Premier Orban: Leger Hongarije zal geweld gebruiken tegen Erdogans miljoenen migranten

Honderden Afrikanen uit het inmiddels weer veilige Ethiopië worden rechtstreeks per vliegtuig naar het Duitse Kassel gevlogen. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

EU begint VN-immigratie/islamisering verdrag van Marrakesh uit te voeren, en haalt vanaf nu per keer honderden Afrikaanse migranten met vliegtuigen op – Griekse premier tegen EU: ‘We kunnen ons niet door Turkije laten chanteren’

—————————————————————————————————————————————-

Als de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan zijn dreigement om meer dan 3,6 miljoen ‘Syrische’ migranten naar Europa te sturen waarmaakt, dan is er in ieder geval één land dat dit niet gaat accepteren: Hongarije. Premier Viktor Orban is vastbesloten zijn land niet te laten overspoelen met miljoenen moslims, en verklaarde op TV dat hij het leger gaat inzetten om de grenzen desnoods met geweld te beschermen.

De Turkse invasie van het noorden van Syrië heeft naar schatting nog eens enkele tien- tot honderdduizenden mensen op de vlucht doen slaan. De komende weken zal volgens Orban duidelijk worden wat Erdogan met al die mensen gaat doen – terugsturen naar Syrië, of doorsturen naar Europa.

‘Er zullen grote aantallen mensen bij de zuidgrens van Hongarije aankomen,’ aldus de 56 jarige premier. ‘Als Turkije bovendien nog eens honderdduizenden doorsluist, moeten wij geweld gebruiken om de Hongaarse en Servisch-Hongaarse grens te beschermen. Ik hoop niet dat we daarop moeten teruggrijpen.’

Griekse premier: ‘We kunnen ons niet door Turkije laten chanteren’

Ondertussen begint Griekenland zo’n 20.000 migranten uit de overvolle opvangcentra op de kleine eilanden naar het vaste land te brengen. De ene helft wordt in andere opvangcentra gestopt, de andere helft in hotels. Afgelopen donderdag eiste de Griekse premier Mitsotakis van de EU een ‘plan B’ voor de nieuwe migrantengolf: ‘We kunnen ons niet door Turkije laten chanteren.’ Mitsotakis wil dat Brussel met een noodplan komt om Griekenland te helpen zoveel nieuwe migranten op te vangen.

Tot 13 oktober zijn er dit jaar officieel al 50.720 illegale migranten in Griekenland aangekomen, waarvan bijna 40.000 op kleine bootjes uit Turkije. Dat zijn er meer dan 110 per dag. Op de Griekse eilanden wachten zo’n 33.000 migranten –waarvan 16.000 op Lesbos- om door te mogen reizen naar het sociale paradijs van West Europa. De opvangcentra bevatten vaak 5 tot 10 x zoveel migranten als oorspronkelijk was bedoeld. (1)

De media beweerden de afgelopen jaren dat de Balkanroute ‘dicht’ is, maar dat blijkt alles behalve de waarheid te zijn. Griekse- en Frontex agenten houden iedere maand aan alleen al de grens met Macedonië zo’n 1000 migranten tegen, wat volgens de instanties slechts het topje van de ijsberg is, omdat dagelijks zo’n 500 migranten de grensrivier Evros proberen over te steken. Tussen januari en augustus haalden minstens 6700 illegalen de Duits-Oostenrijkse grens.

Zowel de Balkanlanden als de EU laten de reizende migranten opzettelijk in ellendige toestanden bivakkeren, zodat ze niet in die landen willen blijven, maar doorreizen naar West Europa. (4).

EU begint Marrakesh uit te voeren en haalt migranten met vliegtuigen op

EU-lidstaten zijn inmiddels ook begonnen met het uitvoeren van het VN-verdrag van Marrakesh, waarin de onbeperkte massa immigratie naar Europa en de islamisering van onze landen werd geregeld en bezegeld. Op 15 oktober kwamen in het Duitse Kassel de eerste 154 Ethiopiërs aan die met het vliegtuig waren opgehaald.

Bedenk dat er in Ethiopië geen oorlogs- en andere noodtoestanden meer zijn die het noodzakelijk maken om weg te vluchten. De tweede vlucht staat gepland voor half november. Dan worden 220 migranten rechtstreeks per vliegtuig binnengehaald. De door de overige politiek verketterde Duitse vrijheidspartij AfD is de enige die wil dat deze ‘shuttle-service voor sociale migranten’ onmiddellijk wordt beëindigd. (2)

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Unzensuriert
(3) Afbeelding: screenshot twitter IOM Ethiopia via (2)
(4) Spiegel via Tichys einblick

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Orban is aangeschoven als observerende lid bij de Turkse raad en is niet tegen Erdogan maar helpt hem juist, vandaar de veto laatst tegen de EU om Turkije sancties op te leggen.

  Hongaren zijn christenen en Turken moslims maar beide zijn nazaten van Atilla de hun en voelen verwantschap, ze worden nooit vijandig, in beide landen hoor je die naam ook en kwa taal te linken aan elkaar.
  Die spirit trekt toch naar elkaar en dit behoord tot de ruiterlegers succes met die kracht.
  Meer balkanlanden willen betere verhouding met turkije nu zelfs Servië en Bosnië met Turkse bemiddeling tot elkaar, ook Macedonië en Bulgarije werken meer naar turkije toe.
  Enkeld Griekenland is en blijft vijand met Turkije.

 2. @Nieuw Begin: 10:38 pm, op 20/10. Ik word geloof ik een beetje misselijk…. U heeft gelijk.

 3. Die Ethiopiërs en ook andere migranten uit landen waar het veilig is zouden er beter aan doen hun eigen
  land te onderhouden, inplaats massaal naar Europa te reizen. Zijn geen vluchtelingen.
  Wat dat aangaat ben ik het met Orban eens. Je hoeft in je land die mensen niet toe te laten, geen humane plicht.
  Of iets van mensenrechtenplicht. Bescherming van eigen volk en cultuur komt op de eerste plaats.

 4. Sultan, volgens jou leven in Europa of de EU 135 mln mensen beneden de armoedegrens. Waar haal je dat cijfer vandaan? Ik merk daar in de praktijk heel weinig van.

 5. Beste Orban kijk maar uit wat u zegt, dit is waar Timmermans/Merkel/Macron op wachten dan kunnen zij hun EU troepen naar Hongarije sturen en de door hen gewenste oorlog starten. Het onwillige Hongarije moet een lesje worden geleerd van de EU nazi’s. Waarschijnlijk zullen dan andere Oost Europese landen Hongarije te hulp komen en daarmee is het fabeltje ‘dat de EU voor vrede en stabiliteit in Europa heeft gezorgd’ eindelijk doorprikt. Was het eigenlijk al met de ook door EU gesteunde oorlogen in de Balkan en de terreur tegen de Serviërs in ex-Joegoslavië.

 6. @ronjaspers: 6:49 pm, op 19/10. Inderdaad de NWO, daar is het om te doen. Daar ben ik ook van overtuigd. Maar ik stel mijn hoop op Jezus Messias.

 7. Het volgende artikel kwam ik net (vers van de pers) tegen op Veterans Today. de tranen schoten in mijn ogen en ik kon het daardoor, alhoewel ik wel een poepie mentaal vuil gewend ben, het niet geheel uit lezen. Voor de minder weekhartigen, hier is het te vinden. NB: zet wel een emmertje klaar! Veterans today. The filth we eat: Making animal rights activist (and clean food advocates) criminals.

 8. Ik mag serieus hopen dat Orban dit tot heilig doel maakt, en dat misdadigers gewoon afgerekend worden op hun walgelijke daden. Want van zodra je je ziel en zaligheid verbergt achter wetten tegen de wens van de bevolking maar parallel met machthebbers ben je een speelbal. Dat verstoppen is een walgelijk bekende truc en het is belangrijk te beseffen dat het niet (!) werkt.

 9. De 3 grootste religies komen samen straks Jodendom, Islam en Katholieke kerk , lees verder op het Geloofsforum.

  Beste Tim, wilt u de rest van uw reactie op het Geloofsforum plaatsen. Mvg. Mod.

 10. Ze moeten wel,hoe anders kunnen ze elk jaar betere verkoopcijfers laten zien.
  Maar hoelang we dit kunnen volhouden als we nu al meer inwoners hebben als Noord-Amerika,maar toch kleiner zijn als Libië en Algerije bij elkaar.
  Is nu al gruwelijk overbevolkt,en elk jaar een aantal inwoners erbij te grote van een een stad is niet echt lang houdbaar.
  En dan nog eens de energie wat het verbruikt.
  Maar voor bedrijven is het goed nieuws,kunnen weer een massa aan nieuwe meubels en alles wat je in het huishouden nodig hebt verkopen.
  Want elk ander zit al tot ze nek vol met rommel.

 11. Als ik de commentaren hier lees hebben de mensen totaal geen benul wat er op hun afkomt.De satanische globalistische elite willen een New World Order: 1 wereldregering, 1 wereldvaluta (cashloze maatschappij,ondehuidse chip) 1 wereldreligie.Hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Voor het uitmoorden van de bevolking worden de soldaten van allah en de barbaarse afrikanen met miljoenen tegelijk binnengehaald.

 12. @Cefas: 4:28 pm. Inderdaad “orde uit chaos”. Daar zijn de politieke elite op uit. Zet mensen tegen elkaar op, dat is wat ze aan het doen zijn, 24/7.

 13. Wat die regeringsleiders ook uitvoeren: ze zijn te stom om verder te denken. Die afrikanen (en mense uit het M O ) zijn nauwelijks opgeleid en zullen nooit geld ophoesten. De rijke Europeanen verdwijnen. Gevolg: armoede alom. Wat heb je gewonnen: niets. Integendeel, iedereen verliest. Ook de regeringsleiders. Want ook hun inkomen wordt minder. Van een kale kip kun je niet plukken.

 14. De wurggreep van de EU wordt, met medeweten en medewerking van onze regering, wordt steeds strakker aangetrokken met het doel chaos te scheppen en dan dictatoriale orde te scheppen van de chaos die de EU zelf geschapen heeft. Het product dus van de vrijmetselarij die in alle geledingen van de maatschappij, de regering en kerk aanwezig is en de middenklasse en het volk is de pineut.

 15. Hoe kan het zover komen, dat bepaalde leiders, met geweld moeten dreigen om een deeltje van Europa met geweld wil beschermen.
  Daarvoor moeten wij al deze aanmanen, die de laatste 40 jaar gaan kiezen zijn, om in de spiegel te kijken.
  Zich de vraag stellen op welke partij heb ik gestemd in al die tijd..
  Het antwoord is daar te vinden. Wie niet begrijpt, dat bepaalde politieke beslissingen, tientalle jaren nodig hebben om te rijpen en uit te voeren , moet deze kiezer meer dan oppassen, dat hij zich niet door moment impulsen laat beinvloeden.
  Laten wij alleen reageren de dag van de verkiezingen en intussen genieten van de dag en nadenken over de volgende zet.

 16. Hij zou zijn been eens stijf moeten houden bij een nieuw verzoek om uitstel van brexit en ‘neen’ moeten stemmen tegen dat uitstel als het een kerel is. Met al dat halfslachtige eu-beleid ondergraaft ze haar eigen legitimiteit.

 17. Ik denk niet da Erdogan dit nog gaat doorvoeren, hij heeft van de VS alles gekregen wat hij verlangde en hij mag zijn bufferzone houden. Ook laat hij met veel trots weten dat het Turks leger bijna alle Isis ontsnapten hebben opgepakt, volgens hem hadden de Koerden ze laten ontsnappen om de schuld aan Turkije te geven, en dit zou wel is kunnen kloppen volgens een reportage die ik heb gezien op de BBC.Shalom

 18. Eigenlijk is alles al gezegd en geschreven. Elke ouder heeft de absolute verplichting om zijn kinderen voor te bereiden én te beschermen voor alles wat een ‘gelukkig’ leven in de weg staat. En dat is helemaal niet zo eenvoudig ! Deze opvoeding moet (zou moeten) eveneens van toepassing zijn voor s’lands bestuur en in het bijzonder voor Brussel. Zowel in huiselijke kringen …. maar met name in Brusselse kringen schijnt het steeds vaker ‘spaak’ te lopen. In Europa leven inmiddels 135.000.000 inwoners tegen of onder de armoedegrens. Armoede is de voedingsbodem bij uitstek voor opstandigheden, totale onbegrip van de maatschappij en woede, waarbij een beginnende ontwrichting van een ‘regime’ , (de lont in het kruitvat) steeds meer adhesie krijgt. Links tegen rechts en rechts tegen links. Heel politiek Europa laat het zien momenteel. Dit artikel geeft nog eens extra duidelijk aan dat voor de Engelsen een Brexit een ‘must’ is. Brussel wordt geleid door mesjokkarissen, een stel idioten die bewust alle inwoners naar de verdommenis willen helpen. Met alle individuele en verplichte bijdrages van de Europese lidstaten worden voorbereidingen getroffen om nog meer armoede, ontevredenheid, angst en vertwijfeling onder het volk te ‘spuiten’.
  Maar…. de ‘wortels’ van ons volk zitten diep, heel diep. Onze geschiedenis kent vele up’s en down’s maar we zijn over het algemeen een trots volk, een mentaliteit, een gevoel die langzamerhand van ons afgenomen wordt. Voor een ‘ontspoort’ kind is vaak nog een therapie te vinden, voor een ontspoorde natie niet én Brussel al helemaal niet !
  U, da’s niet persoonlijk, heeft altijd aan uw eigen hachje gedacht én heel eenvoudig op het verkeerde ‘ruitje’ een kruis gezet. Dit omdat u dat mooiweer-gepraat van een politieke partij heeft geloofd. Ach, zo ver komt het niet …. maar zo ver zijn we inmiddels al en geloof mij, het gaat nog veel verder. Niet klagen maar dragen was ooit een gezegde. Door uw slecht én verkeerde keuze op die vierkante meter moeten wij én de rest van de Europeanen de lasten gaan dragen.
  Het is de vraag hoelang wij dit verpletterende gewicht willen of kunnen dragen. Daar zijn geen machines voor, elk individu krijgt het ‘voor z’n kiezen’. Hoezo één Europa ?

 19. De EUSSR is ons ongeluk. Zij voeren verraders als het zijn, het “Coudenhoven-Kalergiplan”, uit.

 20. Erdogan wordt slechts gebruikt om miljoenen Moslims naar Europa te sluizen.

Comments are closed.