Lid Maltezer Orde schrijft in boek ‘De Dictator Paus’ over revolutie in Vaticaan

Jezuïet Franciscus presenteert zich als schaap, maar gedraagt zich als wolf, heeft zelf revolutie ontketend ‘die zich tegen het evangelie keert’ – Zoveelste misbruikschandaal katholieke priesters in VS –
Paus Franciscus wordt wereldwijd door steeds meer katholieken, van gewone gelovigen tot hooggeplaatste geestelijken, als een valse of zelfs anti-paus gezien. (Afbeelding: Getty Images(7)).

—————————————————————————————————————————————-

Wereldwijd hebben veel katholieken al jaren het gevoel dat er wat mis is met de huidige paus Franciscus. Zijn het wellicht zijn vaak extreemlinkse standpunten? Zijn openlijke steun voor dictatoriale superstaten zoals de EU? Ligt hij inderdaad in één bed met de islam, door Europa te willen islamiseren met het binnenhalen van zoveel mogelijk moslimmigranten? Een Vaticaan insider, lid van de Maltezer Orde, heeft nu een explosief boek over Franciscus geschreven: ‘De Dictator Paus’. Volgens Macantonio Colonna heeft Franciscus een ware revolutie in de Katholieke Kerk ontketend, een die niet alleen het ambt van de paus, maar het complete christendom bedreigt en beschadigt.

De omslag van het nieuwe boek is veelzeggend: gitzwart, met enkel de achterkant van het witte hoofddeksel van de paus zichtbaar. Het laat duidelijk zien hoe Colonna, lid van de Maltezer Orde met de beste contacten in het Vaticaan, tegen de huidige paus aankijkt. Herstel: voormalig lid, want na het publiceren van het boek werd hij onmiddellijk geschorst.

Revolutie Franciscus keert zich tegen het evangelie

In ‘De Dictator Paus’ geeft Corlonna een zowel biografisch, inhoudelijk als theologisch beeld van de leider van het Vaticaan. Zijn motief om het boek te schrijven? Hij is bang dat er ‘op dit moment een revolutie in de Kerk plaatsvindt.’ Deze revolutie is geheel en al door Franciscus zelf ontketend, en is volgens hem gericht tegen alle eeuwenlange Katholieke sacramenten en zelfs tegen het evangelie, waardoor niet alleen de integriteit van het pauselijke ambt op het spel staat, maar die van het complete christendom.

‘Schaap’ voor buitenwereld, maar ‘wolf’ in zijn acties

De schrijver onderbouwt zijn stellingen met informatie van tal van personen, zowel binnen als buiten het Vaticaan. Hij laat zien waarom de paus veel meer als een radicaal linkse politieke wereldleider opereert, dan als het hoofd van een (belangrijke tak van) een religie. Hoe amicaal Franciscus zich ook naar de buitenwereld presenteert – binnen het Vaticaan gedraagt hij zich als een heuse dictator, een ‘wolf’, die met alle mogelijke middelen zijn tegenstanders –zonder uitzondering traditionele, conservatieve katholieken- monddood maakt.

Corlonna voorspelt dat de corruptie rond Franciscus, waar hij zichzelf aan schuldig maakt, mogelijk al dit jaar wel eens tegen hem kan keren (1).

Zoveelste misbruikschandaal

Gisteren schreven de media over het zoveelste katholieke misbruikschandaal. In de Amerikaanse staat Pennsylvania blijken in de afgelopen 70 jaar meer dan 300 katholieke priesters zeker 1000 minderjarige kinderen te hebben misbruikt.

Ook hier bleek het Vaticaan al jaren van op de hoogte, maar is alle moeite gedaan om het schandaal in de doofpot te stoppen. Bovendien gaat het hier enkel nog om de bekende gevallen; het vermoeden bestaat dat het werkelijke aantal daders en slachtoffers nog vele malen hoger is. (2)

Tijdens zijn bezoek aan Chili beschuldigde Franciscus de misbruikslachtoffers van de katholieke voorganger Fernando Karadima zelfs van ‘laster’, omdat zij verklaarden dat bisschop Juan Barros dit niet alleen verborgen hield, maar er persoonlijk toeschouwer bij was (5).

Impliciete steun voor genocide op blanken in Zuid Afrika

In Zuid Afrika heeft de paus zich impliciet achter de genocide op de blanke boerenbevolking geschaard door zijn bisschoppen het bevel te geven het in beslag nemen van de gronden en bezittingen van de blanken door de zwarte regering te steunen (3), een stap die in buurland Zimbabwe leidde tot de instorting van de economie, hyperinflatie, massale armoede, hongersnood, en nog meer geweld.

Bisschop: Paus heeft kerk in China verraden

Dat Franciscus –die vanwege zijn streven naar een socialistische, neomarxistische wereldregering ook wel als de religieuze leider van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ wordt gezien- wel iets heeft met totalitaire dictaturen, blijkt ook uit het feit dat hij in China akkoord is gegaan met door de communistische partij benoemde bisschoppen. De aartsbisschop van Hong Kon, Zen Ze-kiun, noemde dit niets minder dan ‘verraad van de (ondergrondse) kerk in China’. (4)

 ‘Moslim terrorisme bestaat niet, islam wil vrede’

Ongeveer een jaar geleden beweerde de paus dat ‘moslim terrorisme niet bestaat’, en dat ‘alle religies vrede promoten’. Ook zou ‘niemand crimineel, drugshandelaar of gewelddadig zijn. Nee, er zijn enkel arme mensen zonder gelijke kansen.’ (6)

In 2015 vergeleek Franciscus de gruweldaden van de islamitische terreurgroep ISIS letterlijk met de opdracht van Jezus aan zijn discipelen om het evangelie over de wereld te verspreiden.

Valse ‘anti’ paus?

Een groep katholieke lekenleiders vroeg president Trump vorig jaar om onderzoek te doen naar diverse bronnen en bewijzen –waaronder WikiLeaks emails- waaruit zou blijken dat president Obama, Hillary Clinton en multimiljardair annex globalist George Soros verantwoordelijk zijn voor een coup in het Vaticaan, waardoor ze paus Benedictus in 2013 tot aftreden dwongen, en hem vervingen door de extreemlinkse Jezuïet Franciscus, die nu als een soort anti-paus opereert.

‘Wij blijven verbijsterd door het gedrag van deze ideologisch geladen paus, wiens missie lijkt de seculiere agenda’s van links te bevorderen, in plaats van het leiden van de Katholieke Kerk in haar heilige missie. Het is simpelweg niet de juiste rol van een paus om dermate met politiek bezig te zijn, dat hij nu wordt gezien als de leider van internationaal links,’ schreven de katholieken in hun brief aan Trump.


Xander

(1) PI-News
(2) Epoch Times
(3) OE1.at
(4) Buchanan|
(5) Infowars
(6) Breitbart
(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

02-08: (/ Paus Franciscus noemt migranten ‘soldaten van hoop’)
31-03: Pasen 2018: Paus Franciscus zegt niet meer in de hel te geloven
20-01: Paus beschuldigt slachtoffers misbruik door katholieke voorganger van laster

2017:

07-10: Slachtoffer over topconferentie misbruik: ‘Vaticaan zou eerste doelwit moeten zijn’

29-08: Paus eist zelfde rechten illegalen als Europeanen;
09-08: Angela Merkel en paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (Franciscus: Er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)

15-07: Vaticaan verkettert blanke evangelische christenen als onwetende eindtijd fanatici
10-07: Paus Franciscus: ‘Gevaarlijke alliantie’ VS en Rusland bedreiging voor immigratie (/ Vaticaanse leider hamert op oprichting federaal Europa)
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)

22-04: Paus tegen migranten: Vergeef ons dat wij jullie niet genoeg welkom heten (/ Franciscus vindt dat alle migranten recht hebben op Europese welvaart en voorzieningen)
05-03: Paus spreekt van Arabische invasie van Europa en juicht die toe
19-02: Angela Merkel en Paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet (/ Franciscus: er is geen islamitische, maar een ecologische crisis)
03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden


2015:

28-09: Paus pleit in VS voor globalisering en immigratie en bidt opnieuw tot Allah

07-08: VN en Vaticaan lanceren ‘Agenda 2030’ plan voor wereldregering

11-01: Eén-wereld-religie: Paus verklaart dat alle geloven naar zelfde God leiden

2014:
30-11: Paus Franciscus bidt in moskee Istanbul tot Allah en Mekka09-09: Paus Franciscus en Shimon Peres praten over Verenigde Naties van Religies

2013:27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
18-10: Bisschop Fellay, hoofd Orde van Pius, suggereert dat de Antichrist nabij is (‘We zijn nu al doodsbang voor paus Franciscus’)
12-06: Zenith 2016 (8): De rol van de laatste paus in de Nieuwe Wereld Orde

11-04: Secretaris-generaal VN: Paus Franciscus spirituele leider van de wereld
15-03: Zal paus Franciscus het christendom en de islam samenvoegen?
14-03: Franciscus van Assisi voorspelde paus die vernietiging zal brengen

2012:

24-05: Hoofd exorcist beschuldigt Vaticaan van ontvoering van meisjes voor seksfeesten
27-02: Priester: enorm ondergrond homo netwerk in Katholieke Kerk (/ Homobisschoppen en –kardinalen beschermen elkaar en promoveren hoofdzakelijk gelijkgeaarden)
28-01: Duizenden Europeanen willen doop ongedaan maken om schandalen Katholieke Kerk 

2010:
10-12: Bewijs dat paus Benedictus loog over kindermisbruik priester
11-03: Pauselijke exorcist: De duivel is in het Vaticaan