Met deze doorzichtige tactiek proberen de autoriteiten massa demo Berlijn te laten mislukken

Alles werd en wordt uit de kast getrokken om het ‘Feest van Vrijheid en Vrede’ te doen mislukken. Desondanks is er in Berlijn opnieuw een enorme mensenmassa op de been gekomen.

—————————————————————————————————————————————-

De ‘schattingen’ van het aantal deelnemers van de lang verwachte internationale massa demonstratie in Berlijn lopen uiteen van ‘enkele honderden’ (tegenstanders), ‘een paar duizend’ (media) tot ‘minstens een miljoen’ (aanwezigen). Feit is dat de autoriteiten een doorzichtige tactiek hebben toegepast om deze demonstratie in de kiem te smoren, en als een mislukking aan de wereld te presenteren.

Dat gebeurde eerst door de demonstratie een paar dagen van te voren te verbieden. Velen die in Duitsland en andere landen plannen hadden gemaakt om naar Berlijn te maken, cancelden deze. Vervolgens werd gisteren, op het laatste moment, via de rechter alsnog het groene licht gegeven. Men rekende erop dat talloze mensen niet wéér hun plannen voor vandaag zouden omgooien, en/of onzeker waren geworden of de demonstratie echt wel zou worden toegestaan, en daarom het risico van de lange reis niet wilden nemen.

Dus kwamen er vandaag zo goed als zeker minder mensen dan de miljoenen die waren verwacht. Desondanks is op beelden een flinke mensenmassa te zien. Toen die nog bezig was zich te verzamelen, dreigde de Duitse politie echter om de demonstratie, die nog niet eens echt begonnen was, alsnog op te breken. Ook dat was een door het regime Merkel geplande reactie, als boodschap aan het volk dat demonstreren geen enkele zin heeft, omdat ‘wij totale macht over jullie hebben.’

Richt camera’s op bewust ‘leeg’ gehouden plekken

Door dit dreigement meteen wereldkundig te maken, zullen hoogstwaarschijnlijk duizenden mensen die nog onderweg waren, rechtsomkeert hebben gemaakt. Bij een eventuele volgende demonstratie zullen daarom veel mensen inderdaad op voorhand afhaken, precies wat de bedoeling is van de nu gevolgde tactiek (die eerder ook met succes in Den Haag werd toegepast, want vervolg demo’s trokken daarna naar verhouding niet veel mensen).

De media gebruiken in samenwerking met de autoriteiten de beproefde methode door bij bekende ‘hot spots’ slechts een beperkt aantal demonstranten toe te laten, zodat een plein half leeg lijkt. Daar worden dan de camera’s van het journaal op gericht. Op beelden van Berlijn is exact hetzelfde te zien. Onafhankelijke media en mensen ter plekke filmen echter hoe diverse straten van Berlijn stampvol demonstranten zijn.

Bij de vorige manifestatie lieten de ‘nieuws’zenders bovendien enkel beelden zien van de aanloop naar de demonstratie, dus toen de meeste mensen nog moesten komen. Toen er uiteindelijk inderdaad zo’n 1 miljoen mensen bleken te zijn gekomen, werden die beelden NIET getoond.

DDR-script

De media presenteren het ‘Feest voor Vrijheid en Vrede’ in Berlijn nu als een ‘bewijs’ dat de coronamaatregelen slechts door een kleine minderheidsgroep worden bestreden, en de overgrote meerderheid van de bevolking netjes en gehoorzaam wil meewerken, en overal mee instemt. Het lijkt niet alleen op het script zoals dat destijds ook in de DDR werd gevolgd – het IS hetzelfde script. Uiteindelijk faalde dat, maar pas na enkele tientallen jaren socialistische onderdrukking.

Of de bevolking straks, als de geplande tweede, vermoedelijk zelfs militaire lockdown is afgekondigd, en iedereen straks niet een paar weken, maar maandenlang gedwongen thuis moet zitten, nog steeds gedwee zal blijven gehoorzamen, wagen wij te betwijfelen. Maar dan is het voor hen te laat om op vreedzame wijze te proberen hun vrijheid terug te krijgen, want dan is de staatsgreep van de internationale klimaat-coronasekte definitief een feit.

Xander

(o.a.) (1) PI-News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Er wordt een beetje gedaan alsof deze demonstraties extreme wensen hebben.
  Maar ze willen terug naar het normale leven van een half jaar geleden. Dus stoppen met die hysterie van de 1,5 m. maatschappij, maskerplicht, het testen van mensen die niet ziek zijn. En helemaal stoppen met het uitroepen van een vaccin als enige redmiddel.
  Alle cijfers tonen aan dat we weer normaal kunnen doen.

 2. Dit geeft hoop. Veel duitsers kunnen zich nog de praktijken van de ddr goed herinneren, waarbij de burgers elkaar zelf bespioneerden voor de machthebbers. In de ‘kapitalistische’ wereld kopen de machthebbers deze mit-arbeiders. Zij het via geld en al dan niet via indoctrinatie door de velen sektes en de westerse pop-cultuur. Hoe minder mensen zich laten kopen, hoe meer kans op vooruitgang.

 3. je ziet dat hoe langer men deze soapserie aanhoud , hoe meer mensen het zat zijn.
  Bij velen valt het kwartje een stuk later, bij sommigen helemaal niet.
  De mens is niet te gewennen om voortaan maar met mondkapje te lopen. Behalve
  dan de ziekelijk smetvrees, of autoritair/gezaghebbende geleefde personen cq.
  volgelingen. Die zijn er ook.

 4. Met ‘autoriteiten’ worden bedoeld diegenen die ons – beweren te- vertegenwoordigen.
  Deze zogenaamde ‘vertegenwoordigers’ kunnen we niet genoeg in de gaten houden.
  Op de mainstream media hoeren kunnen we niet rekenen om dat voor ons te doen want die worden al jaren betaald om bij ‘onze vertegenwoordigers’ mee in bed te liggen…

 5. Alle wetenschappelijke onderzoeken stellen vast: HCQ WERKT!
  https://commonsensetv.nl/hcq-werkt/
  Wie na het zien van deze video nog vertrouwen heeft in de Overheid, die is of blind of doof of allebei te gelijk. Maar voor mij is het allang duidelijk, de Overheid wacht op de enige medicijn (vaccine) die volgens hun wel werkt, maar dodelijk is voor een groot deel van de bevolking.
  De vraag is alleen, laten wij ze hun gang gaan.

 6. Volgens mij hebben we alleen in China omvallende mensen gezien, waar de camera al op gericht stond. Hoe fake zou dat zijn geweest?

 7. Ik kon het wel waarderen dat het er allemaal vreedzaam aan toeging. Jammer dat er nogal wat rechtsextreem volk bij rondliep, maar goed.
  Wat betreft de aantallen: de politie schat het geheel meestal wat laag in, dat is een gegeven, maar gezien de beelden van diverse momenten vooral bij de Siegessäule lijkt een getal van 50.000 me wel redelijk accuraat.
  Bij de Brandenburger Tor zag je veelal niet veel meer mensen dan zich daar op een gemiddelde zaterdagmiddag verzamelen.
  Aan het eind van de dag gaat het hier en daar mis, dat is jammer. Maar goed, de mensen hebben stoom kunnen afblazen.

 8. Op commonsense tv waren constant live beelden te zien, men schatte zelfs dat er tussen de 50 tot 70duizend mensen waren. Deze site op youtube heeft ook goede updates van wat er vandaag de dag allemaal speelt. Ook tijdens de live chats veel respons.
  Mensen worden beetje bij beetje wakker, maar volgens mij te laat, het aftellen, de weeën zijn begonnen.

 9. Kijk eens op ruptly, YouTube. Demonstratie is Berlijn was s’ avonds 2100 nog aan de gang.. live kunnen zien. Teletekst NL: demonstranten naar huis…s middags al?
  Nee, politie ging naar huis. Kijk ook naar demo’ s Parijs en Londen!
  Alle NL media liegen nu gigantisch! Bewijs zat..

 10. Ff een vraag. Als je antifa.com zoekt dan gaa je naar Biden.com hoe kan dat?

 11. Dit soort demonstraties is niet op geweld uit. Toch loopt de als RoboCop verklede politie rond met camera’s om de mensen op beeld te zetten. Ik vind dat vreemd. Je verwacht dit in China, zodat je later van het bed gelicht kunt worden. Maar in een democratie vind ik het een zeer vreemde gang van zaken. Wat gebeurt er met die beelden???
  Want deze lockdown-crisis heeft ons wel laten zien dat we overheden níet kunnen vertrouwen. Ze opereren tegenwoordig dictatoriaal zonder correctie van het parlement. Ze schuiven de vrijheidsrechten (en daarmee de rechtvaardigheid) met het grootste gemak opzij. En ze roepen de noodtoestand uit waar geen noodtoestand is.
  Al die leugens begonnen al bij de WHO, die deze ziekteverwekker schaarde onder categorie A.
  Categorie A is zeer dodelijk: Antrax, botulisme, pokken, ebola. Het sterftecijfer ligt hier tussen de 50% en 80%. Covid19 komt in de verste verte niet in de buurt van dergelijke cijfers.
  Dus worden we grootschalig misleid. De bewijzen stapelen zich op. We hebben zelfs het grootschalige laboratorium, genaamd Zweden.

 12. Ik wil graag even de situatie rondom de Siegesaule uitleggen.
  Die staat namelijk op een grote rotonde waar naar Ik meen 5 grote Allee’s op uit komen.
  Nou denk Ik dat veel mensen naar R.T. gekeken hebben en daar zie je alleen een van de kleinere allee’s maar er zijn er een paar van 6 en 8 baans wegen die allemaal vol stonden met mensen Dus je ziet bij R.T. een allee met laat Ik zeggen een 30 40 duizend mensen maar dat mag je dan gerust vermenigvuldigen met een factor 5 tot 7.
  Dat R.T. niet meer camera’s daar had is ze niet aan te rekenen.
  Na deze uitleg krijg je dan in ieder geval enig idee van het aantal mensen wat daar aanwezig was

 13. @Cefas.
  Je kunt gerust spreken van een wereldwijd crimineel ‘mainstream media kartel’ dat bestaat uit onverkozen linkse propagandisten die de politieke agenda bepalen en manipuleren ter bevordering van hun eigen (globalistische) agenda.
  Iedereens die zich hiertegen verzet, zoals bijvoorbeeld president Trump, wordt door dit links media kartel genadeloos met de grond gelijk gemaakt.
  Ivanka Trump zei op de RNC verwijzend naar Joe Biden:: ‘America doesn’t need another empty vessel who will do whatever the media wants…’

 14. Nu ook in Nederland en in alle landen met inwoners met gezond verstand.

 15. In 1953 heeft de CIA o.l.v. directeur Allan Dulles Operation Mockingbird gelanceerd. Het doel was de media opzettelijk van verkeerde info te voorzien, communistische landen als de USSR (voorloper van Rusland) en de Volksrepubliek China in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen, zodat de bevolking op het verkeerde been werd gezet en het daardoor creëren van zoveel mogelijk angst.
  De helaas overleden FAZ-journalist Udo Ulfkotte heeft hierover een boek geschreven: ‘Gekochte journalisten’. Ook de nog altijd actieve journaliste Janneke Monshouwer heeft hiermee te maken gehad, toen ze nog werkte bij het NOS-Journaal en de IKON.
  Na 1953 heeft het militair-industrieel complex zich enorm kunnen uitbreiden en tijdens zijn afscheidsrede op 17 januari 1961 heeft scheidend president D. Eisenhower zich hierover beklaagd.

 16. 90 % van de media staan in dienst van de corrupte politiek en overheid, ja dan krijg je uiterst eenzijdige, tendentieus en zwaar gemanipuleerd nieuws gepresenteerd, vol met leugens, dit plaveidt de weg naar een totalitaire links-socialistische dictatuur en op dat punt zijn wij in ons land, Duitsland en Europa beland. Nog eventjes en dat zitten wij in een vette dictatuur, met de a.s spoedwet als middel.

 17. De nieuwste Jensen show heeft het er natuurlijk ook over:

  https://jensen.nl

  Jensen show 210. Tevens wordt uitgebreid ingegaan op de komende USA Presidents verkiezingen. Zo onthult serpent Hillary dat er al een leger van 660 advocaten klaarstaat om direct na de verkiezingen de uitslag aan te vechten want Biden moet natuurlijk winnen! Filmfragment is het bewijs. En verder bijvoorbeeld het nieuws uit China dat het gewone leven allang heeft hervat en dat Bejing en Sjanghai NOOIT in lockdown zijn geweest evenals vrijwel HEEL China! En hoe de BLM activisten in de VS vooral verwende rijkeluiskinderen zijn. ( schatting circa 90%).

 18. Het gaat helemaal niet om de gezondheid. Na de vorige zeer grote demonstratie op 1 aug. jl. heeft er geen opvallende uitbraak van Covid19 plaatsgevonden. Minstens 100.000 aanwezigen toen.
  Andreas Giesel wilde Berlijn niet het toneel laten worden van “Reichsbürger” (extreem rechts), rechts-extremisten en corona-ontkenners. Hij bemoeit zich dus met de inhoud van de demonstratie, maar het demonstratie-recht geldt voor iedereen. Tevens maakte hij een valse typering van de demonstranten. Zij zijn een doorsnee van de samenleving. Het zijn geen gewelddadige activisten.
  Deze politicus verloochent zijn wortels niet: Was bestuurder voor de SED in de DDR. De DDR noemde alles was niet in hun ideologie paste “fascistisch”. Deze vos is kennelijk niet zijn streken verloren.

 19. Met deze beelden is het duidelijk dat het Duitse volk zich niet meer laat belazeren. Dit is niet meer weg te ontkennen.
  Elke coronaidioot in de politiek en op de media maakt zich nu onsterfelijk belachelijk. Petje af voor de Duitsers ditmaal.

 20. Voor voormalige Oost-Duitse burgers moet deze betoging haast een ‘déjà vu’ zijn.
  De slogan ‘wir sind das volk’ zal ongetwijfeld ongemakkelijke herinneringen oproepen bij Merkel en bij de EUSSR ‘commissars’. Vroeg of laat slaat de vlam opnieuw écht in de pan…

 21. Volgens mij gaat er geen tweede lockdown meer komen er is al genoeg economische schade, en het ergste moet nog komen denk ik dan. Of er veel volk gaat komen in Berlijn is ook niet zeker, mensen hebben angst van het virus. Massa bijeenkomsten zijn geen aangewezen thema. nu al worden er terug supporters toegelaten op de voetbal wel duizenden, maar dan wel veilig. Onze bekendste viroloog ook bekend op de planeet Mars heeft nu al een klacht aan z’n been door bedrijfsleiders wegens misleidende informatie. Maar Marc kennende die doet gewoon verder al moet hij naar de planeet Mars. shalom

Comments are closed.