Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’

Hongarije:  EU immigratieplan ‘een horror verhaal’ – Italië zet steeds meer radicale moslims het land uit – Italiaanse blokkade succesvol: Geen NGO smokkelschepen meer –
Afbeelding: Getty Images (5).

—————————————————————————————————————————————–

De Tweede Kamer wilde er met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP niet eens over debatteren, de in december geplande anti-democratische ondertekening door de Nederlandse regering van het VN migratiepact van Marrakesh, dat immigratie tot mensenrecht verheft, zodat ook ons land straks overspoeld zal worden door enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten, zonder dat we er iets tegen zullen mogen doen. De Oostenrijke minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl noemt het pact dan ook een potentieel ‘giftig stuk papier’. Zijn land weigert vooralsnog aan deze maatschappelijke zelfmoord door onbeperkte massa immigratie en islamisering mee te doen.

In het pact wordt uitgegaan van de bijzonder naïeve aanname dat migratie per definitie een goede zaak is en zorgt voor innovatie en welvaart. Alle historisch aantoonbare negatieve gevolgen, zoals grote maatschappelijke spanningen en conflicten, soms gepaard met grote aantallen slachtoffers, worden simpelweg genegeerd.

Sterker nog: volgens het pact bestaat er straks geen illegale migratie meer, omdat de ondertekenaars feitelijk worden verplicht om iedereen die maar wil komen toe te laten. Er mogen op bepaalde gronden weliswaar nog asielzoekers worden afgewezen, maar omdat de Afrikaanse landen volgens het pact niemand terug zullen hoeven nemen, betekent dit de facto dat iedereen hier zal mogen/moeten blijven. Geen wonder dus dat bijna alle Europese linkse partijen en vluchtelingenhulp mensensmokkel NGO’s er grote voorstanders van zijn.

Minister Kickl zegt aangetreden te zijn om zaken zoals asiel en (im)migratie in de juiste verhoudingen te zetten. ‘Ik zou een slechte minister van BiZa zijn als ik nu juist iets ga ondersteunen dat alle problemen via de achterdeur op een hoop gooit. Men moet oppassen dat dit niet een giftig stuk papier is.’ (1)

Hongarije: EU-plannen voor immigratie ‘horror verhaal’

Zoals bekend verweert Hongarije zich al jaren tegen de aanval op de eigen cultuur en grenzen. De woordvoerder van de Hongaarse premier Viktor Orban had het letterlijk over een oorlog tussen ‘globalisten versus verdedigers van de natie…. De pro-migratie krachten gaan door met hun meedogenloze aanval met meer immigratie, en maken iedereen zwart die het waagt tegen hen op te staan.’

Orban zelf waarschuwde tijdens een radio interview dat de EU onbeperkte massa immigratie er heel snel doorheen wil drukken, omdat ze in Brussel bang zijn dat anti-immigratiepartijen na de EP verkiezingen volgend jaar veel groter zullen zijn geworden. Hij noemde de EU plannen voor ‘grensbeheersing’ letterlijk een ‘horror verhaal’, omdat de term ‘grensbewaking’ er niet meer in voorkomt. ‘Het woord grensmanagement betekent dat er weliswaar een grens is, maar ze een weg proberen te bedenken om die te omzeilen.’

De EU ‘wil onze sleutels van de poort (van ons land) afpakken… Het is ze niet gelukt om Hongarije zover te krijgen om migranten toe te laten, dus is nu het plan onze grensbeschermingsrechten van ons af te pakken.’ Brussel wil dat onder meer doen door Hongaarse grensbeambten te vervangen door EU-medewerkers. ‘En maakt u zich geen illusies.. zij zullen migranten binnenlaten,’ aldus de Hongaarse premier. (2)

Italië blokkeert met succes nieuwe NGO smokkelschepen

De in eigen land immens populaire Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini vierde het snelle succes van het anti-immigratiebeleid van de nieuwe regering, waardoor er geen nieuwe NGO mensensmokkelschepen meer in de Italiaanse havens arriveren. Daar waar er vorig jaar nog 110.000 Afrikaanse migranten naar Italië werden gebracht, is dat aantal dit jaar gestokt op 21.000. ‘En bedenk dat deze migratie volgens de Democratische Partij onvermijdelijk en niet te stoppen was,’ deelde Salvini nog een sneer uit naar zijn voorganger. (3)

Het Lega-M5S kabinet zet maandelijks zo’n 10 radicale moslims het land uit, tegen 8 per maand vorig jaar. Sommige uitgezette jihadisten proberen weer terug te keren, zoals de Tunesische imam Lamjed Ben Krajem die vorig week op een sloep bij Sicilië werd gepakt. Er zijn ook jihadisten in Italië die zich opzettelijk laten arresteren door de politie, zodat ze in de gevangenis moslims kunnen radicaliseren, iets wat in de VS een zeer succesvolle tactiek is gebleken (4).

Grenzen zowel op land en zee eenvoudig af te sluiten

Hongarije en Italië bewijzen dus dat het in tegenstelling tot wat men in Brussel en ook Den Haag beweert heel eenvoudig is om je grenzen, of die nu over land of over zee lopen, af te sluiten en te beschermen. De voortdurende beweringen dat dit ‘onmogelijk’ is komen dan ook enkel voort uit pure politieke onwil om de massa immigratie en daaraan verbonden islamisering van West Europa en ook ons land in te dammen.

Dat werd afgelopen week eens te meer bewezen toen de Tweede Kamer met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP niet eens wilde debatteren over het fatale pact van Marrakesh. Daaruit bleek ook dat partijen zoals de VVD en het CDA, die bij de vorige verkiezingen nog veel stemmen wisten te trekken met beloften een strenger immigratiebeleid te gaan voeren, hun kiezers opnieuw een rad voor de ogen hebben gedraaid, en nu gewoon exact het tegendeel doen zonder het volk daar zelfs maar enige stem in te geven.Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)