Meisje confronteert haar ISIS verkrachter op TV nadat deze als migrant in Duitsland bleek te leven

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Duitse autoriteiten herkenden moslim terrorist, maar ondernamen niets ‘omdat hij een vluchteling is’ – Doodsbang slachtoffer vluchtte vervolgens terug naar Irak

—————————————————————————————————————————————-

In 2014 werd een 14 jarig Jezidisch meisje door ISIS terroristen ontvoerd en drie maanden lang meerdere keren per dag als seksslavin verkracht. Ze wist te ontsnappen en werd in Duitsland als vluchteling toegelaten. Tot haar verbijstering kwam ze twee jaar later in Stuttgart haar belangrijkste ISIS verkrachter op straat tegen. De man was vermomd als migrant naar Europa gereisd, en kon daar vrij leven. De Duitse politie deed vervolgens… helemaal niets.

Ashwaq Haji Hamid herkende Abu Hamam meteen, en bracht vervolgens de politie en asielautoriteiten op de hoogte. Hoewel die de terrorist op CCTV beelden herkenden, zeiden ze dat ze niets konden ondernemen omdat de man als ‘vluchteling’ was geregistreerd.

‘Je hebt mijn leven verwoest’; dader wacht levenslange cel of executie

Uiteindelijk werd de man in Irak gepakt. Waarom hij Duitsland verliet is onduidelijk. De nu 20 jarige Ashwaq, wier vijf zusjes naar Syrië werden gebracht, heeft op de Iraakse TV haar ontvoerder-verkrachter geconfronteerd. ‘Abu Haman, kijk op. Waarom deed je mij dit aan? Waarom? Omdat ik een Yazidi ben? Ik was 14 jaar oud toen jij mij verkrachtte. Kijk op. Heb jij gevoelens? Heb jij eer?’

‘Ik was 14 jaar oud, net zo oud als jouw dochter, je zoon, of je zus,’ vervolgde ze. ‘Je hebt mijn leven verwoest. Je hebt mij van al mijn dromen beroofd. Ik werd vastgehouden door ISIS, door jou, maar nu zal jij voelen wat het betekent om te worden gekweld en gemarteld, en eenzaam te zijn.’

Haman erkende dat alleen al in Mosul 300 tot 400 vrouwen en meisjes zo jong als 9 jaar als seksslavinnen werden ontvoerd misbruikt. ‘Sommigen werden weggegeven als cadeaus, anderen werden verkocht… Ik ontvoerde haar (Ashwaq) ’s nachts en verkrachtte haar min of meer de volgende dag. Ze wilde het niet, dus sloeg ik haar zodat ze met de verkrachting akkoord zou gaan.’

Ashwaq: ‘Hij beloofde steeds dat hij me zou vrijlaten, maar daarna verkrachtte hij me drie keer per dag, en sloeg hij me drie of vier keer per dag. Ik was nog maar een kind en wist van niets… Zelfs al zou ik hem mogen doden, dan nog zou ik mijn handen niet aan hem vuil willen maken. Wel eis ik dat de regering ons recht doet, want wie weet hoeveel andere Yazidi meisjes hij nog verkracht heeft.’

De confrontatie met haar verkrachter was dermate emotioneel, dat Ashwaq aan het einde van het gesprek flauw valt. De ongewone ontmoeting werd opgenomen door de Iraakse Nationale Inlichtingendienst, en eind november uitgezonden door de nieuwszender Al-Iraqiya, met de bedoeling om nationale aandacht en erkenning te geven aan wat duizenden Iraakse vrouwen door ISIS en andere islamitische terroristen is aangedaan.

Abu Haman zal de rest van zijn leven in de gevangenis wegrotten of worden geëxecuteerd, zoals met veel andere ISIS terroristen al is gebeurd.

Banger in Duitsland dan in Irak

Volgens The Independent was Ashwaq zo geschrokken toen ze in Stuttgart haar verkrachter op straat tegenkwam, en zo bang geworden toen de Duitse autoriteiten weigerden iets te ondernemen, dat ze terug vluchtte naar Irak. In Duitsland vreesde ze namelijk meer voor haar leven dan in de oorlogszone waar ze vandaan was gekomen.

De grote vraag is hoeveel als vluchtelingen vermomde terroristen Europa nog meer heeft toegelaten, en van hoeveel van hen dat bij de politie en de overheid bekend is. Van eerdere, soms zeer hooggeplaatste klokkenluiders uit de Duitse politie en inlichtingendiensten bleek dat het minimaal om enkele duizenden moslimterroristen gaat die ondanks hun verleden vrijelijk in Duitsland mogen blijven.

Want ‘vluchteling’, want ‘moslim’ – de twee tovertermen die je in bijna heel West Europa een garantie lijken te geven op onbeperkte, duidelijk ongecontroleerde en bijna altijd permanente toegang en financiële verzorging, ongeacht wat je allemaal op je kerfstok hebt.

 

Xander

(1) MEMRI via Zero Hedge
(2) Afbeelding: screenshot Iraakse TV via MEMRI (materiaal mag worden gebruikt en geciteerd met juiste bronvermelding)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. @Sonny

  Zo is het maar net, als er een blanke pedofiel gepakt word staat de media er vol van, Als het moslims betreft kijkt men de andere kant op.

 2. Niet alleen bedankt democratische partijen – maar vooral ook bedankt de helft van het electoraat dat in tal van West-Europese landen hardnekkig op linkse partijen blijft stemmen, ook al halen ze de haters van democratie binnen, de haters van homo’s , de haters van vrouwen, de haters van de seculariteit en van de gelijkheid, kortom de haters van alles wat afwijkt van henzelf. Is het niet ironisch dat juist de hypocrite linksen die altijd de mond vol hebben van diversiteit, dialoog en empathie elk jaar miljoenen mensen binnen halen die diversiteit, dialoog en empathie verafschuwen? En ze gaan gewoon door, ze informeren zich niet over islam, ze zien geen context, ze leven gewoon door in hun bubbel. Het enige wat er toe doet voor deze narcisten is dat ze hun gestoorde visie kunnen opleggen aan een ander.

 3. Als je er nou eens bij stilstaat hoe heftig dit is. Iedereen kan zich die goorlap Marc Dutroux nog wel herinneren en hoe geschokt iedereen was, hoe idioot onmenselijk dit was. Dit is dagelijkse kost in de Arabische wereld, 3 a 400 van dit soort gevallen in Irak alleen al, de profeet Mohammed was zelfs getrouwd met een 9 jarig kindje. Vaders verhandelen hun kinderen, mishandelen hun vrouwen en spugen op de westerse samenleving en zelfs deze mishandele en misbruikte vrouwen die naar het westen meevluchten ( als ze überhaupt al toestemming krijgen om mee te mogen ) hebben ook een hekel aan onze “vrije” westerse samemleving. Deze ideologie, deze mentaliteit en cultuur staat zo ver van ons af, is zo niet te vergelijken met onze normen en waarden, er is niks menselijks aan. Dit dient iedere Nederlander te begrijpen en te verspreiden om deze middeleeuwse en barbaarse geloof en cultuur uit onze samenleving te weren en te verbannen.
  Fijne dag!

 4. Alles draait zich om macht. En macht is leiding. In de democratie krijgt het volk alle 4/5jaar de kans nieuwe kaarten te verdelen waar dan andere moeten mee spelen.
  En wat gebeurd er ! De kaarten worden niet erverdeeld maar terug gegeven aan deze die ze de vorige keer ontvangen hebben. En dan !! Dan begint de ruzie onder het volk, zoals de kommentaren hierboven .
  Mensen komt tot de essentie en laat U niet leiden door instincten of slecht begrepen woorden, maar tot het enige, het enige… Die ons een nieuwe weg kan doen inslaan!! De juiste beslissing nemen in het stemhokje !!!

 5. Lucas 23 :12 En Herodes en Pilatus werden op diezelfde dag met elkander
  bevriend; voor die tijd immers leefden zij in vijandschap met
  elkander.

  NBG 1951

 6. @ Cefas
  Pilatus en Herodes werden op 1 dag bevriend, hun gezamenlijke afkeer van Jezus bond hen aan elkaar!
  Zo hebben de islam en links elkaar ook gevonden in hun haat tegen het leven zelf en de vrijheid!
  Duidelijk Christelijke waarden waar zowel links als zeker de islam niets van moeten hebben ,lakeien als ze zijn van een morbide ideologie!
  Mohammed en Marx hadden broers kunnen wezen het zijn in ieder geval verre neven! En beiden zullen eenmaal op de mestvaalt van de geschiedenis belanden.

 7. Islam en links zijn het as van het kwaad. Ze dekken elkaar toe en zijn vijanden van het goed willende maar naieve volk.

 8. Wat hadden ze anders verwacht?
  De grote daden (verkrachtingen, moordpartijen en tot slaaf nemen van ongelovigen) van de profeet Mohammed dienen immers als rolmodel voor alle vrome moslims dat zo goed mogelijk moet nagevolgd worden.
  En toch blijven vele gutmenschen hier nog altijd hun domme kop blind in het zand steken…

 9. De 2 tovertermen : vluchteling en moslim. Ik wil daar aan toe voegen : diversiteit, vrijheid van godsdienst, inclusie etc. Inderdaad de garantie voor uitkering, zorgtoeslag, verzekering en voorrang bij het krijgen van een huis. Ik kan daar een aantal krachttermen tegenover zetten, maar die zal ik achterwege laten. Het linkse Westen is ziende blind en horende doof voor wat ze binnen halen, zeer triest, vooral als je bedenkt wat er van gaat komen.

 10. Blijft Sargentini van GroenLinks ontkennen dat er IS-Strijders vermomd als vluchteling naar Europa komen?

 11. Piep, moet jij met die uitspraak over België niet bij het geloofsforum zijn?
  En ik vind dat jij, met jullie “””perfecte””” regering en waarheidsgetrouwe eerste minister ons zeker niet de maat kunt nemen.
  Ik kan je verzekeren dat wij hier in België een steeds grotere groep anti- moslims hebben en Vlaams Belang doet daar veel meer werk van maken dan jullie evenknie daarvan meneer Wilders.
  ik doe het op mijn manier, maar ik doe wel IETS!
  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

 12. Vooral bij VTM zijn ze alles aan het doen met reportage om die mannelijke Isisstrijders terug naar Belgie te laten komen, kun je dat nu geloven. zelfs de linkse VRT geeft er geen aandacht aan wel die onnozele VTM, wat zit daar achter. Voor mijn part mogen ze deze beesten die zoveel mensen hebben gemarteld, verkracht en onthoofd, zelf laten onthoofden dan zijn we er vanaf, want ie maar naar Londen, ze kenden hem, hij was reeds veroordeeld en komt al vrij na drie jaar, en wat doet hij? Hij vermoord terug onschuldige jonge mensen, het enige wat de Londense politie goed aan heeft gedaan is hem twee kogels door de kop te schieten, en dat is dan Wil nog een genadedood. Wat is die VTM van plan, de media staat niet aan de kant van het volk, maar van de islam die wil hersen en waar wij ons moeten aan onderwerpen. De EU haat zijn eigen volk, en het Westen wil zich volledig openstellen voor andere culturen. maar houdt niet van zichzelf ze verloochenen zichzelf en hun geschiedenis, ze onthouden alleen het mindere zoals de twee wereldoorlogen en is totaal blind voor het andere. Wil Europa overleven dan zal het zichzelf moeten aanvaarden. De multiculturele ideologie die voortdurend en op een passionele manier aangemoedigd en bevoordeeld wordt, is niet meer of minder dan het ontkennen en verwerpen van zijn eigen identiteit die men haat. Shalom

 13. “De grote vraag is hoeveel als vluchtelingen vermomde terroristen Europa nog meer heeft toegelaten,??” tien duizenden, plus nog vele andere gezochte criminelen in de vorm MOE-landers (Polen Roemenen Bulgaren enz) Is ook logisch want hier zijn ze anoniem en kunnen ze ongestoord hun gang gaan. Na de winter gaan de deuren nog verder open dus maak uw borst maar nat.

 14. Bedankt zogenaamde democratische partijen en eussr, dat deze criminelen ongestoord in heel Europa inclusief Nederland kunnen verblijven. Ik walg inmiddels van de hele politiek.

Comments are closed.