Onrust in VS over pagina grote advertentie die waarschuwt voor nucleaire aanslag op 18 juli

—————————————————————————————————————————————-

Nieuwe 9/11 achtige false flag aanslag om herverkiezing Donald Trump te stoppen?

—————————————————————————————————————————————–

Hoe ver zou de door de Democraten, neocons en globalisten geleide machtselite durven gaan om de herverkiezing van Donald Trump in november te stoppen? Deze vraag werd zeker het afgelopen jaar al door tal van onafhankelijke analisten gesteld. Het antwoord zou wellicht gevonden kunnen worden in gisteren geplaatste bizarre, pagina grote advertentie in de grootste krant van de staat Tennessee. Daarin werd namelijk gewaarschuwd dat er op 18 juli een aanslag met een kernbom zal plaatsvinden.

De advertentie in The Tennessean was weliswaar afkomstig van een obscure religieuze groep, maar iedereen die een beetje bekend is met het principe van gecontroleerde oppositie, weet dat dit helemaal niets zegt. Zeker in deze tijd kun je er dan vanuit gaan dat de werkelijke opstellers, instigators of onruststokers zich enkel een valse identiteit zouden kunnen hebben aangemeten, vermoedelijk van degenen die ze achteraf (mede) de schuld willen gaan geven. Een andere optie is dat de reli-groep in kwestie zich bewust of onbewust voor een bepaald doel laat gebruiken.

‘God waarschuwt inwoners van Nashville te vertrekken’

De advertentie begon met de verklaring dat ‘wij de overtuiging hebben om u niet enkel te vertellen, maar ook bewijs te geven dat op 18 juli 2020 islam een kernbom in Nashville, Tennessee tot ontploffing zal brengen.’

‘Op 18 juli 2020 zal Nashville worden getroffen door een nucleaire aanval. Zoals Noach probeerde de mensen van zijn tijd te waarschuwen, en de engelen probeerden Lot en zijn gezin te waarschuwen, zo probeert God nu degenen in Nashville te waarschuwen om te vertrekken, voordat deze aanslag plaatsvindt.’

Na een storm van protest en onrust verklaarde de krant dat de advertentie hun ‘hate speech’ regels had geschonden, en er geen vervolgadvertenties van de groep meer worden geplaatst.

Zevende Dags Adventisten sekte

Onder de advertentie werd verwezen naar de website www.july18.news, die uitkomt op een pagina van midnightcry.news, waarop onder meer een link staat naar een zichzelf verklaarde ‘profeet’ van de Zevende Dags Adventisten, een extreem sektarische kerk die een dermate afwijkende visie op de Bijbel en het evangelie heeft, dat deze eigenlijk niet tot het christendom kan worden gerekend.

De ‘18 juli 2020 Nashville Profetie‘ blijkt dan ook een uitleg te zijn van een droom van Ellen White, in de 19e eeuw een van de mede oprichters van de Zevende Dags Adventisten Kerk. De profetie bevat een serie hoofdstukken, en wordt ondertekend met ‘The Ministry of Future for America’. In de laatste alinea suggereert de schrijver dat hij de in de Bijbel (Maleachi 4:1-6) voorzegde teruggekeerde profeet Elia is (waarbij gemakshalve voorbij gegaan wordt aan het feit dat in het Nieuwe Testament letterlijk wordt gezegd dat dit Johannes de Doper was).

Nieuw 9/11

We gaan hier niet verder in op de inhoud van deze ‘profetie’, aangezien we er 99,99% zeker van kunnen zijn dat deze onzin is, en hoogstwaarschijnlijk nooit op die dag en die manier zal uitkomen. Waarom we er dan toch aandacht aan besteden? Omdat dit op een typisch staaltje ‘predictive programming’ van een naderende false-flag aanslag lijkt.

Tal van onafhankelijke analisten waarschuwen al geruime tijd dat de machtselite achter de scherm iets op touw zal zetten om de herverkiezing van Trump te voorkomen. Dat zou een ‘summer of hell’ kunnen zijn, met een grote, door linkse haatgroepen zoals Antifa en Black Lives Matter veroorzaakte rellen en plunderingen. Mocht dat ‘project’ voor een nieuwe Revolutie echter niet lijken te slagen, dan zou er naar een uiterste middel kunnen worden gegrepen: een nieuwe false flag aanslag van het type 9/11, deze keer echter met een kernbom, waardoor het aantal slachtoffers dat van bijna 19 jaar geleden verre zal overtreffen.

Laten we desondanks niet vergeten dat 9/11 vermoedelijk begon met een ‘echt’ plan voor een aanslag, waar bepaalde takken in de CIA en Amerikaanse overheid vervolgens aangrepen om de terroristen aan te sturen, en deze enkel als ‘patsy’s’ te gebruiken. Of die zich daar nu wel of niet bewust van zijn geweest, doet nauwelijks ter zake. Vele duizenden experts hebben inmiddels in diverse rapporten geconcludeerd dat de torens op 9/11 onmogelijk door een botsing met een vliegtuig en een daarop volgende brand konden instorten, en daarom zonder enige twijfel moeten zijn opgeblazen.

Geen enkele serieuze journalist en onderzoeker twijfelt er nog aan dat 9/11 een ‘false flag’ operatie was. Enkele moslimterroristen, die amper met een eenmotorig vliegtuigje konden vliegen, kregen de schuld, waardoor de VS een voorwendsel had om Irak en Afghanistan aan te vallen en deels te bezetten.

Wordt Armageddon een handje geholpen?

Zo zou het in theorie nu weer kunnen gaan. Misschien is er wel een sektarische Amerikaanse groep die het einde der tijden, ‘Armageddon’, een handje wil helpen door een grote aanslag te plegen, en worden hun plannen door ‘dark ops’ eenheden binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten aangegrepen om die aanslag inderdaad te laten plaatsvinden. De website over de ‘Nashville Profetie’ bevat in combinatie met de advertentie in ieder geval alvast genoeg zogenaamd ‘bewijs’ om deze randchristelijke sekte de schuld te kunnen geven.

Omdat deze sekte zonder ook maar een greintje bewijs op voorhand ‘islam’ de schuld geeft, worden ook de grote religies verder tegen elkaar opgezet indien er een nieuwe grote aanslag wordt gepleegd (niet noodzakelijkerwijs op 18 juli, maar dat behoeft geen uitleg).

Op dezelfde wijze werd immers een aanzienlijk deel van de haat tegen het christendom in de islamitische wereld opgehitst: een stelletje extremisten pleegden (verondersteld) een serie aanslagen in de VS, en vervolgens gaven Amerikaanse presidenten, die zich zonder uitzondering identificeren als ‘christelijk’ en zich beroepen op ‘God’, opdracht om complete moslimlanden binnen te vallen en te bombarderen, waarbij honderdduizenden onschuldige burgers zijn omgekomen.

De ultieme framing van ‘rechts’?

Omdat Donald Trump in de ‘conservatieve’ en ‘christelijke’ hoek wordt geplaatst, zullen de door links beheerste mainstream media weinig moeite hebben om de zogenaamde ‘christelijke’ daders van een nucleaire aanslag in verband te brengen met de president en zijn aanhang. De media zouden zo twee vliegen in één klap kunnen slaan, en een deel van hun vrijwel volledig weggevaagde geloofwaardigheid kunnen terugwinnen door nu zelf te ‘ontdekken’ dat het een ‘false flag’ aanslag was, die niet door ‘islam’, maar door ‘christenen’ zou zijn uitgevoerd.

Natuurlijk zijn het speculaties, maar de afgelopen jaren, en zeker dit jaar, zien we hoe conservatieve en rechtse stemmen, groepen, personen en partijen voortdurende worden geframed door de heersende elite in de politiek en mainstream media. Het in de schoenen van ‘rechts’ kunnen schuiven van een nucleaire aanslag, waarbij tien- of zelfs honderdduizenden doden zijn gevallen, zou wel eens de ultieme ‘framing’ kunnen zijn waarmee de linksgroenliberale elite voor eens en altijd zal proberen af te rekenen met de tegenstanders van hun nu volop in oprichting zijnde communistische Nieuwe Wereld Orde.


Xander


(1) July18.news via Hal Turner

Onbewerkte afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay  (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. @Rom en Hubo aanbevolen bril>>> merk” they live”, schijnt anti-schaapachtig te werken!!

 2. @Rick;Je schreef;
  Ongelofelijk hoe ik in 50 jaar de wereld ziet afglijden naar een afvoerputje waar het thuis hoort. Ik voelde mij hier nooit thuis en dacht wel eens dat het aan mij lag. Nu weet ik het zeker, deze wereld zit vol met geestelijk zieke mensen en dan vooral op hogen functies in de gemeente, de politiek en het bedrijfsleven wordt geleid door psychopaten !

  Helemaal mee eens, heb me al jaren teruggetrokken van de apenrots, oftewel , de wereld een open inrichting >>> wil er niks meer mee te maken hebben, mensen wauw geef mij maar dieren, eerlijk recht door zee geen tig verborgen agenda’s, spelen niet voor godje en houden onvoorwaardelijk van je, als wij toch van het toneel moeten verdwijnen, dan hoop ik dat een betere soort wint en daarmee bedoel ik geen half AI-half mens shit, gewoon een heel andere soort met meer moraal en vooral een goed hart !!

 3. Dankje scherpalsaltijd voor het zoekwerk beide zijn het niet maar komen veel overeen met wat er toen geschreven werd en zeker met wat daarna Niburu.co schreef.

  Hou Noord Korea maar in de gaten nu de zus van Kim het daar voor het zeggen heeft.
  Arm Amerika,, Toen Trump vrede bracht tussen hen beide had ik goede hoop,, Helaas is Kim van zijn troon gestoten door zijn zus.

 4. @Xander
  Ronald Reagan was een Zevende Dags Adventist. Dat is een Amerikaanse kerk. Ook aanwezig in Nederland:
  https://www.adventist.nl/
  Ik vermoed dat de door U aangehaalde “profetie” een afwijkende mening is binnen deze kerk.

  Nog niet erg genoeg dat we in de gewone media een dagelijks potje “Trump-bashen” voorgeschoteld krijgen, net zoals we in de jaren tachtig dagelijks een potje “Reagan bashen” voorgeschoteld kregen. Achteraf bleek dat een van de meest succesvolle administraties van de twintigste eeuw te zijn. Wat de huidige Trump administratie al dan niet realiseert zullen we ook pas achteraf kunnen beoordelen.

  Hopelijk is deze zgn. false flag het zoveelste onzinnige gerucht.

 5. “Omdat deze sekte zonder ook maar een greintje bewijs op voorhand ‘islam’ de schuld geeft, worden ook de grote religies verder tegen elkaar opgezet”

  U bedoelt ‘onderbouwing’, niet ‘bewijs’. Bewijs en schuld zijn pas mogelijk nà een gebeurtenis. De 7eDA zijn bovengemiddeld goed op de hoogte van de bijbel, de krant en profetieën. Dat Islam een gewelddadige psychose (religie/staatsvorm/militaire doctrine) is, daar is uit de feiten in het verleden een orgie van bewijs van (overdaad die elke twijfel wegneemt). Je hoeft het alleen maar een moslim te vragen wat er in de qur’an staat. Niet echt iets wat uitgelegd hoeft te worden.

  Het gaat er niet om dat de advertentie geen open deuren intrapt, het gaat erom dat een conservatief christelijke groep zich politiek incorrect uit, wat in de huidige ‘cultuur’ als een rode lap op een stier werkt. Dat is natuurlijk de strekking.

  Vwb xanders onterecht negatieve typering van de 7e dag adventisten, misschien is er verwarring met het Apostolisch Genootschap? Dat is een niet christelijke, door vrijmetselaars opgerichte, (net als mormonisme, Jehova’s getuigen, scientology etc) pyramide-achtige religie met aan het hoofd een apostel die als god vereerd wordt. Het lijkt christelijk door de gebruikte termen maar men leest er niet eens de bijbel, laat staan dat men in Jezus gelooft, maar wel de maandelijkse brief van de ‘apostel’. En natuurlijk de verplichte ‘tienden’. 7eDA zijn heel anders.

  Dergelijke gebreken in fact checking ondermijnen de geloofwaardigheid van het stuk en de autoriteit van de schrijver. Zoals vaker, als het over christendom gaat. Jammer. Autoriteit komt voort uit kennis, inzicht en wijsheid (liefde mis ik eigenlijk ook wel als het over andere christenen/stromingen gaat).

 6. De marxistische idioten zijn hysterisch van angst om het feit dat als ze niks doen, Trump met grote zekerheid herkozen zal worden. Als dat gebeurd dan gaan zij definitief ten onder. Ze zijn in staat tot alles. Echter, Trump heeft ( bij ons in Limburg heet hij ) onze lieve heer zijn hand op de schouder. Het goede in de wereld zal het kwade overwinnen. Amen.

 7. Reactie op anoniem schreef:
  22/06/2020 om 5:51 pm
  en Xander schreef:
  In de laatste alinea suggereert de schrijver dat hij de in de Bijbel (Maleachi 4:1-6) voorzegde teruggekeerde profeet Elia is (waarbij gemakshalve voorbij gegaan wordt aan het feit dat in het Nieuwe Testament letterlijk wordt gezegd dat dit Johannes de Doper was).
  Dat staat in Marcus 9: 13 Maar Ik zeg u dat Elia ook gekomen is en ze hebben met hem gedaan alles wat ze wilden, zoals over hem geschreven staat.
  Daarvoor staat in vers 12: 12 En Hij antwoordde hun: “Elia zal wel eerst komen en alles herstellen”; en het zal geschieden zoals geschreven is over de Zoon des mensen, dat Hij veel lijden zal en veracht worden.
  Wat ik tussen aanhalingstekens heb gezet is dus nog toekomst. Zoals ik het begrijp kwam Johannes de Doper ‘in de geest’ van Elia.
  De ‘Elia’ komt volgens Maleachi 3: 5 Zie, Ik zend tot u de profeet Elia, “voordat” de dag van de HEERE komt, die grote en ontzagwekkende dag.
  En de twee getuigen treden volgen Openbaring 11 op in het eerste deel van de 7 jaar grote verdrukking. De tijd zal het leren, t.Z.t. ben ik in het huis van de Vader, maar dat is denk ik alleen voor degenen die in de opname van Jezus Christus geloven

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 8. President Kennedy en ML King werden vermoord niet door een gek maar voor een reden. De honderduizenden slachtoffers kostende Vietnamoorlog begon met een false flag operatie. 9/11 kostte 3000 mensen het leven. Om maar wat te noemen. Als het te lastig is om Trump te vermoorden dan verzinnen z’n tegenstanders wel wat anders. Tijdens het eerste tv debat wordt Biden afgeserveerd door Trump. Democraten zullen dit nooit laten gebeuren. Er heerst nu totale chaos in Amerika. Alles en iedereen lijken zich tegen Trump te keren. Zodra de echte vlam in de pan schiet dan wordt het lastig voor Trump. Echter ben ik er van overtuigd dat als Trump niet herkozen wordt dan is het afgelopen met onze vrijheden. Dan is voor lange tijd 1984 aangebroken. Jammer dat zo weinig mensen dit inzien.

 9. Overigens een goed artikel eigenlijk,( leest wel vlot) maar toch kort door de bocht om de Zevende Dags Adventisten een sekte te noemen. Als we daar geen uitsluitend bewijs kunnen van aantonen moeten we toch zeer goed oppassen. Dan gaan we, mijns inzien een gevaarlijke weg op.

 10. @ Ster,

  Klopt er zijn meerdere hightech nucleaire bommen verdwenen in voormalig Oostblok en diverse in de Golfoorlog. Als je weet hoeveel kernkoppen de US is kwijt geraakt dan schrik je, zover ik weet al meer dan 16 vier jaar geleden ! Hebben ze gewoon genoteerd als ‘lost’, “unaccountable”. !

  By the way, fijn dat jij niet de geheugen spanne van een goedvind hebt zoals de rest van de emotionele idioten die zich druk maken over niets. Iedereen is het waarschijnlijk allang vergeten dat dit jaren geleden mainstream news was !

 11. Geheel met u eens @Ster, waarna uit de chaos de (nieuwe wereld) ‘orde’ zal herrijzen.
  Een nieuwe wereld orde waar in de straten anarchie heerst, terwijl de gluiperige corporaties achter de schermen profiteren van de noden van deze mensen terwijl ze zelf onbereikbaar zijn en buiten schot blijven.

  Er zal wel een soort van ‘Elite’-politie aanwezig zijn, om de eigendommen te beschermen, maar niet het volk.
  Totdat beslist wordt om hen met de grote wapens allemaal uit te roeien, waarna de ‘Elite’ haar utopie heeft verwezenlijkt. Een moderne aarde voor hen alleen.

 12. Beetje simpel om zoiets over de Zevende Dags Adventisten als groep te zeggen.
  Luther kwam ook UIT de Roomse kerk… dus. Er is altijd wel iets uit iemands verleden te vinden waardoor hij/zij getakeld kan worden, maar dat is totaal waardeloos en bovendien onchristelijk. Denk aan David. Bij welke kerk zou zo iemand in de leiding van de gemeente komen?
  Een link naar één van de vele lezingen die er toe doen van Walter Veith.
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLdbXyyVfVp-6TTHXK9aiIoFcBWWH59esb

 13. Nu we toch aan het complotteren zijn: morgen weer een politieke aanval op Trump!?

 14. bij Harry mens zat afgelopen zondag ook al een waarzegster die voorspelde dat alles uit gaat in november als de verkiezingen in de USA geweest zijn. Er is elke dag wel ergens iemand die wat voorspelt over de toekomst.

 15. Heb de link naar de bron even gelezen, maar halverwege ben ik gestopt, omdat er in deze’ profetie’ een zinnetje stond, waardoor ik met 100% zekerheid kan garanderen dat deze geen boodschapper van God is!
  Over die boodschap laat ik me niet uit, maar deze man is geen profeet gezonden door onze God!
  Ondanks al die teksten die worden aangehaald, mensen pas op, deze man staat niet in dienst van God.

 16. Anoniem: ik ben het met je eens dat xander een oordeel uitspreekt over de 7e dag ad, ik geloof niet dat het aan ons is om daar over te oordelen en ik vindt ook xander dat je dat terug moet nemen, dat je waarschuwd ok maar zet mensen niet gelijk in een hokje.
  shalom

 17. Chip schreef:
  22/06/2020 om 5:45 pm

  Op de democraten stemmen vind ik al landverraad. Iemand met gezond verstand die een beetje politiek volg weet dat de democraten niks geven om de waarheid en verdeel en heers spelen en het verbaast me niks dat ze in staat zijn een bom te gooien om zo NWO door te drukken.

 18. Mijn geheugen is vrij goed en ik weet dat niburu.co ooit heeft geschreven dat er een paar kernbommen zijn gejat in de USA. Wat later wilde ik het weer lezen dat stuk en kon ik het niet meer terug lezen. Heel vreemd dat dat stuk bij hen was verdwenen en ben er nog steeds verbaast over. Misschien weet iemand van jullie nog van dit stuk dat een jaar of 6 a 8 zo ongeveer geschreven moet zijn geweest.

 19. Het zijn 2 getuigen niet 3 als je dat al niet goed hebt gelezen waar heb je het dan over met reincarnatie .Reincarnatie zegt dat je als goed mens weer terugkomt en als slecht mens word je lager door als een dier terug te komen waar is het bewijs dan want als dat zo zou zijn waarom word de wereld slechter en niet beter ?

 20. xander schreef:
  “(waarbij gemakshalve voorbij gegaan wordt aan het feit dat in het Nieuwe Testament letterlijk wordt gezegd dat dit Johannes de Doper was).”

  Jammer, weer zo’n misser. Dit is Grieks denken toepassen op Hebreeuwse tekst. De bijbel is geheel geschreven vanuit hebreeuws denken, niet in Griekse logica,ook al is de taal gedeeltelijk Grieks. Micha is een joodse profeet.

  In hebreeuws denken is profetie patroon, iets wat telkens terugkomt en steeds meer definitie krijgt door herhaling. In Grieks denken, wat in de bijbel niet voorkomt, is profetie voorzegging en uitkomst en daarmee voltooid.

  Grieks logisch denken is wat wij geleerd hebben, waardoor hebreeuws mystiek denken aan ons voorbijgaat. En waardoor er dus veel misbegrip over de bijbel is en men er daarom maar een ‘verhalenboek’ van maakt.

  De bijbel is een buiten-aardse en buiten-tijdse boodschap van de Schepper die op vele niveaus zijn boodschap heeft voorzien van echtheidskenmerken (watermerken).

  Dat wil overigens niet zeggen dat ik genoemde profeet als boodschapper van God erken, alleen de afwijzing op grond dat het klaar was na Johannes de doper is volstrekt onjuist. Schoenmaker, leest.

 21. @ Eelke Piers – 22/06/2020 om 4:06 pm
  Het zijn TWEE getuigen. Niet drie. Wie het zullen zijn weet niemand.

  In Lukas 9:30 lezen we wel dat Jezus spreekt met Elia en Mozes.

  Johannes de Doper was tevens (in de Geest) Elia.
  De Bijbel is een geestelijk boek. God is Geest…

  Over dit artikel: wat er geschreven wordt in dit artikel over de Zevendedag Adventisten is zwaar overdreven hoor. De Zevendedag Adventisten menen enkel dat zij alle Joodse wetten dienen te onderhouden. Persoonlijk ben ik het hier niet mee eens maar indien de aanhangers werkelijk overtuigd zijn dat ze hiermee God dienen dan maakt het niets uit. Laat ze lekker en stoor je er niet aan.

  Uiteindelijk komt iedere gelovige tot de belangrijkste conclusie en dat is dat Jezus Christus zaligmakend is. De rest doet er niet toe…
  Zodra een mens overtuigd is van de totale afhankelijkheid van de Christus dan is het doel bereikt.

  Of er wel of niet een aanslag komt? Wie weet? In de huidige gekke wereld lijkt iedereen het spoor bijster dus ik verwacht ieder moment een totaal vernietigende oorlog. Het is een puinhoop en het wordt met de dag gekker.

 22. Tsja, voorspellingen hmmm…. meestal komen ze pas eind augustus, september en dan meestal gaat het over de maand oktober. Vakantie zit er voor veel mensen niet in dit jaar, de meeste blijven noodgedwongen thuis dus waarom dit jaar niet eerder beginnen?
  Is toch wel handig zodat de aandacht van grote pedofilie zaken zoals in Duitsland weer snel uit de media verdwijnen, kijkt u gerust de andere kant op en wees bang voor iets wat niet gebeurde. Dat is toch altijd nog geruststellender dan zien wat er onder je neus gebeurt. Kinderhandel, verdwenen kinderen die nooit meer terug gevonden worden, een jeugdzorg die compleet averechts werkt. Politici die op de hoogte zijn maar gecorrumpeerd. Het hele systeem is ziek !
  Ongelofelijk hoe ik in 50 jaar de wereld ziet afglijden naar een afvoerputje waar het thuis hoort. Ik voelde mij hier nooit thuis en dacht wel eens dat het aan mij lag. Nu weet ik het zeker, deze wereld zit vol met geestelijk zieke mensen en dan vooral op hogen functies in de gemeente, de politiek en het bedrijfsleven wordt geleid door psychopaten !

 23. Quote: “ Hoe ver zou de door de Democraten, neocons en globalisten geleide machtselite durven gaan om de herverkiezing van Donald Trump in november te stoppen?”

  Zoals zij al meermaals hebben bewezen, is alles geoorloofd om dat doel te bereiken, waarbij ze niet lijken te vatten dat het volk (of de stille meerderheid) het spelletje door heeft en zich door de bewust gecreëerde crisissen niet meer laat afleiden.
  Het zou kunnen dat de Democraten dit nu ook beginnen te begrijpen, en daarom als laatste ‘troef’ een alles en niets ontziende nucleaire aanval willen lanceren.
  Mensenlevens doen er niet toe, dat hebben we afgelopen jaren meermaals gezien, waarbij mensen geïndoctrineerd worden met politieke bullshit dat hen zou moeten ‘empoweren,’ maar wat hen uiteindelijk reduceert tot kanonnenvoer. (de nuttige idioten welke voor verwarring en afleiding zorgen)

  Het is de bevolking duidelijk nu, crisis na crisis wordt gefabriceerd om uiteindelijk Trump de schuld te geven.
  Dit is ook voor de EU belangrijk want alles wat de Democraten daar uitvinden om de bevolking te irriteren en pesten, (waarbij mensenlevens vallen) wordt door de EU opgenomen in het beleid.
  De Democraten in de VS bepalen dus ons links, anti-Europeaans, anti Christelijk, anti blank, beleid.

  Mocht Trump winnen in de VS dan is dat een goed teken, maar ik twijfel er niet aan dat de ‘Democraten’ de hel op aarde durven ontketenen wanneer hij wint, waarbij de maskers om zich achter te verschuilen ook niet meer van belang zijn.

  Dat betekent dat Europa nog enorm veel werk voor de boeg zal hebben moest Trump winnen en het door Sor$s gefinancierde anti humanistische beleid uit ons politieke systeem verwijderd wordt.
  Deze landverraders, welke dan berecht zullen worden, hebben er alle reden toe om te voorkomen dat Trump de verkiezingen wint.

  En laat ons hopen dat de bevolking ruimschoots gecompenseerd zal worden voor hetgeen het allemaal heeft moeten doorstaan.
  Maar dat wil zeggen dat er nog veel werk voor de boeg is, en dat er koppen moeten rollen, en in alle eerlijkheid, ik wil koppen zien rollen.
  Filter het Nazi-rot eruit, euthanaseer hen, zie het als een vorm van natuurlijke selectie.
  Dat anti-humanistische volk, heeft niets op deze aarde te zoeken en zijn een blamage voor het gehele mensenras.

 24. xander, waarom nou weer zo’n ongegronde haat tegen zevende dag adventisten? Dit zijn voor het grootste gedeelte echte christenen die zich beter aan de bijbel houden dan… eigenlijk elke andere christelijke ‘denominatie’. Zij hebben zich beter van de heidense katholieke afgoderij dan welke protestantse kerk ook, inclusief de zgn charismatische stromingen (evangelisch/pinkster etc). Goed, dat zij achter een twijfelachtige ‘profetes’ blijven staan is twijfelachtig, maar wat ik van menig refo hoor, hoe die aan de valse leer van Augustinus vasthouden, dan is jouw karakterisering als sekte zéér onterecht en verwerpelijk. Zij geloven namelijk in Jezus als de verrezen Heer.

  Ik denk dat je wat minder snel moet (ver)oordelen over mensen en stromingen als je er zo weinig over weet.

  Een aanrader voor allen die willen weten hoe misleidend de katholieke kerk en hun valse leer is; zoek op YouTube naar dr Walther Veith. Een zeer erudiete Zuid-Afrikaan en zevende dag Adventist (die het amper over Mary White heeft maar héél veel over Yeshua). Kijk, en vel uw eigen oordeel over deze ‘sekte’. Ik denk dat u zich eerder over uw eigen afgoderij zult schamen met de wekelijkse verering van de Zon.

 25. Wat is nou het doel van dit artikel , de angst regeert inmiddels al de hele wereld. En alsof dit nog niet genoeg is, plaats men een fictief artikel van een stel idioten uit de VS. Alsof de mensheid nog niet genoeg ellende te verwerken heeft, plaatst men op dit forum regelmatig filosofieën over een naderende eindtijd, het lijkt wel of het niet snel genoeg kan gaan. Die eindtijd is al decennia ‘aan het werk’ om de wereld te veranderen waarbij nietsontziende, maar ook vaak broodnodige middelen gebruikt worden. Én we staan er notabene midden in ! De start ervan ging héél langzaam en niet al te provocerend, ‘een vinger kunnen we wel missen’ dacht de mens. Steter Tropfen höhlt den Stein ; het ging zoooo langzaam dat we er maar weinig van gemerkt hebben, maar dat is nu voorbij. De wereld staat inmiddels in brand, dagelijks worden we geconfronteerd met berichtgevingen die ‘niet voor mogelijk werden gehouden’ , maar ook dat was een illusie. Die eindtijd is het einde van enkele generaties en een begintijd van aankomende generaties …. . De tijden dat men met geld alles kon kopen is langzamerhand ook voorbij, de hele fin. wereld zit in een doodlopende straat, ‘ruimte om te keren is er niet’. De ‘schok’ die de Westerse wereld begint te voelen is misschien wel te vergelijken met een nucleaire aanval. Zelfs zonder dat, zien we dat onze verworvenheden héél langzaam aan het afbrokkelen zijn. We staan er bij, kijken er naar, maar kunnen er niets meer aan doen. Dit is ook een nucleaire aanval , maar net even iets anders.
  https://dudeweblog.wordpress.com/artikel-von-enkidu-gilgamessh/

 26. …….zonder ook maar een greintje bewijs op voorhand ‘islam’ de schuld geeft, worden ook de grote religies verder tegen elkaar opgezet…….
  De Islam roept zijn volgelingen op om ongelovigen te doden of te bekeren
  Het Bijbel zegt dat je deze mensen tot orde moet roepen en als ze naar jou niet willen luisteren dan met zijn tweeën of drieën en blijven ze verstokt dan moet je je van hem afkeren en mag je geen omgang met hun hebben.
  De Islam zegt dus zelf dat ze het verkeerde in zich hebben maar dat dat goed is omdat Allah het wil. Het is dus geen godsdiensten tegen elkaar opzetten of haat zaaien.

 27. ik lees al jaren artikelen op deze site, en andere over voorspelde of komende false flag operaties.
  Nog nooiiiiiiiit is er 1 uitgekomen. Dit verhaal klinkt leuk voor een Netflix serie of film maar kan en mag totaal niet serieus worden genomen.

  Ik blijf op deze site terug komen omdat de artikelen wel een spannende entertainment gehalte hebben en sommige spannend klinken om over te fantaseren.

 28. Interessant artikel. Goed dat U dit plaatst, Xander. Niets is wat het lijkt, niets is wat het schijnt.

 29. De Christelijke gemeenschappen hebben zich nooit uit durven te spreken over re

  De Christelijke Kerken hebben zich nooit durven uit te spreken over reincarnatie terwijl de Bijbel er toch duidelijk over is.
  De Bijbel zegt: Als gij niet opnieuw geboren wordt; Johannes is Elia; het Laatste Oordeel. Zijn de 3 getuigen in de Eindtijd ook niet Henoch, Moses en Elia? Weer dus Elia in een volgend leven
  Er moeten dus meer oordelen zijn want na onze dood worden we ook geoordeeld. Waarschijnlijk moet ik mogelijk miljarden keren opnieuw geboren worden voor ik, precies zoals Christus, zo volmaakt ben dat ik weer één met de Vader kan worden uit wie ik ook ben voortgekomen

 30. Ach,wat een onzin artikelNepnieuws>sensatie>complot theorieen.Geloof ik niet in!!

 31. Ik vind het wat tendentieus de suggestie te wekken dat democraten en globalisten hier achter kunnen zitten.
  Dit soort profetieen loopt zelden op iets uit.
  Raar dat zo’n krant zomaar zo’n advertentie plaatst en jammer dat daar geen link naar toe is.

Comments are closed.