Macron zet leger in tegen Gele Hesjes; Duitse hulpverlener spreekt van 12 doden en 5000 gewonden

Hoofd Franse politie vakbond zegt bevel te hebben bij vernielingen niet op te treden om later keihard ingrijpen te kunnen rechtvaardigen –Afbeelding: Getty Images (9).

————————————————————————————————————————————-

De Champs Elysées is tot verboden gebied verklaard, net als enkele andere ‘hot spots’, zodra daar ‘extremistische elementen’ worden gezien (4)(6). Er zijn heel veel aanwijzingen dat de Gele Hesjes al enige tijd worden misbruikt door het ‘zwarte blok’, dat tijdens de demonstraties geweld pleegt en vernielingen aanricht, juist om streng ingrijpen van de overheid uit te lokken. En die tactiek werkt, want op tal van plaatsen wil de Franse president Emanuel Macron het leger inzetten tegen de volksbeweging, en soldaten desnoods met scherp laten schieten (3)(7)(8). Volgens een Duitse hulpverlener zijn bij het harde optreden van de overheid de afgelopen 18 weken al 12 doden en zeker 5000 gewonden gevallen.

De Frans-Amerikaanse filosoof en cultuurcriticus Gabriel Rockhill schrijft dat ‘spectaculair geweld’ een beproefd middel van de heersende elite is om volksbewegingen in diskrediet te brengen en hen vervolgens keihard neer te slaan.

Politie heeft bevel vernielingen toe te staan

De Franse elite maakt daarbij intensief gebruik van de door hen gecontroleerde linkse leugenmedia, die het doen voorkomen alsof Macron met zijn ‘grote debat’ een uitgestoken hand presenteerde, maar de Gele Hesjes die beantwoordden met zoveel geweld, dat de president en de regering niets anders kunnen doen dan zelf met ijzeren vuist te reageren.

Om dat aanvaardbaar te maken voor het grote publiek heeft de politie het bevel gekregen om bij het eerste geweld bewust niet op te treden, omdat er ‘een duidelijke keus is om een aantal zaken te laten vernielen,’ zoals Philippe Capon, de secretaris-generaal van de politie vakbond Unsa, publiekelijk heeft verklaard.

Geweld aangewakkerd als voorwendsel om ‘rust en orde’ te herstellen

Het huidige schouwspel vol geweld dient volgens Rockhill twee doelen. Het eerste is om de aandacht af te leiden van het feit dat het grootste deel van het Franse volk het water financieel, economisch en maatschappelijk tot aan de lippen is gestegen, juist dankzij de koers van de politieke en financiële globalistische elite.

Maar in plaats van de redenen van de demonstraties serieus te nemen wordt geweld juist opzettelijk aangewakkerd, voor een groot deel onder ‘false flag’ van het ‘zwarte blok’ (5), wat als voorwendsel wordt gebruikt om nu zelfs met het leger ‘de rust en orde’ te ‘herstellen’.

Bij tal van demonstraties filmden mensen met hun smartphones dat de in de Europese media getoonde vernielingen niet door Gele Hesjes, maar door ME-agenten werden uitgevoerd. En daarmee wordt het tweede doel duidelijk: de Gele Hesjes moeten hoe dan ook worden gecriminaliseerd, gedemoniseerd en als een gewelddadige en zelfs ‘terroristische’ beweging worden weggezet, zodat ook het Franse volk zich uiteindelijk tegen hen keert.

Tot nu toe verloopt dat criminaliseren en demoniseren niet helemaal naar wens, want zelfs vanuit linkse organisaties zoals de VN en de Europese Raad is er kritiek geuit op het politiegeweld.

Duitse hulpverlener: Al 12 doden en 5000 gewonden, ‘oorlogstaferelen’

Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn er al meer dan 12000 rubberen kogels, 1400 traangasgranaten en bijna 5000 ‘sting’ granaten gebruikt, waarbij enkele tientallen zwaar gewonden zouden zijn gevallen.

De ter plekke actief zijnde Duitse hulpverlener Andreas Eggert, die al jarenlang ervaring heeft met gewonden tijdens demonstraties, verklaarde in een interview dat de realiteit nog veel erger is, en er de afgelopen tijd door het politiegeweld al 12 doden en meer dan 5000 gewonden zijn gevallen. Hij sprak zelfs van ‘oorlogstaferelen’ (2).

Kwalijke rol media die ‘crimineel neerzetten als slachtoffer, en omgekeerd’

‘Desondanks doen een aanzienlijk deel van de overheid, massamedia en ‘bekende Fransen’ er alles aan om dit systematische inzetten van staatsgeweld tegen niet gewelddadige demonstranten, medici, journalisten en omstanders te verhullen,’ vervolgt de filosoof. Macron uitte zich daarbij op typerende linksliberale wijze door te stellen dat ‘onderdrukking en politiegeweld onacceptabele woorden zijn en niet mogen worden gebruikt’. Met andere woorden: de staat gebruikt nooit geweld, dat woord mag enkel voor zijn tegenstanders worden gebruikt.

Rockhill acht het van wezenlijk belang dat deze tactiek wordt ontmaskerd, ‘en er nieuwe strategieën komen tegen de extreem kwaadaardige gevolgen. Anders lopen we het risico toe te geven aan de ideologische omkering die zo treffend werd omschreven door Malcolm X in 1964, toen hij uitlegde dat de pers zo machtig is in zijn rol als beeldbepaler, dat ze kunnen doen overkomen alsof ‘de crimineel het slachtoffer is, en het slachtoffer de crimineel.’

Voilà, in één zin de essentie van 85% van de hedendaagse media in Europa en ook Nederland.

Westerse democratie functioneert niet meer

Dat het ooit democratische Westerse systeem met een ooit onafhankelijke pers overduidelijk niet meer functioneert is daarom niet alleen een Franse, maar een Euroepse ontwikkeling. Bijna overal voeren aanvankelijk gekozen partijen en presidenten vervolgens beleid uit dat vaak haaks staat op de belangen van hun eigen volk (extreme klimaatmaatregelen, massa immigratie, vorming EU-superstaat). In ons eigen land heeft dat de opzienbare opkomst van het Forum voor Democratie veroorzaakt.

Als de koers van ‘Den Haag’ niet drastisch wordt gewijzigd, dan kunnen we volgens waarnemers uiteindelijk ook hier ‘Gele Hesjes’ achtige toestanden verwachten. Na ‘Utrecht’ zullen steeds minder mensen deze waarschuwing lacherig afdoen als een complottheorie, iets dat ‘hier nooit kan gebeuren’, zoals we al zo vaak over terreuraanslagen hebben gehoord. Want op zeker moment is ook de grens van wat ons volk kan hebben en verdragen bereikt.

Xander

(1) Counterpunch via Zero Hedge
(2) Nuoviso.tv
(3) Standaard.be
(4) Russia Today
(5) Epoch Times
(6) Zero Hedge
(7) Sky News
(8) Philisophia-Perennis
(9) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

16-03: Parijs weer in rook: Gele Hesjes stellen na 18 weken ultimatum aan Macron
31-01: ‘Rode Sjaaltjes door Franse gevestigde orde ingezet om Gele Hesjes te breken’
24-01: Topeconoom Armstrong: ‘Confrontatie normale volk met klimaatextremisten een feit’
16-01: … ‘Duitsers en Fransen zullen EU uit elkaar scheuren’ (/ Noden, zorgen en wensen van miljoenen gewone burgers te lang genegeerd en weggewuifd met leugens in en door de media)
10-01: ‘Franse Gele Hesjes willen zaterdag bankrun veroorzaken’
08-01: Opstand nodig tegen het globalisme: ‘Heeft u uw Gele Hesje al?’ 

2018:
13-12: ‘Europese elite terecht bang voor Gele Hesjes, maar leert er nog niets van’
09-12: Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes (/ Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht)
08-12: ‘Gele Hesjes versus Macron luidt het einde van de EU in’
06-12: Gele Hesjes Nederland zetten zich in voor sociale zekerheid en zijn tegen open grenzen
04-12: Zwitserse krant: Macron liet Gele Hesjes door sluipschutters neerschieten
03-12: ‘Gele Hesjes worden brede Europese volksbeweging tegen beleid gevestigde orde’
18-11: Protest tegen Macron: Gele Vesten willen Frankrijk wekenlang platleggen (/ Mensen kunnen ‘groene’ belastingen niet meer betalen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

1

 1. Reacties overgenomen van Xandernieuws.punt.nl

  Tom Hendrix op 23-03-2019 15:39
  Sta volkomen achter het artikel en de conclusies. Macron, een lakei van Bilderberg en de NWO, laat zien dat democratie in Europa naar de knoppen is. En geloof maar dat de EU vazallen met genoegen deze gang van zaken gadeslaan.

  willy op 23-03-2019 16:01
  Dit lijkt al meer op een oorlog daar in de Parijse straten en dit door de schuld van dictator Macron die het gewone volk totaal niet wil of kan begrijpen. het leger inzetten tegen je eigen volk is het laatste redmiddel dat je wil gebruiken alleen autocraten maken er gebruik van en waar is de EU keuren ze zo’n geweld dan goed? De Westers democratie is aan het veranderen in een autocratie en ik hoor van de BBC dat nu bijna zestig procent van de Britten in de EU willen blijven begrijpe wie kan. Nu heeft hij alle betogingen in centrum van Parijs verboden, maar daar zal het denkelijk niet bij blijven en de media? die zweeg verder! shalom

  zomaariemand op 23-03-2019 17:00
  Laat de grens snel worden bereikt want we hebben niet veel tijd meer gezien de haast die de VN en EU maken met de verwoesting van Europa, of zie ik iets verkerd?

  Eelke Piers op 23-03-2019 17:24
  Ook de aanslag in Urecht is ook om ons te laten wennen aan terrorristische aanslagen en regering dictatuur

  Oma op 23-03-2019 17:32
  Smerige strategieën om geweld van de overheid te rechtvaardigen op eigen volk zijn reeds lang bekend en ontmaskerd. Gewelddadige stakingsbrekers mengden zich in het verleden reeds tussen vreedzame betogers om amok te maken, vernielingen aan te richten, steden in brand te steken om zo de betoging/betogers in een kwaad daglicht te stellen zodat de publieke opinie zich tegen de betoging zou keren (zéker als de betoging tegen wanbeleid/overheid en de pestlijders ging) en politiegeweld tegen eigen volk zou accepteren en zelfs goedkeuren!

  Deze strategie blijft macron nu ook nog gebruiken alleen gaat hij nog wat verder en voert regelrechte oorlog tegen zijn eigen bevolking (na betaling aan relschoppers die met de toestemming van macron als ‘gele hesjes’ vernielingen mogen aanrichten!) door het inzetten van de genadeloze huurlingen van eurogendfor die er geen enkel probleem mee hebben om het franse volk uit te moorden, tenslotte is dat samenraapsel van ‘soldaten’ van eurogendfor zelf geen fransman maar oa genadeloze oekraïners, tsjetsjenen enz..met oorlogstraining en oorlogservaring, het zou zelfs niet verwonderlijk zijn als ze daarvoor ook voormalige daesh/is terroristen hebben ingelijfd…daar ben ik zelfs quasi zeker van! (In ruil voor de straffeloosheid van hun oorlogsmisdaden mogen terroristen hun jihad tegen het westen/europa legaal én betaald voeren als eurogendfor ‘strijdkrachten’?)

  Onbegrijpelijk dat de gewetenloze, eígen leugenpers nog steeds haar medewerking verleent aan deze volksverlakkerij die kan uitdraaien op het uitmoorden van hun eigen bevolking en…zíchzelf!

  Cale op 23-03-2019 19:03
  Op videos zie ik vooral migranten plunderen. Een verontrustend doemscenario wordt er op Cafe Weltschmerz besproken door Arno Wellens en Taco Dankers. Het bekijken waard! Maar je wordt er niet vrolijk van.. https://www.youtube.com/watch?v=3ZzRoXlTvp0

  lies op 23-03-2019 19:16
  Als links Nederland inclusief De linkse neoliberale VVD de komende twee jaar hun rommel niet opruimen, doen wij dat wel en vegen we de huidige linkse kliek daar waar ze thuis hoort het riool in

  Raveltje op 23-03-2019 19:31
  @ Tom Hendrix

  Het is precies zo als U zegt en ook Xander zegt.

  Tycho op 23-03-2019 20:21
  Macron’s draaiboek is wat ons in Nederland te wachten staat. Er is het gerucht dat de dienstplicht weer word ingesteld. Dus jongens en thans waarschijnlijk ook de meisjes, allemaal naar de moordenaarsschool: genaamd kazerne Wie zijn vader heeft vermoord en zijn moeder heeft vergeven die is nog veel te goed voor het soldatenleven (Speenhof). Hierbij de eisen om door de selectie te komen: Fit to fight, farht and fuck.

  kim op 23-03-2019 20:30
  De aftakeling van de opgedrongen EU aan de Europeanen is definitief begonnen. Eigen volk (lees: politie) maakt eigen volk af en beschermt de binnenkomers. Wij moeten weg die ons continent leefbaar hebben gemaakt, en waar de politici en de elite enorm van geprofiteerd hebben en nog steeds profiteren. Wat, als wij er niet meer zijn, de werkenden, de ontwikkelde personen, met goede genen. Wat dan, als we weg zijn, gaan ze dan de binnenkomers afslachten want die steken geen hand uit. Wie bakt het brood voor de elite, wie gaat tuinman worden of glazenwasser, vult de schappen in de supermarkten, hebben ze daar wel over nagedacht? Neen, want het (elite) zijn zelf criminelen die niet na kunnen denken, alleen maar eigen belang. Ook al laten ze de geldpersen rollen, wat hebben ze daaraan? In de toekomst moeten ze zelf hun glazen wassen, brood bakken, tuinman, vakkenvuller zal er niet in zitten want er is geen leverancier meer die de grote monden kunnen vullen. Wie wordt er chauffeur in die dure bolides waar ze momenteel in vervoerd worden, toch niet door een kamikaze met haat? Want dat zijn het die hier binnengesleept worden. Och, dan moet de elite zelf eigen rijbewijs halen, maar dan vergissen ze zich want er zijn dan ook geen rijschoolhouders meer.

  Voor de gele hesjes, mijn medeleven, en wat verschrikkelijk dat er niet meer gedemonstreerd mag worden en jullie in eigen land door eigen mensen worden neergeschoten.

  De Nederlandse Grondwet is bij mij de prullenbak ingegooid. Wat een ellende en verdriet wat ons allen overkomt, wat een angst overvalt ons en nog erger.

  Cefas op 23-03-2019 21:42
  De links/liberale pers speelt in Europa een zeer kwalijke rol in verband met de gele hesjes. De gele hesjes strijden voor een rechtvaardige zaak. Hun zaak wordt verziekt door linkse fascisten, die zich anti-fascisten noemen en vernielingen aanrichten , wellicht aangestuurd door dezelfde overheid , die de echte gele hesjes ten onrechte wil aanpakken in plaats van hun problemen serieus te nemen. Een goede overheid luistert naar zijn bevolking . Een slechte overheid luistert niet en misbruikt zijn macht tegen zijn eigen bevolking en dat gebeurt nu in Frankrijk en wellicht ook binnenkort in andere landen in de EU. Conclusie: EU-dictatuur in wording..

  Tigron op 23-03-2019 22:11
  In het verleden heeft Labi Siffre ’n nummer gezongen in het kader van de Apartheid in Zuid Afrika.

  Dit was ’n protestsong tegen de onderdrukking van de zwarte afrikanen.

  Het is nagenoeg nu van toepassing op de Europese bevolking, nu in het bijzonder op de franse bevolking.

  Ik heb geen idee of ik van Mod. de link van dit nummer op youtube hier mag plaatsen.

  Kijk anders op youtube naar: Labi Siffre met het nummer “so strong” lyrics.

  https://youtu.be/PcKoYGNj0BU

  Lars030 op 23-03-2019 23:02
  Oma op 23-03-2019 17:32

  Exact wat u zegt! Eurogendfor is al vele jaren klaar, hopelijk mag ik van Xander verwijzen naar het onderstaande alles verklarende artikel over het ‘geheime’ EU-leger (en veel meer!) dat Eurogendfor heet, inclusief hun ‘license to kill’ bij opstanden vanuit het volk, bv. Gele Hesjes:

  https://jdreport.com/eurogendfor-het-prive-leger-van-de-eu-grandeurs-tegen-de-volkeren-van-europa-is-ingezet-in-frankrijk/

  Cefas op 24-03-2019 00:11
  Het toekomstige EU-leger wordt niet ingezet tegen Rusland maar tegen de eigen bevolking van de EU-landen. Dictatuur optima forma.

  Jan op 24-03-2019 00:21
  Rutte en macron en Merkel die maken heel de EU kapot let op mijn woorden

  dolphin op 24-03-2019 03:23
  dan weet men nu zo langzamerhand waarom die mensen uit afrika de handen boven het hoofd worden gehouden , zij zijn het beoogde nieuwe “leger” van de “nieuwe overheid” die de inheemse bevolking moet onderdrukken op termijn en tjonge , ervaring hebben ze als je hun wandaden als ok bestempelt en zo de vrije hand geeft.

  Hoe krijg je het anders in je harsens omdat uitschot een podium te geven en je eigen bevolking alsmaar te benadelen , maar er gloort een lichtpuntje ………met dit soort lieden “win” je misschien de hudige strijd maar vervolgens hou je ook niks over…….en dan ben je ook een koning zonder land

  joost op 24-03-2019 04:37
  het getuigt van weinig verstandelijk vermogen om je geweldloos in een gewapende strijd te begeven.

  ja! de ordetroepen van machthebbers slaan hard. dodelijk hard. dat hebben ze altijd al gedaan, doen ze nog steeds en zullen ze altijd blijven doen. die ordetroepen worden op 2 manieren gematerialiseert. door belasting te betalen worden ze geproduceert, door iets te doen wat niet mag of daarmee te dreigen komen ze daadwerkelijk in actie. het is een vrij simpele 2 keuze quiz. betaal ik belasting(afpersingeld) en zorg ik voor verse ordetroepen die mijn medemens dan weer de kop in kan hakken. of doe ik dat niet.

  ik persoonllijk doe dat niet, dus ik wil niet dat er een stel geweldsgeile mensjes mijn buren (christen/moslim/atheist, regenboogsympatisant of wat voor smaakje dan ook) om wat voor reden dan ook, in elkaar komen meppen. de meeste mensen op aarde hebben daar totaal geen probleem mee zolang het hun smaakje maar niet is. maar heb geduld iedereen komt aan de beurt.

  meld de bijbel iets over belastingen?

  Tom Hendrix op 24-03-2019 07:39
  @Oma: 17.32. uur, op 23/3. Geheel waar wat U zegt, Oma.

  Nieuw Begin op 24-03-2019 08:59
  Gericht schieten op het hoofd ( de oogbal eruit knallen). Dit is 20 mensen al overkomen!

  Op geenstijl.nl kunt u lezen dat er gericht beleid is om op het hoofd te schieten:

  https://www.geenstijl.nl/5146873/feynman-en-of-feiten-gelehesjes-krijgen-de-kogel/

  Shadow1100 op 24-03-2019 09:24

  De “gele Hesjes” is inderdaad een groep van ontevreden burgers.

  Deze mensen demonstreren netjes en tonen hun spandoeken.

  Maar het extreem radicale linksche anti-Alles Antifa-tuig, oftewel Black Bloc (google maar) is verantwoordelijk voor de oproer, brandstichting, vernieling, openlijke geweldpleging, zwaar geweld tegen de politie enzovoort. Dit schorrie-morrie treedt op in heel Europa en wordt per dag betaald door George Soros. Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun altijd zwarte kleding met petje, capuchon, gezichtsbedekking en ze hebben een rugzakje met proviand bij zich.

  Ze zijn getraind en treden georganiseerd op in groepsverband.

  Met de top in Hamburg hebben ze voor miljoenen schade aangericht en vele politiemensen verwond.

  Maar ja, dat is links geweld en daar mag niets over gezegd of geschreven worden. Ik ben toch niet de enige die dit ziet?

  https://www.thelocal.fr/20180502/who-are-the-paris-black-bloc-rioters-and-how-can-france-stop-them

  https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

  Nieuw Begin op 24-03-2019 09:27
  Hoelang draagt de NL overheid nog medeverantwoordelijkheid ( we zijn immers lid van de EU! ) voor dit schandalige Franse overheidsbeleid? Het doet denken aan de atoomproeven die Frankrijk ooit nam op het maagdelijke eiland Mururoa waar voor duizenden jaren de omgeving radioactief is gemaakt en waar de meest vreselijke tumoren bij de bevolking zijn ontstaan en waar wereldwijd protest tegen was maar de Franse geheime dienst gewoon mee doorging en alle verzet werd neergeslagen!

  De tijd van de fotograaf Pereira die werd vermoord door de Franse geheime dienst!

  En NL is in EU verband medeverantwoordelijk!

  En dit Frankrijk wil een Europees leger!

  Er is maar 1 zinnig antwoord volgens velen: Nexit

  MP op 24-03-2019 09:54
  Wanneer de syriers of Oekraïners of sudanezen of welk ander volk maar ook in opstand komen dan vinden de linkse media het geweldig. Ook onze hypocriete regeringsleiders van alle eu landen. Maar zodra er in europa zulke opstanden plaats vinden mogen dezelfde leiders geweld gebruiken tegen ons. En hoor je er niks over of een afwijzend geluid in de media. Dit bewijst hoe hypocriet deze mensen zijn. Media hoort objectief te zijn in een vrij land en niet politiek correct te zijn.

  Lisamary op 24-03-2019 10:55
  Het is meer dan schandalig dat tot nu toe geen enkele brusselse parlamentslied of hoofden van de lidstaten deze wantoestanden heeft veroordeeld.

  Het kan alleen betekenen, dat in de rest van west europa demonstranten op de zelfde manier gestaft zullen worden. Het lijkt dat de elite niet kan wachten dat een burgeroorlog uitbreekt, dan kunnen ze er op los slaan om de laatste restje vrijheid en waardigheid van de bevolking te ontnemen..

  Wat een eu leger betreft, ik ben volleig eens met degene die hierboven is al aangegeven, nl. een leger in europa zal tegen de eigen bevolking worden ingezet. Overigens, de honderden jonge opgeleide militairen die in 2015 europa zijn binnengemarcheerd zullen t.z.t zeker worden ingezet. Wij weten nog steeds niet waar die honderen migranten die toedertijd in duitsland waren aangekomen en direct uit het zicht verdwenen, zich bevinden. De oorspronkelijke bewoners zullen geen kans maken, want ze worden vanuit 2 richtingen aangevallen. Eenmaal van binneuit en tegelijkertijd ook van buitenaf. Beide groepen zullen én over macht én over de middelen beschikken, terwijl wij weerloos en kwetsbaar met lege handen ons lot moeten accepteren.

  Overigens deze oorlog is al lang aan de gang. Er worden mensen zonder reden regelmatig mishandel of erger gedood, dieren gemarteld, oudere mensen overvallen of voor verrot geslagen en nog ellenlange delicten die iedere dag alleen maar ergere vormen aannemen. En gezin dat nagenoeg niemand wordt gestraft, denken ze dat dit de noormaalste gang van zaken is en kunnen hun meegenomen gewelddage prijtijken gewoon voortzetten.

  Bij de elite is het normaal denken of hun verstand gebruiken is heel ver te zoeken. Er worden alleen maar beslissingen genomen in het nadeel van de oorspronkelijke bewoners, maar om onbegrijpelijke redenen laten wij ze vooralsnog toch hun gang gaan en doen waar ze zin in hebben.

  Hoeveel ruimte denkt de bevolking nog te hebben om het continent en henzelf van de ondergang te kunnen redden?

  Raveltje op 24-03-2019 11:38
  @ Joost

  Meld de Bijbel iets over belastingen ?

  Geef God wat van God is en de keizer wat van de keizer is

  Vreest God, eert de keizer

  Belastinggeld is nodig, maar de verdeling laat veel te wensen over

  Geld maakt niet gelukkig, maar zonder geld kom je nergens

  Wie geld heeft, heeft de macht, waardoor er veel corruptie is naar nog

  meer geld en macht. Er oorlogen en honger is.

  Oma op 24-03-2019 11:56
  Erg hé? Wat nu gebeurt..

  Ze hebben het zover gekregen dat in UK de mensen de straat opgaan om onder de dictatuur van eu te kunnen blijven tégen hun zelfbeschikking en vrijheid/brexit – het Lagerhuis heeft trouwens al een nieuw referendum verworpen met een ruime meerderheid dus in principe kan een nieuw referendum voor brexit al niet. Benieuwd hoe die soap verder gaat….eu zal andere katten te geselen hebben na de europese verkiezingen in mei vermoed ik….

  En

  In Frankrijk gaan nu zelfs stemmen op tégen de gele hesjes dus vóór méér wanbeleid, méér belastingen waarvoor de gele hesjes nét de straat opgingen….strijdkrachten inzetten tegen eigen bevolking zonder publieke verontwaardiging op te wekken kan alleen als het publiek niet meer weet waaróm betoogd werd, de vernielzucht van betaalde amokmakers overschaduwt deze reden (de schuld van de manipulerende leugenpers) en de onverschilligheid van de Fransen die hun ‘gemoedelijke leventje’ terug willen – ze hebben de buik vol van de betogingen?? Toch volgens een migrant/taxichauffeur..

  Ongelooflijk hoe de massa, zowel in UK als in Frankrijk, zich laat manipuleren en sturen door manipulatieve berichtgeving van de leugenpers tégen zichzelf..????

  Dít is net wat eu/politieke pestlijders willen: volkeren moeten vrijwillig hun soevereiniteit opgeven en onder de eu-dictatuur kruipen in UK en vrijwillig nóg meer wanbeleid eisen voor hun eigen verarming in Frankrijk. Het inzetten van militairen is stapje voor stapje begonnen met de smoes van veiligheid voor de burgers tegen terroristen overal in europa en macron voert nu het experiment verder door te laten schieten op eigen volk met de smoes van (betaalde) relschoppers en het verzwijgen van de doden en gewonden.

  jottum op 24-03-2019 12:41
  Politici maken er overal een puinhoop van: omdat ze het geld niet zelf hoeven te verdienen zoals ook de britten met hun brexit of niet. Beter ophoepelen op 29/3 zodat de rest van europa weet waaraan het toe is, en als de britten later weer anders willen, dienen ze maar weer een toetredingsverzoek in. Zwalkende politici en overheden zijn slechte heelmeesters maar meesters in desintegratie van een samenleving.

  Rigoberto op 24-03-2019 13:36
  De Gele Hesjes moeten nu zij in een langdurige opstand zijn gekomen, wel rekening moeten houden met het feit dat zij heel ver zijn gekomen om voor hun rechten te vechten en te halen en dat zij onder geen enkele voorwaarde mogen terugdeinzen en hun strijd opgeven. Als zij dat doen zal Macron het stellig merken en voelen en met man en macht, met vereende krachten en zelfs tot bloedens de opstand de kop indrukken en zegevieren en zal Macron nog sterker in het zadel blijven zitten met alle gevolgen van dien voor het gehele Franse volk. Zij moeten tot het einde blijven demonstreren om Macron in dit geval op de knieën te krijgen.

  Vast staat en het is bewezen dat het aantal van hen die in een land bij een opstand betrokken zijn, is gewoonlijk klein, misschien een paar honderd of een paar duizend. Maar de kunst is om het aantal te verdrievoudigen en zelfs veel meer. Wanneer zij, de opstandelingen dus echter het juiste pressiepunt hebben gevonden, kan en zal het ook een gewapende opstand worden en kunnen zij zodoende de gehele natie beïnvloeden. De geschiedenis toont bovendien aan dat in veel gevallen door slechts een handjevol mensen regeringen zijn omvergeworpen en veel dingen in het land is veranderd. Ten goede of ten ergste.

  Een onvoorbereide opstand zoals in dit geval in Frankrijk kan dus heel ernstige gevolgen hebben, ook voor onschuldige mensen die totaal niets ermee te maken hebben. De laatste jaren zijn er in het grootste deel van Latijns-América steeds meer gevallen van gewapende opstand geweest. Resultaat? Er waren minstens tweeëntwintig diplomaten ontvoerd, en vele mensen vermoord. Honderden mensen zijn gedood en gewond. Kijk ‘ns naar de opstand in verband met Rodney King in 1992 in Los Angeles.

  Over de 3400 brandstichting, ongeveer 1000 gebouwen vernietigd, 1800 gewonden, 58 doden etc. En dit alles in slechts vier dagen. Tja, dat komt allemaal door het niet luisteren naar het volk. Regeringen die hun eigen volk negeren en doen wat zij willen. Ik persoonlijk vrees het ergste als Macron niet aftreedt, en wel zo snel mogelijk. En in Brazilië steeg zelfs de koers. Brazil heeft tot nu toe terroristische ontvoerders afgekocht. Resultaat: De koers is opgelopen van 15 vrijgelaten gevangenen tegen één Amerikaanse ambassadeur, tot 40 vrijgelaten gevangenen tegen een Westduitse ambassadeur, en vervolgens tot 70 naar Chili overgebrachte gevangenen tegen een Zwitserse ambassadeur. Wel wel wel. Mensenruil dus. En het aandeel sloot met….

  Zoistmaarnet op 24-03-2019 13:39
  LisaMary, je hebt helemaal gelijk. Het zal niet lang meer duren of we hebben deze taferelen ook in Nederland. Ofschoon we het hier nog goed hebben, maar daar komt verandering in. Als de bevolking straks zich maar even laat horen, zal het dezelfde kant opgaan als in Frankrijk. We zullen van binnenuit en van buitenaf de mond worden gesnoerd, zoniet afgeslacht. Het paard van Troje is jaren geleden al binnengehaald, niet door onnadenkendheid, maar bewust, met een doel. Je vraagt jezelf af, hoeveel ruimte we nog hebben om ons voor de ondergang te behoeden/redden. Ik zelf ben bang dat hier geen ruimte meer voor is, hoogstens wat uitstel. Voor mijzelf vind ik deze vooruitzichten niet zo erg, maar voor mijn nazaten, vreselijk in wat voor wereld leven we. Ach, eigenlijk is dit al jaren gaande in meerdere landen. Je kunt goed zien wie de vorst is van deze wereld. Ik zit niet op het juiste forum, maar, onze redding is nabij.

  Denclaas op 24-03-2019 14:11
  De gele hesjes hebben zeker redenen om te demonstreren, genoeg is genoeg.Vroeger kon een arbeider die alléén werkte, toch een eigen huis betalen, enhet leven was minder gejaagd, en de vrouw zorgde voor het huishouden e.dTegenwoordig is het al moeilijk om met twee werkenden een huis te kopen.En al die camera ’s om mensen te volgen, en eventueel van hun geld te beroven.Ook zijn er zeer onrechtvaardige belastingen, voor een eigen vakantieverblijf betaal je bijv voor een houten keetje meer dan 400 euro gemeentebelasting per jaar.(in België)De (R)overheid is volledig corrupt en satanisch, de politie is er niet voor het volk, maar ze dienen een satanische ‘elite’.Een beproefde taktiek van de tegenstander om te vernielen en geweld te plegen, en te doen alsof dat van de gele hesjes is, om gewelddadig ingrijpen te rechtvaardigen.Ze hebben de bevolking al veel ontwapend, en zullen daarmee doorgaan, het is logisch waarom ze dat doen.Vergeet niet de electronische wapens en perslucht ultrasoon geluidswapens waarmee ze mensen onopgemerkt kunnen doden (kanker, hartaanval) , maar ook symptomen veroorzaken die mensen richting psychiatrie drijven.Men gebruikt die wapens gecombineerd met paranormale waarneming.Met een simpele videocamera of dashcam op daglicht stand kunt u dat zichtbaar maken, wat we met het blote oog niet kunnen zien, namelijk het stralingswapen.Ook zijn er apps om straling te meten, en ultrasoon geluid, afhankelijk van de sensoren die de smartphone of tablet bevat. http://www.christen-defensie.be

  Tom Hendrix op 24-03-2019 15:03
  @MP:09.54. uur. Klopt helemmal. Zo is het momenteel in de gehele linksdraaiende eu dictatuur.

  joost op 25-03-2019 04:42
  dat is wat de bijbel zegt? “Geef God wat van God is en de keizer wat van de keizer is

  Vreest God, eert de keizer”

  dus… niets over belastingen? enkel en alleen, u was een slaaf u bent een slaaf en zal altijd een slaaf blijven?

  “belastinggeld is nodig” Ja, om macron, wilders en baudet (de keizer) tegen het volk te beschermen.(geef de keizer wat van de keizer is). die ordetroepen doen gewoon dat waar ze voor zijn gecreeert, de keizer beschermen. wat moeten ze anders doen? boeven vangen? hun baas is de grootste boef.

  belastinggeld is nodig… ja om nieuwe bommen en granaten te ontwikkelen en aan te schaffen om burgerprotesten hard neer te kunnen slaan. dat heeft de ontvangende partij (de mafia) er goed ingeramd. dat die ware machthebber dat ook doet wist ik niet, maar dat verbaast me uiteraard niets. in mijn ervaring zijn christenen uitermate nette afpersgeld betalers. alsof het een natuurlijke gang van zaken is.

  van buiten op 25-03-2019 06:59
  Xander een doordenkertje voor je, de meeste leiders hedendage vooral in Europa zijn kinderloos, de wereld geschiedenis heeft een verleden met deze monsters. Alles heeft een doel. wordt waker mensen.

  Tycho op 25-03-2019 09:48
  De mensenrechten heb ik op de deurmat staan. Iedereen veegt er zijn poren aan af.

  joost op 26-03-2019 04:40
  @tycho het enige recht dat mensen hebben, hoor ik ze nooit over.

  Tom Hendrix op 26-03-2019 15:31
  @Joost: 04.42. uur. Precies zoals U het verwoord, zo is het!

  joost op 27-03-2019 13:12
  @tom, ok, ok. het is me duidelijk. ik zal mijn mond verder dichthouden. ik ben hier overduidelijk de trol. waar haal ik het ook vandaan, naieviteit ten top, denken dat cristenen vrede/vrijheidlievende mensen zijn.nniets is wat het lijkt, op deze wereld.

  maar alvorens ik mijn aftocht maak, wil ik xandernieuws bedanken voor het ongecensureert plaatsen van mijn reacties, echt top! mijn respect daarvoor. het was een leerzame rit.

Comments are closed.