Nieuwe Britse minister BiZa, dochter van migranten, gooit grenzen dicht voor profiteurs en criminelen

‘Vrij van de ketenen van de EU, controle over onze eigen grenzen terug, zodat we criminelen en terroristen buiten kunnen houden.’ (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Radicale breuk met EU-beleid: Britten gaan migranten voortaan beoordelen op wat ze kunnen bijdragen, niet meer op waar zij vandaan komen

—————————————————————————————————————————————-

Of Groot Brittannië op 31 oktober met of zonder deal uit de EU stapt maakt haar niet uit. De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel (foto), zelf dochter van (Oegandese-Indiase) migranten, toont zich in een ingezonden artikel erg verheugd dat de Britten eindelijk ‘verlost zullen zijn van de ketenen van de EU’, en van ‘open grenzen, waardoor iedereen maar kan binnenkomen.’ Groot Brittannië gaat onder leiding van de nieuwe premier Boris Johnson weer zijn eigen grenzen controleren en zijn eigen immigratiebeleid bepalen, en dat betekent een radicale breuk met het huidige EU-beleid. Geschoolde werknemers blijven meer dan welkom, maar uitkeringenprofiteurs en criminelen worden zonder pardon geweigerd en weer teruggestuurd.

‘Wij zijn een regering die erop gericht is de mensen de verandering te geven waar ze in het referendum voor gestemd hebben,’ schrijft Patel. En met de woorden van de Amerikaanse president Donald Trump: ‘We willen van Groot Brittannië ondubbelzinnig het beste land ter wereld maken.’

‘Hier zullen wij de besten en slimsten verwelkomen… en bepalen wie hier komt op basis van wat ze te bieden hebben… Gemotiveerde hardwerkende mensen die hier willen komen, en die de talenten en vaardigheden hebben om aan onze economie en samenleving bij te dragen, zijn zeer welkom.’

‘Als dochter van immigranten ken ik de enorme voordelen die immigratie kunnen bieden… Maar we moeten het vertrouwen in onze benadering herstellen… Om dit te doen moeten we de unieke kans grijpen die het einde van de vrijheid van beweging (= EU’s open grenzen – X.) ons biedt.’

‘Vrij van de ketenen van de EU, controle over onze eigen grenzen terug’

Vrij van de ketenen van de EU, en van een automatisch recht om binnen te komen, met of zonder werk. Hierdoor zullen wij prioriteit kunnen geven aan briljante wetenschappers, academici en hoog opgeleide arbeiders waar wij er meer van willen hebben… We zullen de mensen die aanzienlijk aan ons land kunnen en willen bijdragen een voorkeursbehandeling kunnen geven.’

Onze besluiten zullen gebaseerd zijn op wat iemand kan bijdragen, in plaats van waar zij vandaan komen (= EU’s islamisering agenda – X.). Op wat voor vacatures ze kunnen vervullen, in plaats van uitkeringen te claimen. En we worden harder voor degenen die onze gastvrijheid misbruiken.’

‘Het einde van de vrijheid van beweging betekent dat we rekening kunnen gaan houden met de impact op de bestaande arbeidsmarkt als we bepalen of we ongeschoolde arbeiders uit de EU tot het Verenigd Koninkrijk toelaten. Ook zullen we zorgen voor een sterke grens, om zo illegale immigratie beter te aan te pakken en terroristen, criminelen en mensen die ons land willen beschadigen buiten te houden.’

Patel heeft daarom het Migratie Advies Comité opdracht gegeven om serieus te kijken of het in Brussel, Berlijn en Den Haag zo verguisde strenge Australische immigratiebeleid (deels) ook in Groot Brittannië kan worden ingevoerd.

‘Door de EU te verlaten krijgen wij volledige democratische controle over ons immigratiesysteem terug,’ vervolgt de minister. ‘En daarmee de vrijheid om voor onszelf te bepalen wie hier binnenkomt… We zullen een nieuw immigratiesysteem opzetten dat in de belangen van ons land en onze burgers is, waar de mensen eindelijk vertrouwen in kunnen hebben. Dat de controle over immigratie teruggeeft aan het Britse publiek.’

Toch een Nexit nodig?

Kortom, Priti Patel is het type minister waar wij in Nederland ook om staan te springen. Helaas moeten wij het hier nog altijd doen met een politiek kartel dat jaarlijks zo’n 100.000 migranten, waarvan het leeuwendeel de sociale zekerheid (en/of criminaliteit) in verdwijnt, binnenlaat. Toch denken wij dat net als in Groot Brittannië ook hier de wal het schip eens zal keren. Dan zal het hoge voorzieningenniveau ook in Nederland onbetaalbaar worden en zal de migrantencriminaliteit zo zijn geëxplodeerd, dat de bevolking –eindelijk- in opstand zal komen.

En als daar uiteindelijk een Nexit voor nodig is, dan moet dat maar. Want met het aanstellen van federalist Von der Leyen als nieuwe EC-president hoeven we niet meer te hopen op een hervorming van binnenuit, maar zal Brussel juist in nog hoger tempo doorgaan met het vernietigen van de onafhankelijke natie-staten, en ons allemaal in een geïslamiseerde superstaat gaan dwingen. Voor wat dat met onze samenleving zal doen hoeven we alleen maar naar Frankrijk te kijken, waar in steeds meer stadsdelen en stedelijke gebieden de controle is kwijtgeraakt aan criminele en gewelddadige moslimbendes.

Degenen die kunnen zullen vermoedelijk steeds serieuzer naar mogelijkheden gaan kijken om te emigreren uit dit in de maak zijnde Derde Wereld Eurabia / Eurafrika. Degenen die niet kunnen mogen alleen nog hopen dat nieuwe verkiezingen ooit de broodnodige radicale veranderingen zullen brengen, voordat deze fatale koers niet meer met democratische middelen om te keren is.

 

Xander

(1) Daily Mail
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Tom Hendrix schreef:
  29/07/2019 om 6:18 am

  Ja Tom het is zeer triest. Gelukkig dat we het nog horen van D.v G.

  Overigens komt het V.K. naast Hongarije wat mij betreft steeds meer in aanmerking als asiel land voor gevluchte autochtonen met de NL nationaliteit. De geest die hier nu hangt is vrijwel onverdraaglijk geworden. Er hang hier een vreselijke geest Regering van Nederland.

 2. @ T.D. 1:50 pm. Helaas, de laatste 2 grote massa betogingen waren door met name de socialisten en groenen georganiseerd. We schrijven de jaren ’80 van de vorige eeuw. Tegen de plaatsing van Pershing- en kruisraketten, tijdens de kabinetten va. Agt/Wiegel, en Lubbers I. Nu krijgt U geen “hond”, meer mee de straat op want de socialisten en groenen, zijn juist de grootste schuldigen, met de christendemocraten, van de Ellende Unie en de massa immigratie.

 3. Goed van de nieuwe Minister van BiZa. Dat verdient navolging en wel zo spoedig mogelijk. Het liefst een Nexit en de bezem door die linkse kliek hier. Ik begin er schoon genoeg van te krijgen. Kom op mensen, kom massaal in opstand tegen het gedoogbeleid en aan de leiband van Brussel lopen. Hoogste tijd voor weer baas in eigen huis.

 4. Politieke strategie om een oegandese-indiase migrante nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken te maken.
  Van een autochtone Brit zoals Johnson bijvoorbeeld zou niemand het pikken wat deze dame vertelt, dan werd hij verguisd als extreem-rechts, als racist en nazi, harteloos om arme oorlogsvluchtelingen te weigeren?

  “Geschoolde werknemers blijven meer dan welkom, maar uitkeringenprofiteurs en criminelen worden zonder pardon geweigerd en weer teruggestuurd.”

  En wát gaat ze doen aan de hordes parasieten die er nu al zitten?
  Er bestaat reeds een parallelle maatschappij, sharia rechtbanken en sharia politie incluis…hele gemeenschappen pakistanen ea nationaliteiten/moslims per soort die bij elkaar kruipen en no-go zones gevormd hebben.
  Hoe gaat ze de epidemie van messen incidenten ingeperkt krijgen?
  Nu reeds sturen ethiopiërs hun kinderen terug naar Afrika voor hun veiligheid…
  De exploderende criminaliteit, de toenemende straatmoorden?
  Ik vrees dat het reeds te laat is en de islamisering al te ver gevorderd is in UK.

  “We zullen de mensen die aanzienlijk aan ons land kunnen en willen bijdragen een voorkeursbehandeling kunnen geven”
  Voorkeursbehandeling? Voorkeur op wíe? De britten? Niemand hoort een voorkeursbehandeling te krijgen, ook niet op basis van hun eventuele bijdrage aan de maatschappij….dat is discriminatie…das mijn mening.

  “Door de EU te verlaten krijgen wij volledige democratische controle over ons immigratiesysteem terug,’ vervolgt de minister. ‘En daarmee de vrijheid om voor onszelf te bepalen wie hier binnenkomt…
  We zullen een nieuw immigratiesysteem opzetten dat in de belangen van ons land en onze burgers is, waar de mensen eindelijk vertrouwen in kunnen hebben.
  Dat de controle over immigratie teruggeeft aan het Britse publiek.”
  Tiens, deze immigratiegolven zijn toch opgezet om arme oorlogsvluchtelingen een veilig onderkomen te bieden?
  Daar ging UK toch ook mee akkoord? Arme oorlogsvluchtelingen van 6.000 en meer kilometers ver, op te nemen?
  Nu telt opeens het doel van immigratie niet meer?
  Wil dit zeggen dat het bedrog was voor de islamisering van europa en UK dat wist?
  Nu draaien de britten hun jas, nu het al te laat is…
  Ik ben echt benieuwd hoe ze de moslim bezetters, uitkeringenprofiteurs en criminelen met brits paspoort nog het land zal uitkrijgen.
  En wat met al die miljoenen illegalen die door europa zwerven om in UK te geraken?
  Blijven wij daarmee opgezadeld?

 5. Heel mooi artikel. Ik ben het er helemaal mee eens. Tuurlijk moet men eerst proberen de EU te hervormen. Dwz, het verdrag van Lissabon (waar Frankrijk en Nederland beiden per referendum tegen waren) van tafel, en de euro afschaffen. Lukt dat allemaal niet, dan met de troefkaart op tafel: de Nexit. Scheelt ons weer een afschuwelijke burgeroorlog ( die sowieso zullen uitbreken in Frankrijk, Duitsland en Zweden).

 6. Mensen selecteren op wat ze kunnen bijdragen. Dit betekent dat het dan niet meer uitmaakt waar ze vandaan komen. Democratischer krijg je het niet.

 7. Nederland is geen democratie. Het “domme” volk mag eens in de vier jaar een hokje rood kleuren. Grote winnaar: Forum voor Democratie. Overal door het partijkartel buiten de deur gehouden: Forum voor Democratie. Democratie? Ammehoela.

 8. Moderator: Op de site van Dirk van Genderen, wordt melding gemaakt, dat nota bene Nederland al voor de 3e keer voor resoluties heeft gestemd, tegen Israël. Het is misschien hier niet de juiste plek, maar ik heb enorm verdriet wat men dat land aandoet, dat vecht om te overleven.

 9. Ik woon al bijna 20 jaar in NL maar wordt misschien eens tijd om terug te gaan naar mijn geboorte land ,Engeland .Als ze werkelijk weten te breken met de EU

 10. Het is zo jammer dat we leiders hebben die de intelligentie niet hebben om zich te verdiepen
  in de belangen van het volk. Zich alleen maar inspannen voor de verkiezingswinst.
  Liegen en bedriegen, niet waarmaken wat ze beloven. En ons niet laten stemmen wanneer het gaat om
  iets wat ons allemaal aangaat, zoals met de euro. En wanneer we wel stemrecht krijgen onze stem geen
  invloed heeft, wanneer die niet in hun straatje past. Hebben ze eigenlijk wel vertrouwen in het volk?
  Het bericht uit Brittenland klinkt goed, maar ik denk niet dat het eenvoudig is.

 11. Het model van de EU kan enorm veel voordelen en welvaart opleveren. Echter niet wanneer een aantal niet verkozen despoten de scepter zwaaien omdat die enkel en alleen hun eigen idiote waanideeën willen doorzetten tegen alle logica in. Repareren wat niet stuk is, betekent dat je het kapot maakt en dat is wat ze met het krankzinnige idee van buitengrenzen open bereiken. Het draagvlak voor de EU verdwijnt als sneeuw voor de zon. Echter niet bij de links gegroomde kinderen die net van school komen en nog nooit één cent hebben belasting hebben betaald, of hun huurhuis voor hun neus zien worden weggekaapt door niet werkende somaliërs die je dood wensen omdat je geen moslim bent. Die kinderen moeten nog op aarde komen, dan piepen ze wel anders. Ik zie dat om mij heen steeds gebeuren, Tegen de tijd dat ze 30 zijn denken ze rechts liberaal, anti-EU of tenminste neutraal, maar niet meer pro.

 12. De EU heeft Engeland ook als gekke Henkie gebruikt.loste het probleem met gelukzoekers deels op door ze na twee jaar een EU paspoort te verstrekken. Mensen konden twee jaar van hun uitkering leven en sparen en vertrokken naar Engeland.

 13. Je hoeft er toch zeker niet voor te hebben gestudeerd om mensen die geweld ontvluchten terug te sturen als ze meerdere grenzen hebben gepasseerd? Ik begrijp nog steeds niet wat mensen bezielt om op partijen te stemmen die geen stelling durven te nemen. De politiek laat je barsten en heeft meer oog voor Unilever, Shell en het bedrijfsleven in het algemeen. Jammer dat de gemiddelde burger zich zo simpel laat inpakken. Een grijnzende toffe, goed geklede VVD’er naait die gemiddelde burger al 10 jaar. Dus gaat het alweer niet om de inhoud!
  Geweldig om mee te maken dat het VK goed snapt wat dit voor enorme ellende dit gaat brengen. Opvallend dat een insider van die bende profiteurs de boodschap moet brengen, een beetje zoals we hier in Nederland hadden met Ayaan Hirsi Ali.

 14. We krijgen beelden uit Hong Kong, van de gele hesjes horen we zo goed als niks, kriminaliteit neemt de overhand in UK in Frankrijk in, Nederland verzwijgt men het, Duitsland idem Zweden Denmark idem.
  Lang leve Orbán moeten wij ook doen te beginnen met rassia.

 15. Als nederland een nexit wil moet het land zich eerst ontdoen van de huidige regering en parlement, bestaande uit zakkenvullers, leugenaars, opportunisten en nog veel meer wat deze natiestaatvernietigers verweten kan worden. Ik hoop nexit nog een keer mee te maken.
  Hoge proriteit zal ook zijn om nederland te ontdoen van alle gelukszoekers die bij ons onder het mom van vluchteling zijn binnen gekomen.

 16. @ Clement: 6:29 pm. Ik heb niet op die politieke charlatans gestemd. En ik denk de meesten op deze site niet. Spreek voor U zelf.

 17. De verkiezingen zijn maar pas voorbij en de klaagzang en ontevredenheid neemt het voortouw.
  Wij hebben de richting bepaalt waar wij naartoe gaan, door terug dezelfde aan de macht te zetten.
  Plier l.echine is de uitspraak in het frans. Dit is wat er te doen staat, in de hoop dat wij de rug na vijf jaar nog recht krijgen.
  Zal afhangen dat er dan kiezers zijn met meer realiteits zin in plaats van de romantiek.

 18. Ja een Nexit, liever vandaag dan morgen . Wij hebben Brussel en de hele EU kliek niet nodig, Maar anders om wel .Weg met deze rovers bende. ik wil mijn vrijheid terug , en wel direct

 19. Een frisse wind: ze is een uitdaging voor constructieve, goedwillende aspirant-immigranten en voor het Europa van het vasteland.
  Het valt te hopen dat Boris Johnson zich ook een frisse wind toont en Julian Assange het ere-staatsburgerschap van GB toekent
  en de sadistische, stuitende uitleveringsprocedure onmiddellijk laat stopzetten, eerlijk onderzoek gelast naar de moorden op Charlie Gard, Alfie Evans en andere slachtoffers van de medical mafia in GB.
  Tevens enkele suggesties van mensen die een aanwinst zijn voor ieder beschaafd land:
  prof. dr Ahmadreza Djalali, nu een schim van zichzelf in een Iraanse cel, Raiv Badawi, zijn zus, beide gedetineerd in Saoudie-Arabie,
  u weet wel door wie, alle in China gedetineerde Tibetanen, Chelsea Manning, gedetineerd in de VS voor het aan het licht brengen van
  een ‘inconvenient truth’, dr Guyilaine Lanctôt, schrifjster van ‘The Medical Mafia’ (had het voorrecht haar 2 keer te ontmoeten),
  allen die het idealisme hebben van Mahatma Gandhi, die een onmisbaar boek schreef: a Guide to Health,
  met een waarschuwing voor vaccins … (Reactie RIVM-medewerkster op dit boek: ‘Gandhi was een advocaat’ …..)

 20. Word met dit artikel zowel optimistisch als pessimistisch ….
  Dat de Brexit voor mij een feit is heb ik al meerdere keren vermeld. Alleen de argumentatie is vlgs mij te simpel. Engeland gaat fungeren als een magneet voor hooggeschoolden en , intellectuele kanshebbers ‘ ongeacht hun afkomst. Een herbouw van het land van herkomst zal vervolgens onmogelijk blijken waardoor Brussel nog meer vluchtelingen zal krijgen, een tweede Calais ! Is dit het einde van het begin óf een begin van het einde …. . Duitsland neemt alvast een voorproef : mevr. v.d. Leyen en Karrenbauer twee pseudo ministers, beiden onbekwaam en fungerend als ‘n buikspreeksters. De geldpers gaat weer overuren draaien, Brussel weer aan de bloedtransfusie.
  De Nexit …. kan het gevolg zijn van gelegaliseerde diefstal van een democratie én een financiële plundering van de Nederlandse burger. Mocht het ooit gebeuren ( ik betwijfel dat ) Nederland de EU zou verlaten dan vrees ik wederom dat de burger weer ‘t slachtoffer is. Gewoon nog even door de zure appel heen bijten. Brussel is als stad fantastisch. Heeft inmiddels bij velen een vervelende nasmaak

 21. Er zijn steeds meer landen die de massa-immigratie veroordelen. En terecht. Mensen zijn het zat om misbruikt te worden door de stompzinnige regels , opgelegd door brussel.
  De meeste nieuwkomers willen hier alleen maar profiteren van datgene wat wij door jarenlange arbeid opgebouwd hebben. Hoe zat het ook alweer? Hooguit 10% is echt op de vlucht.

 22. Ze heeft groot gelijk, ze blijven maar komen die economische vluchtelingen, en brengen meestal nog criminaliteit met zich mede, in Londen zijn er zoveel jeugdbendes van allochtonen dat er wel elk weekend een tiener wordt vermoord voor drugs of aan misdaad gerelateerde zaken, en zo kan het ook in Londen niet verder. Shalom

 23. Eindelijk begint het licht te schijnen bij deze ex-EU ‘ers. Het is net als bij een sekte, als je eruit bent zie de mistanden en de manipulaties het scherpst.

 24. Een Nexit zou het beste zijn wat ons land kan overkomen. Vergeet alle doemscenario’s uit Brussel en Den Haag die bedoeld zijn om ons bang te maken, in de “Gouden Eeuw’ hadden we ook geen EU.
  Onze cultuur, welvaart en vrijheid zijn belangrijker dan de hele Europese Unie te samen !!

 25. Dit klinkt mij als muziek in mijn oren. Deze Engelse Minister heeft groot gelijk.

 26. Welke landen komen in aanmerking om de EU te ontvluchten en een normaal bestaan te kunnen opbouwen danwel een normaal leven te kunnen blijven leiden?

Comments are closed.