Openbare scholen in Colorado nemen rollenspel met verkrachting en sodomie in lesprogramma op

Beeld van Moloch in het filmmuseum in Turijn. Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————

Mike Adams (Natural News): ‘Leraren op door links gerunde openbare scholen zijn roofdieren geworden, de leerlingen hun prooi’ – Nationale conservatieve radio presentator ontslagen vanwege ‘Democraten hebben Bijbelse God ingeruild voor Moloch’ uitspraak

—————————————————————————————————————————————-

Al jaren zijn in het almaar zieker en krankzinniger wordende Westen de tekenen van totaal moreel verval zichtbaar, maar dat het zó snel zó erg zou worden hadden maar weinigen verwacht. Op –de net als in Nederland met extreemlinkse propaganda doordrenkte- openbare scholen in de Amerikaanse staat Colorado is nu een lesprogramma ingevoerd waarin kinderen aan een rollenspel met verkrachting en sodomie moeten deelnemen. Volgens conservatieve waarnemers is dit de volgende stap naar het grote einddoel van de linkse Westerse globalisten: de legalisering van pedofilie (niet voor de gewone man, wel voor de elite en hun ‘partijleden’).

‘De meeste mensen hebben nog steeds niet in de gaten hoe verdorven, pervers en kwaadaardig linksen en Democraten zijn geworden,’ schrijft de immer uitgesproken Mike Adams van Natural News. ‘Mentaal kunnen ze er daarom niet bij wat er in de realiteit om hen heen gebeurt, omdat dit ‘ondenkbaar’ voor hen is. Dus toen een 16 jarig meisje uit Colorado… verplicht werd om een rollenspel met verkrachting en sodomie te doen, terwijl de leraar eiste dat ze hardop zinnen zoals ‘f***ed the a**’ uitsprak, zetten de meeste mensen dit van zich af omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat dit echt is.’

Anale verkrachting van meisjes door bikers verheerlijkt

‘Maar dat is het wel. Het is net gebeurd, in Steamboat Springs, Colorado.’ De 16 jarige Skylar Cason moest in de klas expliciete scenario’s met verkrachting en sodomie naspelen, terwijl ze hardop een met vulgaire taal doorspekt ‘gedicht’ moest voorlezen. In dat gedicht ‘Howl’, dat ‘door een mentaal gestoorde psychopaat’ lijkt te zijn geschreven, wordt met straattaal onder meer de anale verkrachting van meisjes door bikers (motorrijders) verheerlijkt.

‘De auteur, Allen Ginsberg, wordt natuurlijk door linksen als een soort genie aanbeden.’ De in 1997 overleden Ginsberg promootte tijdens zijn leven het socialisme, illegale drugs en vrije seks in alle mogelijk vormen. Zijn ‘niet te ontcijferen’ genoemde werk maakte hem ‘een culturele held van progressieven, die bijna allemaal geobsedeerd zijn met het idee van zelfvernietiging en de vernietiging van onschuld, ‘ aldus Adams.

‘En progressieve ouders maar blij zijn dat hun kinderen zo tolerant worden gemaakt’

‘Wellicht is dat de reden waarom docenten in Colorado leerlingen nu verplichten om Ginsberg krankzinnigheid na te spelen. Het is een zeer effectieve vorm van hersenspoeling en psychologisch terrorisme om leerlingen voor te bereiden op de linkse verkrachtingscultuur en pedofilie training, waar ook de ‘Drag Queen’ voorleesuurtjes door perverselingen en –soms veroordeelde- pedofielen onder vallen… En progressieve ouders maar blij zijn dat hun kinderen zo ‘tolerant’ voor transgenders, pedofilie en verkrachting worden gemaakt.’

De ouders van Skylar Cason schakelden het First Liberty Institute in, waarop de directeur van de school in een brief zijn excuses maakte voor het feit dat de leerlingen niet vooraf op de hoogte waren gebracht dat ze ervoor hadden kunnen kiezen om niet mee te doen.

‘Onvoorstelbaar genoeg zei hij dus niet dat de leraar iets verkeerds had gedaan, zij hij niet dat de kinderen in zijn schooldistrict geen expliciete seksuele verkrachting trainingssessies in de klas zouden moeten ondergaan… Daarmee onderschrijft hij juist die agenda… geheel overeenkomstig met het schoolsysteem, dat wordt bestuurd door demonische entiteiten die voor hun eigen seksuele genot op kinderen jagen.’

‘Leraren op linkse scholen zijn roofdieren, de leerlingen hun prooi’

‘In door de Democraten gecontroleerde openbare scholen zijn leraren roofdieren geworden, en leerlingen het ‘verse vlees’, hun prooien. Op de openbare scholen is bijna iedere leraar, consulent en medewerker een linkse, Trump-hatende transgender-promotende malloot.’

(U denkt: in Nederland is dat anders? Uit onderzoeken blijkt dat de helft van alle basis- en middelbare schoolleraren in Nederland op twee extreemlinkse partijen stemt, GroenLinks en de PvdA. In het hoger onderwijs is het vooral GroenLinks en D66 dat de klok slaat. Dat kan ook bijna niet anders, aangezien de moderne lesprogramma’s niets anders dan extreemlinksgroene propaganda zijn).

‘Democraten hebben Bijbelse God ingeruild voor Moloch’

In het eerder genoemde vulgaire gedicht ‘Howl’, waar Cason uit moest voorlezen, wordt zelfs Moloch, de in de Bijbel genoemde afgod aan wie heidense volken kinderen en baby’s offerden, vereerd. Fox News ontsloeg onlangs de conservatieve radio presentator Todd Starnes, omdat een gast in zijn nationale radioshow, de christelijke voorganger dr. Robert Jeffress, had gezegd dat de Democraten het christendom hebben ingeruild voor Moloch.

‘Je gaat ervan uit dat als ze bidden, dat tot God doen… maar het lijkt erop dat de god die zij aanbidden de heidense god van de Oud Testamentische Moloch is, aan wie kinderen werd geofferd… Ik bedoel, de God van de Bijbel geeft geen toestemming voor het vermoorden van miljoenen en miljoenen kinderen in de baarmoeder. Ik denk daarom dat de god die zij aanbidden de god van hun eigen verbeelding is.’

Opmerkelijk: Moloch kwam ook voor in een van de gehackte, door WikiLeaks gepubliceerde emails van Hillary Clinton: ‘Met mijn vingers gekruist… zal ik in de achtertuin een kip offeren aan Moloch.’

Bohemian Grove offerrituelen

Bijna 20 jaar geleden was Alex Jones de eerste die een geheime filmopname van de aanbidding van Moloch (in de vorm van een gigantische uil) door hooggeplaatste politici, industriëlen en andere VIPS in de Bohemian Grove in Californië publiceerde. Ieder jaar komen topglobalisten hier bij elkaar, maar in tegenstelling tot de Bilderberg bijeenkomsten worden de Bohemian Grove ontmoetingen en rituelen, inclusief de verbranding van een menselijk figuur (beeld of pop), zoveel mogelijk verzwegen. (2)

Linksgroenliberaal en islam delen zelfde ‘fascinatie’

Deze ‘fascinatie’ met het verwoesten van kinderlijke onschuld verklaart tevens waarom het linksgroenliberale Westen zich zo aangetrokken voelt tot de islam, die immers een profeet vereert die ‘trouwde’ met een 6 jarig meisje, en haar verkrachtte toen ze 9 was. In grote delen van de moslimwereld is het uithuwelijken van minderjarige, soms zeer jonge meisjes aan oudere mannen heel normaal, en is in streng religieuze landen zoals Afghanistan en Pakistan pederastie (mannen die jongetjes als schandknapen misbruiken) een breed geaccepteerd verschijnsel.

Ook systematische verkrachtingen worden vaak niet bestraft en zelfs gesanctioneerd indien het ‘ongelovigen’ (dus niet-moslims) betreft. Denk aan wat zoveel Yezidi vrouwen en meisjes is overkomen toen hun dorpen werden veroverd door de beestachtige terroristen van ISIS.

De tijd zal uitwijzen of de massa import van islam in met name Europa, plus het bijna onschendbaar verklaren van deze religieuze ideologie door alle kritiek hierop als ‘islamofobie’ te criminaliseren, inderdaad bedoeld is om via een omweg geïnstutionaliseerd kindermisbruik stapsgewijs door de maatschappij geaccepteerd te krijgen. Het lesprogramma op de school in Colorado lijkt leerlingen daar in ieder geval openlijk op voor te bereiden.


Xander

(1) Natural News
(2) Infowars
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Stella, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

20

 1. @ Demosthenes
  Chemotherapie kan levens redden wanneer kanker in een vroeg stadium wordt ontdekt, soms ook met een
  operatie. Wordt het ontdekt in een later stadium is bestraling en chemo langer nodig waardoor ook de goede
  cellen worden aangetast. Ook hoor je vaak dat soms na jaren alles weer begint, ondanks controle. En het dan
  Is uitgezaaid. Het op andere plaatsen zit. Je zou dus kunnen zeggen dat het je leven verlengt, maar iedere
  kanker is er niet mee te genezen.
  En zijn er mensen die baat hebben bij alternatieven ook voor andere ziekten, wat door u als kwakzalverij wordt
  gezien. Maar in hoeverre b.v cannabis kanker kan genezen, wat wordt beweerd, lijkt nog niet bewezen.

 2. Moderator, zie rationalwiki.org en het citaat; Even other quacks say it’s a quack site. Zoveel mbt Natural News en Mike Adams.

 3. Moderator, inzake Mike Adams en Natural News. Als je tegen chemotherapie en bestraling bent, wat velen het leven heeft gered, dan ben je onverantwoordelijk bezig en niet betrouwbaar. Zie verder de Engelstalige Wikipedia.

  Plaats urls van artikelen .Mod.

 4. Jezus is King, die informatie is ruimschoots op internet aanwezig.

  Gelieve zelf met de onderbouwing te komen. Mod.

 5. Als ik naar dat beeld van Moloch kijk… dan zie ik een davidster op zijn buik. Er komt een dag dat alle joden afstand nemen van Moloch en Jezus als Messias verwelkomen.

 6. @Demosthenes schreef:
  26/11/2019 om 11:40 am

  Dergelijke bewering zonder onderbouwing is laster.

 7. @ dirk
  Dat is juist. En Jezus zegt ook: Wie dit aan de minste van Mij heeft gedaan, heeft het aan Mij gedaan.
  Waarmee Hij vooral doelt op kinderen en weerlozen.
  Wanneer je op scholen dit soort goddeloosheid toelaat bij kinderen, doe je dat ook Jezus aan.

 8. Benny 25/11 op 8.24 p.m.

  Ik vind dat het erg lang duurt voordat de maat bij God vol is !

 9. @ Tycho
  Het is waar dat intelligentie dicht bij dom of zo niet gek staat.
  Het is immers de wetenschap die denkt het leven te hebben gemaakt, de natuur heeft geschapen
  Van alles op de markt brengt en door modetrends, waar kinderen en jeugd vooral gevoelig voor zijn.
  Maar om op school hen klaar te stomen om pedofiel of verkrachter te worden heeft niets met beroepsvorming
  te maken. Die zijn helemaal doorgedraaid.

 10. Mike Adams en Natural News zijn propagandisten van kwakzalverij en zijn van mening dat de Sandy Hook shootings een hoax zijn. Geen betrouwbare bron dus.

 11. Dit is allemaal voorspeld in het boek; “Het Visioen”, geschreven door David Wilkerson.
  Toen ik het boek in 1979 las, dacht ik nog ; “nou ja, wie schrijft dit nou. Wat een onzin”‘.
  Alles is nu letterlijk bezig uit te komen. Ongelofelijk gewoon.
  Nu zijn delen van zijn boek te beluisteren op youtube (aanrader).
  De laatste fase van de geschiedenis is ingegaan.

 12. Wat ben ik blij dat ik een oude man ben. Theodor Lessing beschreef de verdomming van de mensheid in zijn werk “Europa und Asien: Untergang der Erde am geist”. In Amerika, waar alles altijd groter en inteligenter is, is thans de koploper. Inteligentie is immers de moeder van stupiditeit. ‘Technologie owns an apologie to ecologie’. Uncle Sam is ook nog eens een viese man! Hij is gek, stinkt en kan niet dansen. De vloekwaardige herrie die zij muziek noemen is onka boenka. Feitelijk zijn die ontaarde creaturen meelijwekkend. Daar loopt westerse wereld, in gescheurde spijkerbroeken, als een meute lemmings achteraan; mijn portie aan fikkie.

 13. Onschuldige kinderen geestelijk kapot maken. Gewoon iets leren en het goede als leidraad door te geven is voorlopig wel voorbij. Hoezo…….. omdat het gros denkt dat ze met een stem op een zg. correcte partij goed bezig zijn.Stem nu eens tegen de gevestigde orde van partijen. Dan verandert het namelijk wel, sterker nog ze gaan standpunten overnemen, anders hebben ze geen zeteltjes meer. En dat vind LINKS nog het pijnlijkste ervan dat ze de macht kwijt raken.

 14. Ik waarschuw al decennialang voor het extreem linkse nageboorte.Het zijn nazi,s (socialisten) racisten (antiblank) facisten (afa) ze zijn geestelijk gestoord,suicidaal,destructief.Het zijn staatsgevaarlijke landverraders en nuttige idioten voor de satanische globalistische elite.

 15. Zal de legalisering van pedofilie het grote einddoel van de linkse Westerse globalisten zijn, zoals hier wordt beweerd?

 16. Oude heidense Baal verering met kinderoffers doen opnieuw hun intrede. Dit gaat altijd gepaard met ondergang van betreffende landen.

Comments are closed.