Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af

Dit jaar bij 201 islamitische aanvallen en aanslagen in 22 landen al 1175 mensen vermoord –Alleen al in 2018 werden duizenden christenen in Nigeria afgeslacht door moslims, enkel omdat het christenen waren. (Afbeelding: Getty Images (5)).

————————————————————————————————————————————–

De afgelopen drie weken hebben militante moslims in Nigeria 120 christenen in hun huizen en kerken vermoord. Daar waar de Nederlandse media nu niet genoeg kunnen benadrukken dat de Christchurch terrorist een ‘rechtse extremist’ was die 50 ‘weerloze moslims’ –van wie de NOS tal van familiefoto’s plaatste- neerschoot, is er geen enkele ophef over de nog veel grotere slachtpartijen op christenen. Het benadrukt wederom dat in de ogen van de linkse massamedia blanken, conservatieven en/of christenen enkel daders kunnen zijn, en migranten, kleurlingen en moslims enkel slachtoffers – nooit andersom.

Alleen al afgelopen week werden meer dan 50 Nigeriaanse christenen vermoord door Fulani moslims, die een nog grotere bedreiging zijn geworden dan de beruchte islamitische terreurgroep Boko Haram. De jihadisten bestormden diverse dorpen, verwoesten 143 huizen, en slachtten 52 mensen, waaronder ook kinderen, af. Tientallen anderen raakten gewond.

Een dag eerder hadden moslims in Ungwan Barde al 17 christenen vermoord en tientallen huizen in brand gestoken. In de eerste week van maart brachten moslim extremisten in het dorp Karamar meer dan 32 christenen om het leven, en eind februari voerden moslims in Maro een andere slachting uit op 38 christenen. Ook in deze dorpen gingen tientallen huizen en enkele kerken in vlammen op. (4)

Dit jaar al 1175 mensen vermoord door moslim extremisten

De islamitische Fulani militanten vermoordden vorig jaar enkele duizenden christenen. Het aantal slachtoffers loopt zo hoog op dat sommige geestelijken van een ware genocide spreken. ‘De regering kan ze beschermen, maar het is duidelijk dat iedereen in de regering dat niet wil,’ klaagde de Anglicaanse bisschop dr. Benjamin Argak Kwashi. (1)

Dit jaar zijn er bij 201 aanvallen en aanslagen door moslimextremisten in 22 landen al 1175 mensen om het leven gekomen, waarvan 883 in de maand februari. Deze maand staat de teller inmiddels op 292 doden. (3)

Misleiding door Nederlandse media: Islam mag nooit de oorzaak zijn

Schrijnend voorbeeld van hoe tendentieus en misleidend er over Nigeria wordt bericht is het linkse NU.nl, dat bijvoorbeeld op 15 februari schreef over een slachtpartij in Nigeria, maar enkel vermeldde dat de slachtoffers ‘mensen’ waren, en de daders ‘gewapende mannen’ en ‘extremisten’ van ‘roversbenden’.

Zo wordt er steeds geïnsinueerd dat het om een gewapend conflict tussen twee gelijkwaardige strijdende partijen zou gaan. In realiteit gaat het om een islamitische oorlog tegen het christendom. (2)

Dat in het geval van de aanslag in Christchurch wel de ideologie van de dader en de religie van de slachtoffers uitentreuren benadrukt wordt bewijst andermaal hoe het Nederlandse volk door de grote media wordt misleid, hoe er alles aan wordt gedaan om de islam en zijn volgelingen te beschermen tegen iedere vorm van kritiek en negatieve berichten. Tegelijkertijd wordt een terreurdaad door een enkele blanke extremist in Christchurch gelijk in verband gebracht met alles en iedereen die ‘rechts’ of ‘conservatief’ is.

Van enige objectiviteit en neutraliteit in de Nederlandse media is -op enkele uitzonderingen na- dan ook al jaren geen enkele sprake meer. De islamitische religie is volgens hen nooit de oorzaak van de massa’s doden die er wereldwijd vallen door de hand van moslims, om het over de criminaliteit- en geweldsexplosie in Europese immigratielanden zoals Duitsland en Zweden nog maar niet te hebben. Daarentegen is de dood van moslims door de hand van een gestoorde enkeling automatisch de schuld van heel ‘rechts’, wereldwijd.

Xander

(1) Breitbart
(2) NU
(3) The New Observer
(4) The Christian Post
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

1

 1. Reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Hoeder op 17-03-2019 15:40
  Onze linkse deugmensen kennen alleen maar electieve verontwaardiging. Voeg daar de subjectieve linkse media bij en zie hoe we geindoctrineerd worden en voorgelogen. Stem Rutte en zijn kliek weg op 20 maart.

  Patatje Oorlog op 17-03-2019 16:32
  En nu eisen we dat in Nederland ook alle kerken worden beveiligd omdat elders in de wereld Christenen slachtoffer zijn geworden van geweld door aanhangers van een militante ideologie.

  rescue op 17-03-2019 16:44
  Matt.24:9 Alsdan zullen zij u overleveren in verdrukking, en zullen u doden, en gij zult gehaat worden van alle volken, om Mijns Naams wil.

  Het is voorzegd en we zien het ook zich in het westen voltrekken. Wellicht dat ook hier spoedig een christen zijn als politiek ongewenst gedrag zal worden gezien en met wettelijke konsekwenties vervolgd. Wees maar voorbereid. Maranatha!

  Tycho op 17-03-2019 17:03
  Vergeleken met wat de moslims over de hele wereld doen is Christchurch een druppel op een gloeiende plaat. De narigheid die alle godsgelovigen de mensheid bezorgen; het is niet te geloven.

  Rigoberto op 17-03-2019 17:04
  Let op het feit dat deze afslachting op christenen in Nigeria misschien hooguit tot morgen erover wordt gesproken, terwijl over de slachting in Christchurch weken en zelfs maanden erover wordt gepraat. Nederland wordt precies hetzelfde als Zweden waar men niets slecht over moslim mag zeggen en Nederland beschermd de moslims.

  Maar helaas zal dit volk het niet meer, zelfs never aannemen. Laten we zeggen dat de oorlog moslim-vs-christenen echt is begonnen. Maar het Nederlandse volk zal en moet weten dat zij niet alleen voor staan. Wees moedig en sterk, en deins voor niemand terug. Nogmaals, jullie staan er niet alleen voor. Wij zijn jullie enorm veek dank verschuldigd. Thanks Nederland. Niemand komt aan jullie. Stellig de belofte van degenen die jullie hebben geholpen toen zij in nood waren.

  Pier op 17-03-2019 17:04
  Goed artikel Xander. En wat je schrijft is maar al te waar en letterlijk ten hemel schreiend. Wat er in Nieuw Zeeland is gebeurd is op geen enkele manier goed te praten, maar als ik dan merk hoe daarop wordt gereageerd, hoe de autoriteiten zich verdringen om toch vooral maar hun steun aan de moslimgemeenschap uit te spreken, hoe er op de Dam in Amsterdam meteen een demonstratie wordt gehouden met hetzelfde doel, dan vind ik het extra schrijnend dat aan het in grote aantallen afslachten van christenen, door moslims, wereldwijd, geen enkele aandacht wordt besteed. Niets. Geen steunbetuigingen, geen demonstraties, geen sympathie, niets. Niet van de kant van de wereld tenminste. Misschien hier en daar een groepje verontwaardigde christenen, of een artikeltje in een christelijk blad of in een christelijke krant.

  Maar de wereld? Niks. Weet je, je zou bijna gaan denken dat ze er ergens wel blij mee zijn, met het feit dat de christenen worden opgeruimd.

  En daarnaast: hebben we de afgelopen jaren niet bijna dagelijks in de kranten kunnen lezen dat er bij de ene na de andere bomaanslag door moslims op hun mede-moslims, iedere keer weer aantallen mensen, vergelijkbaar met het aantal in Nieuw Zeeland nu, werden vermoord en verminkt? Weliswaar wordt dit nog wel vermeld, ergens op pagina 5, maar waar blijven de steunbetuigingen aan moslims in dergelijke gevallen? Die zijn er niet nee, want aan wie moet je dan in hemelsnaam je steun betuigen? Want die bomaanslagen worden gepleegd door aanhangers van alle afdelingen van het moslimgeloof. Op elkaar. Moslims vermoorden niet alleen christenen, nee, ze vermoorden ook elkaar.

  Dus waar betuigen de Premier van nieuw Zeeland en de betogers op de Dam dan eigenlijk hun steun aan? Zouden ze hun steun betuigen aan de mensen, dus zonder specifiek het moslimgeloof erbij te noemen, dan zou het goed zijn, want de mensen die het betreft zijn het slachtoffer geworden van een gestoorde moordenaar. Maar nee, men betuigt steun ‘aan moslims’. En in vergelijkbare situaties dus niet, nooit, zoals ik hierboven al schrijf, aan christenen. De keuze die de wereld dus maakt, wordt door deze misdaad in Nieuw Zeeland opnieuw pijnlijk duidelijk.

  Het is goed om dit onder ogen te zien, als christen zijnde, want het is de realiteit.

  Tom Hendrix op 17-03-2019 17:16
  Helemaal eens met het artikel, en de bijbehorende conclusie. Prima Xander.

  Cefas op 17-03-2019 17:40
  Selectieve verontwaardiging viert hoogtij. Wat een hypocrisie. Misselijkmakend en wat een politieke correctheid. De deugmens ten voeten uit.

  – de realist – op 17-03-2019 17:47
  Misdadig dat Nu niet de daders wil benoemen en de slachtoffers. Over nieuw zeeland wardn ze heel concreet. Blijkbaar is dat de correcte manier van verslag doening.

  HE op 17-03-2019 17:59
  Het zal de wereld een worst wezen hoeveel christenen er worden vermoord/afgeslacht. Deze ‘lastpakken’ herinneren de wereld er voortdurend aan dat ze zich moeten bekeren tot Jezus Christus en dat wil de wereld nu eenmaal niet want ze weten maar al te goed dat ze hun zondige gedrag dan zullen moeten aanpassen en daar voelen ze niets voor. De meesten gaan liever hun eigen (goddeloze) gang en willen vooral niet herinnert worden aan hun eeuwige verdoemenis zonder onze Here Jezus Christus. Vandaar dat de haat tegen christenen alleen maar zal toenemen.

  Het zit de wereld toch allemaal niet lekker…

  Jan op 17-03-2019 18:54
  Mensen het is door een Imam voorzecht dat als er genoeg moslims

  in elk land wonen dat er dan een afroep zal komen van de grote lijder

  Islam dat de hel dan zal losbreken en de wereld zal worden overgenomen door de islam en zelfs die je als vriend hebt je zal doen wegvagen dus maak je borst maar nat en slaap maar lekker door

  Brossen op 17-03-2019 19:19
  Jamaar in het geval van de aanslag in Christchurch was de ideologie van de dader uiterst duidelijk, hij was een moslimhater! (sarc)

  “Hallo allemaal, mijn naam is Brenton Tarrant en ik ben voor het eerst op bezoek in Pakistan. Pakistan is een ongelooflijke plek vol met de meest serieuze, vriendelijke en gastvrije mensen ter wereld, en de schoonheid van de vallei van hunza en nagar in de herfst kan niet kloppen. Helaas kiezen veel toeristen andere landen vanwege de stress, moeilijkheden en steile vereisten om een Pakistaans visum te verkrijgen.

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-15/false-flag-limbaugh-floats-theory-nz-shooter-leftist-who-staged-attack-frame

  Wachter. op 17-03-2019 19:36
  Het is begrijpelijk: de wereld huilt met de belijders van het geloof van de vorst dezer wereld, de duivel. Maar diezelfde wereld lacht om de belijders van het geloof van de Koning der Hemelen, Christus. Wacht maar…

  Raveltje op 17-03-2019 19:39
  @ Rigoberto

  Het is fijn te weten dat er mensen zijn die de Nederlandse christenen willen bemoedigen

  Al weet ik niet waar vandaan u dat doet, maar dat is ook niet belangrijk

  Ook ik lig er vaak wakker van, omdat ook in ons land de islam oprukt, zodat ook hier een bloedbad

  kan komen.Ook hier worden christenen onderdrukt door moslimknuffelaars

  Dat moet in de steden heel erg zijn.

  Ook zouden nu de christelijke kerken beveiligd moeten worden,waar terrorisme van de islam kant

  kan komen. Wij hebben een christelijke wetgeving waar moorden niet bijhoort.

  DickG op 17-03-2019 19:48
  Waar blijft de media en de westerse leiders nu? En onze Koning die toch ook een Christen is.

  lies op 17-03-2019 19:54
  Mooi stuk Xander

  piet op 17-03-2019 20:53
  de islam rukt op,maar het wordt de laatste eeuw van de islam,ik heb een groot kruis op mijn voorraam geplakt met op de dwarsbalk christen geschreven,ik leef als christen en sterf als christen,ik ben niet bang voor de islam piet

  Realist op 17-03-2019 20:58
  De Nieuw Zeelandse premier ging met hoofddoekje naar de herdenking. Het is al er genoeg dan hoef je niet onderdanig te gedragen. Dat doen de moslims ook niet.

  Rosalie op 17-03-2019 20:59
  Laten we niet vergeten te bidden voor wie ons haten . Verontwaardiging en ongerustheid liggen voor de hand en zijn begrijpelijke reacties maar je kunt er verder niets aan doen alleen bidden voor de vijanden dat ze inzien waar ze mee bezig zijn en tot verandering komen.

  pluto op 17-03-2019 22:06
  komen de slachtoffers vlgs Jezus in de hemel of in de hel?

  Mark S. op 17-03-2019 22:50
  Ik ben blij dat Xandernieuws deze kant van de zaak belicht.

  Nieuw Begin op 17-03-2019 23:16
  Wilders is de schuld van Christchurch:

  Volgens deze imam ( die ook het woord preek gebruikt!) is Wilders de schuld van de Nieuw Zeelandse ellende die zomaar in Nederland kan opduiken en daarvoor moet worden gewaakt onder andere door vandaag te demonstreren op de Dam in Amsterdam:

  De imam ziet een lijn : Wilders die Breivik heeft geïnspireerd en die heeft weer de Australische aanslagpleger op de moskeebezoekers geïnspireerd. Die lijn is duidelijk volgens deze imam

  Kijk op 1:22 :

  Imam Azzedine Karrat

  https://www.telegraaf.nl/video/3305053/zorgen-en-angst-zijn-toegenomen

  dimitri op 18-03-2019 00:42
  Vuile smeerlappen zijn het daar in nigeria die de christenen hebben vermoord,echte smeerlappen en laffaards!!

  Nieuw Begin op 18-03-2019 01:01
  NYT: Saoedische Prins achter dissidentencampagne

  ‘ Bin Salman lanceerde bloedige campagne tegen dissidenten’:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3305882/bin-salman-lanceerde-bloedige-campagne-tegen-dissidenten

  WASHINGTON – Kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië heeft zijn goedkeuring gehecht aan een geheime campagne om dissidenten door onder meer bewaking, kidnapping, arrestatie en foltering het zwijgen op te leggen. Dat deed hij ruim een jaar voordat de kritische journalist Jamal Khashoggi werd vermoord, schrijft The New York Times.

  Nieuw Begin op 18-03-2019 01:20
  Keerden mensen hun rug toe naar de rabbijn tijdens de Christchurch demonstratie op De Dam?

  https://www.geenstijl.nl/5146769/keerden-mensen-hun-rug-toe-naar-de-rabbijn-tijdens-de-christchurch-manifestatie-op-de-dam/

  Ja. In deze video is duidelijk te zien dat meerdere mensen demonstratief hun rug toekeren als opperrabbijn Binyomin Jacobs aan het woord is tijdens een vredesmanifestatie op De Dam, waarbij stilgestaan werd bij de verschrikkelijke aanslag in Christchurch, Nieuw-Zeeland.

  kim op 18-03-2019 03:16
  De media is monddood gemaakt, al jaren geleden. En door het pact van M. (krijg het woord niet meer op het toetsenbord, ook schrijfdood), is alles erger geworden. Onze idiote zogenaamde volksvertegenwoordigers lopen als makke lammeren achter de islam aan want dat is een ‘verrijking’, maar niet voor ons, onze samenleving, ik zeg weg met die ideologie en zo spoedig mogelijk.

  De Christenen en het Joodse Volk moeten vermoord worden, hoe durft men dit uit te spreken en uit te voeren, dan zou ik zeggen, eerst maar de zogenaamde volksvertegenwoordigers weg die hier achter staan. Weg.

  @Rigoberto op 17:04, intrigerende laatste zin van jou.

  Steven op 18-03-2019 06:05
  De hele wereld is totaal gestoord geworden. Iets anders kan ik er niet van maken.

  densi op 18-03-2019 07:41
  Toch heel bijzonder dat moslims nu meer knuffelwaardig zijn geworden na een aanslag door een niet-mosllim, dan christenen wanneer zij bij een aanslag door moslims worden afgemaakt. Alle moslims ter wereld moeten we voortaan huggen en met alle egards behandelen omdat ze veel meer slachtofferwaardig zijn geworden? Daar worden nu sommige mensen echt kotsberoerd van dat moslims veel en veel zieliger zijn dan christenen. Altijd weer die slachtofofer-rol waar ze verdraaid graag in zitten?

  Tom Hendrix op 18-03-2019 08:16
  @HE: 17.59. uur, op 17/3. Dat ie ik net o als U.

  @ Rosalie: 20.59. uur, op 17/3. Dat is inderdaad ook een opdracht van de Here Jeus. Het is niet gemakkelijk, maar ik tracht dat wel te doen. Ik weiger om mensen te haten. Maar ik hoef het niet eens te ijn met hun opvattingen. En dat is een groot verschil.

  Frans op 18-03-2019 10:19
  NOS is vooringenomen. Zie hieronder de link naar het scherpe filmpje van Paul Nielsen waarin hij dit laat zien (schrijver van het boek “How to debate the left on Islam”). De moeite waard om te bekijken.

  https://youtu.be/Ht-4NOtlO6A

  Koddebeier op 18-03-2019 10:20
  De wereld zou er stuk beter zijn zonder de l;inkse deugmensen en moslims.

  Perry op 18-03-2019 11:27
  Er gaat in de toekomst ongetwijfeld een tijd komen dat iedereen die niet in die smerige islam gelooft zich massaal tegen die moslims gaat keren. En wat mij betreft mag die tijd morgen al aanbreken, heb het helemaal gehad met dat volk. Die linkse media is ook om te kotsen hoe ze iedere keer weer die islam omarmt en benadrukt hoe vredelievend de islam wel niet is. Hoe lang pikken wij dat eigenlijk nog met rotzooi wat we iendere dag voorgeschoteld krijgen op televisie. Wesley Sneijder en Yolante gaan uit elkaar ( totaal onbelangrijk ) en zoiets krijg je op het journaal te zien, staat er weer eens een kerk in de fik en zijn Christenen het slachtoffer hoor je niks. Ook dat Media volk moet aangepakt worden als de wind in de toekomst uit een andere hoek gaat waaien, want zij zijn mede verantwoordelijk aan de situatie die we nu hebben.

  Oma op 18-03-2019 12:37
  Ik kreeg spontaan braakneigingen om al die politiek-correcte pestleiders en landverraders plat op de buik te zien gaan voor moslims om hypocriet en slijmerig voor hun achterlijke veroveringsideologie islam door het stof te kruipen. Echt dhimmi-waardig: zelfverloochening ten top en geen greintje zelfrespect meer. Voor de moslimslachtoffers als méns heb ik mededogen, als moslims niet..dat is een koekje van eigen deeg en karma voor de 1175 mensen in 22 landen die reeds dit jáár alleen werden afgeslacht door moslims!

  Doordenker op 18-03-2019 13:12
  Tijd voor het mainstream media tv nieuws.

  Tijd voor de geprogrammeerde ‘sheeple’ voor hun dagelijkse software update via tv, radio en kranten zodanig dat ze zich een politiek correcte mening vormen over de meest recente gebeurtenissen.

  willy op 18-03-2019 14:33
  christenen zijn een open doelwit geworden, veel meer nog dan moslims ! Shalom

  Oma op 18-03-2019 14:53
  Terroristische aanval door een moslim op een tram in Utrecht, vanmorgen om kwart voor 11! Minstens 1 dode en verschillende gewonden..

  De voortvluchtige dader blijkt de 37-jarige turk gökmen tanis te zijn, geboren in turkije, het publiek wordt gevraagd om naar hem uit te kijken. Dat wordt dan het politieke en leugenmedia verhaaltje van een geschokte ‘psychisch verwarde’ man over de aanslagen in NZ? Hij wist niet wat hij deed? Geen turk, geen moslim maar een slachtoffer?Daar is wat crisisoverleg voor nodig om politiek de neuzen in dezelfde richting te zetten hoe ze dat weer gaan verkopen aan de bevolking zonder moslim kiesvee voor het hoofd te stoten en potentiële kiezers te verliezen…

  Schijnheilige rutten komt weer met een doodgraversface verkondigen dat áls het zóu gaan om een terroristisch motief (twijfelt daar iemand nog aan???) dan is dat een aanval op onze beschaving/democratie en moeten we weer ‘verdraagzaam’ zijn…blablabla…daarmee wil de slappe dweil zeggen dat we ons moeten laten afslachten…..een vergeldingsactie van een wraakzuchtige moslim voor de aanslagen in NZ zullen ze ontkennen, wedden?

  Ik ben vooral benieuwd naar de reacties van de turken-moslimpartij ‘denk’, die zullen zwijgen als vermoord of ze trekken zonder twijfel de kaart van de slachtofferrol? Zouden ze het wágen?

  Tom Hendrix op 18-03-2019 15:16
  @ Oma: 12.37. uur. Inderdaad, de politieke kongsi, van met name de huichelaars, bekend als gn. christendemocraten, liberalen, links-liberalen, socialisten en sociaal-democraten.

  Fran op 18-03-2019 15:55
  Ach waar is de tijd heen dat de media bejubelt werd .Waar is de tijd heen dat met een lach alles goedgekeurd werd , wat de profeet mohammed betrof . Wat Jezus betrof . Vrede bekom je niet met andersgelovigen , als je spotprentjes blijft maken ondanks voorafgaande protesten .

  Vrije meningsuiting , vrij om te spotten , vrij om te zeggen en vrij om te tonen wat men wil . Zolang de overheid de massa blijft bespelen :

  in en uitschakelen naar hun welbehagen , nep – nieuws , pep- nieuws …Roddels en leugens doen er niet toe .

  Zolang elk ieder de neppers en de peppers blijft volgen zal er nooit iets veranderen . Het zal blijven zoals het is , zoals de wereld reeds 2000 jaar en eerder reeds in elkaar zit. Toch voor diegene die aards denken en niet beter weten .

  Het is verschrikkelijk wat er in Nieuw-Zeeland is gebeurd : een moslim is en blijft een mens . De dader is geen mens maar een wild dier .

  Roofzuchtig en bloeddorstig . Bloed moet vloeien , en hij lest er zich aan .

  Christenen worden vervolgd en vermoord , moslims worden vervolgd en vermoord … recht is ver te zoeken .

  Joden worden vervolgd en vermoord !

  Als ik eerlijk rondom mij kijk , zie ik bitter weinig mensen de straat opgaan op een vredelievende manier : voor de armen , de vervolgde christenen , anti overheidse menselijke wetten , deze niet ommeziend of keuzes makent voor de hemelse heilige begrippen enz… en dat in het rijke westen . Tja media word bestuurd door de anticrist : vrede en liefde kent deze niet .Laat staan dat er woorden komen zoals bekering . Idem voor de overheid , zij leven zonder Waarheid , wijsheid en vreze … zij bekeren niet .Zij weten het beter en stellen wetten en regels op , dringen deze de mensen op , en dit om hun eigen ego te strelen en te verheerlijken .

  Mede wat aanzien en geld betreft .( Niemand kan nog kopen of verkopen ) zij hebben het lekker voor elkaar .Althans dat denken ze ..

  Laat je niet bespelen , blijf de Waarheid liefhebben , blijf de Waarheid volgen , bescherm je hart !

  ___

  Wie mogen zich zalig of gelukkig noemen ? Wie mogen juichen van blijdschap omdat er hun een grote beloning staat de wachten ?

  – de realist – op 18-03-2019 17:54
  @nieuw begin

  je hebt gelijk. Men keert demonstratief de rug toe.

  Het land het volk en de volieren van en mede van het geloof uitgaande van de God van Israel wordt compleet geminacht. Van de week stuurde onze regering t bericht uit over de vreselijke aanval in Nieuw Zeeland dat wij als volk meeleven met de slachtoffers. Diepe rouw volgens koninklijke tweets. Maar christelijke vrouwen in pakistan mogen gestenigd worden en dood getrapt. Dat mag , blijkbaar mag dat, want de gehele westerse wereld zwijgt. Zwijgen over alle doden idie Christenen zijn is bijna een olympische sport.

  Vandaag de “aanslag” in Utrecht… direct alle moskeeen dicht. Waarom de kerken onbeveiligd laten?

  toch bizar?

  gust op 18-03-2019 20:36
  denk nu eens wat israel reeds heeft meegemaakt en meemaakt shalom

  Wim op 19-03-2019 09:54
  Niet te geloven ook het RD neemt het frame van Nu.nl klakkeloos over als zou het erom gaan over een sstrijd om grondgebied tussen nomaden en (toevallig) christenen. Maar wel in dezelfde krant christenen verwijten dat ze als het om geweld gaat niet naar het Midden-oosten moeten kijken, maar eerst naar zichzelf (vanwege het gebeurde in Christchurch). Totaal elk gevoel voor verhoudingen en – erger – realiteit kwijt.

  rescue op 19-03-2019 16:39
  Er wordt in de kamer wel bij de slachtoffers in Utrecht en Nieuw Zeeland stilgestaan maar bij de duizenden slachtoffers van Islamgeweld in Nigeria en Syrië wordt gezwegen. Zelden vind je een misselijker stel hypocrieten dan in Nederland, inclusief de CU en de SGP. Tenhemelschreiend!

  Cefas op 24-03-2019 14:52
  @pier. Inderdaad pier, dat steun wordt betuigd aan de moslims en niet aan de slachtoffers. Heel vreemd maar ook hele rare gedachtenkronkels.

  Oma op 24-03-2019 16:11
  @Cefas en pier: “Maar nee, men betuigt steun ‘aan moslims’. En in vergelijkbare situaties dus niet, nooit, zoals ik hierboven al schrijf, aan christenen. De keuze die de wereld dus maakt, wordt door deze misdaad in Nieuw Zeeland opnieuw pijnlijk duidelijk.” Die steun betuigen énkel de politieke landverraders, níet de bevolking/massa want die weten verdraaid goed hoe de vork in de steel zit, niet de wereld maakt die keuze maar de elite. Moslims moeten, volgens de politiek, dus beschermd worden tegen….moslims, dus tegen zichzelf? Dat betekent ook dat de politiek indirect alle moslims dus erkent als terroristen want ze delen immers allemaal dezelfde ideologie die de grondslag vormt van terrorisme. Christenen hoeven niet beschermd te worden, die mogen uitgemoord worden…de politieke landverraders vergeten dat dan hun beurt er ook aan zit te komen..

  steady op 24-03-2019 17:44
  Fran christenen worden vervold en vermoord -door moslims

  Joden ” ” ” door moslims

  Moslims ” ” ” door moslims

  politici laten christenen vermoorden door moslims

  En de aanslag in nieuw zeeland is wel degelijk in scene gezet hé, zie de getallen leer en de datum

  Sterkte

  Tom Hendrix op 24-03-2019 18:09
  @Oma: 16.11. uur. Helaas is het zo, Oma.

Comments are closed.