Media manipulatie: Item migrantenkinderen in kooien gewist nu VN zegt dat Obama dit deed

Afbeelding: Afbeelding: Vrouw met kind in migranten opvangcentrum in Texas. (2).

—————————————————————————————————————————————–

Trump zet jaarlijks meer dan 100.000 migranten minder uit dan Obama, maar wordt daar door de mainstream media wèl om verketterd

—————————————————————————————————————————————–

Een geruchtmakend internationaal nieuwsitem van de afgelopen jaren is door de grote internationale persbureaus AFP en Reuters in alle stilte offline gehaald, nu de feiten niet in overeenstemming blijken te zijn met de destijds verspreide propaganda dat president Trump migrantenkinderen in kooien zou laten opsluiten. De VN heeft nu erkend dat de foto’s van deze kinderen in kooien afkomstig zijn uit het tijdperk van president Obama, de onaantastbare ‘messias’ van de Westerse progressieve elite die nog altijd door de mainstream media wordt aanbeden, ook de Nederlandse.

Het schrappen van het item omdat dit niet langer aan de ‘verkeerde’  president Donald Trump kan worden toegeschreven is het zoveelste schaamteloze voorbeeld van de wijd verspreide, dagelijkse gedachtemanipulatie van het grotendeels nog naïeve publiek door de Westerse mainstream media, die voor 85% worden gecontroleerd door extreemlinkse, zich als journalisten voordoende activisten.

Het oorspronkelijke verhaal dat president Trump in detentiecentra aan de grens 100.000 kinderen had opgesloten in kooien werd breed uitgemeten in de media. Persbureau AFP twittert nu dat ‘het verhaal wordt teruggetrokken, omdat de auteur van het bericht (de VN) heeft verduidelijkt dat de cijfers niet gaan over het aantal kinderen dat op dit moment in Amerikaanse migranten detentiecentra zit, maar over het totale aantal in 2015. Wij zullen dit verhaal wissen.’

Een echt onafhankelijk , neutraal en eerlijk persbureau zou een rectificatie plaatsen en het artikel aanpassen, maar enkel omdat Obama daarmee in een kwaad daglicht zou komen (en Trump (weer) zou worden vrijgesproken), wordt het bericht in zijn geheel gewist, alsof het nooit is gebeurd.

Trump zet 100.000 migranten minder uit dan Obama, maar wordt wèl verketterd

Een van de erfenissen van Obama waar Trump mee opgezadeld werd was nu juist het enorme aantal migranten en migrantenkinderen dat door Obama werden vastgezet. Obama verdiende daar zelfs de bijnaam ‘Deporter in Chief’ (zoiets als ‘opperste uitzetter’) mee. Tijdens zijn eerste termijn zette hij namelijk jaarlijks zo’n 400.000 migranten het land uit, met 409.000 in 2012 als record. Ter vergelijk: Trump zet sinds zijn aantreden jaarlijks minder dan 300.000 migranten uit, maar wordt daar door de mainstream media wèl om verketterd.

‘Dus Obama stopte meer dan 100.000 kinderen in detentiekampen, kooien en hondenkennels. Dat lijkt mij een nieuwswaardige krantenkop, maar de pers heeft daar nog steeds geen serieuze aandacht aan gegeven, omdat het Barack Obama was die dit deed. Dus welja, wis het artikel dan gewoon, alsof het nooit geschreven is,’ luidt een van de commentaren.

De terechte, al talloze malen eerder bewezen conclusie op Zero Hedge: ‘En dit zou dan een neutrale en feitelijke pers zijn.’ (1)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding:

WikiMedia Commons, bron https://web.archive.org/web/20190722002611/https://twitter.com/RepSpeier/status/1150423160875102208 , auteur Jackie Speier, publiek domein

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

11

 1. Ach toch jongen volg jij nog de mainstream media? En je kon vroeger op school zo goed leren!

 2. De IS vrouwen hoeven niet opgehaald te worden door de staat. Punt uit!!! 1 rechter vond van wel de 2 rechter vind van niet (hoge in rang)

 3. “Een geruchtmakend internationaal nieuwsitem van de afgelopen jaren is door de grote internationale persbureaus AFP en Reuters in alle stilte offline gehaald, nu de feiten niet in overeenstemming blijken te zijn met de destijds verspreide propaganda…”
  Wat ooit online stond, blijft voor altijd online….door dit nu offline te halen, ontmaskert msm zichzelf als leugenaars en manipulators, nu geven ze overduidelijk toe dat ze zich als politiek middel laten gebruiken om de bevolking voor te liegen en hun plicht verzuimen om het publiek te informeren met objectieve berichtgeving en dus volkomen onbetrouwbaar én ongeloofwaardig zijn als informatiebron.
  Hiermee wordt bevestigd wat elk rechtgeaard mens al lang weet en waarom alternatieve bronnen geraadpleegd worden voor de actualiteit en de msm uitgespuwd en door steeds meer mensen gewantrouwd en genegeerd wordt.
  Opdoeken die leugenaars waarvan zelfs de meesten betaald worden door de belastingbetalers.

 4. Het “ moeras “ wat President Trump heeft beloofd droog te leggen, is dieper en omvangrijker dan iedereen had gedacht.
  Het is een “ verkiezings” belofte van Mr Trump dus zal hij er mee doorgaan.
  Want de afgelopen jaren hebben laten zien dat hij “ woord houdt “ en zijn beloften nakomt.
  Mr Trump is een bewondering waardige sterke man, om met zoveel kritiek, valse beschuldigingen en ronduit tegenwerking ( soms in eigen gelederen ) en pogingen tot afzetting; door te gaan met de missie die hij zichzelf, ten dienste van de werkende Amerikaanse klasse gesteld heeft.
  Make America Great Again.

 5. Obama is in zijn vrije tijd ook nog president geweest van de VS, dat hij kinderen liet kooien daar schrik ik niet van terug, Obama heeft maar één verdienste, de eerste zwarte president van de VS.

 6. Alles liegt en bedriegt; of dat nu de media is of de leiders. Geld en macht zijn de werkelijke wereldleiders. Geld en macht, macht en geld.
  Dat schept zoveel verwarring voor de bevolking, omdat daardoor geen basis meer is, waar je op af kunt gaan.

 7. De media of journalisten verdien een betere naam of titel.
  “ gefrustreerde beroepsloze intelectuele lakeyen” gbil.

 8. Ik heb me lang afgevraagd hoe het mogelijk is dat een volk een ander volk wil elimineren. De mechanismen worden ook nu weer panklaar opgediend. Obama heeft meer doden op zijn conto dan alle vorige presidenten bij elkaar. Maar Trump is de gebeten hond. Terwijl die man nog geen enkele opdracht tot een gewapend conflict heeft gegeven. Dus wat willen die simpele zielen nu eigenlijk?

 9. @ Cefas: 5:59 pm. Exact! Het is een en alle rode propaganda bij de mainstream pers en media.

 10. Het zoveelste bewijs! De mainstream media zijn synoniem met mainstream maffia, ander woord voor media schurken en hun politieke kompanen.

Comments are closed.