Noorwegen dumpt AstraZeneca vaccins vanwege hoger sterfterisico dan Covid

De afvalbak is in dit geval een buurland… (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Noorse RIVM: Stoppen met dit vaccin redt mensenlevens – EMA waarschuwt: AZ vaccin kan ook lekkende bloedvaten en zeer lage bloeddruk veroorzaken, met in ergste geval nierfalen en hersenbloedingen

—————————————————————————————————————————————–

Noorwegen heeft besloten om zijn voorraad AstraZeneca vaccins in de buurlanden te dumpen, omdat je statistisch een grotere kans hebt te sterven door dit vaccin dan door Covid-19.

De FHI, de Noorse versie van het RIVM, kwam tot het besluit omdat is aangetoond dat het AZ vaccin serieuze complicaties zoals bloedklonters, bloedingen en een te laag aantal bloedplaatjes kan veroorzaken. Door het vaccin nu te dumpen kunnen 10 mensen worden gered die anders gestorven waren door de bijwerkingen. Het AZ vaccin heeft volgens de FHI in Noorwegen een mortaliteit van 2,3 op de 100.000.

De instantie is daarnaast tegen vrijwillige verstrekking van het AZ vaccin, omdat het ‘onethisch’ wordt gevonden om mensen ‘die zich niet ten volle bewust zijn van het risico waaraan ze worden blootgesteld’ hiermee in te spuiten. Desondanks wordt de voorraad wel aan buurlanden gegeven (in de trant van ‘alle levens zijn gelijk, maar Noorse levens zijn meer gelijk dan Zweedse’?).

82% van de Noren vond de vaccins tegen Covid aanvankelijk een goed idee, maar inmiddels is 76% sceptisch. 99% wil zich sowieso niet met AstraZeneca laten injecteren; tegen de genmanipulatie ‘vaccins’ van Moderna (9%) en Pfizer (8%) bestaat (nog) veel minder wantrouwen.

Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat het Johnson & Johnson vaccin eenzelfde risico op bloedklonters geeft als dat van AstraZeneca. De EMA waarschuwt inmiddels voor nog een andere potentiële bijwerking van het AZ vaccin: het Capillary Leak Syndrome, dat lekkende bloedvaten en een zeer lage bloeddruk veroorzaakt. Dat kan leiden tot pijn, misselijkheid, vermoeidheid, en in het ergste geval tot nierfalen en hersenbloedingen. (1)

We willen niemand ongerust maken, maar degenen die nog steeds denken ‘ik heb me laten vaccineren en heb nergens last van’: vaccinatieschade kan onmiddellijk optreden, na een paar dagen of weken, maar ook pas na enkele maanden of zelfs jaren. Het is in dit opzicht net als kanker: dat kan zich razendsnel ontwikkelen, maar ook heel erg langzaam.

 

Xander

(1) GreatGameIndia (Journal on Geopolitics & International Relations)
(2) Afbeelding AstraZeneca vials: WikiMedia Commons, auteur Whispyhistory , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. @Elegast schreef:
  26/06/2021 om 11:32 am

  Wel, Elegast, de gevaccineerden hebben enkel aan zichzelf te wijten als een volgend griepseizoen voor hen heel naar zou worden, zij hebben geheel vrijwillig ingestemd met de vaccinatie ondanks de vele waarschuwingen met bewezen feiten door onafhankelijke wetenschappers en artsen, info dat openbaar beschikbaar is.
  Wie zegt trouwens dat er nog een griepseizoen zal volgen?
  Dat hebben we vorig jaar ook niet gehad want toen sloeg de klok alleen maar corona en weet je wat?
  Dat was niet eens een leugen want corona is tenslotte ook een griepvirus.
  We hebben dus al meer dan een jaar één groot griepseizoen gehad en het is nog steeds niet voorbij volgens de tv-vakidioten en politieke huichelaars die dit corona-griepseizoen blijven rekken voor de onwettige en TIJDELIJKE (pest)maatregelen.

  De gevaccineerden, en vooral met mRNA prikken, zullen nu vast met een bang hart een (ander?) seizoensgriep tegemoet zien want zelfs de vaccin fabrikanten weten niet wat hen te wachten staat…maar dat besef en de spijt komt te laat, ze hadden eerder aan hun eigen gezondheid en vooral gemoedsrust moeten denken.
  Mij lijkt het een hel te zijn om in het ongewisse te moeten leven.

 2. Nou nou Oma 5,37 die was scherp en zo waar. Er zullen wel meer mensen spijt hebben of krijgen van hun vaccinatie. Zolang ze hun kop nog in het zand steken zijn het wel gevaarlijke mensen voor mensen die openstaan voor groepsdruk.

  Als de wappies gelijk krijgen kan het wel eens een heel naar griepseizoen worden. Kijken wie dat het best doorstaan, de gevaccineerden of de wappies. Gezond eten, geen stress en eventueel wat codeinepilletjes als je teveel moet hoesten en dan zie ik het griepseizoen met vertrouwen tegemoet. De gevaccineerden vast ook dus het wordt spannend.

 3. Klaas schreef:
  25/06/2021 om 7:42 am
  Discussie over de aard van de “vaccins” lost niets op. Het is allemaal vergif. Hier nog even de links naar de officiële cijfers om ze wat makkelijker toegankelijk te maken:

  1ste keer kom ik op de site, vervolgens krijg ik onderstaande:

  Error 404–Not Found

  From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol — HTTP/1.1:
  10.4.5 404 Not Found
  The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

  If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

 4. @Dré
  25/06/2021
  Het is uitermate storend om vermeende, medische uitleg te krijgen van een medische LEEK over mRNA techniek alsook over vectorvaccins.
  Laat de professionele uitleg a.u.b. over aan experts zoals Dr. Yeadon, die na 40 jaar als ontwikkelaar van vaccins voor Pfizer hun sporen verdiend hebben en die vast wel de nodige expertise hebben opgebouwd om geloofwaardig te zijn.

  Geloof wat je wil maar kom hier geen twijfel zaaien over bewezen feiten en de inhoud van artikelen omdat gij niet gelooft wat experts in hun vakgebied bewijzen omdat gij em nu knijpt voor de gevolgen van je vrijwillige vaccinatie.

  Gij hoeft geen helemaal tegengas te geven aan experts in hun vakgebied, die wel weten waar ze het over hebben, om bezoekers te overtuigen dat ze moeten geloven wat gij gelooft.
  Je kunt niet verbergen hoe angstig je bent over wat je nog te wachten zal staan door onbekende gevolgen van wat je vrijwillig liet inspuiten.

  En neem dus je eigen raad ter harte door niet alles te geloven wat de gazetten schrijven en op tv door huichelende politici en viroloog waarzeggers je wordt aangesmeerd, je hebt enkel je gezond verstand en logica nodig om die misleiding te ontmaskeren, zonder medische expertise die jij mist.
  Trek dus eerst zelf je conclusies maar eens op basis van feiten in plaats van geloof voor je bezoekers misleidt met pseudo-medische uitleg.

 5. Het is zeker een feit dat zowel een Janssen als Astra Zenica vaccinatie kan leiden tot lekkende bloedvaten, bloedpropjes (trombose) en zelfs een herseninfarct met dodelijke afloop. In NL is dat ook enkele malen voorgekomen, zelfs onder relatief jonge mensen (40 – 60). Vandaar dat de overheid heeft besloten om Astra Zenica alleen nog aan te bieden aan mensen van 60 – 65. Janssen wordt nog wel aangeboden. Vooral jongeren hebben zich recent spontaan aangemeld voor deze vaccinatie, er is maar één prik voor nodig. Maar vooral ook vanwege de extra vrijheden die daar mee ontstaan, zoals EU vakanties en evenementen.

  Bijwerkingen van de mRNA vaccins Pfizer en Moderna zijn veel milder en leiden nauwelijks tot ernstige bijwerkingen met fatale afloop ondanks de (fake?) cijfers op deze nieuws site.

  Overigens bij deze vaccins wordt op deze site gesuggereerd dat er sprake is van genetische manipulatie. Je genen en dus je DNA zouden hierdoor gemodificeerd kunnen worden. Onzin. Deze vaccins bevatten de genetische code van Corona. Daar gaat het immuunsysteem na vaccinatie mee aan de slag en er worden antistoffen (spike eiwitten) aangemaakt. Bij een besmetting met Corona gebeurt overigens exact hetzelfde maar dan in veel ernstige mate met soms fatale afloop. Ook dan wordt het lichaam geïnfecteerd met de genetische code van het virus. Tussen een Corona besmetting en een Corona mRNA vaccinatie bestaat dus medisch gezien geen enkel verschil hoewel dat op deze site wel vaak wordt beweerd.

  In het verleden werd vaak gevaccineerd met dood of afgezwakt virus, waarbij het lichaam niet ziek werd (of een klein beetje) maar wel antistoffen aanmaakte, waarbij na een besmetting met een dergelijk virus het lichaam dit herkende en het virus kon bestrijden zonder ziek te worden of erger.

  Nu wordt dus middels de mRNA techniek genetische code van het virus gevaccineerd. Zeker, het is een nieuwe techniek, maar het werkt eigenlijk net als de vroeger toegepaste technieken.

  En bezoekers van deze site, ik probeer wat tegengas te geven. Gebruik vooral je gezonde verstand en geloof niet alles. Niet alle publicaties op deze site maar ook niet die van de MSM. Relativeer en trek vervolgens je eigen conclusies.

  Groetjes

  Dré

  Beste Dré, het is zeker begrijpelijk dat u de feiten/cijfers- zie EMA- wil bagatelliseren en uw hoop op het “oude” normaal niet wil laten afnemen. Ook is het begrijpelijk dat u specialisten en wetenschappers die u objectief de gevaren uitleggen omtrent de “vaccins” afwijst om uw gemoed tot rust te brengen.
  Misschien is het beter voor u om hier niet meer te lezen en te reageren. Het ga u goed. Mod.

 6. Beste Mod., ik mis nog 1 reactie op het artikel “Hongaarse ‘anti-homo’ wet…..”
  Ik heb die reactie overigens ook 2 x ingegeven? Ik zal nogmaals op dat artikel proberen te reageren.
  De andere reacties werden intussen geplaatst, dank u.

  Oma, we hebben u gevonden en wel in het spamfilter. Dat gebeurt als u 2x dezelfde reactie post. Mod.

 7. @mod. En Xander:
  Waarom worden mijn meningen niet meer gepost?
  Reeds 4 reacties bij verschillende artikelen zie ik niet gepost worden, waarom niet?

  Vreemd !! wij hebben net 2 reacties van u gepubliceerd, waar die andere 2 zijn ?? niet in het spamfilter.
  Kunt u nog even nakijken welke u dan mist? Mod.

 8. Misschien wil m’n zo de overbevolking aanpakken wie weet? Maar ik denk dan toch eerder aan een nieuwe oorlog. Zo zijn Turkije, Iran, en Noord-Korea de zorgenkindjes. Noorwegen heeft natuurlijk een punt om met die prikken van dit vaccin te stoppen. Maar wanneer zit een regering nu iet in met de gezondheid van zijn bevolking? Niet dus !!!

 9. https://viruswaarheid.nl
  Met volle kracht vooruit!

  Met onder andere:
  Drie empowerment projecten van Viruswaarheid op een rij:

  Ivermectine distributie centrum
  Wij werken aan een ‘ivermectine distrubitiecentrum’ voor de herfst. Zodat iedereen zichzelf medicatie kan toedienen voor het geval dat nodig is. De experimentele injectie is hiermee sowieso niet meer nodig.

  Het ventilatieplan
  We blijven druk uitoefenen op scholen, winkels, overheidsinstellingen en andere openbare plaatsen om de ventilatie op orde te krijgen. De verantwoordelijkheid wordt nu bij de bevolking gelegd met niet-onderbouwde maatregelen. Wij draaien het om.

  T-cel immuniteit meting voor de hele bevolking
  Veel mensen zijn inmiddels al immuun voor Corona. Door dit actief aan te tonen middels de T-cel meting, tonen wij aan dat alle maatregelen én de injectie niet nodig zijn. De immuniteit is voor zeker 20 jaar. Hou onze updates in de gaten!

 10. Goed interview met dr. Bhakdi: https://www.youtube.com/watch?v=3Nl4DrH8SmU
  Hij kan zijn beschaafde woede over de gang van zaken niet onder stoelen of banken steken. Beschouwt Merkel (in Duitsland zijn de maatregelen erger dan waar ook) als de rattenvanger van Hamelen. Hij vertelt over een onderzoek bij kinderen waar men het CO2 gehalte achter de maskers heeft gemeten. Daar wordt 3 keer zoveel CO2 ingeademd dan normaal. Dat is dus een vorm van vergiftiging! Op geen enkele werkplek zou zoiets getolereerd worden.
  Maar het bange volk loopt blind achter de rattenvangers aan.
  Hopen die politici en hun instituten ermee weg te komen door deze gevangenis met z’n allen in stand te houden?? De nazi’s dachten ook dat ze nooit voor een tribunaal zouden hoeven te verschijnen omdat ze dachten dat hun rijk blijvend zou zijn.

 11. @Hoeder schreef:
  24/06/2021 om 7:37 pm

  “politici verraden ons en de medici verbreken massaal de eed van Hippocrates.”

  “Ik zweer bij Apollo de genezer, bij Asklepios, Hygieia en Panakeia en neem alle goden en godinnen tot getuige, dat ik, naar mijn vermogen en oordeel, deze eed en verklaring zal nakomen. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Eed_van_Hippocrates)”

  Lijkt mij duidelijk, wanneer je als arts deze eed zweert, zweer je letterlijk bij satan…… dus weet waar artsen werkelijk in geloven en/of in welke dienst men staat. Ik zeg niet dat een arts geen christen zou kunnen zijn, maar volgens mij kan een christen niet zweren bij afgoden………….

  Dus wanneer ze deze eed breken, doen ze niks anders dan wat in de (bedrieglijke) aard ligt van diegene waarbij ze deze eed zweren. Het is een valse eed, afkomstig uit de koker van satan zelf.

  Shalom!

 12. Hier krijg je een idee waar de gentherapie (door de normies “vaccins” genoemd) nu echt voor dient: de mens via CRISPR te kunnen herprogrammeren, transhumanisme dus – oftewel eugenetica. De laatste stap is dit op afstand te doen, daar passen 5G, 6G en 7G mooi in het plaatje. Alles is online publiek gedocumenteerd, je hoeft het alleen maar te willen zien.

  Zie https://bioengineering.stanford.edu/research-impact/prevent-covid-19/new-genetic-method-using-crispr-eliminate-covid-19-virus-genomes.

  Aardig filmpje (TEDTalk) over CRISPR via 5G: https://www.youtube.com/watch?v=_r-FIlX1NJY

  Allemaal complottheorieën… LOL!

 13. @ Hoeder: 7:37 pm. op 24/6. Helemaal met uw reactie eens, Hoeder.

 14. Ik ben benieuwd of jullie deze reactie plaatsen . Want jullir doen exact hetzelfde als een msm.censuur plaatsen. Kritische reacties worden hier niet geplaatst door jullie!!!!

  Maar nogmaals jullie zijn geen haar beter als de msm want jullie doen ook alleen maar angst zaaien en desinformatie brengen

 15. Beste P. J., dank voor uw reactie met daarin het artikel van malone.

 16. “Noorwegen heeft besloten om zijn voorraad AstraZeneca vaccins in de buurlanden te dumpen…”
  Is dat voor of na dat gevaccineerden door astrazeneca de VS niet meer binnen mogen?
  Allez, naar het schijnt, dat wordt toch beweerd op sociale media.
  Ook voor een concert van Bruce Springsteen in NY zouden de astrazeneca gevaccineerden geweigerd worden?
  Het moet niet gekker worden, eerst worden gevaccineerden opgehitst tegen ongevaccineerden en nu gaan ze ook al onderling de gevaccineerden tegen elkaar opzetten en discrimineren.

 17. @ Fleur: “Over de zeer ernstige gevolgen van de Pfizer en Moderna ” vaccins ” lees je nauwelijks tot niets, in de deep state gecontroleede media…
  M.i is de bedoeling hiervan dat zowel de minder gevaarlijke Jansen als AstraZeneca vaccins op den duur volledig worden geschrapt, zodat de wereldbevolking herhaaldelijk gevaccineerd moet worden met uitsluitend de monsterlijke mRNA ” vaccins ” van Pfizer en Moderna.”

  Dat klopt. EU chef Ursula heeft al gezegd om in de toekomst alleen mRNA vaccins te willen gebruiken omdat volgens haar de technologie exact doet wat het belooft. Hoe ze dat kan weten wanneer de vaccins (en daarmee de technolgie) op z’n vroegst in 2023 goedgekeurd is mij een raadsel. Maar je kunt het o.a. hier lezen:

  https://www.politico.eu/article/eu-bets-on-mrna-vaccines-in-future-pandemic-fight/

  Terwijl in 6 landen is aangetoond dat Pfizer 4 keer zoveel vaccinatiedoden veroorzaakt dan AstraZeneca. Dit kun je lezen op:

  https://principia-scientific.com/more-deaths-among-vaccinated-with-pfizer-than-astrazeneca/

  en:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9366963/Coronavirus-Pfizers-Covid-vaccine-linked-blood-clots-AstraZenecas-UK.html

  Ik kan hieruit helaas geen andere conclusie trekken dan dat je gelijk hebt Fleur.

 18. Biden wordt uit de macht gezet na falende vaccinatiedoelen voor Amerika

  Natural News Mike Adams:
  https://www.naturalnews.com/2021-06-24-source-biden-to-be-removed-from-power-after-failing-70-vaccination-goal.html

  ( google vertaling)
  De regering van Biden ligt nu op schema om haar vaccinatiedoel van 70 procent onder Amerikaanse volwassenen te halen. Volgens een bron die enkele weken geleden met me sprak, betekent dit dat Biden als een mislukking zal worden beschouwd door de globalisten die de wereldwijde uitroeiingscampagne voeren, en dat Biden van de macht zal worden verwijderd.

  Als ze er niet in slagen een voldoende aantal Amerikanen te overtuigen om zelfmoord te plegen door een vaccin, zullen globalisten hun plannen tegen de VS versnellen, cyberaanvallen, nieuwe biowapens, het uitschakelen van het elektriciteitsnet, economische aanvallen en uiteindelijk zelfs een grondinvasie van de Verenigde Staten ontketenen.

  Het artikel van vandaag biedt een meer gedetailleerde analyse, plus de nieuwe podcast.

 19. @PJ. Als er iemand weet heeft van de hoed en de rand, is het Malone wel. En hij zegt toch heel duidelijk dat we aan een experiment meedoen. Dat horen we niet van de regering en de dagelijkse media.
  Onder geen voorwaarde mogen vrije mensen gedwongen worden proefpersonen te zijn. Hoeveel uitroeptekens zijn er nog nodig om iedereen wakker te maken?!

 20. @ Fleur correctie Moderna is een mRNA, sputnik en de chinese prikken niet.

 21. @Fleur, zo denk ik er ook over. Astra Zenica, Moderna , Johnson and Johnson programmeren niet het RNA en zo het DNA. Je krijgt een auto immuunreactie en het benadeeld de lever, de witte lbloedlichaampjes met name de Macrofagen. De lever krijgt het even zwaar ivm stollingsfactoren vandaar de dalende, of kleiner wordende bloedplaatjes. Vervelend als je in het najaar ziek wordt want dan heb je geen bescherming van het immuunsysteem. Ik denk dat het lichaam het uiteindelijk opruimt als je gezond genoeg bent en zich hersteld. De messenger RNA vaccins hebben een andere functie in mijn ogen nl. de interactie met 5G en de koppeling aan de internet of things. Moet ook elke keer geupload worden, vandaar elk jaar een prik.

 22. Ohje. Waarschijnlijk zijn dat de broncodes van bankpassen(chipje) of QR codes die op je Rijbewijs/ID staan.
  Ik denk niet, dat het van gevaccineerde(magnetisch) komt.
  Maar eh, dit zijn wel zaken van connecting de dots. Letterlijk. Best freaky dit.

 23. @ XB: 5:37 pm. En om de de-populatie van de wereldbevolking mogelijk te maken.

 24. Een interview met Dr. Malone:
  https://doorbraak.be/mrna-pionier-malone-we-negeren-fundamentele-ethische-principes/
  Dr. Robert Malone is een pionier in de wereld van mRNA vaccins. Uitgerekend hij heeft fundamentele kritiek op het huidige coronavaccinatiebeleid.
  Malone: ‘Ik wil niet gezegd hebben dat de vaccins onveilig zijn. Ik wil ook niet ongenuanceerd stellen dat het spike-proteïne toxisch is. Ik wil enkel aansporen tot voorzichtigheid en een degelijke opvolging van mogelijke bijwerkingen. Het grote probleem is dat we momenteel geen betrouwbaar rapporteringssysteem hebben over bijwerkingen. Ik ben het dus evenmin eens met die stelling dat de vaccins helemaal veilig zijn. We weten dat gewoon niet in de huidige situatie. Dat wil ik benadrukken.’
  Doorbraak sprak met Dr. Malone, naar aanleiding van een podcast met Bret Weinstein. De censuur van YouTube zorgde er jammer genoeg voor dat de podcast nadat ze 750.000 keer werd bekeken, verwijderd is. Hij blijft wel nog te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.

  Waarom blijft u het debat opzoeken, ondanks tegenwerking en censuur?
  ‘De ontwikkelaars en producenten hebben steeds beweerd dat ze geen short cuts hebben genomen bij de ontwikkeling van de vaccins. Ze beweren enkel wat bochten in de weg te hebben rechtgetrokken. Ik wil dat graag geloven, maar de data lijken er steeds meer op te wijzen dat dit niet waar is.’
  Over welke data hebt u het?
  ‘Een groep Canadese artsen en wetenschappers, onder leiding van Dr. Byram Bridle, heeft de hand kunnen leggen op het technisch dossier van Pfizer voor het verkrijgen van een marktgoedkeuring in Japan. Ik heb door deze documenten, samen met de samenvatting van het goedkeuringsdossier van het European Medicin Agency (EMA), inzage gekregen in de aangeleverde data door Pfizer aan de regulatoren. Daaruit komen een aantal verontrustende vaststellingen naar boven.’

  Wat voor verontrustende vaststellingen bedoelt u?
  ‘Ik constateerde dat de testen rond biodistributie – waar gaat het medicijn naartoe eens het in het lichaam wordt ingebracht – niet volgens de strikte protocollen van Good Laboratory Practices (GLP) werden uitgevoerd. Dat is hoogst ongebruikelijk. Uit de documenten bleek ook dat belangrijkste testen voor reproductieve toxicologie niet werden uitgevoerd.’
  ‘Bij de testen op ratten om de biodistributie te onderzoeken, hebben ze niet het effectieve product – het mRNA dat codeert voor het spike-proteïne – gebruikt. In plaats daarvan kozen ze een mRNA dat codeert voor luciferase. Dat proteïne, gecombineerd met luciferine en ATP, zorgt voor de vrijgave van fotons, die je in de vorm van licht kan detecteren. Het is hetzelfde biochemisch mechanisme dat je aan het werk ziet bij de vuurvlieg of glimworm. Dit vergemakkelijkt de detectie van de biodistributie, maar om verder te gaan naar testen op menselijke proefpersonen is de regel dat je het echte medicijn gebruikt, geen surrogaat.’
  ‘Ze hebben het mRNA eveneens met tritium, een radioactief deeltje, getagd. Zo konden ze via radioactieve detectie nagaan of en waarheen het product zich verspreidde. Op basis van deze twee methodes constateren ze dat het grootste deel van het mRNA in de buurt van de injectieplaats blijft, maar dat een deel ook opduikt in verschillende organen, zoals de lever, de milt, en -vreemd genoeg- de eierstokken.’

  Naast het mRNA heb je ook vetstoffen, de zogenaamde lipidenmantel, die gebruikt worden om het mRNA in het lichaam te brengen? Kan dat niet opgespoord worden?
  ‘Inderdaad. Het mRNA is eigenlijk een lineair polymeer met negatieve elektrische lading. De lipiden zijn positief geladen. Daardoor krijg je een reactie zoals bij een magneet: de twee kleven aan elkaar. Wanneer je dat begrijpt, heb je de basis door van de mRNA-vaccins. De kunst bestaat erin om dit goed uit te balanceren. Die techniek is ontwikkeld en gepatenteerd door de Canadees Pieter Cullis van de universiteit van British Columbia en het bedrijf Acuitas Therapeutics. Pfizer en Curevac gebruiken deze techniek. Moderna heeft die licht aangepast om rond het patent heen te kunnen werken.’
  ‘Die lipidencomponent heeft men apart gedetecteerd en daaruit bleek dat die eveneens over het hele lichaam verspreid raakt. Daarvan stelde men vast dat zo’n 20% zich concentreerde in de eierstokken. Dat gebeurde dus samen met een kleine fractie van het mRNA. Dat op zich is vreemd, want je zou verwachten dat wanneer het materiaal zich gaat concentreren in geslachtsweefsel, dit zowel in de eierstokken als de testikels zou gebeuren.’

  Kan u aan deze vaststelling gevolgen verbinden?
  ‘Het vervelende is dat deze gebrekkige studie niet in aanmerking kan komen om degelijke conclusies uit te trekken. Je kan niet de studie afbreken en dan gaan wijzen op het belang van de data die eruit voortkomen. Anderzijds is het toch opmerkelijk dat de actieve bestanddelen zich blijkbaar verspreiden over het hele lichaam, en in de eierstokken. Dat heeft bij veel artsen en wetenschappers bezorgdheid gewekt. Er komen veel meldingen van vrouwen die een verandering in de menstruatiecyclus vaststellen na vaccinatie. De FDA vindt dat niet alarmerend. Maar het lijkt erop dat de bestanddelen ook in de rest van het lichaam biologisch actief blijven. Dat betekent dat ze daar ook cellen gaan aanzetten tot expressie van het spike-proteïne, die dan weer mogelijk door het immuunsysteem zullen worden aangevallen.’
  ‘Ik heb deze bezorgdheden overgemaakt aan Dr. Peter Marks, de directeur van het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) van de FDA. Hij wist met te vertellen dat de data uit het oude technische dossier van Pfizer achterhaald zijn. Het bedrijf heeft ondertussen een nieuw dossier opgeleverd. Marks heeft me gevraagd om hem en zijn team de tijd te gunnen om de nieuwe data te evalueren. Marks is een intelligent en integer man. Ik vind dan ook dat we hem dit moeten gunnen uit professionele hoffelijkheid.
  Bij ons wordt er eerder minimaliserend gesproken over bijwerkingen, alsof die de normaalste zaak van de wereld zijn.

  Moeten we ons echt geen zorgen maken?
  ‘Ik vind dat we op z’n minst aandacht moeten besteden aan de alarmsignalen die we ontvangen. Er is een studie die werd gepubliceerd door Brigham and Women’s Hospital en Harvard Medical School. De auteur gebruikte uiterst gevoelige technologie om de aanwezigheid van vrije spike-proteïnen, meer bepaald S1, in het bloed te detecteren. Daaruit blijkt dat bij elf van de dertien deelnemers aan de studie – allen verpleegsters die het Modernavaccin kregen – significante hoeveelheden vrij S1 terug te vinden waren.’
  ‘Nu blijkt dus dat bij mensen het spike-proteïne vrij komt en niet op de cel blijft zitten. Dit had al veel eerder moeten worden ontdekt. Het is verbluffend dat we dat nu pas zien, nadat de vaccins al aan miljoenen mensen zijn toegediend.’

  Wat is het probleem met vrij circulerende spike-proteïne?
  ‘Eén van de zaken die spike doet is een signaalroute gebruiken die een specifiek gen, COX-2, activeert. Dat gen wekt ontsteking op. Verder zijn er minstens vier gepubliceerde studies die aantonen dat het spike-proteïne de bloed-hersenbarrière openzet. Dit is verontrustend, want dat is een belangrijk beschermingsmechanisme voor onze hersenen. Het betekent dat er op dat moment een uitwisseling kan gebeuren van zaken in en uit de hersenen die normaal niet plaats mogen vinden.’
  ‘We weten ook dat spike een effect heeft op de bloedstolling. We weten dat het na binding met ACE2 de bloeddruk kan ontregelen. Het heeft een invloed op het samentrekken van de cellen die bepalen of bloedvaten dicht- of opengaan. Zo ontstaan waarschijnlijk de micro-bloedklonters die we zien opduiken bij de adenovector vaccins. Het wordt ook in verband gebracht met beroertes.’
  ‘Dit zijn allemaal symptomen die worden geassocieerd met een Covid-19 infectie. Het ziet er naar uit dat het spike-proteïne verantwoordelijk kan zijn voor een aantal van die symptomen. Het standpunt van de FDA is momenteel dat zij niet genoeg toxiciteitssignalen detecteren bij de vaccins om te concluderen dat de effecten toegeschreven kunnen worden aan het spike-proteïne. Ik ben het daar niet mee eens.

  Waarom niet?
  ‘Ik denk dat er een significante onderrapportering is van negatieve bijwerkingen. Het huidige klimaat zorgt dat er een nadrukkelijke neiging is om de bijwerkingen te minimaliseren en te concluderen dat ze niet aan het vaccin gerelateerd zijn. Het officiële narratief is dat de vaccins absoluut veilig zijn.’
  Ik ken veel gevaccineerden die op een of andere manier last hebben gehad van hun vaccinatie. Maar ik ken niemand die die bijwerkingen heeft gerapporteerd.
  ‘Exact. De proefpersonen – want dat zijn wij, de vaccins zitten nog steeds in testfase 3 – hebben geen enkele motivatie om bijwerkingen te melden. Onze databases voor de opvolging van schadelijke neveneffecten zijn ook niet performant. De Amerikaanse CDC is zich daarvan bewust. Wij gebruiken de Vaccine Adverse Effects Reporting System (VAERS) en we weten dat dat systeem gebrekkig is. Ik vang overal signalen op dat de tendens bestaat om incidenten te klasseren als ongerelateerd.’
  ‘Dat verklaart ook waarom de officiële alarmsignalen uitblijven terwijl we toch zoveel anekdotische rapporten zien binnenkomen. Vraag aan 100 gevaccineerden of ze bijwerkingen hebben ondervonden en velen zullen positief antwoorden. Ik kan u bevestigen dat mijn vrouw en ik dagenlang slaperig waren na de toediening van het Modernavaccin. Die bijwerking was nog intenser na de toediening van de tweede dosis. Eén van de mogelijke verklaring daarvoor is het openstellen van de bloed-hersenbarrière.’

  Welke incidenten kunnen nog mogelijk in verband staan met deze vaccins?
  ‘Er zijn de klassieke bijwerkingen, die onaangenaam zijn, zonder levensbedreigend te worden. Hoofdpijn valt daaronder, evenals oorsuizingen, slaperigheid en evenwichtsstoornissen. Ik haalde al de mogelijke verstoring aan van de menstruatiecyclus. Vooral bij jonge vrouwen die zwanger willen worden is dat een zeer onrustwekkende ervaring. Verder heb je trombocytopenie, dat hersenbloedingen kan veroorzaken. De FDA weet al lang dat die specifieke conditie geassocieerd wordt met het toedienen van DNA- en RNA-fragmenten.’
  ‘Een andere bijwerking die nog niet officieel werd gerapporteerd maar waarvan we weten dat het kan voorkomen, is de reactivering van slapende virussen. Gordelroos is er zo eentje. Daar kunnen nog andere virussen bijzitten, zoals hepatitis. De FDA is op de hoogte van die mogelijkheid. Er zit van alles in ons genoom verstopt dat onder stress geactiveerd kan worden en zo aan de oppervlakte komt. Sommige van de problemen die kunnen opduiken zijn dus niet rechtstreeks het gevolg van het vaccin of het spike-proteïne, maar zijn eerder het gevolg van het activeren van slapende virussen.’
  ‘In de VS zijn we ons bewust van ons falend opvolgingssysteem. Daarom kijken CDC en FDA naar Israël, dat een goede reputatie heeft en geldt als de gouden standaard. Maar ook daar zien we problemen met het detecteren van alarmsignalen. Bill Dumouchel, een biostatisticus die werkt voor Oracle, heeft een tool ontwikkeld die er in geslaagd is alarmsignalen te detecteren in de databases waar hij toegang toe had. Hij constateerde dat er een probleem was met myocarditis bij adolescenten. Na zijn ontdekking communiceerde de CDC dat zij het zelfde signaal oppikten. Pas daarna volgden de Israëli’s. Blijkbaar heeft de gouden standaard van de Israëli’s deze keer niet op tijd gewerkt.’
  ‘Laat het duidelijk zijn: er zijn momenteel te veel onbekenden, te veel zaken die we niet weten. Ik weet niet hoe vaak er negatieve bijwerkingen voorkomen, welke er te wijten zijn aan de vaccins en wat de ernst ervan is. Dat is in de huidige toestand ook quasi onmogelijk om te achterhalen. Maar we moeten wel rekening houden met de mogelijkheden en we mogen niet zomaar uitgaan van de volledige veiligheid van de vaccins.’
  Ondanks het risico op myocarditis wil men nu net de groep van minderjarigen vaccineren. Is dat verstandig?
  ‘Mijn standpunt gaat terug tot de fundamentele ethiek die geldt voor medische proefpersonen, gebaseerd op de Code van Neurenberg en de Verklaring van Helsinki. Die principes zijn in de Amerikaanse wetgeving ingeschreven en staan bekend als de Common Rule.’
  ‘Om te beginnen zijn al deze vaccins experimentele medicijnen. Ze zijn nog nergens definitief goedgekeurd. Dat betekent dat iedereen die deze vaccins laat zetten, deelneemt aan een klinisch experiment, ook al is het geen dubbelblind gerandomiseerde studie. Dat maakt van hen dus medische proefpersonen en daarvoor hebben we duidelijke regels afgesproken. Dat zijn de bio-ethische regels voor klinische experimenten op menselijke subjecten. In de Westerse vrije wereld staan deze regels niet ter discussie. Er zijn drie vaste principes die gelden.’
  ‘Ten eerste moet er volledige openheid worden gegeven over àlle mogelijke gekende risico’s, tot in de kleinste details. Ten tweede moet dit worden uitgelegd in begrijpelijke taal. Wij als wetenschappers mogen ons niet verstoppen achter wetenschappelijk en voor gewone mensen onbegrijpelijk jargon. In de VS betekent dit dat de uitleg verstaanbaar moet zijn voor iemand die kan lezen op het niveau van een kind uit het laatste jaar van de basisschool. Ook in de EU bestaan hier strenge regels voor.’
  ‘Ten derde – en dit is misschien wel de belangrijkste regel – moeten proefpersonen volledig vrijwillig deelnemen. Ze mogen op geen enkele manier dwang ondervinden. Dat betekent bijvoorbeeld dat we gevangen niet aan medische experimenten mogen onderwerpen.’
  ‘In alle eerlijkheid, op dit moment wordt aan géén enkele van de drie fundamentele voorwaarden voldaan. We hebben geen volledige openheid over de risico’s. Die risico’s worden vervolgens niet meegedeeld in simpele bewoordingen die iedereen kan verstaan. En bovendien zijn er allerlei vormen van dwang die de bevolking worden opgelegd: er is sociale druk, vrijheden werden afgenomen en worden pas teruggeven bij vaccinatie. Bij jullie zegt de (federale, nvdr) overheid zelfs dat de grondwettelijke vrijheden pas terug gelden wanneer minstens 70% van de bevolking gevaccineerd wordt.’
  ‘In de westerse vrije wereld, in een democratie, kennen we het begrip “meerderjarigheid”. De leeftijd daarvoor kan verschillen van land tot land, maar het principe blijft gelijk: je moet minstens die vastgelegde leeftijd bereikt hebben om geïnformeerd toestemming te geven voor deelname aan een medische studie als proefpersoon. Indien je die leeftijd niet hebt bereikt, kunnen enkel je ouders of voogd die toestemming geven. Punt, andere lijn. Daar hoeft geen debat over te worden gevoerd, dat is gewoon gezond verstand.’

  Er gaan bij ons stemmen op die de ouderlijke toestemming voor vaccinatie willen omzeilen.
  ‘Dat is absurd en onfatsoenlijk. Wanneer je minderjarigen zonder ouderlijke toestemming wil overhalen om een vaccin te laten zetten met allerlei lokmiddelen, of het nu een ijsje is of toegang tot een rockconcert of fuif, dan is dat een fundamentele schending van de bio-ethiek die geldt voor onderzoek op menselijke subjecten.’
  Men zegt dan: ‘De risico-batenverhouding rechtvaardigt vaccinatie van adolescenten’.
  ‘Mijn antwoord simpel: bewijs dat en toon me de data. Dat kunnen ze niet. Normaal gebruik je in de berekening het aantal voor kwaliteit gecorrigeerde levensjaren. Als je dat doet bij jongeren, is het resultaat gegarandeerd negatief. De impact van blijvend letsel op een kwalitatieve toekomst is bij adolescenten namelijk veel hoger dan bij ouderen.’
  ‘Het is hoog tijd dat we eens even stilstaan bij wat er allemaal aan het gebeuren is. We zijn de fundamentele principes ter bescherming van menselijke proefpersonen aan het schenden. En ik ken de argumenten, je hoort ze telkens opnieuw: “het zijn extreme omstandigheden, we staan voor een unieke uitdaging”. Dat is steeds de rechtvaardiging in oorlogstijd om principes aan de kant te schuiven.’
  ‘Telkens wanneer we in crisistijd hebben gekozen om onze fundamentele principes aan de kant te schuiven, hebben we ons dat achteraf beklaagd. Of het nu gaat over martelen of het interneren van bevolkingsgroepen, of, zoals nu, het dwingen van mensen om zich te onderwerpen aan vaccinatie en het censureren van fundamenteel debat. Het komt steeds op hetzelfde neer: het gaat over slecht beleid waar we ons later voor gaan schamen.’

 25. Over de zeer ernstige gevolgen van de Pfizer en Moderna ” vaccins ” lees je nauwelijks tot niets, in de deep state gecontroleede media…
  M.i is de bedoeling hiervan dat zowel de minder gevaarlijke Jansen als AstraZeneca vaccins op den duur volledig worden geschrapt, zodat de wereldbevolking herhaaldelijk gevaccineerd moet worden met uitsluitend de monsterlijke mRNA ” vaccins ” van Pfizer en Moderna.

 26. Geen enkel vaccin is veilig en in het geval van Corona praten we niet over een vaccin, maar een experimentele GENTHERAPIE. Nauwelijks onderzocht, maar aan het publiek verkocht als veilig. Alleen al op basis van het aantal mensen dat direct overlijdt, had accuut gestopt moeten worden met dit goedje. Maar ja de macht van Big Pharma is groot en de NWO ziet kans om Agenda 21 er door te drukken. De MSM laten het afweten, door ons niet te informeren, politici verraden ons en de medici verbreken massaal de eed van Hippocrates.

 27. Nog eentje.Israëlische onderzoekers zeiden maandag dat ze een verband hebben ontdekt tussen het COVID-19- vaccin van Pfizer en een zeldzame bloedziekte die trombotische trombocytopenische purpura (TTP) wordt genoemd.TTP is een auto-immuunziekte die bloedstolsels veroorzaakt in verschillende organen van het lichaam. Volgens de National Institutes of Health kunnen deze stolsels de stroom van zuurstofrijk bloed naar belangrijke organen zoals de hersenen, de nieren en het hart beperken of blokkeren, wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.
  Onderzoekers van het Instituut voor Hematologie van het Shamir Medical Center zeiden dat ze op het probleem werden gewezen nadat ze een plotselinge toename van TTP in het land zagen: vier gevallen die in één maand werden gedetecteerd, vergeleken met twee of drie gevallen per jaar.
  Het medische team zei dat ze een “chronologisch verband” vonden tussen de vaccinatie van de patiënt en het begin van de symptomen van de ziekte. Ze benadrukten dat dit zowel nieuwe patiënten zijn als patiënten bij wie de ziekte oplaaide na een lange periode van remissie.
  Het ministerie van Volksgezondheid evalueert momenteel het onderzoek en totdat de evaluatie is voltooid, werd de artsen gevraagd geen interview te houden.
  Als resultaat van hun onderzoek adviseerde het medische team, onder leiding van Dr. Maya Koren-Michowitz, hoofd van de hematologie en het translationele hemato-oncologielaboratorium, mensen die TTP hebben gehad alleen te laten vaccineren met speciale toestemming van hun arts – en als ze vaccineren, een klinische follow-upbeoordeling krijgen.
  “Artsen en patiënten moeten alert zijn op de klinische symptomen: zwakte, vermoeidheid, neurologische aandoeningen, bloedingen en pijn op de borst”, zei het team in een persbericht.

  Bron ? Mod.

 28. Al die gen gebaseerde vaxx zijn levensgevaarlijk, ze moeten daar direct mee stoppen & ophouden bevelen van Tedros op te volgen! Die zogenaamde Corona deskundigen zijn speciaal opgeleide figuren om vaxx te pushen voor dat soort rijkeluizen business!

Comments are closed.