Mensen filmen hoe Democraten alsnog verkiezingsuitslag Florida proberen te stelen

Verkiezingsopzichter al eerder veroordeeld wegens heimelijk openen en vernietigen stembiljetten – Democratische advocaten: Stemmen illegalen niet meetellen is ‘racistisch’ –
Eigen opname Tim Canova (via Twitter).

————————————————————————————————————————————-

De Democraten kunnen niet verkroppen dat het ze niet gelukt is om een meerderheid in de Senaat te krijgen, en zelfs enkele zetels aan de Republikeinen verloren. In Florida zouden ze nu de verkiezingsuitslag proberen te stelen door deze met stembiljetfraude alsnog in het voordeel van hun kandidaat Bill Nelson te beslechten. Mensen filmden met hun smartphones hoe verkiezingsofficials ruim na het sluiten van de stembussen in Broward en Palm Beach in het geheim dozenvol met stembiljetten in een vrachtwagen laadden. Toen ze een van hen in de gaten kregen werd hij met geweld door een agent verwijderd.

‘Plotseling gevonden’ dozen met tienduizenden stemmen

Een rechter heeft verkiezingsopzichter in Broward County Brenda Snipes bevolen dat de tienduizenden stembiljetten die plotseling zouden zijn gevonden nadat bleek dat de Democratische senator Bill Nelson van de Republikeinse gouverneur Rick Scott had verloren, onmiddellijk moesten worden geïnspecteerd. Daar kreeg ze tot 1900 uur ’s avonds de tijd voor.

Toen deze deadline werd gemist, filmde de Republikeinse afgevaardigde Matt Gaetz hoe diverse mannen bij Snipes’ kantoor bezig waren om tal van dozen in en uit een vrachtwagen te laden. Hij plaatste de video op zijn Twitter en schreef: ‘Deze heb ik opgenomen toen de politie mij verwijderde van de plek waar in het geheim vrachtwagens in- en uit werden geladen bij het kantoor van de verkiezingsopzichter. Dit alles terwijl ze de grondwettelijke rechten en een gerechtelijk bevel negeren!’

Op de avond van de verkiezingen op 6 november filmden een ander met zijn smartphones iets vergelijkbaars. Dozen met stembiljetten werden met privé auto’s aangevoerd en in een gehuurde vrachtwagen geladen. ‘Dit schendt alle preventieregels voor papieren stembiljetten. Werden er biljetten vernietigd en vervangen door een serie nep biljetten? Dat moet nu onderzocht worden!’

Omdat het verschil tussen beide kandidaten maar zo’n 50.000 stemmen is zouden de tienduizenden ‘plotseling gevonden’ nieuwe biljetten in Broward County, en de 15.000 in Palm Beach, voldoende kunnen zijn om de Democratische senator Bill Nelson alsnog te laten ‘winnen’.

Verkiezingsopzichter eerder veroordeeld wegens stembusfraude

Verkiezingsopzichter Brenda Snipes is bepaald niet van onbesproken gedrag. In mei 2018 oordeelde een rechter dat ze tijdens de Congresverkiezingen in 2016 de federale en staatswetten had overtreden door verkiezingsbiljetten te vernietigen. In augustus beval de rechter haar nog om te stoppen met het heimelijk openen van per post uitgebrachte stemmen.

In 2016 publiceerde Snipes’ kantoor ‘per ongeluk’ een half uur vóór het sluiten van de stembussen al de uitslag. De vrouw is fan van de extreemlinkse Democraat Bernie Sanders, die zelf werd berispt omdat hij haar openlijk had gesteund.

Democraten: Stemmen illegalen niet meetellen is ‘racistisch’

De Democraten proberen ook via een andere weg om achteraf alsnog de meerderheid in Florida te krijgen. Zo hebben ze een legertje advocaten ingehuurd om ongeldige stemmen van ‘non citizens’ –waaronder illegale migranten- alsnog mee te laten tellen omdat ze anders het slachtoffer zouden zijn van ‘racisme’. (3)

Eerder deze week publiceerden de onderzoeksjournalisten van ‘Project Veritas’ verborgen camera opnames waaruit bleek hoe officials in stembureaus het illegale stemmen door ‘non citizens’ zelfs aanmoedigden, wetende dat het leeuwendeel van illegale migranten op de Democraten zouden stemmen.

De door Democraten gecontroleerde media noemen dit alles een ‘complottheorie’. Als de rollen omgekeerd waren dan hadden de nieuwssites, kranten en journaals natuurlijk bol gestaan van zogenaamde ‘Republikeinse verkiezingsfraude’.


Xander

(1) Zero Hedge via Infowars
(2) The Daily Caller via Infowars
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

07-11:  Republikeinen behouden Senaat: Democraten die tegen Kavanaugh waren weggestemd (/ Project Veritas verborgen camera: Democraten lieten grote aantallen illegalen stemmen)