Nieuw Zeeland: Mondkapje op kerstfeestje, maar orgie met 25 mensen is volgens premier weer ‘veilig’

Jacinda Ardern, die werkelijk lijkt te denken dat je met keiharde maatregelen een luchtwegvirus kunt stoppen, en daar zelfs ‘afspraken’ mee kunt maken bij welke gelegenheden het wel of niet mensen ‘besmet’. (Afbeelding = meme).

—————————————————————————————————————————————–

Australische staat New South Wales heft meeste maatregelen weer op, ook voor ongevaccineerden (maar voor hoelang?) – Australische premier Morrison vergelijkt het volk letterlijk met ‘schapen’ die aan de prik moeten worden geholpen

—————————————————————————————————————————————–

Australië en Nieuw Zeeland lijken de belangrijkste proeftuin van de klimaat-vaccinatie globalisten te zijn om te kijken met hoeveel onderdrukkende en tegelijkertijd absurde maatregelen een bevolking akkoord gaat zonder massaal in opstand te komen. Tot nu blijkt het overgrote deel met doorslaand ‘succes’ volledig te zijn gebrainwasht. De ontaarde Nieuw Zeelandse premier Jacinda Ardern, die al eens het hele land in een strenge lockdown zette vanwege één Covid ‘geval’, heeft nu echt de grens van totale krankzinnigheid doorbroken. Terwijl mensen tijdens kerstfeestjes verplicht mondkapjes moeten dragen, zijn seksorgieën met 25 mensen volgens haar weer ‘veilig’. Klaarblijkelijk heeft Ardern met ‘het virus’ afgesproken dat het dan geen mensen meer zal ‘besmetten’.

‘Ik kan bevestigen dat Tinder relaties weer geopend zijn,’ zei Ardern in een interview op 3 december. ‘Het is niet strikt gebonden aan het verkeerslichtsysteem (kleurcodes van gebieden met laag, gemiddeld of hoog ‘besmettingsrisico’), maar ehhh, het is feitelijk tot 25 bepaald, in een ‘rood’ gebied.’

Ze lachte er ongemakkelijk bij en vermeed oogcontact met de interviewer, wellicht omdat het besluit mede vanwege persoonlijke motieven werd genomen? Dit is dezelfde vrouw die in augustus dreigde om alle Covid patiënten in concentratiekampen op te sluiten. ‘En nu is het ineens oké om aan grote seksfeesten mee te doen. Maar waag het niet om zonder mondkapje op een kerstfeestje te verschijnen. Dit is demonisme in actie,’ schrijft vaste Natural News auteur Ethan Huff.

Ardern verklaarde dat haar regime er alles aan doet om de (zeer milde) Omicron variant buiten de deur te houden. Zo worden er (weer) strenge grenscontroles uitgevoerd, en is nu al besloten dat iedereen de komende 2 jaar minstens 5 boostershots zal moeten krijgen. Maar als u reeds in Nieuw Zeeland bent, dan bent u dus vrij om deel te nemen aan een orgie met 24 anderen, want ‘het virus’ heeft schijnbaar beloofd om dan weg te blijven en/of niemand te ‘besmetten’.

Grootste deel van de bevolking totaal afgestompt

De kritische en spottende commentaren van Nieuw Zeelanders zijn natuurlijk niet van de lucht, maar de elite trekt zich daar – net als in het hele Westen – toch niets van aan. (1) En waarom ook? Minstens 8 van de 10 mensen blijken intellectueel en moreel zó te zijn afgestompt, dat ze sinds vorig jaar keer op keer weer de grootst mogelijke onzin van de mainstream media voor zoete koek aannemen, en blind en volgzaam de meest tegenstrijdige en idiote maatregelen opvolgen.

‘Mondkapjes zijn nutteloos,’ (maar u moet ze toch dragen, anders boete). ‘Social distancing heeft geen effect gehad’, (maar u moet toch weer anderhalve meter afstand houden). ‘De vaccins werken niet meer, maar u moet toch shot nummer 3 (4/5/6/7, zoals ook Israël al heeft aangekondigd) gaan halen (om ze verder niet te laten werken), anders wordt u uitgesloten.’ En in Nieuw Zeeland nu dus ook ‘als u met anderen kerst viert kan het virus u besmetten, maar niet als u aan seksuele uitspattingen met niet meer dan 25 mensen deelneemt.’

New South Wales heft meeste maatregelen voor ongevaccineerden op

De ruim 300.000 ongevaccineerden in de Australische staat New South Wales (6,2% van de bevolking) kunnen na maanden van strenge beperkingen even opgelucht adem halen. Zij hebben vanaf gisterenmiddag 12.01 uur dezelfde vrijheden als gevaccineerden gekregen, inclusief het bezoek van restaurants, bars, bioscopen en grote bijeenkomsten.

Een vaxbewijs is niet langer nodig, al mogen individuele bedrijven naar eigen inzicht vaccinatieregels handhaven. Mondkapjes en QR codes zijn alleen nog verplicht bij ‘hoge risico’ gelegenheden.

De vrijheden zijn hoogstwaarschijnlijk slechts tijdelijk, want tegelijkertijd is er een flinke opleving van het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ gemeld, en noemen artsen de opheffing van maatregelen ‘prematuur’. ‘Het geeft mogelijk de verkeerde boodschap af dat het allemaal voorbij is, omdat ik denk dat het niet helemaal over is,’ zei dr. Chris Moy, vicepresident van de Australian Medical Assocation. (2)

Psychologische terreur

Waarom het dan toch gedaan wordt is vanuit het perspectief van de gevestigde orde goed te verklaren. Je sloopt je eigen bevolking namelijk het beste door het beproefde psychologische terreur concept van constant aantrekken-loslaten, in dit geval omgezet als hard ingrijpen-hoop bieden-nog harder ingrijpen-hoop bieden-keihard ingrijpen-hoop de bodem inslaan, zoals we vorig jaar al voorspelden.

Kortom: hou een bevolking die je wilt onderdrukken en controleren met steeds wisselende (en tegenstrijdige) besluiten in een voortdurende staat van onzekerheid. Geef ze steeds iets terug en pak het dan weer af, waardoor de frustratie, angst en haat tegen de valselijk aangewezen schuldigen (de ongevaccineerden) zover oploopt, dat deze op zeker moment tot een gewelddadige uitbarsting komt. En dan heb je het voorwendsel om keihard in te grijpen, zoals het inzetten van het leger en het gedwongen ‘afzonderen’ van de ‘foute’ mensen, zogenaamd voor hun eigen ‘bescherming’.

Australische premier Morrison vergelijkt volk met schapen

De Australische premier Scott Morrison promoot verplichte vaccinaties voor zowel volwassenen als kinderen, en is bezig de ongevaccineerden stap voor stap van de samenleving uit te sluiten. In de onderstaande clip bevestigt hij hoe de politici neerkijken op het gewone volk. ‘Het is een beetje zoals het schapen door de poort heen zien te krijgen,’ lachte hij tijdens een discussie over de ‘vaccinaties’: (3)

Als schapen naar de slachtbank, dus. Dat zei hij er nog nèt niet bij, maar uit zijn mateloze arrogantie van het afgelopen jaar kan worden opgemaakt dat hij nauwelijks kan wachten totdat iedere Australiër zonder uitzondering het doelwit is geworden van deze wereldwijde WHO/Great Reset/Agenda-2030 vaxxicide.

Xander

(1) Natural News
(2) News.com.au
(3) Armstrong Economics

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. Helaas dient de CU opnieuw de 2030 agenda en dus het satanisme geleid door Schwab en co, Vraag me altijd af of de tweede kamerleden naief, dom of bewuste misleiders zijn, kan me niet aan de indruk onttrekken dat de meerderheid zeer slecht geinformeerd is. Slechts de FvD-leden hebben ruggegraat maar zijn roepende in de woestijn van onbegrip.

 2. Ramshoorn,

  Redenatie is interessant MAAR ik ben bang dat het in dit geval ydele hoop is , misschien ( is wat confronterend ) maakt de CU deel uit van de grote afval !!

  Ik hoop dat de praktijk uitwijst dat ik er naast zit maar tot nu toe ….

 3. @Tukker. Ik ben zoals u weet geen fan van de CU en ben dat nooit geweest.

  Maar u weet net als ik dat JHWH met een kromme stok [de mens] soms een rechte slag kan toebrengen. Denk aan Simson en zijn escapades met Filistijnse vrouwen en zijn heldendaden:

  Lees allle spannende details in Richteren 13 t/m 16 en vertel me AUB wat u daarin ontdekte!

  Shalom. Ramshoorn.

 4. Ramshoorn, dat zie je fout
  CU gaat weer het spelletje mee spelen, is geen chr, partij, weet w.s. niet eens wat dat is .
  Ga het zien, Ramshoorn

 5. Bedankt@Joost. Hoewel Tweede Kamerleden al tijden door Rutte & Kaag & De Jonge in de maling genomen worden hebben die slappelingen toch weer in meerderheid Rutte een Mandaat gegeven om Formateur te worden van Kabinet Rutte IV.

  Maar ja, wat kun anders verwachten van 70 jonge onervaren Tweede Kamerleden?

  Gelukkig blijft Segers CU de luis in de pels van Rutte IV met zijn Bijbelse visie aangaande Abortus en Voltooid leven. Sigrid Kaag en Pia Dijkstra hangen straks amechtig uitgeteld in de touwen als Segers zijn rode lijn trekt bij een Confrontatie: Tot hiertoe en niet verder!!!

  Ik laat me graag verrassen, want ik weet uit ervaring: De mens Wikt maar JHWH Beschikt.

  Shalom. Ramshoorn.

 6. zoek eens op = er staat een nieuw BEELD voor de UN in NEW YORK

  en het is THE BEAST van revelation 13.2

  we zitten in de EINDTIJD van de bijbel

 7. @zeeuwse 5.46 pm 16/12/21 en @ ramshoorn 10.50 en 4.25 pm pm 16/12/21
  Het ging “zeeuwse”vermoedelijk om 3e regel van onder 4.25 @ramshoorn waar geschreven wordt: ” Het is te hopen dat……..van Onkunde en Onvermogen “.
  Uiteraard zal dat volgens zeeuwse niet gaan lukken. M.a.w. “alle hoop t.a.v. deze kwestie laten varen”.
  Daarom vraagt ze : “welk vertrouwen heb je in de 2e Kamer”?
  En inderdaad: de 2e slaapKamer zal Rutte cs niet wegsturen, daar is het Kartel te machtig voor dat zoiets zou gaan gebeuren.
  Shalom,
  Joost

 8. Vrij weinigen hebben de bijsluiter van socialisme gelezen. Jacinda Adern is Labour ,dus socialiste. Macht komt uit de loop van een geweer in die filosofie. Falen van de plannen? “Ik had te weinig macht”, nooit het foute plan, dus “ik wil nog meer macht”. Hier en nu in onze periode, valt het masker van de socialisten weer af, ze grijpen naar leugens, valse vlaggen, afleidingsmanoevres, wapens,subversie en moord om hun elitaire kliek te beschermen en hun onkunde te verbergen. De enige leuke plek in een socialistisch land is in die nomenclatura van “de partij” . Helaas zien we nu globaal socialisme. Je kunt nergens meer naar toe vluchten om het te ontwijken. De topbankiers kliek heeft ingezet op socialisme om zijn belangen vergaard onder kapitalisme met vrije ondernemingen, maar met protectie van de staat, dus niet echt vrij en eerlijk verdiend, te verdedigen met een ouderwets staatsmodel uit de middeleeuwen. Slavernij aan een nu geldadel klasse is het plan. Adern hoopt beter te worden van deze zelf verzonnen crisis om als deel van de elite. Ergens hoog in de machts pyramide. Die machts pyramide met een alziend oog bovenin, is een symbool in de vrijmetselarij en staat op de dollar biljetten. Totale controle (oog) ,binnen een commando systeem (pyramide) wil dat zeggen. Het is mij een raadsel waarom de arbeidersklasse hier achteraan gelopen heeft. Het heeft altijd hetzelfde resultaat opgeleverd: armoe en oorlog.

 9. Zeeuwse schreef: 16/12/2021 om 5:46 pm @ Ramshoorn:
  Hoe kom je erbij om welk vertrouwen dan ook in de Tweede Kamer te hebben ????””

  Kunt u wat duidelijker zijn? Ik begrijp werkelijk niet op welke uitspraak van mij u doelt.

  Ik keek vanavond naar TV Family 7 naar het programma UITGELICHT 20.20. Het kan wel eens zijn dat Segers van de CU spoedig een splijtzwam zal gaan worden met ethische kwesties als Abortus en voltooid leven de stokpaardjes van Pia Dijkstra en Sigrid Kaag D66. Zie ook….

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/segers-houdt-woord-een-kabinet-met-de-christenunie-zal-wet-voltooid-leven-niet-invoeren~b098c64c/

  Een kabinet waaraan de ChristenUnie meedoet, zal geen handtekening zetten onder het D66-initiatiefwetsvoorstel voltooid leven als dat wordt aangenomen door de Tweede en Eerste Kamer. Dat heeft CU-leider Segers woensdag gezegd.””

  Ja, en die 300 gesloten Bibliotheken door Mark Rutte moeten weer zo spoedig mogelijk open met de kritische boeken en tijdschriften van weleer. Het is een schande dat kritische boeken pas op aanvraag uit de magazijnen van de Bieb moeten komen…die gluiperds daar willen graag weten wie die boeken lezen. Big Brother is watching you there!!!

  En o ja, de rust moet in de Bieb weer terug keren zodat jong en oud ongestoord anoniem daar kranten en tijdschriften kan blijven lezen en af en toe een plasje kunnen doen, graag op schone toiletten graag.

  Het is een ramp dat Bibliotheken tegenwoordig meer op vestingen lijken waar je je moet legitimeren voordat je daar binnen mag komen.

  Bibliotheken moeten niet verworden tot vergaderruimtes voor ouderen/jongeren die keihard storend oeverloos kletsen. En wat te denken van soms de lawaai disco’s of speelholen daar voor jongeren die lezen haten. Bah!!!

 10. Vandaag gehoord in een café uit de mond van een daar ook aanwezige gast.
  Ik probeer het zo getrouw mogelijk te citeren maar ja. Mijn oren gaan ook achteruit. Zou dit niet onder ede durven zeggen.

  Gaan we met het citaat:

  “Stel. Het lukt meester prikkebeen om de café gast verplicht te prikken. Daarna stapt de café gast, uit dit hypothetische verhaal, op een kwade dag in een grote vrachtauto of ander zwaar rijdend materieel. Vervolgens krijgt de café gast last van een van de talloze bijwerkingen. Het wordt zwart voor de ogen van de café gast. Die cafe gast rijdt vervolgens pardoes een partij bijeenkomst van – ik noem maar een partij- het CDA binnen. resultaat. Talloze slachtoffers en gewonden. Wie is er dan aansprakelijk?” A) Meester Prikkebeen? B)de fabrikant van de niet werkende experimentele gen therapie C) de café gast D) de regering E)alle fascisten die de bevolking dwingen om deel te nemen aan dit medische experiment.”

  Einde citaat van het gesprek dat ik vandaag opving in een café.

 11. Ik denk niet dat Ardern zich onprettig voelde bij vraag van de journalist omdat het persoonlijk was, maar omdat het maar iets uit het script is wat ze moet uitvoeren en ze zelf de waanzin wel begreep, maar niet mocht uiten. Slechts een trekpopje.

  Interessant stukje Ramshoorn mbt de bibliotheken. De juiste kennis had ons jaren geleden al kunnen behoeden voor die achterlijke situatie waar we nu in zitten. Dat wisten de jezuïeten heel lang geleden ook al toen ze Adam Weishaupt erop uit stuurde en uit zijn ontstane club, de bavariaanse illuminati. Welke later is opgegaan in de vrijmetselarij. Welke nu ook dus onder bevoegd gezag staan van de jezuïeten de priorij van sion is gevonden. Geen zionisten dus. Hierin staat o.a. het dom maken van de volgende generaties. Zo zien we maar weer wie onze volksleiders dienen.

  Hosea 4
  6 Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is; dewijl gij de kennis verworpen hebt, heb Ik u ook verworpen

  Wees gezegend

 12. Tinder was dus gesloten daar zulke maatregelen kennen we in Nederland niet…

 13. Geweldig nieuws omtrent de Oranjes.
  Niet dat ik een aanhanger ben van de rupsjes
  nooit genoeg, maar omdat zij , met hun gedrag,
  een dikke middelvinger opsteken naar de coronaregelsregels

 14. Wat Jacinda Ardern zegt over orgies met 25 is dermate hilarisch dat je alleen maar kunt denken dat we hier naar een slechte B-film zitten te kijken. Zoveel dingen in deze pandemie zijn zo van de pot gerukt dat het één grote ontmaskering lijkft van de westerse elites. Soit, binnenkort begint het internationale coronatribunaal van Reinder Fuellmich, en op 6 december heeft Michael Yeadon, de vroegere vice-voorzitter van Pfizer, klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag, tegen de schuldigen aan deze pandemie met lockdowns en vaccins:

  https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/

 15. Is deze foto echt of is het een in elkaar gefabriceerde foto?, ik kan mij niet voorstellen dat het echt is.
  Ik zou hier graag een antwoord op willen hebben.

  mvg Geert,

 16. @ Ramshoorn:
  Hoe kom je erbij om welk vertrouwen dan ook in de Tweede Kamer te hebben ????

 17. Ieder mens zal vroeg of laat verantwoording moeten afleggen over hetgeen ze tijdens hun leven hebben gedaan.
  Ook deze mensen die vanuit hun arrogantie in de overtuiging zijn dat ze het recht hebben om te doen wat ze doen.
  Veel mensen kunnen het bijna niet verkroppen dat karma zo lang op zich laat wachten.

  In het universum heeft alles zijn tijd hoe graag dat velen dat ook bespoedigd zouden willen zien.
  Ik vrees dat er nog veel leed zal komen en bloed zal vloeien voordat wij een betere wereld mogen ervaren.
  Mijn gedachten gaan uit naar al die mensen die de huidige én toekomstige pijn, verdriet en wanhoop moeten doorstaan.

  Wees lief en respectvol naar hen die het moeilijk hebben of nog gaan krijgen.

 18. Zeer Eens met het artikel @Xander. Ik zag nog meer vergelijkingen:

  Mark Rutte is even dwaas als premier Jacinda Ardern van Nieuw Zeeland, die haar bevolking als Mw. Ooievaar van de Fabeltjeskrant verkondigt: Terwijl mensen tijdens kerstfeestjes verplicht Mondkapjes moeten dragen, zijn Seksorgieën met 25 mensen volgens haar weer ‘veilig’.

  Weet u nog hoe hoe Journalisten op een van de Persconferenties Mark Rutte meewarig aankeken hoe hij zijn draconische Coronaregels aan hen probeerde duidelijk te maken.
  Hij sprak toen zoals gewoonlijk: als een kip zonder kop:

  Fysiotherapeuten moeten in Lockdown, maar Sekswerkers mogen zonder 1.5. meter afstand en zonder Masker hun klanten blijven ontvangen en verwennen….Bedoelt u dat echt? Ja, hoor!

  Vandaag hoorde ik in de Tweede Kamer dezelfde dwaze Mark Rutte oreren, [die aan de meest erge vorm van het Messias-syndroom lijdt, hoewel 85% burgers van hem baalt ] trots vertellen hoe belangrijk Studenten en het Onderwijs in Nederland voor hem is.

  De echte WAARHEID van leugenaars als Mark Rutte, Sigrid Kaag, Arie Slob, die gezamenlijk zo graag bluffen over hun tomeloze inzet wat betreft Leerkrachten, Onderwijs en Welzijn Studenten leest u hieronder:

  https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/bibliotheek-in-zwaar-weer/
  https://nos.nl/video/266978-veel-bibliotheken-dicht-door-bezuinigingen

  Honderden bibliotheken afgelopen jaren gesloten vanwege bezuinigingen 27 juli 2017.

  Bijna 300 bibliotheken hebben de afgelopen vijf jaar hun deuren moeten sluiten vanwege gemeentelijke bezuinigingen. Daarmee werd door de gemeenten 38 miljoen euro bespaard.
  Dat blijkt uit een rondgang van de onderzoeksredactie van RTL Nieuws.””

  Mark Rutte VVD liet hiermee zijn ware cyber-gezicht zien. In AD 2000 hadden Bibliotheken nog 43 miljoen boeken op de planken staan. In 2019 telden de Bibliotheken nog maar 24 miljoen boeken.
  Welke boeken moesten het veld ruimen? Vooral…Alle kritische werken over Klimaat, Evolutie-theorie, Islam, Immigratie, Seksualiteit LHTB, EU, enz.

  De vijf gemeenten waar het meest is bezuinigd op bibliotheken (als je de begrotingen van 2016 en 2011 naast elkaar legt) zijn Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Sittard-Geleen en Eindhoven.
  In Eindhoven werd het budget van de Bibliotheken Gehalveerd.

  Er waren Tien bibliotheken in de stad en daar is nu nog één [!!!] van over.
  En dat terwijl Eindhoven een zogenoemde Kennisstad is met een technische universiteit en veel techbedrijven. Een stad dus waar je juist investeringen in Kennis verwacht.

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/artikel/126351/honderden-bibliotheken-afgelopen-jaren-gesloten-vanwege-bezuinigingen

  Het is te hopen dat de Tweede Kamer Rutte IV vandaag nog Wegstemt met een brevet van Onkunde en Onvermogen. Waarom?

  RUTTE en zijn kompanen, blijken de grootste Vernietigers van KENNIS!!!

 19. In dit artikel: https://dissident.one/2021/12/16/25180/
  met een degelijke bronnenlijst eronder vindt u de échte reden voor de maatregelen tijdens deze pandemie.
  Het zal mislukken omdat het virus uiteindelijk niet schadelijk genoeg meer zal zijn (herinner u één enkele omikron dode als wereldnieuws in de mainstream) om nog langer maatregelen en algemene verplichte vaccinaties te verantwoorden.
  Zoals het Xandernieuws-artikel van gisteren met de brief van een verpleegkundige al aanwees is ook binnen de ziekenzorg het kantelpunt waarbij de maatregelen schadelijker worden dan covid zelf bijna bereikt.
  Benieuwd wat de superrijke elite nu zal verzinnen om zonder een ook voor die elite allesvernietigende oorlog tot de noodzakelijke financiële reset te komen. Mogelijk zal net zoals het virusje zelf ons redt van deze pandemiewaanzin, ook weer de natuur ons redden maar dan onverbiddellijk door een “Carrington event” zoals in 1859 dat wereldwijd alle elektrische netwerken vernietigt. Met miljarden doden tot gevolg. We kunnen er dan de hand van God in zien. Rurale gemeenschappen zullen bij de overlevenden zijn, en dat is de grotendeels ontvolkte wereld die de honderdduizenden die het in hun bunkers overleefden aantreffen. Of ze dan nog veel te vertellen hebben over dat meer dan een miljard overlevende “schapen” valt te betwijfelen.

 20. Denk eraan het is zomer op het zuidelijk halfrond en dan krijgen mensen altijd meer vrijheden. Maar denk eraan het zijn valse vrijheden, eens de winter komt op het zuidelijk halfrond moet iedereen weer naar zijn home-gevangenis. en inderdaad die covid maatregelen zijn eigenlijk terreurmaatregelen op zijn eigen volk. Ik denk persoonlijk dat deze terreurmaatregelen nog een hele tijd gaat duren. En hier op het noordelijk halfrond kan m’n van een orgie alleen maar dromen. We zullen moeten wachten op een vroege lente inval. Shalom

Comments are closed.