Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren

Vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan – Duitsland opnieuw geschokt: Somalische migrant steekt arts in bijzijn van diens 10 jarige dochter dood –
(Afbeelding: Getty Images (5)).

————————————————————————————————————————————

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl heeft een voorstel op tafel gelegd om moslims en anderen die er openlijk voor pleiten om de democratische grondwet van Oostenrijk ondergeschikt te maken aan, of te vervangen door de discriminerende, onderdrukkende islamistische Sharia wetten, te criminaliseren, zodat ze kunnen worden vervolgd. Kickl, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, geeft hierbij het voorbeeld dat ieder Europees land dat zijn vrijheid, democratie en toekomst nog enigszins serieus neemt, zou moeten doen.

Oostenrijk kampt net als het grootste deel van West en Noord Europa met snel toenemende radicalisering van moslims, en een hieraan verbonden groeiende criminaliteit en onveiligheid. ‘Degenen die de Sharia boven de Oostenrijkse wetten willen stellen en ons in een theocratie willen dwingen in plaats van onze democratie, horen in een rechtbank thuis,’ vindt Kickl.

‘Islamisering moet stoppen, anders is het gedaan met ons’

Begin vorig jaar voerde FPÖ leider en huidige vicekanselier Heinz Christian Strache campagne met de belofte dat hij het islamisme in Oostenrijk wil uitbannen, omdat dit ‘tegen vrouwen is gericht, antiliberaal, en overeenkomt met een fascistisch wereldbeeld. Laten we het islamisering beleid beëindigen… anders zullen wij Oostenrijkers, wij Europeanen, aan een abrupt einde komen.’

De Oostenrijkse wetten bevatten al mogelijkheden om personen die de grondwet en democratische orde bedreigen aan te pakken, maar volgens de regering gaan die wetten nog niet ver genoeg om de snelle verspreiding van de extremistische islam, die vooral dankzij door de EU geëiste massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten tot stand komt, een halt toe te roepen.

Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan

De nieuwe regering moet net als in de rest van Europa ook opboksen tegen de door links ondermijnde gerechtelijke macht. Zo heeft een rechtbank een besluit van de regering om diverse (Turkse) moskeeën te sluiten, omdat die haatzaaiende islamistische leringen verkondigen, inclusief het aankleden van moslimkinderen als soldaten, ongedaan gemaakt. (1)

In 2017 besloot Oostenrijk al tot een verbod op het dragen van een boerka of een niqab, net als de hijab symbolen van vrouwenonderdrukking in de islam. Daarnaast werd ook het uitdelen van de Koran door de moslimgroep ‘De Ware Religie’ verboden. Die islamitische beweging is inmiddels ook in Duitsland verbannen vanwege het zaaien van haat tegen Europeanen en alle andere niet-moslims (2).

Somalische migrant steekt arts in bijzijn van 10 jarige dochter dood

Na een hele serie schokkende verkrachtingen en moorden op meisjes en vrouwen door migranten is Duitsland opnieuw in rep en roer nadat een 26 jarige Somalische migrant in Offenburg een arts in het bijzijn van diens 10 jarige dochter doodstak. De Afrikaan was in 2015 in het kader van Angela Merkels ‘Wir Schaffen Das’ islamiserings – omvolkingsprogramma naar Duitsland gehaald.

De vrijheidspartij AfD was de enige die het ‘falende immigratiebeleid’ de schuld gaf, en wederom pleitte voor het sluiten van de grenzen. De gevestigde politieke partijen en politici, waaronder de burgemeester van Offenburg –volgens officiële cijfers een broeinest van criminaliteit geworden-, waarschuwden de Duitsers juist dat ze niet moeten toegeven aan het ‘anti-immigratie sentiment’.

Vorig jaar viel een in Offenburg op de trein gestapte zwartrijdende Gambiaanse migrant een passagier met een keukenmes en afgebroken fles aan, die daardoor op diverse plaatsen gewond raakte. De migrant was agressief geworden tegen de conducteur nadat die om zijn plaatsbewijs had gevraagd.

Zoveelste terreuraanslag migrant in Londen weer gebagatelliseerd

Afgelopen dinsdag reed de 29 jarige Soedanese migrant Salih Khater, in het bezit van een Britse pas, 15 fietsers en voetgangers omver bij het Westminster paleis in Londen. Daarbij vielen als door een wonder slechts drie gewonden. De autoriteiten behandelen de aanval als een terreuraanslag. De Britse en Europese media deden zoals we gewend zijn alle moeite om te verbergen dat het om een Soedanese migrantenterrorist ging, en lieten het voornamelijk bij een ‘Britse burger’. (4)

In de Nederlandse media lezen we inmiddels dagelijks over gewelddadige ruzies, steek-, vecht- en schietpartijen, brandstichtingen, en soms ook ‘onverklaarbare ongelukken’ waarbij fietsers of voetgangers worden aangereden. Het is inmiddels een publiek geheim dat als er niets geschreven wordt over de daders, deze in 9 van de 10 gevallen vermoedelijk buitenlander of migrant zijn, of een migrantenachtergrond hebben.

Xander

(1) Breitbart London
(2) Breitbart London
(3) Breitbart London
(4) Breitbart London
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)