Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme –
Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————–

De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’

Merkel en oud president Obama hebben in elkaar een trouwe bondgenoot in het promoten van het globalisme en het opstaan tegen Trump en tegen populistische vrijheidspartijen. Tevens zijn ze beiden grote voorstanders van massa immigratie en islamisering, wat in de media misleidend ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ wordt genoemd om de autochtone bevolking de valse indruk te geven dat er in de toekomst voor hen niets zal veranderen.

Trump staat lijnrecht tegenover dit ‘één-wereld’ socialisme. Tegen de Algemene Vergadering van de VN zei hij juist dat zijn regering ‘de ideologie van het globalisme verwerpt, en de doctrine van het patriottisme omarmt.’

Halverwege juni twitterde Trump over Merkel dat ‘het volk van Duitsland zich tegen haar leiderschap keert nu migratie de toch al onbeduidende Berlijnse coalitie doet wankelen. De misdaad in Duitsland stijgt fors. In heel Europa werd de grote fout gemaakt om miljoenen mensen binnen te laten, die op een zo heftige en gewelddadige manier hun cultuur hebben veranderd.’ (1)

Vrijheid verdwijnt waar islam de ruimte krijgt

Historisch gezien is er niet één volledige ‘multiculti’ samenleving aan te wijzen die ook op de langere termijn de vrijheid en welvaart van alle mensen kon garanderen. Altijd en overal staat er één dominante ideologie op die de anderen gaat onderwerpen. In bijna alle landen waar de islam werd binnengelaten en werd toegestaan onbeperkt te groeien heeft deze discriminerende, militante, haatzaaiende en onderdrukkende religieuze ideologie de overhand gekregen, met het verdwijnen van de vrijheid als gevolg.

VN wapen in handen van pact links/islam

De VN is met uitzondering van de Veiligheidsraad al tientallen jarenlang een wapen in de handen van het wereldwijde pact tussen links en islam, wat een van de belangrijkste redenen is dat de vele misdaden tegen de menselijkheid in de islamitische wereld zelden of nooit worden veroordeeld, en de pijlen vrijwel uitsluitend op de kleine Joodse staat Israël worden gericht. Dit openlijke antisemitische globalisme wordt ook nog eens door de meeste Europese landen ondersteund.

Europa verandert snel in Derde Wereld achtig Eurafrika / Eurabië

De VN is als pijler van het globalisme een groot pleitbezorger van de massa immigratie van honderden miljoenen moslims naar Europa, omdat dit ons continent volledig zal islamiseren en al binnen enkele tientallen jaren onherkenbaar in een Derde Wereld achtig ‘Eurafrika’ of ‘Eurabië’ zal veranderen.

Trump wees in de VN nog op de gevolgen van het omarmen van het socialisme in bijvoorbeeld Venezuela, wat dankzij olie ooit een van de rijkste landen van Zuid Amerika was, maar al jaren in de greep is van wijd verspreide armoede, honger, chaos en criminaliteit, wat al 2,3 miljoen Venezolanen op de vlucht deed slaan. Trump riep de wereld op om een coalitie te vormen om de bevolking van Venezuela uit dit socialistische moeras te trekken. (2)

Xander

(1) Breitbart via Infowars
(2) Epoch Times
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)