‘Ministerie Sigrid Kaag verzweeg opzettelijk Nederlands geld voor Palestijnse terroristen’

Gemaskerde Palestijnse militanten van de Al-Aqsa martelarenbrigades van de Fatah partij van ‘president’ Mahmoud Abbas, die nu 56 jaar bestaat.

—————————————————————————————————————————————-

Nederlandse pasjes voor Palestijnse terroristen die aanslag pleegden waarbij 17 jarig meisje werd vermoord – Nederland stemt inmiddels met driekwart eenzijdige anti-Israël VN-resoluties in

—————————————————————————————————————————————–

D66 leider Sigrid Kaag wil graag premier worden. De NPO zond daar afgelopen zondag een complete propaganda documentaire over uit, die door ‘maar liefst’ 306.000 mensen werd bekeken (= een zeteltje of 4 à 5 in de Tweede Kamer), wat genoeg zegt over haar kansen. Die zouden wel eens nog verder kunnen slinken nu bekend is geworden dat haar ministerie opzettelijk heeft verzwegen dat Palestijnse terroristen met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’ worden gefinancierd.

Sigrid Kaag, u weet wel, de minister die in 2019 Iran bezocht met een hoofddoekje om, terwijl op dezelfde dag Iraanse meisjes werden gearresteerd omdat ze protesteerden tegen de verplichte hijab. Met haar vertoon van ‘solidariteit’ met de islamitische dictatuur – en niet met het Iraanse volk – liet Kaag op die dag heel duidelijk haar ware kleuren zien.

Ze is overigens getrouwd met een voormalige politicus van de Palestijnse Fatah beweging (onderdeel van de PLO), die – in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd – nog steeds ‘heel Palestina’ wil ‘bevrijden’ en Israël van de kaart wil vegen. In september 2020 verheerlijkte Fatah nog de Palestijnse terroristen die in 1972 het beruchte bloedbad uitvoerden op Israëlische deelnemers aan de Olympische Spelen in München (2).

Nederlandse pasjes voor Palestijnse terroristen die 17 jarig meisje vermoordden

Het UAWC, dat zegt Palestijnse boeren te ondersteunen, is één van de vele instanties die onder het label ‘hulporganisatie’ grote hoeveelheden door het buitenland geschonken geld doorsluist naar de Palestijnse (terreur)oorlog tegen Israël. Nu heeft minister Kaag in antwoord op Kamervragen over ‘ontwikkelingshulp’ aan het Palestijnse UAWC gemeld dat er essentiële informatie wordt verzwegen.

‘Sinds de toeslagenaffaire is duidelijk dat er iets ernstig mis is als ‘gevoelige’ informatie wordt weggelakt bij de informatievoorziening van de Tweede Kamer,’ schrijft Likoed Nederland in een persbericht, wijzend op het wit maken van namen en plaatsen in de rapportage. Daaruit blijkt dat Nederland op die locaties illegale nederzettingenbouw financiert.

Het weglakken van namen van UAWC werknemers zou zijn gedaan vanwege de ‘privacy’, maar ‘het lijkt waarschijnlijker dat dit gebeurt omdat deze werknemers mogelijk terroristen zijn die verbonden zijn aan de extreemlinkse Palestijnse terreurorganisatie PFLP,’ vervolgt Likoed Nederland. Dat was namelijk al eerder het geval. Vorig jaar werd het 17 jarige Israëlische meisje Rina Shnerb vermoord bij een (bom)aanslag van een PFLP terreurcel die bestond uit werknemers van het UAWC.

‘Het schandaal was compleet toen bleek dat de Nederlandse vertegenwoordiging in Ramallah de terroristen van UAWC/PFLP van Nederlandse pasjes had voorzien.’ De PFLP gaat er zelfs prat op de oprichter van het mede door Nederland gefinancierde UAWC te zijn. Kaags ministerie heeft die band altijd ontkend, zelfs toen er in september 2020 rechtstreeks videobewijs (afkomstig uit 2019) van boven tafel kwam. (2)

Nederland subsidieert UAWC, mantelorganisatie van terreurbeweging PFLP

Uit een analyse van NGO Monitor bleek dat bestuursleden van het UAWC aanwezig waren bij een bijeenkomst van de PFLP, die door de EU – en ook Nederland – op de officiële lijst van terreurorganisaties staat. Er waren ook vertegenwoordigers van twee andere, eveneens door Nederland gefinancierde Palestijnse organisaties (Addameer en Al-Haq) van de partij, plus 6 andere organisaties die allemaal subsidie krijgen van de EU. Zelfs Hamas wordt door de EU niet meer als terreurorganisatie, maar als ‘politieke groepering’ betiteld.

‘Nederland handelde met de subsidie aan UAWC dus in strijd met het internationaal recht,’ vervolgt Likoed. ‘Dat verbiedt – vanzelfsprekend – het financieel ondersteunen van terroristische organisaties.’ Daarnaast financierde Nederland ook de bouw van illegale Palestijnse nederzettingen in gebied ‘C’ op de Westelijke Jordaanoever. Dat gebied, waar slechts 2% van de Palestijnen woont, valt volgens de Oslo-akkoorden namelijk buiten autonoom Palestijns territorium. Israël heeft daar de zeggenschap.

‘Nederland schendt internationaal recht en Oslo-akkoorden’

De Nederlandse regering probeert dus de ‘feiten op de grond’ te veranderen, ‘iets wat Nederland Israël geregeld verwijt, maar waar het zich juist zelf schuldig aan blijkt te maken. Sowieso is het onwezenlijk dat Nederland illegale Joodse woningbouw veroordeelt, maar illegale Arabische woningbouw financiert!’ vervolgt Likoed.

Nederland schendt hiermee zowel het internationale recht als de Oslo vredesakkoorden. Tevens wordt Nederlands belastinggeld weggegooid, want Israël sloopt alle illegale gebouwen, of die nu door Arabieren of Joden zijn gebouwd. Verder worden de spanningen tussen Israël en de Palestijnen er verder mee vergroot.

‘Het ministerie van Ontwikkelingssamenwerking blijkt onder het mom van ‘humanitaire hulp’ een politieke, anti-Israëlische agenda uit te voeren,’ concludeert Likoed dan ook. ‘Het ministerie heeft daarvoor geen politiek mandaat. Het handelt in strijd met het internationaal recht en het vergooit Nederlands belastinggeld. Het is te hopen dat de Tweede Kamer een eind maakt aan deze onfrisse praktijken van het ministerie.’

Of dat ook werkelijk zal gebeuren valt te betwijfelen, want Nederland stemt inmiddels met driekwart van alle eenzijdige anti-Israël resoluties in de Verenigde Naties in. Ons land houdt weliswaar nog steeds de schijn op een vriend en bondgenoot van Israël te zijn, maar is dat in de praktijk al lang niet meer.

Xander

(1) Likoed.nl
(2) Brabosh

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Het gros van de Nederlandse bevolking interesseerd het niet wat met Joodse volk gebeurd.Huisje boompje beestje……..
  hoe wad de houding van de gemiddelde Nederlander in 40-45?
  102.000 naar de vernietigingdkampen.Ik stond er bij en keek er naar.
  Wat te denken van 37.000 mannen die zich vrijwillig opgaven voor de SS?
  Hoe was de houding van de gemiddelde Nederlander t.ov. van de overlenden die terug kwamen van de holocaust?
  Ik heb het boek gelezen van Michal Citroen getiteld:U wordt door niemand verwacht. van Michal Citroen.

 2. De wel opgevoede empatie-loze Kaag is getrouwd met een palestein,dat zegt niks nee weet ik joh.
  Als ik haar zie denk ik: ik krijg het koud.! weet niet precies waarom,…ondertussen loopt Siegrid Kaag rond met een blik: alsof ze wil zeggen ,”het is gewoon te gek dat ik nog steeds geen premier van Nederland ben onbegrijpelijk.

 3. En hoe gaat die dame dan aan het geld komen?
  https://www.iex.nl/Nieuws/ANP-070121-138/DNB-belasting-over-eigen-huis-moet-gelijk-zijn-aan-spaartaks.aspx
  De mensen die met zulke plannen komen hebben natuurlijk wel door dat het niets oplost, maar het rijft lekker binnen van al die schaapjes.
  https://www.nu.nl/binnenland/6100654/geen-strafrechtelijk-onderzoek-naar-rol-belastingdienst-in-toeslagenaffaire.html
  De overheid misdraagt zich, maar goed je zou in een beschaafd land verwachten dat dit goed uitgezocht moet worden? Ja misschien in een land waar de democratie nog wel werkt ja.

 4. Een onthutsend artikel gaf een inkijkje in de wereld van de Moslimbroederschap. De PR naar buiten toe is om altijd vriendelijk te blijven en te zoeken naar samenwerking. Intern klinken er heel andere geluiden. Deze organisatie gedraagt zich dus als een wolf in schaapskleren

 5. Palestijnse terroristen met Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’ worden gefinancierd.
  ik zie dit als een goede daad voor Israël..
  het geld zal in wapens verdwijnen en dan zal Israël deze weer vernietigen inkl. de Palestijnen die ze gebruiken..
  spel is zo simpel, als je niet moeilijk kijkt..

 6. Er zijn wel meer Nederlandse sinterklazen aan te wijzen als het om geld van de burger gaat.
  Moest het van eigen geld komen dan was het direct klaar. Minister kaag is eerder een probleem dan een oplossing. Dat heb ik omdat haar keuzes en verleden haar distantiëren van de echte oplossingen.

 7. De rol die Nederland op het wereldtoneel speelt wordt steeds dubieuzer …

  Mensen die daar met verbazing naar kijken, raad ik aan de geschiedenisboeken in te duiken; onze rol is altijd al dubieus geweest en we draaiden ALTIJD al mee in het centrum van de macht. Mark Rutte heeft niet voor niets ooit met nauwelijks te verhullen heimwee in zijn stem gezegd “terug te verlangen naar ‘de VOC mentaliteit’.” JP Balkende zei ooit iets soortgelijks. Als ik het juist heb, zijn beide ‘heren’ naast politici ook historici. Zij wisten dus heel goed wat ze zeiden, dat was niet zomaar een foutje …

  En we zijn blijkbaar nog niet uitgespeeld, de VOC mentaliteit is er nog steeds: handelsgeest en daadkracht. Maar ook kolonisatie, onderdrukking, uitbuiting en geweld ….

 8. Wederom met het geld van misleide burgers een standpunt trachten te maken dat geen hout snijdt. Opzettelijk is wel de term en daar hoort aftreden bij, maar gezien het feit dat de Nederlandse bevolking geld teveel heeft en te stom is om de politiek te duiden ettert dit zweertje helaas wel door. Ik ben benieuwd of het nageslacht het ook allemaal zo relaxed op neemt.
  Dat is immers de generatie die te maken krijgt met de strijd van daar die zich hier zal voort zetten.

 9. Goed artikel.
  Nederland staat allsng niiet meer achter Israel en mist zo de zegen van God. Ook Blok, Segers promoten ” palestijnen”, maar ze strijden zogenaamd wel tegen antisemitisme. D66 en Gl doen mee. Ze stemmen altijd voor de BDS maatregelen. En Kaag is daar een van. Ook strijkt ze geld op via de WHO. Het is een gevaarlijk mens. Een voordeel: d66 zakt in de peilingen.

 10. Israël drijft op de golven van Goddelijke profetie, daar kan werkelijk geen mens of overheid of politicus, ook maar iets aan veranderen.
  God heeft alles onder controle.
  Een oud spreekwoord zegt “De mens wikt, maar God beschikt.”

 11. De actualiteit: het verraad door Pence tegenover de president-re-elect.

 12. NPO-docu D66 gotspe van de eeuw. Rob Hoogland columnist in de Telegraaf over Kaag! ( Geniaal!)

  Eerlijk is eerlijk, het is een bewonderenswaardig NPO-initiatief. Het getuigt ook van lef om de documentaire vlak voor de verkiezingen uit te zenden. De titel is helemáál geweldig: ’Geert Wilders, van toen hij zijn hoofd nog had’.
  Ik heb een voorvertoning bijgewoond en ben geroerd. Het leven van de PVV-leider wordt in al zijn facetten belicht. De impact, zowel op Wilders als op zijn vrouw, van de beveiliging waaraan hij zich 24 uur per dag dient te onderwerpen, is groot en huiveringwekkend.
  Dat moment, bovendien, waarop hij indringend vertelt dat hij als Venlose adolescent voor de verschrikkelijke keuze tussen een opleiding aan de School voor Praktijkonderwijs Witveld en het Thomascollege kwam te staan.
  Kippenvel!

  Klopt, dit is ijskoud ontleend aan de nu al legendarische Instagram-post waarmee Sigrid Kaag, lijst- c.q. trekletter van D66, zichzelf ridiculiseerde:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1640319609/npo-docu-d66-gotspe-van-de-eeuw

 13. Met het geld van anderen iss het lekker om verkeerde standpunten een serieuse basis te geven.
  Deze vrouw is een bedreiging voor al de vrouwen in het eens vrije westen.

 14. Die landverrader hoort in het gevang thuis in plaats van premier worden. En nu we het daar toch over hebben, een hele lading ex-premiers samen met de huidige horen daar ook thuis, en wat te denken van bijna alle ‘volksvertegenwoordigers’ van de afgelopen zeg 30 jaar?

 15. Vlgns mij weer een crimineel in den Haag zitten er bij de linkse partijen ook nog niet criminelen.
  En dan gaat vindt ze ook nog dat ze Premier wil worden.
  Hoop dat er weer een onderzoek komt voor de verkiezingen of in ieder geval kamer vragen worden gesteld.
  En allemaal weer stemmen op zulke partijen. Mensen denk eens na in maart (als ze door gaan) als jullie het rondje roodkleuren

 16. Welkom in de Bananendictatuur Nederland, waar deze schanddaden gewoon kunnen! En opstappen, ho maar. De politieke-elite, is de schaamte ver voorbij. Ik word geloof ik een beetje misselijk.

Comments are closed.