Italiaanse media: Angela Merkel organiseerde buitenspel zetten Matteo Salvini

Matteo Salvini, ondanks zijn immense populariteit bij het Italiaanse volk door rechtstreeks ingrijpen van Angela Merkel ten val gebracht, omdat hij het grote project van Brussel, Berlijn en Parijs, een extreemlinkse geïslamiseerde EU-Superstaat, in de weg stond. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

Telefoontje Merkel naar linkse PD in Rome: ‘Soevereiniteitsbeweging moet tot iedere prijs worden gestopt’ – ‘Operatie Ursula: M5S en premier Conte ‘gekocht’ om op EU-federalist Ursula von der Leyen te stemmen’

—————————————————————————————————————————————

Diverse grote Italiaanse media berichten dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel een actieve en zelfs doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het buitenspel zetten van Matteo Salvini’s immens populaire Lega partij. De door sommigen cynisch ‘de leider van het Vierde Reich’ genoemde Merkel zorgde er volgens diverse grote kranten eigenhandig voor dat twee linkse partijen in Rome nu een EU- en immigratievriendelijke regering hebben gevormd.

Paolo Mieli, voormalige hoofdredacteur van de Corriere della Serra, schreef dat het onbegrijpelijk is dat de partijloze premier Giuseppe Conte nu ‘over twee meerderheden’ in het parlement beschikt, namelijk die van de Vijfsterrenbeweging (M5S) met aan de ene kant Lega, en aan de andere kant de linkse democraten (PD).

Normaal gesproken hadden er na het vallen van de regering nieuwe verkiezingen moeten komen. Alle peilingen wezen uit dat de rechtse Lega partij van de in Brussel, Berlijn, Parijs en ook Den Haag zo gehate Matteo Salvini een monsteroverwinning zou behalen. Volgens Mieli werd er daarom door de globalistische elite in deze steden achter de schermen al heel lang gewerkt aan de val van Salvini, die met zijn anti-EU en anti-immigratiebeleid de ingezette koers naar een geïslamiseerde EU-superstaat dreigde te frustreren.

EU-federalist Von der Leyen dankzij M5S gekozen

Minister van Europese Zaken Stefano Fontana verklaarde dat M5S een ‘rode lijn’ overschreed toen de Duitse EU-federalist Ursula von der Leyen enkel dankzij de stemmen van de Vijfsterrenbeweging op 16 juli tot nieuwe president van de Europese Commissie werd gekozen. Von der Leyen werd met de kleinste meerderheid ooit gekozen, te weten 9 stemmen. 15 stemmen waren afkomstig van M5S.

‘Voor ons, Salvini en Lega, was daarmee duidelijk dat Conte en M5S waren (om)gekocht.’ De niet-linkse media hebben het daarom over ‘Operatie Ursula’, en geven daarmee aan dat de bizarre regeringswissel in Rome met de volledig steun van Brussel en Berlijn tot stand kwam.

Telefoontje uit Berlijn: Stop de soevereiniteitsbeweging

Bondskanselier Angela Merkel zou zelfs actief hebben meegewerkt aan het op ondemocratische wijze buitenspel zetten van Salvini. Toen de onderhandelingen tussen M5S en de PD voor een linkse meerderheid dreigden te mislukken, zouden ze volgens de krant La Repubblica op 31 augustus een telefoontje uit Berlijn hebben gekregen. Merkel beval Paolo Gentiloni, die tot maart 2018 namens de PD premier was, dat ‘de soevereiniteitsbeweging tot iedere prijs moet worden gestopt,’ en de twee linkse partijen daarom hun verschillen opzij moesten zetten.

‘Linkse regering product van Europese regeringsleiders’

Merkel bemoeide zich niet alleen actief met de regeringsvorming in een ander land, maar zorgde er ook nog eens mede voor dat de vorige, door haar ongewenste regering ten val werd gebracht. De hoofdredacteur van de krant La Verita, Maurizio Belpietro, gaf als commentaar dat ‘in de grote verwarring van deze dagen slechts enkele zekerheden zijn. Eén daarvan schijnt de volgende te zijn, namelijk dat de nu ontstane regering een product van de Europese regeringsleiders is, die hun plan in de gangen van de G7 top hebben verwezenlijkt. De nieuwe M5S-PD as werd in Biarritz bezegeld.’

Uit peilingen blijkt overigens dat een ruime meerderheid van de Italianen denkt dat deze nieuwe linkse regering, die door de meesten zeer ongewild is, niet lang stand zal houden. Bij de volgende verkiezingen zou Matteo Salvini’s Lega partij deze partijen daarom wel eens vrijwel volledig kunnen wegvagen.

Het Vierde Reich grijpt in

De autoritaire gang van zaken is andermaal een bevestiging dat de EU met zijn lidstaten slechts een schijndemocratie is, en de echt belangrijke besluiten al heel lang over de hoofden van de bevolking worden genomen. Dat gaat inmiddels zover dat een democratisch gekozen regering in een lidstaat ten val wordt gebracht, omdat een –in dat land immens populaire- partij het waagt om tegen de koers van de totalitaire regimes in Brussel en Berlijn in te gaan.

En zo heeft de zogenaamd christendemocratische, maar in realiteit extreemlinkse Duitse bondskanselier feitelijk alle macht over de EU gekregen, dat niet voor niets door sommigen wel eens ‘het Vierde Reich’ wordt genoemd.

 

Xander

(1) Anonymous

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Net als voorgaande Oorlogen zal Duitsland straks opnieuw ten strijde trekken, ditmaal om Israël en uiteindelijk Jeruzalem op te eisen.
  De VS en Engeland zijn dan al uitgespeeld, Duitsland is een oorlogszuchtig volk en is gelijk aan Assyrie.
  Er staat deze wereld nog heel wat te wachten, het is nog niet te laat om je tot onze Mashiach te wenden, maar dan wel op de manier zoals staat beschreven in de bijbel..

 2. Verwezenlijking van de ideeën van de leiders van “het Derde Rijk”. Ter aanvulling en verduidelijking.

 3. De EUSSR is niet meer dan de verwezenlijking van de leiders van “het Derde Rijk”, A. Hitler en consorten. Het is een totaal tiranniek en ondemocratisch monster! Maar dat komt goed uit voor de Bilderbergbende, de Vrijmetselaars en de Illuminati. Dit wordt ons bewust aangedaan, maar ja, de bevolking van Nederland, snurkt gewoon verder hoor.

 4. Dank u moderator. Ik had hem niet gezien. Sorry voor het ongemak😔 nu eerst naar eyewish.

  Doen.. 😉 Mod.

 5. @A van der Weide.
  Dat staat inderdaad wat vreemd na elkaar. Maar ik heb geleerd niet alleen maar off-topic te reageren dus ik plakte er nog een voetnoot aan. Een voetnoot waar u duidelijk niets van begreep. Als u ook een paar jaar gaat onderzoeken naar wie de werkelijke macht hebben in deze wereld zou u de referenties direct herkennen.

  Dat Merkel als vrouw niet geaccepteerd wordt in deze hoogste machtstructuur is niet mysogynie van mij, maar van hen. Bij vrijmetselaars en hun aansturende organisatie de jezuïeten zijn vrouwen niet toegelaten. En iemand die deze site bezoekt die nog steeds denkt dat politici ook maar IETS zelf bepalen dan wordt het hoog tijd af te dalen in het konijnenhol zoals Alice. Volg het witte konijn. Kom uit de matrix. Of liever… vraag de Schepper van hemelen en aarde, die alle mensen uniek geschapen heeft, je te leiden in de Waarheid. Hij weet de Weg, en is het Leven.

 6. @ Wat bedoel je met wakker worden ? buren ruzies zijn schering en inslag in dit totaal corrupte land. nog te veel zijn achterbaks in tolerant en gunnen de ander het licht in de ogen niet En beseffen niet dat zij zelf de ondergang over zichzelf afroepen .als de massa gaat inzien dat alles een is ,en dat duidelijk laten blijken. ts het over en uit met de merkels ,ruttens . rotschieild,s maffia en de mossad.

 7. Of het nu Amerika ,China,Rusland of de EU is het is een machtsstrijd.
  Je mag er niet meer zijn voor nationale aspecten het moet allemaal in het groot.
  Terug naar de middeleeuwen en op hetzelfde moment moet je door.
  Zo als ze bezig zijn maakt alles kapot heeft leven geen zin meer
  Het is de grote verdrukking.

 8. Het is net als bij het Wilders-proces. De mensen die aan de touwtjes trekken blijven buiten schot. Tel daar bij op dat vrijwel alle politici corrupt en laf zijn, en je kunt stemmen wat je wilt, er verandert geen moer. Maar het Nederlands voetbalelftal doet het goed. en daar gaat het per slot van rekening om.

 9. Als het bericht juist is , dan hebben wij dat alleen aan onszelf te danken, biezonder aan deze die goedgelovig en trouw bij eeen partij blijven. Democratie is als de meerderheid wint, dat zou het moeten zijn.
  Het grote Frankrijk zit onder de sloef van duitsland maar mag nog het spel spelen van het zogezegd belangrijke Frankrijk.
  Wie de moed , karakter en wat te bieden heeft aan beroepskwaliteiten verlaat zo snel mogelijk het moerassig geworden Europa . Er zijn landen genoeg die onze wereld beroemde trek en werk paarden graag gebruiken, en ze niet zullen inzetten om het werk die voor Ezels bedoeld te laten doen.

 10. Beste Xander, mijn reactie is niet geplaatst. Ging er wat fout, of was mijn reactie misschien te heftig. Hoor het graag van u, want ik lees en geniet al jaren van uw site.

  Beste Gerrit bedoelt u deze 10 september 2019 om 15:49, die is gepubliceerd. Mod.

 11. Dictator merkel telefoneert en de destructie van Europa word voorgezet.
  Hoe – Bestaat – Het.? Hoe – Kan – Dat? Dit moet echt stoppen want met iemand aan het roer zoals in Duitsland gaan we in Europa allemaal ten onder.

 12. De EU heeft in Italië dus ook een cordon sanitaire voor de Lega partij bevolen. Precies zoals in België en Nederland. Reken maar als het UK per 1 oktober uit de EU stapt dat de EU dan het UK flink gaat pesten.
  Een Nexid? Vergeet het maar. Het UK is nog altijd een grootmacht en nu kun je al zien wat de EU het daar moeilijk maakt. Nederland wordt gewoon verpletterd. Het enige wat Nederland kan is overal in dwars gaan liggen

 13. Smeuïg verhaal en misschien wordt de rol van Merkel overdreven.
  Het blijft een feit dat er een proces gaande is dat de authentieke Europese bevolking dwars zit.

  Bij de introductie van de Euro werd er gewaarschuwd dat de fundering niet deugde.
  Maar Europa moest en zou in hetzelfde financiële dal terechtkomen als Amerika.
  Nu dat is geslaagd dient de identiteit van Europa weg gevaagd te worden en ook dat zal slagen.
  Toch is dit hele spel brisant gevaarlijk, hoewel de massa tot nu toe alles slikt is de vraag, gaat dat blijven duren?

 14. @anoniem. Je neemt iemand de maat over zijn nazi-vergelijking met Merkel, om vervolgens af te sluiten met een volstrekt onsamenhangend verhaal over schorten & Merkels onkunde. Over misogynie gesproken. Overigens is Merkel wel degelijk leidend in de destructie van Europa door massa-immigratie & een tyrannieke superstaat te bevorderen. En geen tegenspraak te dulden. Net als Hitler.

 15. Wat is de EU onder leiding van Merkel, Macron en de von der Leyen een gore beerput aan het worden en onze regering doet niets en kijkt de andere kant op of steekt hun kop in het zand en laat de Nederlandse bevolking stikken.

 16. Waarom verbaast dit mij niet ? We leven nu eenmaal in een schijndemocratie. Zolang de Nederlander maar brood en spelen krijgt zal er niet van onderop veranderen. We laf en gemakzuchtig. Wel klagen maar geen enkele actie. Wat er ook in Den Haag of Brussel wordt besloten, zolang het ons nog dragelijk is zal er niets veranderen. Wordt wakker ! en sta op.

 17. Populair bij het Italiaanse volk of veel aandacht in de Italiaanse media.
  Mensen die veel kabaal maken krijgen altijd veel media aandacht maar of ze dat ook populair maken bij de grote meerderhijs dat is nog maar de vraag.

 18. Als ik iemand met Hitler vergelijk, of voor fascist uitmaak, of roep ‘minder kroesharigen’, en ik sluit het af met ‘shalom’, dan is het ok, want ik gebruik een pro-Israël spreuk?

  De groet shalom betekent ik wens je vrede toe met God, in je ziel en in je omstandigheden. Ik vind dat eerlijk gezegd een vlag op een modderspuit (ja ik weet dat het -schuit is)

  Angela Merkel besluit trouwens niet zo heel veel. Het is namelijk een vrouw, die missen dat waar het schort van de vrijmetselaars vóór hangt (de god in deze wereld, vandaar de G in het logo). Maar ze doet wel ‘lekker mee’ zeg maar.

 19. Een volksProtest. Maar dan een goede zodat ze daarna salvini kunnen kiezen en het hele land zuiveren van asielcriminelen, de paus en alles wat het land in verderf heeft gestort. Daarna de rest van eurabia.

 20. Noem het maar gewoon de voortzetting van DasDritter Reich!
  Wat een krankzinnige wereld.

 21. van Merkel moet men van niets meer schrikken, als ze een snor onder haar neus had, dan kon ze zelfs voor iemand doorgaan, dus het beste zou zijn dat Merkel opstapt. Shalom

Comments are closed.