Netanyahu volgende week naar Witte Huis voor presentatie Trumps vredesplan Midden Oosten

Volgens het plan wordt Jeruzalem officieel de ongedeelde hoofdstad van Israël, en krijgen de Palestijnen enkel symbolische toegang. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Westelijke Jordaanoever onder bestuur Israël, Palestijnen krijgen daar hun eigen (sub-autonome en gedemilitariseerde) staat – Saudi Arabië, Egypte en V.A.R. stemmen in met Trumps vredesplan, Marokko twijfelt nog – Saudische kroonprins: Financiële steun aan Palestijnen tot nu toe ‘weggegooid geld’

—————————————————————————————————————————————–

Na tal van vertragingen lijkt het er nu echt van te gaan komen: president Donald Trump is van plan om volgende week zijn ‘Deal of the Century’ vredesplan voor het Midden Oosten te presenteren. Zowel de Israëlische premier Benyamin Netanyahu als oppositieleider Benny Gantz zijn speciaal uitgenodigd om naar het Witte Huis te komen, om zo de schijn te vermijden dat Trump de Israëlische verkiezingen op 2 maart zou proberen te beïnvloeden. In het plan gaan de Westelijke Jordaanoever en de Joodse gemeenschappen aldaar definitief bij Israël horen. De Palestijnen krijgen in het betwiste gebied hun eigen sub-autonome, gedemilitariseerde staat.

Vicepresident Mike Pence overhandigde gisteren persoonlijk de uitnodiging aan beide politieke leiders. Pence was in Jeruzalem voor de herdenking dat Auschwitz 75 jaar geleden werd bevrijd.

Saudi Arabië, Egypte en VAR gaven al groen licht

De geplande ceremonie volgende week is extra opvallend omdat één van de partijen fel tegenstander van het vredesplan is: de Palestijnen. In de handvesten van alle Palestijnse organisaties, inclusief Fatah van de PLO / Palestijnse Autoriteit, staat nog altijd letterlijk dat héél de Joodse staat moet verdwijnen en plaats moet maken voor ‘Palestina’. De Palestijnen zien een eigen, compleet van Joden ‘gezuiverde’ onafhankelijke staat op de Westelijke Jordaanoever met Oost Jeruzalem als hoofdstad dan ook slechts als tijdelijke tussenstap. Maar zelfs deze tussenfase gaan ze dus niet krijgen.

Overigens wordt volgende week niet het hele vredesplan gepresenteerd, maar enkel het belangrijkste politieke gedeelte. Trump zou daarvoor op 6 januari de instemming hebben verkregen van de Saudische onderminister van Defensie, prins Khalid bin Salman, die toen het Witte Huis bezocht. Ook de Egyptische president Abdel-Fatteh el-Sisi, en Sheikh Muhammed bin Zayed van de Verenigde Arabische Emiraten zijn akkoord. De Marokkaanse koning Mohammed twijfelt nog, en heeft geen duidelijk antwoord gegeven. (1)

Jordaanoever onder Israëlisch bestuur, 30%-40% geannexeerd

Vorig jaar berichtten we al enkele malen over de details van het vredesplan. Behalve controle over de Westelijke Jordaanoever (Judea en Samaria), waarvan 30% tot 40% wordt geannexeerd, krijgt Israël ook de volledige zeggenschap over heel Jeruzalem, waar de Palestijnen enkel symbolische toegang tot krijgen.

Israëls oostgrens schuift dus een heel eind op naar de rivier de Jordaan. De gebieden van de huidige nederzettingen worden flink uitgebreid en zoveel mogelijk bij elkaar aangesloten. De eigen staat die de Palestijnen wordt toebedeeld krijgt forse restricties opgelegd. Zo mogen ze geen eigen leger hebben, en mogen ze geen allianties aangaan met andere landen. Ook blijft de controle over het luchtruim en alle grenzen geheel in handen van Israël. Tevens moet de complete Gazastrook, die in handen is van de terreurorganisaties Hamas en Jihad Islami, worden ontwapend.

Beperkt aantal Palestijnse vluchtelingen naar Israël

Er komt ook een oplossing voor het Palestijnse vluchtelingenprobleem. Israël gaat een (zeer) beperkt aantal van hen toelaten, want de Palestijnse vluchtelingen (oorspronkelijk zo’n 700.000) worden feitelijk weggestreept tegen de Joodse vluchtelingen die destijds uit de Arabische landen werden verjaagd, en van wie alles werd afgepakt.

Omdat dit er 800.000 in getal waren, is Trump dus nog heel coulant voor de Palestijnen. Overigens bestaat er volgens de officiële VN statuten die voor alle andere landen op de wereld gelden, niet één Palestijnse vluchteling meer. Tweede en derde generaties vluchtelingen worden namelijk automatisch als burgers van de landen waar ze in verblijven beschouwd, in het Palestijnse geval dus vooral Libanon en Jordanië.

Saudische kroonprins: Financiële steun aan Pali’s tot nu toe weggegooid geld

De Soennitische Arabische landen zouden bereid zijn om zo’n $ 50 miljard in ‘Palestina’ te steken. Tal van Arabische leiders zijn het constant geld overhevelen naar de Palestijnse leiders, die daar weinig anders mee doen dan zichzelf schandalig verrijken en er wapens en raketten mee kopen om tegen Israël te gebruiken, spuugzat. De Saudische kroonprins Mohammad bin Salman zou letterlijk hebben gezegd dat alle financiële steun aan de Palestijnen ‘weggegooid geld’ is geweest.

De Palestijnen hebben dus zelfs bij hun islamitische broeders duidelijk hun hand overspeeld,  maar kunnen natuurlijk nog altijd weer gaan slijmen en smeken bij de op het wereldtoneel immer naïef en onbenullig opererende Europese leiders, die zoals gewoonlijk ongetwijfeld weer royaal de portemonnee zullen trekken om de Palestijnse terreur- en propagandamachine draaiende te houden.

‘Oude plannen waren enkel theater en veroorzaakten geweld en dood’

‘De plannen uit het verleden waren enkel theater, en hebben niets anders dan geweld en dood veroorzaakt,’ verklaarden Amerikaanse officials, daarmee een sneer uitdelend naar het totaal mislukte ‘vredes’plan van president Bill Clinton uit het jaar 2000. ‘Ons plan heeft géén deadline, en vereist geduld.’

In de Israëlische regering is vooral minister van Defensie Naftali Bennett tegenstander van het vredesplan. Hij zou namelijk tegen de oprichting van iedere vorm van een Palestijnse staat zijn, ook als het zo’n sterk uitgeklede versie betreft.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Ynet News
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. @Hubo,

  Laat die “Palestijnen” inderdaad maar terugkeren naar hun oorspronkelijke gebieden, lijkt me een prima plan. Maar dan wel naar waar ze werkelijk vandaan komen. De overgrote meerderheid van de “Palestijnen” zijn afkomstig uit andere gebieden buiten Israël. Nu is het zo, dat “Palestijnen” gewoon Arabieren zijn, en Arabieren bestaan weer uit vele verschillende stammen en clans, die vaak met elkaar in strijd waren. Dat is momenteel vooral te zien in Libië. Het is heel gemakkelijk om de herkomst van de zich Palestijnen noemende Arabieren te achterhalen aan de hand van hun achternamen:

  Al-Turki – Turkey
  Sultan – Turkey
  Uthuman / Ottoman – Turkey

  Al Masri – Egypt
  Masrawa – Egypt
  Al Tartir – Tartir village, Egypt
  Bardawil – Lake and village Bardawil, Egypt
  Tarabin – South-east Sinai (Bedouin), Egypt
  Abu-Suta / Abu-Seeta – Tarabin tribe, Egypt
  Sha’alan – Bedouin, Egypt
  Fayumi – Al-Fayum village, Egypt
  Al Bana – Egypt

  Al-Baghdadi – Baghdad, Iraq
  Abbas – Baghdad, Iraq
  Zoabi – West Iraq
  Al-Faruki – Iraq
  Al-Tachriti – Iraq
  Zabaide / Zubeidy – Iraq

  Husseini / Hussein – Saudi Arabia (Hussein was the 4th Imam)
  Tamimi – Saudi Arabia
  Hejazi – Hejaz region (Red Sea shoreline) in Saudi Arabia
  Al-Kurash / Al Kurashi – Saudi Arabia
  Ta’amari – Saudi Arabia

  Al-Halabi – Haleb region, North Syria
  Al-Allawi – West Syria (shoreline)
  Al-Hurani – Huran District, South Syria
  Al-Qudwa – Syria
  Nashashibi – Syria
  Khamati – Syria

  Lubnani – Lebanon
  Sidawi – Sidon, Lebanon
  Al-Surani – Sour-Tair, South Lebanon
  Tarabulsi – Tripoli, Lebanon

  Al-Yamani – Yemen
  Al-Azad – Yemen
  Hadadin – Yemen
  Matar – Matar village. Yemen
  Morad – Yemen
  Khamadan – Yemen

  Mugrabi – Maghreb, Morocco
  Al-Araj – Morocco

  Bushnak – Bosnia

  Al-Shashani – Chechnya

  Al-Jazir – Algiers

  Al-Abid (Bedouin) – Sudan
  Samahadna (Bedouin) – Sudan (still a matter of debate)

  Al-Hamis – Bahrain

  Zarqawi – Jordan

  En hier de locaties van enkele Arabische stammen in Israël, die men ten onrechte Palestijnen noemt:

  Hebron – Tamimi, Natshi, Ja’abri, Abu Sanina, Qawasma

  Jericho – Erekat (Arikat)

  Beith Lehem – Touqan , Shak’ka

  Schem* (Nablus) – Al-Masri

  Tulkarem – Al-Carmi

  Ramallah – Baraguthi, Tawil, Abbas

  Um Al-Fahm (Israeli citizens) – Jabrin

  Oost-Jeruzalem – Hejazi (De Hejaz regio is de Oostelijke kustlijn van de Rode Zee, Saoedi Arabië)

  Gaza – Al-Masri, Tarabin, Al-Abid

  Al deze informatie is eenvoudig op het internet te controleren.

  Maar ondanks al het politieke gebeuren rondom Israël en het Midden-Oosten, en al de leugens over een verzonnen “Palestijns volk”, de realiteit is en blijft, dat Israël terug is van weggeweest, en dat Israël er is om te blijven. Ik durf met grote stelligheid te zeggen, dat Israël het grootste bewijs is van het bestaan van God, en dat de Bijbel volkomen betrouwbaar is, omdat talloze profetieën over het herstel van Israël exact zijn uitgekomen tot zelfs in de kleinste details, en bedenk daarbij wel, dat deze profetieën meer dan 2500 jaar geleden door de profeten op Schrift zijn gesteld. Maar ook als we God en de Bijbel buiten beschouwing laten, dan heeft Israël nog steeds het exclusieve recht op het land. Dat heeft te maken met een al 4000 jarige bewoning van het land door de Joden, en dat is dan ook juridisch bindend en onherroepelijk vastgelegde uitspraken die zijn gedaan door de Volkenbond, tijdens de Conferentie van San Remo in april 1920.

 2. Beste moderator ik weet niet of jullie dit plaatsen.
  Maar als ex Joods gelovige nu Grieks Ortodox vind ik hem leerzaam niet altijd netjes in mijn ogen,
  Hij heeft het recht om te spreken voor mij goed of kwaad altijd leerzaam voor mij.
  Ikzelf snap ons allemaal niet op aarde.
  Onze planeet heeft geen religie en is ouder dan welk geloof ook vind ikzelf dan.
  Ook nu worden er babies geboren zuiver puur en zonder vooroordelen wij brengen deze onze imprint bij.
  Dit leid nooit tot vrede en Jezus in het Grieks ook anders genaamd was geen vriend van dit alles.
  https://www.brighteon.com/channel/brothernathanael
  Zijn kanaal sinds hij van youtube verwijdet is misschien goed om ook hem in de aten te houden.
  Hij lijkt me moeilijk te stoppen en zijn godsdienst kennis niet slecht.
  https://www.brighteon.com/channel/brothernathanael

 3. @ Svalbard
  Juist vanuit God’s volk zullen alle volken gezegend zijn door Jezus Christus.

 4. Het is een gewaagde stap vanuit menselijk perspectief, het zal sterke reacties oproepen, vanuit goddelijk perspectief heeft Israël recht op het gehele land, maar Israël ondanks zijn monsterzeges zal met aartsvijand Iran,Rusland etc moeten afrekenen, en volgens mijn Bijbelse bril zullen de vijanden tot aan de poorten van Jeruzalem komen, ondanks het ultra moderne leger van Israël.Als Christus de Joodse Messias zal terugkeren krijgen de vijanden klappen, en niet zo weinig ook, niet alleen vanuit mogelijk gedeeltelijke westerse hulp, maar vanuit de onzichtbare wereld.Toch zal het nog een vraag zijn hoe de politieke en religieuze antichrist in Europa zich zal verhouden t.o.v Israël.Naar mijn bescheiden mening zal juist deze macht een schijnvrede proberen te bewerken door Israel garanties te geven, die zij uiteindelijk niet zullen inlossen, verraden als ze zullen worden.Laten vooral de Israelische vredesduiven met hun humanitaire accenten maar heel voorzichtig zijn.

 5. Dit word juist meer chaos en teken naar n grotere oorlog.
  Zon deal moet je maken met landen als Iran, Turkije, Pakistan.
  Dit zijn machten die er dadelijk toe doen, van Arabieren heb je niets te vrezen, je ziet nu al ze misleiden al de bloedbroeders vanuit Cairo en Mekka.

  Er komt n hereniging van Turkstalige stammen binnen enkele jaartjes, let goed op wat ik hier zeg hoe dichter Turkije bij n oorlog komt hoe sneller het tot stand komt.

  De slimme Armenen voorkomen zoiets wel, maar de trotse Griek brengt de afgrond dichterbij ook binnen de Eu
  Daar waar het begon daar eindigd en doofd ook de olympische vlam n keer.

 6. Lees Zacharia 12 er maar eens op na, daar staat geschreven dat Jeruzalem een steen des aanstoots is, en een schaal der bedwelming voor alle volkeren. Deze profetie, meer dan 2400 jaar geleden op Schrift gesteld, gaat in de nabije toekomst in vervulling. Jeruzalem is een heet hangijzer, men wil niet erkennen dat het de eeuwige ondeelbare hoofdstad is van Israël.
  Dit zal voor al de naties die tegen Jeruzalem als hoofdstad van Israël zijn, zeer ernstige gevolgen hebben. Amerika erkent wel dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is. En de uitspraak van God in Genesis 12, dat Hij iedereen zegent, die Abraham, dus het Joodse Volk zegent, door God gezegend zal worden:
  Kijk eens hoe het nu met Amerika gaat, de economie is er prima, nog nooit zo’n lage werkloosheid gehad. Trump mag dan een raar persoon zijn, maar zijn beleid is zeer goed!

 7. Waar het allemaal mee begon : de eerste catastrofale Israëlische ‘aanval’ …. het begon allemaal in Nakba !
  Lees op : Alles Schall und Rauch Nakba, die grosse Katastrophe 14 mei 2008

 8. @ Ramshoorn: 8:32 pm, op 24/1. Geheel met U eens, Ramshoorn. En ik betrek ook Ezechiël 37 en 38 hierbij. Het zal een grote oorlog zijn, maar de Here zal Israël behoeden.

 9. Wees niet zo naief! Echte vrede kom er alleen zodra de Vredevorst (d.w.z de Here Jezus Christus) gaat ingrijpen en geen seconde eerder. En dit moment zal niet echt lang meer op zich laten wachten.

  De Bijbel zegt: “Vrede vrede, maar er is geen vrede.”

 10. Zou je de oorlog tegen het ongeboren kind de onzichtbare, geheime oorlog kunnen noemen?
  Ze zorgt ervoor dat geincarneerde zielen hun levensmissie niet kunnen vervullen, dat hun tweelingziel
  haar/zijn 100% maatje niet vindt en hun gezamenlijke missie niet kan worden opgepakt,
  dat de tweelingziel al/niet bewust het gemis voelt, er sprake is van een ogenschijnlijk onverklaarbare depressie etc..
  (Vrij naar E. Prophet)

 11. Ik geloof dat er helemaal niks goeds komt van al die gelikte plannen van de VS met vijanden van Israel die nu klaar liggen? “Volgens het plan wordt Jeruzalem officieel de ongedeelde hoofdstad van Israël, en krijgen de Palestijnen enkel symbolische toegang.”

  Jeruzalem werd in september 1980 al door de Knesset tot ongedeelde eeuwige hoofdstad van Israël uitgeroepen. Waarvan Acte!!! Dus?

  Israël onderhandeld zich al 71 jaar suf met Arabieren en Palestijnen en wat heeft het opgeleverd? Alleen maar grote oorlogen in 1948 – 1956 – 1967 – 1973 en twee Intifada’s 1991 en 2001.

  In 2005 was Premier Sharon zo gek om de Joodse stad Gaza op te geven voor een schijn-vrede met de Palestijnen – Weet u nog? Alle Joden werden met Geweld door het Joodse leger uit Gaza verdreven, en worden sindsdien door Palestijnen met duizenden Katusjah Raketten bestookt en vuurbalonnen die bossen en oogsten van Joden verbranden!!!

  Israël blijkt veel beter in oorlogvoeren dan in vredesbesprekingen als ik denk aan hun monsteroverwinning 1967 op Egypte – Syrië en Jordanië. Ze heroverden Gaza en Golan en vergrootte toen in Zes Dagen drie keer hun grondgebied en heroverden heel Jeruzalem tot ongedeelde eeuwige hoofdstad van Israël.

  Wie Psalm 81 en Ezechiel 20 leest ziet dat Israël inderdaad op alle punten vrede kan bereiken met Palestijnen en alle Arabische landen in heel het Midden-Oosten. Israël, het volk van het Boek, wanneer gaat Netanyahu of de Voorzitter van de Knesset deze hoofdstukken eens hardop voorlezen? Wie waagt die wint de Vrede!!!

 12. En intussen zijn ook talloze weerloze zielen op weg naar hun geboorte onverdoofd afgeslacht.
  Dat creeert enorm veel, goed te maken, karma voor degenen die er direct schuldig aan zijn, voor de landen die het wettelijk
  toestaan: moord kan nooit legaal zijn.
  Geen mens heeft (het recht) te beslissen over het leven van een andere mens, al/niet geboren.
  Een beschaafd land staat kindermoord niet toe.

  De oorlog tegen het ongeboren kind telt meer slachtoffers dan alle andere oorlogen bij elkaar.

 13. Mensen die mooie dromen hebben over eindelijk vrede in het Midden-Oosten zullen bedrogen uitkomen. Zolang Jeruzalem nog geen hoofdstad van de staat Palestina is, hebben Palestijnen geen enkel belang bij vrede. Je kunt je overigens afvragen waarom we in het westen zo graag willen instemmen met een nieuwe islamitische terreurstaat? Palestijnen hebben geen eigen economie en leven van gulle giften uit het buitenland. Democratie geldt daar niet, want meneer Abbas zit inmiddels in het 15e jaar van zijn 4-jarig termijn. Daarbij wordt Gaza geregeerd door een terreurgroep. Dood een Jood en je bent verzekerd van een uitkering van de Palestijnse staat. Met een eigen staat kunnen ze niet meer klagen over een bezetting en kunnen ze Israël nergens meer de schuld van geven. Enkel een eigen staat met Jeruzalem als hoofdstad en zonder Israël als buur is de enigste wens van de palestijnen. Ze vergeten daarbij dat het de staat Israël is die het land heeft laten bloeien. Als zij aan de macht zijn zal dat zgn. Palestina weer teruggaan naar een kaal en bedorven land. En omdat ze Israel nergens meer de schuld van kunnen geven, zal een burgeroorlog in Palestina onvermijdelijk zijn.

 14. V.A.R.?? Ik was even confuus, de V.A.R. (Verenigde Arabische Republiek –> Egypte, Syrië en Jemen) bestaat al heel lang niet meer. Afkorting voor Verenigde Arabische Emiraten is gewoon V.A.E. in het Nederlands..

  Voorts een prima plan. Er gaat van uit dat Israël het verstandigst is en derhalve ook contrôle blijft houden over de grenzen en dat dat Palestina geen leger mag hebben. Liever zag ik dat alle mohammedanisten Israël verlaten, ze hebben er niets te zoeken namelijk. Het zijn Arabieren die eerder thuis horen in Jordanië, Egypte etc.

  Vele volken zijn verdreven in het verleden. De Duitsers uit Pruisen verjaagd, de Polen uit Oost-Polen, de Grieken uit Turkije en de hindoes uit Pakistan. Destijds had de gehele mohammedanistische bevolking verdreven moeten worden, van Gaza tot Galilea, van Jaffo tot de Dode Zee. Maar het toenmalige Israël meende dat het goodwill kon krijgen door de Arabieren ook een stukje van hun grond te gunnen, met nu alle gevolgen van dien. Stel je eens voor als alle mohammedanisten waren verdreven? Dan zeikte de mohammedanistische wereld nog steeds over het bestaan van Israël, maar had Israël er intern geen last van. De mohammedanisten leven voor het grootste gedeelte nog steeds in 1948. In hun hart zullen ze Israël nooit erkennen en accepteren. Voor de bühne wel, maar vanaf de kansel in Mekka, Caïro etc. zal nog immer gekrijst worden dat de niet-mohammedanisten en de Joden in het bijzonder zondige en slechte mensen zijn waartegen gestreden moet worden…

 15. Goed plan, wapens neerleggen en in vrede samenleven. En eindelijk eens het land opbouwen.
  50 miljard om mee te beginnen, kun je heel wat moois van bouwen en goed mee doen.
  succes gewenst aan alle partijen van goede wil. Zou het dan toch een keer gaan lukken?

 16. Ik lees niets over Jordanië,maar het lijkt me dat ze daar niet veel kunnen uitrichten.Het komt neer op een afgedwongen pacificatie en het zal nog wel even onrustig blijven.Vermoedelijk ook in de wereld met toenemende anti joodse uitingen.
  Ik vind het zelf een gotspe om gevluchte palestijnen weg te strepen tegenover joodse mensen die de arabische landen onder dwang hebben moeten verlaten.
  Iedere oplossing van deze aard is tijdelijk en de toekomst zal leren hoe het uitpakt.
  Ik snap wel dat je niet al die palestijnen in één keer kunt laten terugkeren,maar persoonlijk ben ik van mening,dat hun recht op terugkeer naar hun oorspronkelijke woonplaats en dat van hun nazaten formeel vast gelegd dient te worden.En dan kan het me ook weer niet zoveel schelen of dat dan ook weer meer dan 1000 jaar gaat duren.
  Het is te hopen dat de mensen wat eerder verstandig worden.
  Ze doen maar,maar met dat Israel wil ik verder niets te maken hebben.

 17. De valse vrede zal eindelijk worden getekend…
  na deze korte periode zal de eindtijd losbreken.
  Wee hen.. wee hen.

  Jesaja 5:20-25

  20 Wee hen die zeggen dat goed slecht is en dat slecht goed is, dat duisternis licht is en licht duisternis, dat bitter zoet is en zoet bitter. 21 Wee hen die van zichzelf denken dat zij wijs en schrander zijn! 22 Wee de ‘helden van de wijn’, die opscheppen over de hoeveelheid sterke drank die zij kunnen hebben. 23 Zij laten zich omkopen om het recht geweld aan te doen, zij spreken de schuldige vrij en gooien de onschuldige in de gevangenis. 24 Daarom zal God hen doen verdwijnen als stro dat op het vuur wordt gegooid. Hun wortels zullen verrotten en hun bloesems verdorren, want zij hebben de wetten van God verworpen en het woord van de Heilige van Israël veracht. 25 Daarom is de toorn van de Here tegen zijn volk opgelaaid, daarom heeft Hij zijn hand opgeheven om het te slaan. De bergen zullen huiveren en de rottende lijken van zijn volk zullen als vuilnis in de straten liggen. Maar desondanks zal zijn toorn niet bekoelen. Zijn hand blijft uitgestrekt om hen te slaan.

  Allen: verder praten op het Geloofsforum, zie siteregels. Mod.

 18. Alleen het stoppen van de geldstromen naar de palestijnen: oftewel naar de Hamasleiders die in turkije wonen, kan hen dwingen om vrede te sluiten. Tenminste, dat hopen we.
  Zolang onze Kaagtroela geld blijft storten, gebeurt er helemaal niets.

 19. en intusssen ligt in Turkije een wetsvoorstel klaar dat verkrachters wil laten trouwen met hun slachtoffers.

  Het ultieme bewijs voor de bijzondere geestesgesteldheid van diverse personen in het land.

 20. Dit is niet het Israël wat God voor ogen had
  Aan de blauwe vlag en het symbool op de vlag de hexagram laat zien dat ze onderdeel zijn van een menselijk groter plan

  Amerika is de trekpop van Israël en niet andersom mocht het misschien zo lijken

  De Amerikaanse ster is een pentagram die samen met de hexagram een symbolen paar vormen net als het ying-yang symbool , en die symbolen paren beelden het goed en het kwaad uit, de twee gezichten van janus (zwarte-witte paus)
  Er gaat bij mij een lampje op, en begrijp veel acties als ik er zo tegen aan kijk

  Aan de redaktie, ik ben niet een antisemiet en ben voor het joodse volk, en ben van mening dat het joodse volk voor een duister plan misbruikt wordt

 21. Ik denk dat daar dikke ambras gaat van komen, het terrorisme zal geweldig toenemen als men dit plan gaat aanvaarden. Van de Palestijnen moet men geen hulp verwachten eerder verzet, ook Europa zal zich verzetten , want Europa is nu reeds een islamitisch continent geworden. Voor Europa is dat nog steeds bezet gebied, het probleem van het Midden-Oosten is in feite een onoplosbaar probleem omdat het zijn wortels heeft in religie, de ene denkt volgens de Bijbel daar recht op te hebben, de andere denkt volgens de Koran daar recht op te hebben en katholieken denken volgens hun traditie daar recht op te hebben, mogen de gewone mensen ook nog iets zeggen, en laat God erbuiten, daar zijn we niets mee, ik denk persoonlijk dat dit probleem alleen zal opgelost zal worden bij de komst van de grote koning en Messias, niet volgens mij door mensen of hun uitgevonden godsdiensten. Shalom

Comments are closed.