Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

Amsterdam ‘wetteloze jungle’ – Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft – Delen van Parijs onbegaanbaar geworden –
In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images (5)).

————————————————————————————————————————————-

Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.

Amsterdam anno 2018: drugs worden openlijk op straat verkocht, voetgangerszones worden straffeloos misbruikt voor motor- en scooterraces, en er wordt gestolen als de raven. Beveiligingscamera’s op het populaire Leidseplein constateerden onlangs in circa twee uur tijd maar liefst 900 (!) overtredingen en misdrijven.

Plasje doen, maar geen toilet in de buurt? Geen probleem, doe het gewoon tegen een politiebus. ‘De bestuurder doet toch helemaal niets,’ aldus Zuurmond, die onder andere dit voorbeeld geeft om aan te geven dat Amsterdam feitelijk als verloren moet worden beschouwd. ‘’s Nachts wordt de stad een wetteloze jungle. De atmosfeer is grimmig, en zwart en crimineel geld is overal. Er is een ondraaglijk gebrek aan gezag, en de politie kan de situatie niet langer aan.’ (1)(2)

Links beleid totaal mislukt, toch een extreemlinkse burgemeester

De bekende Amsterdamse softe linkse aanpak, vooral ‘begrip kweken’, ‘aardig doen’ en ‘samen thee drinken’, is namelijk totaal mislukt. Tal van –vaak kostbare- projecten om de criminaliteit terug te dringen hebben vrijwel geen enkel effect gehad.

De meeste inwoners van de stad lijken dit overigens geen enkel probleem te vinden, aangezien ze nog steeds massaal op linkse partijen stemmen, waar ze als beloning nu hun eerste GroenLinks burgemeester voor hebben gekregen. Amsterdammers die nog enige waarde hechten aan veiligheid op straat kunnen daarom nog maar één conclusie trekken: verhuizen, en wel zo snel mogelijk.

Anarchie: Ruim 90% criminaliteit Groot Brittannië onbestraft

Een ander geïslamiseerd West Europees multiculti paradijs, Londen, kreeg op vergelijkbare wijze ook waar het op stemde. Onder Sadiq Khan, de eerste moslimburgemeester van de Britse hoofdstad, explodeerden bijna alle vormen van criminaliteit met tientallen procenten. Khan, berucht vanwege zijn uitspraak dat ‘terreur nu eenmaal onderdeel is van het leven in een grote stad’, snoeide juist in de politiemacht, en nam ook nog eens enkele van hun bevoegdheden af, waardoor agenten amper nog preventief mogen ingrijpen. Ook mag de etnische afkomst van de daders niet langer in kaart worden gebracht.

Mede hierdoor steeg het aantal mes aanvallen met 30% , en worden er in Londen nu voor het eerst meer moorden gepleegd dan in New York. In heel Groot Brittannië werden er in een jaar tijd 12% meer moorden gepleegd , en is het aantal misdaden dat resulteert in een aanklacht gedaald van een toch al schamele 15% in 2015, naar slechts 9% nu. Met andere woorden: ruim 90% van alle criminaliteit blijft onbestraft, wat zonder een spoortje overdrijving anarchie kan worden genoemd. (3)

Grote delen Parijs beheerst door criminelen, politie kan niets

Grote delen van Parijs zijn zelfs onbegaanbaar geworden door migrantencriminaliteit. In veel wijken is de bevolking op straat 60% Afrikaans en 20% Arabisch. Ondanks het feit dat de gemeente er talrijke nieuwe vuilnisbakken plaatste, gooit bijna iedereen zijn afval er gewoon op straat.

Toeristen zijn er niet langer veilig. Het grootste gevaar komt niet zozeer van de afpersende zwarte taxi chauffeurs (die rustig € 80,- vragen voor een ritje van een kwartiertje naar je hotel), maar vooral van de moslims in de stad, met name die uit Noord Afrika. Op pleinen, bij hotels, en in en bij trein- en metrostations wemelt het van de Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische tasjesdieven en zakkenrollers. Het personeel op de stations en in de metro’s is 90% allochtoon, en die kijken nergens naar om, waardoor de criminele migrantenbendes vrij spel hebben.

Net als in Amsterdam en Londen staat de politie in Parijs machteloos. Slachtoffers van berovingen worden gewoon weggestuurd. De gestolen waar wordt gewoon openlijk op straat verkocht, er is niemand die hier iets tegen onderneemt. Politiebureaus zijn ware vestingen geworden, omdat op straat de vaak zwaar bewapende criminele bendes heersen, waar agenten niets tegen kunnen, mogen en durven uitrichten.

Autochtone Fransen zijn er amper nog te bekennen. Migranten uit Afrika en het Midden Oosten bepalen wat er op straat gebeurt. De afgelopen jaren bleek uit diverse officiële onderzoeken van de gemeente en het rijk dat in sommige wijken 100% van alle meisjes en vrouwen is aangerand.

Migrantencriminelen houden zich tevens op bij grote toeristentrekpleisters, waar straffeloos alle trucs uit de kast worden gehaald om hen te beroven. Het dringende advies aan toeristen is dan ook om zoveel mogelijk zonder bagage, tassen en kostbaarheden zoals smartphones en sierraden de straat op te gaan, omdat die anders vrijwel zeker worden afgepakt of leeggeroofd.

En er komen er nog véél meer

Amsterdam, Londen, Parijs, en vul al die andere steden maar in (Brussel, Stockholm, Berlijn, Hamburg, Lyon, Marseille, Milaan, et cetera) staan niet aan het einde, maar veeleer nog maar aan het begin van deze door immigratie-multiculti-diversiteit beleid veroorzaakte ontwikkelingen. De komende jaren wil West Europa namelijk nog miljoenen moslimmigranten tot ons werelddeel toelaten, oplopend tot tientallen –en volgens sommigen zelfs honderden- miljoenen in ongeveer 30 jaar.

Dat complete steden en landen al veel eerder tot onherstelbare en onbegaanbare geïslamiseerde poelen van criminaliteit, onveiligheid, chaos en geweld zullen zijn vervallen, behoeft geen uitleg. Het is de toekomst waar we zelf voor gekozen hebben, omdat we er tijdens verkiezingen keer op keer weer op gestemd hebben.


Xander

(1) Russia Today
(2) NU
(3) Zero Hedge
(4) PI News
(5) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)