen velen er niet openlijk voor uitkomen, die politiek correcte collega of werkgever kan het je knap lastig maken.
  Hoop de dag mee te mogen maken dat ze door een nieuwe politiek massaal Nederland en Europa zullen verlaten al zal dat waarschijnlijk niet zonder slag of stoot gebeuren..

 11. En dit gebeurde ook:
  in de VS vermoordde een supersadistische lesbische vrouw haar zoontje van 7 omdat hij geen meisje wilde zijn.
  Dit werd gemeld op de site NaturalNews.com vandaag. Zie helaas aldaar.

 12. Nog even in Nederland en Mengele is welkom mag terug komen want was best een goede arts en een spring in het veld zie telegraaf.

 13. ik wil er graag e en op wijzen dat het woord ‘pedofiel’ hier verkeerd gebruikt wordt. Pedofiel betekent dat je van kinderen houd, dwz (sexueel) aangetrokken voelt. Dat is alleen totaal niet het geval. Ze hebben de plicht om Mohammed na te doen, alles te verkrachten wat los en vast zit, oudere vrouwen, kinderen (meisjes zowel als jongetjes), kamelen… Onderdrukken dmv verkrachten van de overwonnen vijand. Deze moslims, navolgers van ‘de proceet’, pedofielen noemen is een belediging voor pedofielen. Een seriemoordenaar noem je ook geen ‘boefje’ meer. Kinderverkrachter is de juiste term.

 14. Islam is duivels werk; iedereen die ‘zaken’ doet met islam, dient dus de duivel.

  Er is maar één God, YHWH; en zijn zoon zal koning zijn, Yeshua.

  Voordat Jezus koning zal zijn, zal er nog eerst een schip met zure appels voorbij komen.

  Wat Wilders betreft: hij had vanaf het begin al gelijk, v.w.b. de islam. De manier waarop kun je over discussiëren. Als hij daadwerkelijk door dat tuig omgebracht wordt, wordt het tijd om al die lafaards stuk voor stuk ‘aan te pakken !

 15. Ik vind dit een zinloze zieke vorm van aandachttrekkerij.Ik heb er geen goed woord voor over.

 16. @ Wachter, 6:49 u. Inderdaad Tom, je hebt gelijk. Maar dit bende-volk van diep onnozele, grenzeloze dwazen (naar het boek ‘De ondergang van Nederland. Het land der onnozele dwazen’ zoek maar op Google) zal dom, zelfvoldaan en waanwijs op die rotzooi blijven stemmen en zo eigen ondergang tegemoet gaan. Maar ik weet Tom, dat jij dezelfde verwachting hebt als ik. 2020 komt er aan! Groet van mij.

 17. @ Willie 6:27 u. Een volk en gekozen regering die zo handelen ten opzichte van eigen volksgenoten die jarenlang gewerkt hebben en hun belastingen betaald, terwijl het buitenlanders die nog geen nagelschrap voor diezelfde samenleving hebben verricht, voorrang geeft met woningen, uitkeringen, inrichtingen, rechtsbijstand enz. enz. enz., is niet een volk meer, maar een diep afgezakte criminele bende in het groot. Nogmaals: dit geldt vanzelfsprekende niet voor allen en ieder!

 18. Het bloed der martelaren is het zaad van de Kerk.Zonder lijden;zonder martelaar schap geen overwinning.
  2.Worden dezen door Zijn linkerhand gebruikt om Mattheus 24 in vervulling te laten gaan.Als de grote alyah opgang komt,zoals je aan de olifboom kunt zien als haar blaadjes uitbotten,dan weet je dat de zomer nabij is
  Wees waakzaam.Het verwonderd mij,dat vele predikanten en kerken blind zijn aangaande deze tekst.
  Niets is toeval.Alles loopt volgens Gods plan.De overwinnars zullen komen uit de grote verdrukking en God zal alle tranen afwissen.Palmtakken hadden ze in hun handen.Corry ten Boom zei:Het mooiste komt nog en daar zien we naar uit.
  Goede reis door 2020 wens ik jullie allen.

 19. De Nederlandse regering dient zijn burgers te beschermen, dat doen ze niet ten aan zien van Wilders. Wat een nalatigheid wat een slap en laf gedoe. Dat is in Israël totaal anders. Als een Israëlische soldaat in een noodsituatie zit zullen zijn makkers koste wat het koste hem bevrijden van de bloeddorstige moslimterroristen. Regering, waar blijft u? of hebben de knikkende knietjes het al begeven. Neem stelling, anders zijn jullie met zijn allen, als onze regering één laf zooitje.

 20. Zo liep ik een jaar geleden over straat, toen een onbekende moslim een Fatwa over mij uitsprak.
  Dat deed hij blijkbaar vaker. Ook bij andere onschuldige burgers die gewoon langslopen en het niet begrijpen. Bedoelt als vervloeking, neem ik aan.
  De autochtonen kun je dus gewoon vervloeken, ze zijn vogelvrij, omdat de regering geen
  maatregelen treft.

 21. @ Günter: 5:45 pm. Met U eens Günter. Maar zolang de domme Nederlanders blijven stemmen op het partijkartel, zal er geen steek veranderen.

 22. Dat de Islam geen religie van vrede is, zoals Links het graag wil voorspiegelen, is al lang voor velen duidelijk.
  Evenals de gruwelijkheden van IS.
  De poging om met de televisiepresentatie van spijtoptant (?) Laura M. kalifaatgangers salonfähig te maken, is te doorzichtig om niet te doorzien.
  Kleine kanttekening; aan de oproep aan Marokkaanse en Turkse Nederlanders om Geert Wilders te doden zal door de (grote) meerderheid toch echt geen gehoor worden gegeven.
  Daar ben ik van overtuigd.
  De werkelijk ernstig geëxtremeerden is gelukkig een minderheid.

 23. Niet lang meer en groepen moslims zullen rovend en mordend rondlopen.
  Gebeurt elders ook altijd.
  Politie,berg je maar op

 24. Overdenk eens wat gebeurt: ze zijn of komen hier en hebben of krijgen een gedekt tafeltje met een gespreid bedje. Schoppen overal tegenaan, zijn gekleurde\zwarte racisten en na jarenlange uitkeringen vertrekken ze als de meest ontmenselijkte, laagstaande, moorddadige bloedhonden, die hun duivels instinct de vrije loop laten.
  Komen dat ongedierte in het het nauw, dan kruipt dat weer onmiddellijk in de slachtofferrol en komen terug naar dat land en het volk en vooral de kleur dat ze zo intens haten.
  En in datzelfde land krijgen ze door verraders (die we tijdens oorlogen de doodstraf gaven), alle, jazelfs de meeste aandacht; zie boven over de kerstuitzending KRO\NCRV!
  En als justitie ze pakt: hahahahaha. Ze lachen zich rot: ze krijgen ze immers een strafje in de bekende hotels en vooral ook: aandacht, aandacht, aandacht, zorg, zorg en nog eens: zorg.
  En wij er maar voor werken, meer en meer belastingen betalen, spaargelden minder waard zien worden en straks onze pensioenpotten leeggeroofd.
  Wat een totaal verrot, verrot volk woont er tegenwoordig binnen de grenzen van voormalig Nederland! Neen: zeer beslist niet iedereen! zeer beslist niet! Maar het overgrote deel van dat samenraapsel dwazen dat hier woont, dat de kerken heeft verlaten, dat God vaarwel heeft gezegd en op hun linksgroen-liberale, politiek correcte rotzooi stemt. Je zou bijna wensen… inderdaad, dat schrijf ik (nog) niet.

 25. De Egyptische Hagar is de stammoeder van de Arabieren. Over Hagar’s zoon Ismael zegt de Bijbel in Genesis 16 vers 12:
  Hij zal een wilde ezel van een mens zijn; zijn hand zal tegen allen zijn en de hand van allen tegen hem, en hij zal ten aanschouwen van al zijn broederen wonen.
  Deze duizenden jaar oude profetie wordt dagelijks bevestigd want alle volkeren hebben zeer zwaar geleden onder de opgeheven hand van de nazaten van Ismael! Van Oost ( Indonesia, Australie, China, MyanMar, Iran Irak Rusland Israel Afghanistan tot West Canada Noord en Zuid Amerika tot en Met heel Afrika en thans helaas West Europa waar islamieten dood en verderf zaaien met hun walgelijke terreur daarbij gesteund door de achterlijke rechters en politici die oo zo weer hun eigen agenda hebben.

  Moge 2020 het jaar worden voor de grote doorbraak van het Evangelie van Jezus Christus die werkelijk vrijheid en welvaart en welzijn heeft gepreekt voor tijd en eeuwigheid i.t.t. de valse proleet , u weet wel! Waar thans 1/3 van de mensheid achteraan marcheert want je wordt als m*sl*m geboren wee als je die vredesreligie zou willen verlaten…dat is een suicide in feite! Satan laat de moslim wereld los in de Naam boven alle Naam, de Naam van Israel’s God, de Naam van Jezus Christus, Yeshua MaSjiach! ! Amen

 26. De islam is een wrede ideologie, met een religieus sausje. Het is anti-democratisch want het verwerpt de Trias Politica, waarop een vrije samenleving is gebouws, namelijk de scheiding der machten: 1. De wetgevende macht= volksvertegenwoordiging, 2. de rechterlijke macht, 3. de uitvoerende macht.

 27. Wel opmerkelijk dat bij een moslim nooit de gedachte opkomt hoe hun profeet Mohammed er uit zou hebben gezien. Mohammed had vele kinderen, dus lopen er vast nog nazaten van hem rond. Van hen mogen wel foto’s, portretten gemaakt worden, maar niet van Mohammed.

 28. werkelijk te schandalig voor woorden die uitzending over ons lieve ‘lLaura’ . hoe ver zijn ze gezakt bij de NPO om dit uit te zenden. Nog zo een IS hoer uitzendtijd geven. uitzetten dit addergebroed.

 29. Zie http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/37503/language/nl-NL/Default.aspx

  Israël Today schrijft over dit dat wijf:
  Het is leerzaam om te overwegen wie Bensouda is, anders mis je het grotere verband. Bensouda is een zwarte moslim-migrant, een niet-gekozen juridische bureaucraat, en als zodanig is ze het gezicht van een ‘politiek-correcte’ Europese cultuur, die de logica en alle andere menselijke deugden tot onzin heeft gereduceerd. En het is deze cultuur, geholpen door miljoenen Europese moslims, die Europa snel terugbrengt naar zijn vertrouwde, moreel gerechtvaardigde, duizenden jaren oude antisemitisme. Om het nog eens te herhalen, Fatou Bensouda is de belichaming van deze dwaze cultuur in wording.

 30. Geen goed nieuws voor geert hopelijk is de beveiliging rond hem goed geregeld

 31. Aangezien het portretteren van Mohamed verboden is, is het onmogelijk om een schets te maken van dit individu. Het blijft fantasie en als je al veroordeeld kunt worden omdat je over fantasie beschikt is het einde zoek en hoeven ze mij niet meer om verdraagzaamheid te verzoeken.
  De meeste lezer hier zullen mijn cartoons https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons ondertussen wel kennen en deze zijn gebaseerd op feiten en niet fantasie.
  Als je humor zoekt lees dan de moppen.

  Iedereen hier een veilige en vreedzame jaarwisseling gewenst en moge alle wensen uitkomen.

 32. Dit is dus dikastocratie: rechters nemen uw macht af!
  In Nederland dwingen rechters absurd, zinloos  en onbetaalbaar klimaatbeleid af. Eerder al dwongen ze ons om IS-kinderen terug te nemen en om het land plat te leggen wegens een verzonnen “stikstofprobleem”. Dit kan zo niet langer. De rechterlijke macht is op de stoel van de politiek gaan zitten. FVD wil dat de politiek  – en daarmee uiteindelijk de bevolking, de democratie – het laatste woord heeft  over het bestuur van ons land! Professor Paul Cliteur, onze fractievoorzitter in de Eerste Kamer, legt in kraakheldere bewoordingen uit dat rechters zich úw macht toeëigenen. U, de kiezer, zou moeten beslissen over klimaatbeleid, immigratie- en milieuregels -, niet de rechter! Lees hier Paul Cliteurs korte betoog.

  En dit is waarom de ’ 97% consensus ‘ niet klopt:

  We worden dagelijks bang gemaakt met hysterische  spookverhalen over de ondergang van de aarde door apocalyptische “klimaatverandering”. Maar wat is daar van waar? Klimaatactivisten beweren dat “97 procent van de wetenschappers” het eens is over de feiten, de oorzaken en de urgentie om in te grijpen. Dit is totale onzin! In dit filmpje laten we zien hoe het zit.

  Word net als tienduizenden anderen lid van FVD!

  Forum voor Democratie heeft bijna 40.000 leden. Een ongekend resultaat waarmee we de grootste ledenpartij van Nederland kunnen worden – zeker als we doorgroeien! Bent u nog geen lid? Word dat dan nu – al vanaf 25 euro per jaar! Spoor mensen in uw omgeving aan om dat ook te doen! Hoe meer leden wij vóór 1 januari hebben, des te meer financiering wij ontvangen – en des te minder subsidie er overblijft voor de kartelpartijen. Wacht dus niet en word onmiddellijk lid van Forum voor Democratie! Klik hier.

  FVD is een volkspartij. Wij zijn vaak overal in het land te vinden om met onze kiezers in gesprek te gaan. Verschillende FVD-fracties uit de Provinciale Staten uit heel het land organiseren nieuwjaarsborrels waar leden en hun introducé(e)s van harte welkom zijn. Daar blikken we terug op een bijzonder en succesvol jaar, en richten de blik op de toekomst. Ga in gesprek met uw volksvertegenwoordigers en vertel wat u bezighoudt! Reserveer hier uw kaarten.

  Meer info op de site:
  forumvoordemocratie.nl

  Zou het persoonlijk toejuichen als de PVV en het FvD samen gaan werken!
  Ze hebben genoeg overeenkomsten en in 1 klap worden ze verreweg de grootste partij en gaan het in 1 klap voor het zeggen krijgen. En ze hebben dan de power om alle waanzin van de huidige coalitie terug te draaien per direct!
  Rutte heeft de liberale VVD de nek omgedraaid en heeft toegestaan dat D(democraten)66 de democratie om zeep hielp en is een links liberale clone geworden van Jetten en de ‘ jessias ‘ Jesse klaver.
  We worden bestuurd door het meest krankzinnige kabinet ooit! Alles wordt weggesmeten aan vrijheid door een satanisch verbond van links met rechts en links met de religie van de vrede en waarin zelfs de eens verstandige PvdA en het principieel CDA en de nog Bijbelvaste CU worden meegezogen.
  De enige partij die nog de liberale maar ook Christelijke grondslag heeft weten te handhaven is de partij van onze geliefde mannenbroeders, de SGP. Die zal zich zeker aansluiten bij een lijstverbinding PVV en FvD!
  Moge God Nederland als een brandhout uit het vuur rukken opdat de antichrist ons mooie land en volk niet langer tot de waanzin kan verleiden die ons straatarm zal maken en het lachertje van de hele aarde, met name in de islam wereld want u denkt toch niet dat bijvoorbeeld Saoudi Arabie zich ziet het apenlazer lacht om de krankzinnige geldsmijterij die ‘onze Regering ‘op de rol heeft staan? Werkelijk de hele wereld lacht ons uit met zulke nitwits als Klaver en Jetten en die hele linkse dwazen!
  Want er staat geschreven: de geest van de dwaas gaat naar links meer de geest van de wijze naar rechts.
  En er staat geschreven: de dwaas zegt in zijn hart: er is geen god!

  Shalom lieve mensen

Comments are closed.