Islamisering: Toeristensector EU verliest € 180 miljard door aanslagen en criminaliteit

Ernstige migrantenrellen in Nantes na dood van zware crimineel door politiekogel –Londen: Scootercriminaliteit in 3 jaar 1700% gestegen –
De ME in Nantes bij een eerder optreden tegen gewelddadige migrantengroepen. (Afbeelding: Getty Images (6)).

————————————————————————————————————————————

RAND Europe heeft becijferd dat de Europese toeristensector tussen 2004 en 2016 maar liefst € 180 miljard euro aan inkomsten is kwijtgeraakt door islamitische terreuraanslagen en criminaliteit, die het gevolg zijn van het open-grenzenbeleid en de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten. Het gaat echter niet enkel om wegblijvende toeristen, maar ook om het negatieve imago wat steden en landen met veel moslimmigranten hebben gekregen, waardoor bedrijven er minder snel nieuwe investeringen doen.

De Britse en Franse toeristensectoren verloren ieder zo’n € 43 miljard, gevolgd door de Spaanse met € 40 miljard, en de Duitse met ‘slechts’ € 19,2 miljard. ‘Naast materiële verwoestingen en emotionele trauma’s ervaren landen die worden getroffen door terrorisme een negatieve impact op de economische groei… Het verlies van nationaal inkomen in deze economieën is aanzienlijk,’ verklaarde Marco Hafner, topeconoom voor RAND Europe.

‘Het rapport geeft de duidelijke boodschap af dat terreuraanslagen tot een scala van psychologische effecten kan leiden, en ervoor zorgen dat mensen en bedrijven hun economische gedrag veranderen.’

Dat Frankrijk, met de hoogste islamiseringgraad van Europa, de meeste aanslagen en grootste economische verliezen kent, zal niemand meer verbazen. Onlangs werd de toch al zwaar bewaakte Eiffeltoren in Parijs omringd door een muur van pantserglas.

Massaal migrantengeweld Nantes na dood crimineel door politiekogel

Wat voor grote aanslagen geldt, geldt ook voor kleinere, en voor criminaliteit. Nantes, met 300.000 inwoners en een aantal grote migrantenwijken, ontaarde afgelopen dinsdagavond in een poel van geweld nadat de 22 jarige Aboubakar F. bij een politiecontrole was doodgeschoten. Deze door de politie gezochte zware crimineel weigerde namelijk mee te werken en reed opzettelijk op een agent in, waarna het vuur op hem werd geopend. De agent in kwestie raakte gewond aan zijn voet.

De Noord Afrikaanse gemeenschap ontplofte vervolgens en trok massaal door de straten, alles vernielend en in brand stekend wat ze op hun weg vonden, waaronder tientallen auto’s. De ME moest bijna 300 agenten en zelfs traangasgranaten inzetten om de agressieve menigte terug te dringen. Desondanks werd er geen enkele arrestatie verricht. (2)(3)

Sommige analisten geven open-grenzen / immigratievoorstanders de suggestie mee om eens op excursie te gaan naar steden zoals Nantes, Marseille, de voorsteden van Parijs, en daar met eigen ogen te zien waar hun beleid straks in alle steden van heel Europa toe zal leiden. Het kan natuurlijk ook dat dit allang bij hen bekend en daarom zelfs de bedoeling is.

Londen: In 3 jaar 1700% meer scootercriminaliteit

Onlangs schreven we opnieuw over Londen, waar bijna alle vormen van migrantencriminaliteit in enkele jaren zijn geëxplodeerd sinds het aantreden van de eerste moslimburgemeester Sadiq Khan, die de politie verbood om preventief tegen de bevolkingsgroepen met de meeste criminelen op te treden.

Mede daardoor heeft Londen ook kennis gemaakt met een in Nederland (en Spanje, Frankrijk en Italië) al langer bekende vorm van migrantencriminaliteit, namelijk diefstal en berovingen vanaf scooters en (lichte) motoren. Werden daar in 2014 nog maar 1053 gevallen van geregistreerd, was dat aantal vorig jaar gestegen naar 17.604 (de laatste 3 maanden nog niet eens meegerekend).

De cynische conclusie op Zero Hedge: ‘De oplossing is simpel: verbied scooters!’ Want het kan en mag in Europa niet zo zijn dat we de daders van zekere specifieke bevolkingsgroepen rechtstreeks gaan identificeren, benoemen en aanspreken op hun gedrag, want dat zou maar ‘racistisch’ zijn. (4)

Exemplarisch voor Europa: Verdedigen tegen migrantencriminelen bestraft

In Engeland is het zelfs als ‘racistisch’ als je jezelf verdedigt tegen gewelddadige inbrekers van allochtone komaf. De 67 jarige topambtenaar Nigel Stringer zat met zijn vrouw en 3 kinderen thuis, toen een met een groot mes, een kruisboog, een stalen staaf en vermoedelijk ook een vuurwapen bewapende inbrekersbende met geweld zijn woning probeerde binnen te dringen. Terwijl hij de politie belde en zijn gezin met een hockeystick verdedigde, raakte hij gewond doordat hij steeds werd geschopt en geslagen.

De truc van de daders was door ook zelf naar de politie te bellen met de valse aanklacht dat ze op racistische wijze door Stringer waren aangevallen. Toen de politie arriveerde arresteerden ze dan ook niet hen, maar hun slachtoffer en ook zijn zoon, enkel omdat Stringer een politiek incorrect scheldwoord zou hebben gebruikt. En de migrantencriminelen? Die liet de politie gewoon vertrekken. (5)

Dit even schandalige als schokkende voorval is exemplarisch voor de situatie in West Europa. Als je je eigen volk, grenzen, cultuur en vrijheid wilt beschermen en verdedigen –zaken die nog maar 30 jaar geleden in alle verkiezingsprogramma’s –m.u.v. extreemlinkse partijen- stonden te lezen-, wordt je racistisch, extreemrechts en zelfs een ‘nazi’ genoemd. De door de gevestigde orde geplande en gewilde islamisering van ons werelddeel moet en zal hoe dan ook doorgaan, wat u en ik daar ook van vinden.

Xander

(1) Voice of Europe
(2) Journalistenwatch
(3) Infowars
(4) Zero Hedge
(5) Infowars
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)