Islamisering: 45% meer explosies in Zweden, migrant verkracht 4 jarig Duits meisje

In juni explodeerde in Linköping een bom die 250 appartementen verwoestte of beschadigde, maar slechts 25 gewonden veroorzaakte. De dreun was op vele kilometers afstand te horen. (Afbeelding: social media via (1)).

—————————————————————————————————————————————

‘Zweden veranderd van welvarend en stabiel eerstewereldland in onveilig tumultueus slagveld’ – Groot Brittannië: Alle scholen halal; moslimburgemeesters in grootste steden; 3000+ moskeeën en 180 Sharia rechtbanken en -raden

—————————————————————————————————————————————-

Het aantal bomaanslagen en explosies in Zweden Sverigistan is in de eerste helft van dit jaar met maar liefst 45% gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2018. Omdat de linkse regering in Stockholm geen negatieve berichten over de massa immigratie en de islam toelaat, zegt de politie dat de ‘georganiseerde misdaad’ de boosdoener is. Ondertussen gaat ook in de rest van West Europa de islamisering van de samenleving gestaag voort. In Duitsland werd een man met een ijzeren stang van zijn fiets af het ziekenhuis in geslagen, viel een migrantenbende vier agenten aan, en is het proces begonnen tegen een Nigeraanse migrant die in juni bij een speelveldje een 4 jarig meisje verkrachtte. In Groot Brittannië nemen duizenden migrantenkinderen van soms nog maar 4 tot 6 jaar oud messen en machetes mee naar school, waarmee veelvuldig mede leerlingen en scholieren worden bedreigd.

In Zweden werden dit jaar al 120 explosies geteld, tegen 83 in de eerste helft van vorig jaar. In statistieken worden echter verschillende aantallen genoemd. Zo telde de BRA (Misdaad Preventie Raad) in heel 2018 108 explosies, terwijl dit er volgens de krant Dagens Nyheter 157 waren. In migrantenstad Malmö waren er dit jaar al 23 explosies, waarvan 3 binnen 24 uur tijd.

De forse toename van het aantal bom(/granaat)aanslagen en explosies de afgelopen jaren houdt gelijke tred met de massa immigratiegolf die in 2015 begon. Aangezien de link hiermee echter volstrekt taboe is verklaard, wordt ook in Zweden de schuld gegeven aan de ‘georganiseerde misdaad’. Wat overigens kan kloppen als bedacht wordt dat veel misdaadbendes voor een groot deel of geheel uit migranten bestaan.

‘De realiteit van de situatie is dat het importeren van derde wereld binnendringers in een ooit welvarend en stabiel eerstewereldland het in een onveilig en tumultueus slagveld heeft veranderd,’ concludeert Jon Hall voor Free Market Shooter. ‘Wat je zaait zal je oogsten, tenslotte. En Zweden doet dat, tienvoudig.’ (1)

Migrant uit Niger verkrachtte 4 jarig meisje: ‘Ze kleedde zich zelf voor me uit’

En zoals algemeen bekend niet alleen Zweden. In Duitsland is het proces begonnen tegen een 27 jarige migrant uit Niger, die in juni bij een speelveldje een 4 jarig meisje verkrachtte. Pas toen voorbijgangers het opmerkten vluchtte hij weg, waarna hij door buurtbewoners kon worden gepakt. De dader beweerde dat het meisje zich zelf voor hem had uitgekleed, en het bloed op zijn benen na de verkrachting was veroorzaakt door een slang die hij had weggetrapt. (2)

In Assen was afgelopen weekend ook een 4 jarig meisje het doelwit van een pedoseksuele man. Ook hier grepen buurtbewoners in, alleen niet zo zachtzinnig als in Duitsland, met als -volgens de politie onbedoeld- gevolg dat de dader het niet overleefde.

In Köln kwam zondag een 25 jarige migrant uit Somalië om het leven bij een grote vechtpartij tussen rivaliserende bendes (3). In Karlsruhe sloeg een Roemeense migrant met een ijzeren stang een man van zijn fiets af, die zwaargewond in het ziekenhuis belandde. Met dezelfde stang verwondde hij ook drie toegesnelde agenten. Vervolgens wurgde hij hun diensthond. (4)

In Hamm werden vier agenten die in hun vrije tijd bij elkaar waren agressief bejegend door een 19 jarige ‘man’ die volgens de mainstream media geen migrant mocht zijn, en die een van de agenten herkende. Hij vertoonde echter wel typisch migrantengedrag door een groep van 10 tot 15 vrienden te hulp te roepen die de vier agenten even flink in elkaar rosten. (5)

‘Notgeil’

Op een metrostation in München gaf een Afghaanse migrant een andere reiziger zonder enige aanleiding een karatetrap. Nadat hij via de roltrap was weggevlucht drukte hij op de knop van de ‘Notrufsäule’ (noodoproep zuil), waarna een medewerker zich via de speaker bij hem meldde en vroeg wat er aan de hand was. De Afghaan zei vervolgens dat hij een vrouw zocht om seks mee te hebben. ‘Misschien kende hij de taal nog niet goed, dat deze Afghaanse migrant in zijn toestand een logisch verband vermoedde tussen ‘notgeil’ en ‘Notrufsäule’?’ spotte een journalist van PI-News (7)

De Afghaan was overigens niet alleen. Zijn maat liet een 32 jarige vrouw, verpleger in een ziekenhuis, die op een bankje op het perron ging zitten weten dat ook hij seks wilde, en begon haar te betasten. Toen ze opstond en zei dat ze de politie ging bellen, trapt hij haar in haar gezicht (8).

Zoals we al eerder berichtten zijn ook de Duitse zwembaden aan de islamisering ten prooi gevallen. Een badmeester van het zwembad in het ooit rustige en burgerlijke Berlijn Pankow klaagde in een brandbrief over ‘onhoudbare toestanden’ veroorzaakt door ‘Allahu Akbar’ schreeuwende Arabische migranten, die zich agressief naar vooral jonge vrouwen en meisjes gedragen. (9)

In Wuppertal stonden twee Turken en een minderjarige Macedoniër voor het gerecht omdat ze via hun ‘loverboy’ clubje zeven meisjes en jonge vrouwen –de jongste 14 jaar- met ‘de ware liefde’ hadden verleid en vervolgens tot prostitutie hadden gedwongen. Hun basis was een Shisha bar, net als Nederland vaak verzamelplaatsen van criminelen. (10)

Brexit land: Duizenden kinderen nemen steekwapens mee naar school

In Brexit land is het al niet anders. Duizenden migrantenkinderen, soms zo jong als 4 tot 6 jaar, nemen er messen en zelfs machetes mee naar school, waarmee niet alleen andere leerlingen, maar ook leraren met de dood worden bedreigd. Vorig jaar werden er 1144 kinderen met een steekwapen gepakt, waarschijnlijk een fractie van het totaal. (6)

Bekende steden zoals Londen, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton en Oldham hebben inmiddels een moslim burgemeester. Het land telt meer dan 3000 moskeeën, 130 Sharia rechtbanken en 50 Sharia raden, waar het islamistische recht prevaleert boven het Britse recht. 78% van de moslimvrouwen en 63% van de moslimmannen leven van uitkeringen en vaak in gratis woningen. Alle scholen in Groot Brittannië serveren inmiddels uitsluitend halal vlees. (11)

Dit alles konden 4 miljoen moslims op een bevolking van 66 miljoen nu al voor elkaar krijgen. De in de hele historie zichtbare vervolgstap van islamisering is dat ze bij 15%-20% hun wetten en gebruiken dwingend aan de rest van de bevolking gaan opleggen, goedschiks of kwaadschiks. De Europese media en politiek weigeren echter hardnekkig om zelfs maar over ‘islamisering’ te praten, wat een van de redenen is dat dit proces juist op volle kracht kan doorgaan.

 

Xander

(1) ( via Zero Hedge
(2) Epoch Times
(3) Express
(4) Epoch Times
(5) Bild
(6) Russia Today via Mannikos Blog
(7) PI-News
(8) Journalistenwatch
(9) Journalistenwatch
(10) MSN.de
(11) Doorbraak.be

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Te veel Europeanen zijn hopeloos naïef, slap en laf. Opnieuw.
  Zonde van de Europeanen die wel iets waard zijn.
  De islam moet volledig van Europees grondgebied verwijderd worden en diens lafhartige linkse, gristelijke en liberale apologeten moeten zwaar bestraft worden. Voor hoogverraad.
  Een volk dat niet voor zichzelf en haar land opkomt, zal ten onder gaan.

 2. Er zijn 500 moskeeën in Nederland. Er komt een moment dat een groot aantal van hen zich gaan verenigen en oproepen de straat op te gaan om Het binnenhof, het parlementgebouw te bestormen. Nu nog niet, maar eens wel. Want het streven zijn de islamitische vlaggen die moeten gaan wapperen boven militaire terreinen, het koningshuis, en het parlement,

 3. @ David
  Wanneer het oorlogsslachtoffers zijn of slachtoffers van natuurrampen dan kan ik hulp waarderen.
  Maar dit zijn mensen die terroriseren en hun geloof en cultuur ons willen opdringen.
  Overigens is het Nederlandse volk niet rijk, anders zouden er geen daklozen en voedselbanken zijn.
  Dat bewuste terrorisme kost ontzettend veel geld. Ook de procedures, wat we met elkaar moeten betalen.
  En dan de slachtoffers die ze maken, soms gewoon publiekelijk.

 4. @David schreef: 28/08/2019 om 12:09 pm
  Tsja, wat met je met dit soort verhalen? Dat er problemen zijn met de migratie ontken ik geenszins en geloof ik onmiddellijk (ik zie natuurlijk ook het één en ander om me heen), maar hoe groot zijn die problemen écht? Xander, etc.
  Wat betreft islamitische aanslagen is er een site waar de teller bijgehouden wordt en op een andere tab op die site het aantal christenmoorden. De tellerstand van de aanslagen zal ik vast geven 35.528, de rest mag u zelf uitzoeken https://www.thereligionofpeace.com/. U kunt ook eens gaan lezen op de sites die onderaan zal vermelden Tevens zou ik als ik u was deze video eens helemaal beluisteren, die is van een insider, waarvan al onze bestuurders het ontkennen, gewoon omdat zij alles beter weten. https://ejbron.wordpress.com/2019/08/28/video-misstanden-en-onderdrukking-in-moslimgemeenschappen/ Heeft u ooit gehoord van Rotherham? Ook daar heeft de politiek er alles aan gedaan om het te ontkennen. U zou zich kunnen subscriben op Robert Spencer een autoriteit op dit gebied.
  De heilige Greta die milieu vriendelijk naar de VS ging om de VN toe te spreken liet in haar spoor wel een aantal bemanningsleden overvliegen om het bootje terug te varen, maar ja dat mag als Soros sponsort. En die hele klimaattransitie is op touwgezet door de VN tegen het “kapitalisme”. Zie X22 repor vanf minuut 8t. U kunt de moeite nemen om wat rond te lezen/kijken/luisteren of gewoon denken zoals op 9 mei 1940 ik kan gewoon rustig gaan slapen want onze overheid zegt het.
  https://ejbron.wordpress.com/
  http://verenoflood.nu/
  https://opiniez.com/
  https://www.inthematrixxx.com/index.php/qnn/youtube-feeds/x22-report-youtube

 5. @David

  Laten we de discussie inderdaad zuiver houden: immigratie van weinig compatibele (zelfs vijandige) culturen op een ongekende schaal is wél degelijk een zwaar feitelijk probleem

  Als jij jouw leven ergens anders kan verbeteren, dan heb je daar inderdaad het recht toe maar niet ten koste van de rechten van de autochtone bevolking van het land waar je je ongevraagd komt aan opdringen.

  Eén van de meest fundamentele mensenrechten van een bevolking is immers het recht om te bepalen wie haar land binnenkomt en wie niet.

  Dat wij rijk zijn en zij arm zijn is geen reden om ons te verplichten onze rijkdom met iedereen ‘zonder grenzen’ te delen omdat we hierdoor uiteraard zelf aanzienlijk zullen verarment.

  We moeten geen immigranten aanvaarden die naar hier ‘vluchten’ omdat ze van hun eigen landen shit holes gemaakt hebben en ons hier nu hun cultuur en way of life willen opdringen die daar voor verantwoordelijk is.

  Hierdoor zullen we uiteindelijk immers zelf ook veranderen in net hetzelfde soort shit holes als de landen waar deze migranten vandaan komen. No, but no, thanks!

  Het is trouwens schandalig dat migranten uit derde wereld shit holes naar hier willen komen om ons te ‘verrijken’ terwijl er in hun eigen landen duidelijk nog zoveel werk aan de winkel is…
  Deze ongevraagde immigranten zijn de ‘kolonisten’ (v2) van deze eeuw.

 6. Eerst je geld en dan je goed, het is zo in en in gemeen wat banken, adviseurs en instellingen doen
  voor aanzien en macht. Mensen op een dwaalspoor brengen, omdat het weer eens oorlog moet worden.
  De klimaat hoax is ook zoiets, met alles electrisch terwijl dat ook warmtebronnen zijn.
  Alles van het gas af en nu electrisch weer duur maken zijn de berichten.

 7. Men blijft ze maar binnen nemen, ook Engeland heeft nu veel last van migranten die met een bootje het kanaal oversteken een soort van zelfmoordpoging, onnozel in feite, stuur ze terug naar land van herkomst. Shalom

 8. Tsja, wat met je met dit soort verhalen?

  “Duzenden” kinderen met wapens naar scholen… Heb je ze zelf geteld? Dan wil ik dat getal wel geloven.
  Maar waarschijnlijk ben je zelf niet aan het turven geweest. Dus laat ook jij je leiden door de media.

  Dat er problemen zijn met de migratie ontken ik geenszins en geloof ik onmiddellijk (ik zie natuurlijk ook het één en ander om me heen), maar hoe groot zijn die problemen écht? Xander, jij weet ’t niet en ik weet ’t ook niet. Niemand weet ‘t, omdat niemand de echte cijfers weet en de media ons van alles om de oren gooien. En het opruiende karakter van jouw stukje past perfect in de tijdgeest van dit moment.

  En laten we de discussie zuiver houden: migratie is niet het feitelijke probleem, migratie is van alle tijden. Sterker nog: het is één van de Rechten van de Mens: als jij jouw leven ergens anders kan verbeteren, dan heb je daar het recht toe.

  Het echte probleem is: “wij zijn rijk en zij zjjn arm, en onze rijkdom willen we niet delen”. Ik denk dat daar de discussie over moet gaan: in hoeverre zijn we bereid onze rijkdommen te delen met anderen? Niet dus.

 9. Wanneer wordt er nu eens keihard opgetreden tegen dit soort tuig? schop ze toch het land uit. Weet wel , dat de overheid de hoofdverantwoordelijk is om dit geteisem te “gedogen” en het land niet uit te sturen. Is dat soms zo moeilijk? Zet ze dan vast net zo lang er een oplossing .De slachtoffers mogen wat mij betreft de overheid aansprakelijk stellen voor dit walgelijk gedrag. Het zal er dan eens van komen, dat het volk het recht in eigen hand neemt.

 10. Ik heb jullie al eerder op attent gemaakt:Google:De ondergang van Nederland van Mohammed Rassoul boek is uit te printen per PDF

 11. Kritiek op gevolgen, niet op de oorzaak.
  De oorzaak ligd bij ons allen,. Wij geven onze volmacht aan deze die ons regeren en al dat onheil veroorzaken.
  Wanneer wordt de basis van de pyramide wakker.
  Het is deze basis die de meerderheid in ons democratisch systeem heeft en daardoor steeds de macht aan de verkeerde geeft.
  Wordt wakker bij de volgende verkiezingen!!!

 12. Zware criminaliteit is zo alledaags geworden in Brussel dat plaatselijke poltiekers ze zelfs afdoen als ‘faits divers’…

 13. Door zulke toestanden zal men 5G als controle middel (wapen) moeten gebruiken. Doel is uiteindelijk een politiestaat te vormen à la 1984, moslim of geen moslim. Wij westerlingen zullen alleen zo’n politiestaat accepteren als het ‘echt moet’. Alles wat nu (haat & chaos zaaien) gebeurt, is slechts ter voorbereiding voor wat komen zal.
  De grootste vijand zijn niet de moslims, maar het bestuur en dat is altijd al zo geweest!

 14. Door de lafheid en corruptie van onze politici zullen we verplicht zijn om voor extreem-rechts te stemmen.

  Helaas !

 15. Je kan 20% moslims in de bevolking hebben, het probleem zit in het feit dat de ganse overheid discrimineert onder het mom politiek correct en/of positieve discriminatie in alle denkbare vormen, zo worden islamitische misdrijven de doofpot in gestopt of licht bestraft terwijl , de autochtone bevolking voor dezelfde misdrijven en/of overtredingen fors gestraft , zo worden wetgevingen zoals Burka dragen niet of nauwelijks nageleefd maar owee als de autochtone bevolking een bivakmuts op heeft, de overheid zelf is zodoende misdadig bezig en streeft een heimelijke EU agenda na.
  Als deze discriminatie en uitsluiting en voorrang geven op bijv huurhuizen etc. van de overheid niet het geval was dan zag het een stuk vrediger uit, dan werden islamieten die misdadig gedrag vertonen door de overheid aangepakt en zou er geen voorkeurbehandeling voor hun zijn maar gelijke monniken gelijke kappen en aanpassen aan de cultuur van het gastland.

 16. In deze context het incident in Assen noemen slaat werkelijk nergens op. De 32-jarige man heeft zover bekend geen islamitische achtergrond.
  Dat moraliteit steeds verder te zoeken is in de wereld is een feit, maar daar ging dit artikel gezien de kop niet over.
  Misplaatst en weinig journalistiek.

 17. Wat zijn het vreselijke barbaren die op de Europese maar ook Nederlandse bevolking worden
  losgelaten. Het enige wat er wordt gezegd is foei.
  Dus kunnen ze gewoon doorgaan met het overnemen en in puin storten van de steden.
  Ik denk ook wel dat er mensen tussen zitten die veel hebben meegemaakt als het oorlogsslachtoffers zijn.
  Maar dezen zijn bezig hun ideologie ons op te dringen en zo vol haat tegen christenen
  Er gebeuren allemaal heel ingrijpende dingen, waar je moedeloos van wordt.
  Het is net of het bestuur dit met opzet doet, om de bevolking uit te dunnen.
  Alles op honger zetten en ons uit spelen op de islam.

 18. Ik was chauffeur in Dortmund, en ik moest daar eens bij een Turks bedrijf langs om nootjes op te halen die terug naar de haven van Antwerpen moesten omdat de nootjes niet over de juiste papieren beschikten om in Duitsland te mogen blijven.

 19. Immigratie is dichtgemetseld met internationale afspraken en overeenkomsten. Zoals het Marakkesh pact en het verdrag van Strassburg. Daarnaast hebben individuele westerse landen steeds vaker wetgeving aangenomen ten gunste van immigratie. Het is dus niet een kwestie van wakker worden en protesteren. Er zullen bergen juridisch werk verzet moeten worden. Met weinig succes want de meeste landen en zeker de landen van migranten herkomst zullen niet zomaar meewerken. We zijn er ingetuind en zitten muurvast.

 20. Walgelijk. Als je ziet dat in een korte tijd volledige ontwrichting heeft plaatsgevonden door het slappe beleid van de regeringsleiders, dan heb geen “hitler” nodig. Je laat gewoon alles op zn beloop en offert de bevolking op.

 21. De eerste de beste barbaar die zich aan mijn vrouw of dochter vergrijpt kan het weten.
  Ze spreken slechts twee talen: woestijngewauwel en die van het geweld. De eerste beheers ik niet, de tweede spreek ik, zonodig, vloeiend.

  Beste Angus,deel verwijderd, uw boosheid en adviezen zijn begrijpelijk maar kan het beheer niet plaatsen in het kader van provocatie en het strafrecht. Mod.

 22. 10 % van de agressieve bevolking (in dit geval de islam) is genoeg om een land over te nemen. Dat hebben we al gezien bij de agressieve bruinhemden van Hitler die gebruikt werden als stoottroepen. Zowel bij socialitisch rechts, socialistisch links en nu dus ook bij islamitisch religieus zie je weer hetzelfde scenario. Domineren en anders denkenden worden geëlimineerd.

 23. Zolang ontkent wordt dat massa immigratie ook betekent dat je problemen in huis haalt zal het verhaal alleen nog maar slechter worden. Politici ;

  1. begin nu eens met onderkennen van het probleem
  2. neem nu eens een paar dappere besluiten in het kader van grenssluiting en het onmogelijk maken van ongecontroleerde import
  3. steun geen landen meer die de eigen bevolking onderdrukken en laten verhongeren ten eigen faveure.
  4. stop met het toelaten van mensen zonder geldige papieren
  5. stop met het accepteren van een dubbele nationaliteit
  6. handhaaf de uitspraak inzake uitzetting
  7. straf de gemeentebesturen die de uitzetting negeren en illegaliteit blijven toestaan
  8. noem daders van strafbare zaken bij naam en toenaam en ook van nationaliteit.

  Overheid grijp in, onze Nederlandse rechtstaat staat aan alle kant onder druk.
  Doe niets en ik kan u verzekeren dat het dan op een kwade dag op een heftige en vooral niett meer te bezweren wijze tot een totale uitbarsting gaat komen. Maar helaas zoals de geschiedenis leert u zult nooit uw eigen ongelijk toegeven.

 24. Aanpassen of terugvechten? Wat wordt het? AANPASSEN dus maar! We zij te laf om terug te vechten! Dan kan je jezelf wel eens bezeren, Auw! mamma!

 25. 36 Want uit Hem, en door Hem, en tot Hem zijn alle dingen. Hem zij de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen.

Comments are closed.