Overheid Botswana, bron Omicron, bevestigt dat variant alleen in vaxxers werd aangetroffen

—————————————————————————————————————————————–

Omicron het verwachte ‘broodnodige’ excuus voor (nieuwe) maatregelen – Laat u niet bang maken en stop met TV kijken

—————————————————————————————————————————————–

De nieuwe corona variant Omicron (circa één dag ‘Nu’ genoemd), die ook in België is opgedoken (en binnenkort ongetwijfeld ook in Nederland), werd voor het eerst in het Afrikaanse Botswana gedetecteerd. De Covid-19 taakgroep van de president van Botswana bevestigt dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron’ werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren. Dit is een nieuwe sterke aanwijzing dat het immuunsysteem grote schade oploop door de Covid injecties, waardoor vaxxers in superspreaders worden veranderd. Tal van wetenschappelijke experts – zoals de Nederlandse hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel – hebben daar al heel lang vergeefs voor gewaardschuwd.

Over heel de wereld worden de afgelopen maanden talrijke ‘doorbraak’ gevallen van Covid en de Delta variant in vaxxers gemeld, waardoor de overgrote meerderheid in ziekenhuizen en op IC’s gevaccineerden zijn. Overheden die beweren dat er nog steeds sprake zou zijn van een ‘pandemie van ongevaccineerden’, en/of dat het ‘vaccin’ zo goed zou beschermen, liegen daarom aantoonbaar dat het gedrukt staat.

Wel mondkapjes en social distancing, geen Ivermectine

De Omicron variant (B.1.1.529) lijkt te zijn ontstaan door het voorspelde gevreesde ADE effect (Antibody Dependent Enchancement). De Botswaanse taakgroep schrijft dan ook te twijfelen aan het effect van de huidige injecties, en stelt daarom ‘niet-farmaceutische interventies’ voor, zoals (daar gaan we weer) mondkapjes (bewezen niet-werkend), social distancing (bewezen niet-werkend) en het vermijden van onnodige reizen (vrijwel zinloos voor luchtwegvirussen die ook in de dierenpopulatie voorkomen).

Ivermectine, waarmee de ‘crisis’ in landen die het toestonden (zoals Japan) in zeer korte tijd kon worden bezworen, mag natuurlijk niet worden genoemd, laat staan voorgeschreven. Vermoedelijk zwaaien de WHO (/Bill Gates) en het WEF (Klaus Schwab) ook in Botswana de scepter, net als in ons eigen land.

Een broodnodig excuus voor nieuwe maatregelen

Kortom: overheden hebben weer een nieuw excuus om hun maatschappij- en economie ontwrichtende maatregelen te handhaven en aan te trekken, zoals gisterenavond ook weer bleek tijdens de – door het aanhoudende totale gebrek aan enige onderbouwing inmiddels bijna lachwekkend geworden – ‘persconferentie’ van de kopstukken van het regime Rutte.

Wat ‘handig’ dan dat men plotseling een argument had om ‘verantwoordelijkheid’ te tonen door de passagiers van een vliegtuig uit Zuid Afrika, waar Omicron eveneens zou zijn uitgebroken, niet op Schiphol te laten uitstappen. Als het ècht om de volksgezondheid te doen zou zijn, dan zou al maanden geleden het streng verboden middel met de letter ‘I’ zijn voorgeschreven.

Wat er nu gebeurt met ‘Omicron’ zal onze lezers geenszins verbazen, want we schrijven al sinds vorig jaar dat dit het scenario zou zijn waarmee de overheden hele landen en bevolkingen in een voortdurende staat van angst zullen proberen te houden. In het reeds platgespoten Israël (boostershot nummer 4, werkt ook niet, dus nummer 5 komt eraan) lijkt de ‘noodtoestand‘ te zullen worden uitgeroepen nadat een volledig gevaccineerd reiziger uit Malawi ‘besmet’ bleek met Omicron (2). Maar ook deze ‘besmetting’ werd met de voor dit doel totaal ontkrachte PCR-test vastgesteld.

Snelle mutaties maken ‘vaccin’ sowieso nutteloos

Het farmaceutische misdaadcomplex Pfizer heeft aangekondigd dat een ‘vaccin’ 100 dagen op zich kan laten wachten. Wel, een snel muterend virus – mutaties zijn overigens normaal voor een luchtwegvirus – maakt iedere mogelijke ‘vaccinatie’ op voorhand nutteloos. Zo konden ook de Covid injecties sowieso niet werken, omdat geprikt werd op het aanmaken van het Wuhan spike eiwit, dat zelfs op het moment van de allereerste injectie al niet meer bestond.

Dat het (veronderstelde) virus razendsnel muteert zou juist als een goede zaak moeten worden gepresenteerd, want dat betekent dat het niet of nauwelijks gevaarlijk is. Tot 2020 was het namelijk een algemeen wetenschappelijk vaststaand feit dat snel muterende luchtwegvirussen niet gevaarlijker, maar altijd onschadelijker worden. Indien er desondanks dus toch veel zieken en sterfgevallen aan Omicron worden toegeschreven, dan weet u inmiddels wat de echte oorzaak is.

Maar als u graag ‘samen’ en ‘sociaal’ wilt doen, dan weet u waar u in de rij moet gaan staan om u bij dezelfde risicogroep aan te sluiten. Hoewel, rij? Het lijkt er sterk op dat de animo om de spuit te halen al tijden niet bijster groot meer is, wat vermoedelijk DE reden waarom Omicron ten tonele is gevoerd. Impfung muss sein.

Laat u niet bang maken en stop met TV kijken

De verschijning van ‘Omicron’ sluit geenszins uit dat de door Bill Gates’ aangekondigde volgende pandemie met het Marburg- of pokkenvirus niet eveneens op de wereld wordt losgelaten. Hetzij echt, hetzij false-flag, zoals deze Omicron variant eveneens sterk op een false-flag ‘virusuitbraak’ lijkt, vooral bedoeld om het nu al enorme aantal slachtoffers van de Covid injecties te verhullen.

Vertrouw op uw eigen immuunsysteem (en versterk dat zo nodig met natuurlijke supplementen zoals vitamine D3*), en laat u vooral NIET BANG MAKEN. Stop daarom met TV kijken, immers: (5)

Hier zou nog aan toegevoegd kunnen worden:

2017 – Trump is going to destroy us all!
2018 – Russia is going to destroy us all!
2019 – Climate Change is going to kill us all!
2021 – The Unvaxxed are going to kill us all!

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) DEBKAfile
(3) Natural News
(4) Infowars
(5) Armstrong Economics


* Ik ben geen medicus, dus dit is géén medisch advies. De werking van D3 is gebaseerd op tal van wetenschappelijke studies en mijn eigen persoonlijke ervaringen.

Zie ook o.a.:

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. In Engeland noemt men het al:
  OmiCON (voor de mensen die geen Engels spreken: CON= BEDOTTEN)

 2. Mijn dag kan niet meer stuk.Ze worden hellemaal gek in den haag,vooral de jonge de narcist.

 3. Omicron = moronic, betekent dom en morocomium is een Latijns woord voor krankzinnigengesticht.
  Het lijkt erop dat inmiddels de hele wereld een soort krankzinnigengesticht aan het worden is.

 4. wat zou het effect zijn van verbieden om vakantie in buitenland te houden.
  is dit wel mogelijk gezien de verdienmodellen van producent en consument.
  is het sociaal om dit te doen

 5. @Polleke Het artikel is op 26 november geupdate, over de B.1.1.529 variant. Denk dat dit er op 12 juli niet bijstond.

 6. Oma:
  Natuurlijk beseft een groot deel de gevaccineerden dat hij of zij bedrogen zijn.
  Maar het is moeilijk te beseffen dat je door je eigen overheid ( die je in je angst vertrouwde) bedrogen bent.
  Gisteren had ik ook een spijtoptant aan de telefoon. Wat een schuldgevoel wat een ellende wat een vertrouwens breuk naar de overheid.
  Het is heel moeilijk om met deze mensen ( en deze man had oprecht spijt) te praten .
  Maar veel meer mensen ontdekken het bedrog ( inmiddels) ook en worden zo kwaad dat ze nu IEDEREEN in hun ELLENDE willen meesleuren . Dit zijn mensen die vreselijk kwaad worden en jou / mij hun ellende ook toewensen.
  Eigenlijk doet de overheid hetzelfde want ze verplichten ons bijna tot vaccinatie: zij hebben daar belang bij want 100% gevaccineerd dan is de controle groep ( die ze niet willen ) verdwenen❗️

  Nog iets waar ik op wil attenderen;
  velen zeggen “ zie je wel al die ongevaccineerden op de IC”.
  Tot nu toe klopt dit nog op de verpleegafdeling is het 50/50.
  Maar op IC zijn de ongevaccineerden in de meerderheid dat heeft er mee te maken dat de ernstig zieken die gevaccineerd zijn : INMIDDELS OVERLEDEN zijn.
  Vorige week 600 personen OVERSTERFTE. . En ik vrees dat dit nog een poosje zo zal doorgaan

 7. Omicron is een anagram voor het Engelse ‘moronic’. Afkomstig van ‘moron’: https://nl.wikipedia.org/wiki/Moron_(psychologie)
  Wel grappig. Intussen lees je berichten dat de mogelijke variant (want men vindt slechts de zéér minieme genetische afwijkinkjes) misschien wel besmettelijker is, maar minder ‘gevaarlijk’.
  Zelfs Van Ranst wil toegeven dat dit een voordeel kan zijn voor het ontwikkelen van een algemene weerstand: https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/11/omicron-variant-goed-nieuws/
  Ik denk dat de meeste mensen nauwelijks schrikken van deze herhaling van zetten van de Britse variant (ook al mild). Ze schrikken vooral van de hyperreacties van de overheden die direct alles weer op slot willen gooien.

 8. Xander nieuws: dat vind ik nu eens een keer een uitstekend positief slot aan jou story.
  Fear strikes.
  Kan je nog toevoegen: ‘China gaat ons vernietigen’! Nou echt niet dacht ik zo. Ik ben er van overtuigd (gezien hun aard en beschaving- Tauisme en confucianisme ) dat Chinezen niet agressief zijn. Ja, Taiwan is voor hun een kwelling, maar verder lijken Chinezen in de verste verte niet op de Amerikanen (agressieve cowboys en imperialisten). En ja ik weet ook heus wel dat Chinezen wijngaarden in Frankrijk opkopen enz.
  Wij staan vlak voor “de ure der verzoeking die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen (Openb.3:10).
  Maar:
  “……De dood is verzwolgen in de overwinning” 1 Kor. 15:52-54
  Shalom,
  Joost

 9. Het woord omicron heeft dezelfde letters als moronic, dat dom betekent. Morocomium = Latijn, dat betekent: krankzinnigengesticht.
  De NWO ziet de wereld als het ware een groot krankzinnigengesticht met zeer domme mensen die erin trappen, waarin trappen, in de vaccinaties, die je kapot maken.

 10. De South African Medical Association ontkrachtte zaterdag de hysterie over de Omicron COVID-variant.

  Angelique Coetzee, de voorzitster van de South African Medical Association die voor het eerst alarm sloeg over de nieuwe COVID-variant, gaf een interessante update en zegt nu dat de nieuwe variant die bekend staat als de ‘Omicron’ “ongewone maar milde symptomen” veroorzaakt.

 11. virussen bestaan NIET : dr robert o young

  dr loraine day

  dr tom cowan

  dr andrew kaufman

  dr stefan lanka

 12. Logisch toch, dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron’ werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren ?

  Mooiere reden voor de boosterprik kun je je niet wensen.

  Je kent toch het gezegde ? In een oorlog sneuvelt de waarheid als eerste.
  De uitslag van een onderzoek is wat men er van maakt.

 13. Stijgende zeespiegel, nooit meer sneeuw, Sahara achtige taferelen in Europa, gat in de ozonlaag, zure regen enz enz. Het is allemaal fake, het is letterlijk ALLEMAAL FAKE! Er is werkelijk niets maar dan ook niets van alle ook maar ooit een bedreiging geweest voor de mensheid, niets is ooit uitgekomen. Niet omdat het allemaal verholpen is maar omdat het simpelweg allemaal fake is! Weet u wat er wel telkens uitkomt? Die complottheorieën van die wappies… Stuk voor stuk, allemaal uitgekomen, allemaal waarheid. Open uw ogen enkele lezer die het nog twijfelt. U wordt bedonderd, voorgelogen, gemanipuleerd en schade toegediend. Stap over naar het licht, naar de waarheid, naar het front!!!

 14. Ja en zure regen, gat in de ozonlaag, opwarming van de aarde, Mexicaanse griep . Grappig hè, geen enkele crisis heeft ook maar enkel verschil gemaakt. Echt 0.0

 15. “De Covid-19 taakgroep van de president van Botswana bevestigt dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron’ werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren. Dit is een nieuwe sterke aanwijzing dat het immuunsysteem grote schade oploop door de Covid injecties, waardoor vaxxers in superspreaders worden veranderd.”

  Zouden nu de ogen bij iedereen NOG niet opengaan??
  Ik zou, als gevaccineerde, woedend zijn om zo voor zot gehouden te zijn, bedonderd en besodemieterd door de eigen overheid en tv kwakzalvers die mijn gezondheid om zeep hebben geholpen en zelfs ongevaccineerden gepoogd hebben om de schuld in de schoenen te schuiven voor hun vuile leugens en misleidingen!

  En wie gelooft nu nog dat voor de zoveelste, verzwakte mutatie van dat eerder ongevaarlijke griepvirus nog éne maatregel te rechtvaardigen is?!
  Om de economie en de maatschappij verder te kunnen verwoesten omdat de eerdere vaccinaties de gevaccineerden pas kwetsbaar gemaakt heeft, niet enkel voor varianten maar voor élke infectie, zelfs een verkoudheid!
  De politiek heeft door hun vaccinatiedwang dus vele mensen ziek gemaakt, hen gedwongen om hun afweersysteem vrijwillig te beschadigen en zij zijn verantwoordelijk dat er nu gevaccineerden met gezondheidschade op de IC liggen.
  De politiek is schuldig aan de vierde golf en dat is geen virus-golf maar een vaccin-golf waarbij gevaccineerden de tol betalen voor hun geloof in de leugenachtige overheid!!
  En dit is nog maar het begin!
  Omicron bewijst de kwetsbaarheid van de gevaccineerden door de vaccinatieschade aan het natuurlijke afweersysteem door de eerdere twee/drie prikken waardoor deze vaccinatieslachtoffers in het ziekenhuis belanden en de zorg/IC’s overbelasten.
  En toch tracht de politiek nog deze afgezwakte corona-variant/omicron te misbruiken als smoes voor een nieuwe virus-golf om met nieuwe, onwettige maatregelen onze maatschappij verder te kunnen verwoesten en ons te blijven uitdagen, te pesten en onder de knoet te krijgen terwijl gevaccineerden ziek worden door hun eerdere vaccinatie!
  Beseffen de gevaccineerden nu de werkelijkheid of nog niet?

 16. Ik dacht dat nu juist in Z. Afrika er heeeeel weinig corona, C.O.V.I.D. gevallen waren en bijzonder, juist uit dat gebied komt de verschrikkelijke variant.
  O nee, Botswana, ligt er pal naast. https://nl.wikipedia.org/wiki/Botswana Sindsdien is er veel nikkel- en koper aangetroffen, evenals zout en soda. Tevens zijn er enorme steenkoolmijnen, evenals bronnen van antimoon, zwavel en platina. Toch zijn de drie diamantmijnen van Botswana het belangrijkste voor de economie en zij vertegenwoordigen een van de grootste diamantreserves in de wereld.

  Waar ik wel bang voor ben zijn de gehersenspoelde opgehitste zombies, die tot verlengstuk van de WHO (/Bill Gates) en het WEF (Klaus Schwab) zijn verworden. Of wie/wat achter deze dystopie zit.

 17. Frank,
  27/11/2021 om 5:37 pm.

  Idd, de ” virussen ” met Chinese namen hebben die criminelen toch maar overgeslagen. De politieke verhouding tussen de VS en China staat immers al op scherp.

 18. Eerlijke wetenschappers hebben allang aangegeven dat de ” vaccins ” o.a het immuunsysteem van gevaccineerden vernietigd.
  Daardoor zullen in vele landen m.n gevaccineerden ziek worden en/of overlijden.
  Gevaccineerden maken in hun lichaam zelf mutaties aan waartegen hun afnemende immuunsysteem geen weerstand kan bieden.
  De WEF en WHO hebben dit allang voorzien en schuiven nu een gemuteerd virus naar voren, als oorzaak van de stijgende gevaccineerde zieken en doden.
  Het ” nieuwe virus ” Omicron komt nu versneld tevoorschijn maar stond allang op het VOORAF geplande ” virus ” lijstje van de WEF, WHO etc…..!
  Laat je niet gek maken mensen, maar zorg ervoor je immuunsysteem op orde te houden!

  https://eindtijdnieuws.com/wp-content/uploads/2021/08/planned-variants-with-the-date-when-they-will-be-released-to-the-media-and-public.jpg

 19. Er zijn twee mogelijkheden waarop ‘Omicron’ met niet minder dan 50 mutaties kon ontstaan en dat zijn:
  1) Via een ommetje langs het dierenrijk om daar maandenlang te cirkuleren alvorens weer op de mens over te springen.
  2) Maandenlang woekeren in een ongetwijfeld gevaccineerde en sowieso met medicijnen kunstmatig in leven gehouden HIV-patiënt.
  In het eerste geval spreken we eigenlijk over een mutant en niet over een variant, en zullen de vaccins slechts weinig soelaas bieden (dat deden ze met de Delta-vatiant ook al niet en ‘Omicron’ is nog erger).
  In het tweede geval zal geen enkel vaccin ook maar de minste bescherming bieden en is het zelfs mogelijk dat enkel gevaccineerden ziek kunnen worden van dit virus.
  Naar TV kijk ik allang niet meer, vond dat lang voor de coronacrisis al zó twintigste-eeuws, in Internettijden een volslagen obsolete medium.
  Laat me wel via mail door Vadertje Staat en Moedertje Overheid op de hoogte brengen over de nieuwe regels om boetes en andere problemen te ontwijken. Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt een winkelier, horeca-uitbater of politieagent lastig te vallen met het mij niet aan de regels houden, vandaar, want dat vind ik nog erger dan een boete.

 20. Israel, on-geloof-lijk: 2 weken na de OMEGA 👀 oefening:

  https://www.i24news.tv/en/news/israel/1637943403-israel-on-verge-of-covid-emergency-bennett-says
  “vaccinate your children asap”
  en dat na 4 (lees: vier) gevallen … most likely 4 cases, initial findings, may be, it seems …
  -trust us-

  bid voor Israel 🙏

  Mattheüs 18:6
  Maar zo wie een van deze kleinen, die in Mij geloven, ergert*, het ware hem nutter, dat een molensteen aan zijn hals gehangen, en dat hij verzonken ware in de diepte der zee.

  * https://www.blueletterbible.org/lexicon/g4625/kjv/tr/0-1

 21. Het zou mij niets verbazen als deze variant straks heel veel slachtoffers gaat maken……
  ….onder de gevaccineerden dan wel te verstaan.

 22. De “Botswana variant” of “Zuid-Afrikaanse variant” (B.1.1.529), die nu Omicron heet, is niet nieuw zoals MSM ons willen doen geloven. We worden bespeeld.

  World Economic Forum schreef hier 12 juli jl. al over. Dit is hun nieuwe zet , en ze willen ons zo in een “Donkere Winter” duwen, vol met COVID restricties, lockdowns, boostershots en tirannie.

  Dit is de pagina van het WEF van juli dit jaar:
  https://www.weforum.org/agenda/2021/07/how-scientists-detect-new-covid-19-variants

 23. V.w.b ‘2018 – Russia is going to destroy us all!’
  volg Russische krantenberichten en je krijgt het beeld van een NAVO dat duidelijk op oorlog uit is.
  Niet gezegd dat er aan het beleid van de Russische regering niets fout is, integendeel, maar zo lees je ook iets van de kant.
  De kant die wij moeten leren haten.

 24. Bijzondere naam Omicron het is de tegenhanger van Omega.

  YT STEVEFLETCHER222 meldt dat er een film uit 1963 bestaat genaamd Omicron. Dit gaat over een buitenaards wezen die een menselijk lichaam overneemt om meer te leren over onze planeet zodat zijn ras de aarde over kan nemen.

  Naar de persconferenties kijk ik niet meer, bangmakerij. Ik las ergens (kan de bron niet terugvinden) dat ze gebruikmaken van NLP tijdens de persconferenties.

 25. Men weet dat het verkeerd gaat met dit experiment. Zolang de ongevaccineerde zich niet laten inenten kunnen de overheden geen gerechtelijke winst hier uit halen. Voor hun is het belangrijk dat iedereen ingeënt moet worden de reden is dat men op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer kan zien. Op een gegeven moment kan het zo zijn dat de revaccineerden het grote probleem gaan worden. Met andere woorden als men willens en wetens fout is in deze kwestie zie dan maar eens de schade te verhalen.

Comments are closed.