ISIS onthoofder in Europa opgepakt met prepaid EU-betaalkaart met maandelijks € 500 erop

Hongaarse regering: ‘Honderden ISIS terroristen keren terug naar Europa’ – EU verstrekte alleen al in januari minimaal 64.000 betaalkaarten plus uitkeringen aan moslimmigranten / potentiële terroristen –Jean-Claude Juncker en Frans Timmermans, twee extreemlinkse Brusselse leiders die met behulp van enorme sommen belastinggeld de islamisering van de EU door massa immigratie in een nog hogere versnelling hebben gezet. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

Een Hongaarse anti-terreur eenheid heeft in Boedapest in samenwerking met Europol een Syrische ISIS moordenaar opgepakt die in het bezit was van een prepaid EU-betaalkaart waar maandelijks € 500,- op werd gestort, meer dan het bruto minimumloon in Hongarije. Premier Péter Szjijártó waarschuwde in februari dat er honderden ISIS terroristen als migranten naar Europa terugkeren, ‘en dat moet worden gestopt’. In Bosnië en Noord Macedonië werden al eerder ISIS terroristen gearresteerd die onderweg waren naar West Europa.

De opgepakte Syriër F.Hassan wordt ervan verdacht in 2016 zijn thuisland terreuraanslagen te hebben gepleegd met explosieven en tal van mensen te hebben vermoord / onthoofd. Hassan is een hooggeplaatste leider in de islamitische terreurbeweging IS(IS).

Alleen al in januari tienduizenden kaarten met maandelijks € 500 erop

‘Dit verhaal heeft een verontrustend aspect,’ verklaarde dr. Zoltán Kovács, woordvoerder van het ministerie van BuZa. Na het aanvankelijk te hebben ontkend ‘heeft de (Europese) Commissie eindelijk toegegeven dat de VN en de EU (prepaid betaal)kaarten aan migranten hebben gegeven, die het grondgebied van de EU hebben bereikt.’ Alleen al in januari werden maar liefst 64.000 betaalkaarten aan migranten verstrekt.

‘En het wordt nog erger,’ vervolgde Kovács. ‘Volgens het rapport kreeg hij een maandelijkse betaling van € 500,- op zijn prepaid kaart. Dat is ver over het bruto minimum loon in Hongarije.’

‘De pro-immigratiebelangen in Brussel gaan te ver. Hoeveel Europese burgers zouden willens en wetens dit soort halfgare ideeën steunen om migranten prepaid betaalkaarten te geven, gefinancierd met geld van EU belastingbetalers? Dat zal niet alleen niets doen om de immigratie te stoppen, maar erger nog: dit zet de veiligheid van de Europeanen op het spel.’

‘Feiten checkers’ van de media logen zelf

De Europese politieke- en media elite hebben eerdere berichten dat de EU, de VN en multimiljardair-globalist George Soros anonieme prepaid betaalkaarten aan migranten uitdelen al enige malen door hun nep ‘feiten checkers’ gehaald, en ook het Nederlandse publiek voorgehouden dat het ‘niet waar’ is. Nu is, met de erkenning van de EU, onomstotelijk bewezen dat het wèl klopt.

Kaarten met enkel nummer zonder gekoppeld ID

Volgens de Europese Commissie worden de kaarten inderdaad gefinancierd met belastinggeld van de EU-lidstaten. Ze worden in samenwerking met de UNHCR verstrekt aan ‘vluchtelingen’ en asielzoekers in Griekenland. Brussel beweert echter dat de kaarten niet anoniem zijn en alleen in Griekenland werken.

Volgens Kovács is dat niet waar. ‘De EC geeft zelf toe dat de enige identificatie die verbonden is aan deze kaarten een nummer is. Begrijpt u wat dit inhoudt? Terwijl EU ingezetenen verplicht zijn om zich aan strenge regels te houden om een betaalkaart te hebben, verwacht Brussel niet hetzelfde van migranten wier identiteit vaak onmogelijk vast te stellen is… De burgers van Europa hebben het recht dit te weten.’

Alle migranten zelfde status als vluchtelingen = massa immigratie

Bovendien worden de kaarten aan zowel ‘vluchtelingen’ als asielzoekers verstrekt, waardoor ‘de grens tussen vluchtelingen en economische migranten vervaagt’. Dat was overigens precies wat er in het ook door Nederland getekende ‘Marrakesh’ VN immigratiepact werd afgesproken, en wat bedoeld is om in de komende jaren de komst van vele miljoenen migranten uit met name Afrika naar Europa te faciliteren.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. waarom is xandernieuws.punt.com gestopt?
  is het vanwege sencuur-druk?
  @ Tegenstander schreef op 01.04.2019 om 3:56 dar je (nieuwe) er prima uitziet.
  Wat is de URL van Dezember nieuwe sie?

  Peter, Xandernieuws.punt.nl moest ermee stoppen omdat Mijndomein,met de punt.nl sites gestopt is. Mod.

 2. Eén ding is zeker: er is geen weg meer terug, we hebben ons met z’n allen laten inpakken.
  Zelfs serieus nadenken over vertrek is een illusie: er is geen weg meer terug.
  In opdracht van onze volledig van het pad geraakte regering heb ik meerdere malen deelgenomen aan missies in hun “thuislanden”, waarbij ik me niet aan het idee kan onttrekken, slechts enkel de weg te hebben vrijgemaakt voor deze “gelukszoekers”- welke in hun eigen land al gedoemd waren om volledig te mislukken en ontsporen.
  De huidige generatie van 70+ zal het nauwelijks nog raken, maar onze kinderen en kleinkinderen wacht een duistere toekomst.
  In ieder geval is het een toekomst, waar ze blijkbaar zélf voor gekozen hebben.

 3. Het blijft ongelooflijk dat wij met zijn allen er met open ogen inlopen. Het volk wordt dom gehouden. Dat is begonnen met de invoering van de mammoet wet. Voor die tijd was onze algemene ontwikkeling heel groot door de vele vakken. Toen de zgn specialisatie en is het afstompen begonnen. Minder vakken minder kennis veel minder algemene ontwikkeling.

 4. Als je wilt dat in Nederland iets verandert dan moet je Baudet en Wilders met je stemmen zoveel meerderheid bezorgen dat ze zelf kunnen uitmaken met wie zij samen willen werken.
  Met Baudet gaat nu dezelfde gebeuren als met Wilders al jaren lang gebeurd is. Uitsluiting.
  En dat kan kennelijk wel, want de kiezers denken dat met hun stem alles in orde komt.
  zonder protest, en zonder demonstratie op straat, Dan hebben die boeven weer 4 jaar de tijd om door te gaan en in feite verandert er niets.

  Zojuist heb ik gelezen dat momenteel de overgroote meerderheid in het EP linksliberaal is die maar al te graag uit de handen van soros eet. Hoe moet je ze in godsnaam al deze mensen met de parlamentsverkiezing in mei vervangen of zelfs in de minderheid te brengen.

  Een enorme teleurstelling is dan ook dat de tweede spitzenkandidaat weber ook aan hun zijde staat, waar hij nu ook openlijk mee uitkomt. Dus nu wordt het de keus tussen twee linksliberalen die met de skepter gaat zwaaien? Dus hoe dan ook, het wordt toch een
  regelrechte ramp.

 5. Op sommige reacties hierboven, Oostenrijkse schoolgaande meisje Natasha Kamphusch werd ontvoerd toen ze onder weg was naar haar school en acht (tien?) jaar lang onder dwang (dwang) vastgehouden werd. Dan krijg je vanzelf het syndroom van Stockholm, want je bent afhankelijk van de enige die nog in je leven is. Zoals eten en drinken, wat de eerste levensbehoefte is.
  Wij zijn niet afhankelijk van de regering, de valse media, ons onder dwang opgedrongen EU, wij zijn nog steeds vrij. Ik krijg geen syndroom, heb wel een droom.

  Zelf ben ik al jaren lang gestopt met onnodige rotzooi te kopen, koop alleen maar wat ik nodig heb en niet naar de aanbiedingen kijken. Restanten gooi je toch weg, want kort houdbaar.
  Het syndroom van de EU zal ik nooit en te nimmer krijgen, want dat is een farce (grap). En van grappen kun je niet leven.

 6. @Wilma: 02.29. p.m. Dat heeft U volkomen juist begrepen, Wilma. Verdeel en heers! Dat is het motto van de politieke elite en de heersers op deze aarde.

 7. Lies je hebt volkomen gelijk! Koop geen onnodige spullen meer, stem niet meer en doe zo min mogelijk mee met het systeem. Het mooiste zou zijn dat iedereen tegelijkertijd zou stoppen met werken, en alles uit onze handen laat vallen. Dan ligt het systeem zo plat, het is makkelijk maar ja dan moet je de mensheid mee hebben…en dat is het moeilijke deel, wij worden namelijk allemaal tegen elkaar uitgespeeld, de een vindt zijn God het allerbelangrijkst de ander zijn politieke overtuiging de enige juiste, de andere houdt niet van een ander kleurtje…enz enz…zo spelen de machten ons tegen elkaar uit. Terwijl de elite een geheel vormt en dus wint, wij zijn met zoveel meer, maar ja dan moeten we ons niet tegen elkaar afzetten!! Vrede voor allen

 8. Als we een geweldloos protest willen laten horen, is een Koopstop een goed idee.
  Mensen stop met kopen van overbodige spullen, gebruik zo weinig mogelijk de auto, kombineer de ritten of ga fietsen. Er komt dan minder geld binnen in Den Haag en dat voelen ze.
  Koop alleen wat je nodig hebt!

 9. Als heel Nederland het oneens is met dit en vele andere genomen besluiten met toezegging, ondersteuning, aanmoediging en goedkeuring van het kabinet, dan was het onmogelijk dat de VVD/kabinet zoveel mogelijk stemmen hebben kunnen binnen halen. Maar ja, het lijkt op het bekent verhaal dat degenen die onderdrukt worden meer en meer van de onderdrukker gaan houden zoals het geval van de Oostenrijkse Natasha Kamphusch. Tien jaren lang werd zij gegijzeld, mishandeld en misbruikt door een zekere Priklopil. Toen Prikkie zelfmoord pleegde door zich voor de trein te gooien huilde Natasha bittere stromen van tranen daar zij een enorme liefde voor haar Prikkie had gekregen, en zij heeft het huis en tevens haar voormalige gevangenis geërfd. Kijk ‘ns naar al die dictatoriale landen met inbegrip van Zuid.Am., kijk ‘ns naar Suriname. Familieleden en nabestaanden van vroegere slaven vieren de bevrijding van de slaven toestand, maar de slaven hebben ontzettend veel van hun bazen gehouden ondanks dat zij als honden werden behandeld en iedere dag slagen hebben gekregen. Tja, zo is de wereld eenmaal. Als er morgen weer een verkiezing wordt gehouden hier in Nederland, dan zal Rutte weer premier worden en zal hij aftreden als de haan een ei legt. So, what’s up doc?

 10. Deze hele EU …donder op en blijf met je handen van ons belastinggeld af EU! Weg met de EU, volkomen weg ermee, terug naar de EEG, een gemeenschap van staten elk met eigen aard en grenzen en handel drijvende.

  Het ware Evangelie, wat de volkeren werkelijk verbinden zal en hier wordt bezongen:

  https://www.youtube.com/watch?v=uGD2c_POazg

  En hoor hier het getuigenis van een meisje dat zich bijna bij ISIS had aangesloten maar net op tijd gered werd door de Koning van het ganse heelal waarvoor jullie ook eens zouden moeten buigen in woord en daad:

  https://www.youtube.com/watch?v=h3dI8Cih_rE

  Het staat al eeuwen beschreven:

  Psalm 2

  Waarom woeden de volkeren….

 11. Probeer eerst Frans Timmerman er uit te stemmen , dat is dan allereerst een begin . En stem dan op de P.V.V Dat is mijn idee .

 12. Dion@1/4.

  Jezus heeft niet gezeg ,, gaat op je gat zitten en wacht maar tot ik kom .ook zal het niet in Uw generatie zijn . Dus ben niet zo dwaas .

 13. Beste Vreemdeling,
  Er is een spreekwoord dat zegt: wie zwijgt stemt toe. Dat geldt ook voor stemmen. Door niet te gaan stemmen, lever je een kleine bijdrage om het Brusselse gespuis op het pluche te laten zitten. Stel je voor dat alle mensen die de Brusselse overheersers weg zouden willen hebben, dat op 23 mei duidelijk zouden maken door PVV of Forum te stemmen, dan zou er absoluut wat veranderen. Het stemhokje is nog één van de weinige plaatsen waar we ertoe doen. Kijk maar eens hoe die politici zich uitsloven onze stem te krijgen. En kijk hoe ze reageren als een populistische partij wint.
  Laat horen dat je het niet eens bent met de leugens en het bedrog vanuit het bastion Brussel

 14. Waarom stemmen we dan nog steeds op partijen die het liefst in de EU opgaan ?
  Waarom gaan mensen nog steeds stemmen op verkiezingen van het EU parlement ?
  Waarom gaan we überhaupt nog stemmen ?

 15. Er zijn steeds meer overeenkomsten tussen de EU en de afgod Moloch in het Oude Testament!
  Hoe kunnen we die idioten stoppen?? Wie heeft een oplossing hiervoor? Stemmen voor het Europese parlement heeft geen zin, want dit wordt besloten door de ongekozen kliek daar, het parlement is echt een nepparlement om de schijn van democratie op te houden.
  Ook al stemmen we met z’n allen PVV, deze krankzinnigen gaan gewoon door!

 16. Het is niet best wat ze in Brussel doen
  Eigen bevolking wordt weinig of niets gegund, maar degenen die bewust moorden worden in de
  watten gelegd.
  En dan die mensen die zelfmoord plegen omdat hen alles wordt afgejat er geen gat meer in zien.
  Wat is toch de reden, dat er steeds meer ellende komt?

 17. De meerderheid in de EU is links, goddeloos, onnozel, dom en houdt van struisvogelpolitiek en windmolens.

 18. Ik zeg het al jaren, ze zijn bezig de samenstelling van de Europese bevolking te veranderen, waar zij ( de EU met die linkse kliek ) het meeste voordeel bij zouden hebben. Maar ze vergeten een ding, als de Islamieten een meerderheid vormt in een land dan bepalen zij en niemand anders, maar dat wil er bij die linkse idioten schijnbaar nog steeds niet in. Binnenkort zijn er Europese verkiezingen, ben benieuwd waar de grote massa weer op zal stemmen, ik hou m’n hart vast. De meeste Europeanen zijn alleen met zich zelf bezig, maar wacht maar af, de tijd zal hun in halen en met de neus op de feiten drukken, hoop alleen dat het dan niet te laat is.

 19. Prima dat dit op Xander is geplaatst. De geheel politiek-correcte pers en media, zullen dit echter niet plaatsen. De maskers in de EU zijn definitief gevallen, de eigen bevolkingen worden uitgeperst tot op het bot. En dit alles om hun waanzin van de massa-immigratie en islamisering van Europa te bekostigen.

 20. Wij, europeanen, mogen geen anonieme prepaid kaarten hebben voor onze mobieltjes, wij móeten ten alle tijde onze privacy opgeven zodat álles geweten is, uiteraard onder het mom van ‘veiligheid’ zodat criminelen en terroristen zouden kunnen opgepakt en voorál gevolgd worden. De zoveelste smoes…veiligheidsdiensten worden gesaboteerd door eu.
  Máár intussen deelt dictator eu zélf prepaid betaalkaarten uit van óns belastinggeld aan potentiële/eerdere terroristen met als enige identificatie, verbonden aan deze kaarten, een nummer, volledig anoniem en ontraceerbaar!
  Bende eu-leugenaars, islamitische terroristen belonen met het geld van hun toekomstige slachtoffers in heel europa om zich anoniem te kunnen ingraven tot ze toeslaan dmv aanslagen.
  Het is al zover dat eu gelijkstaat aan terrorisme, eu maakt het mogelijk dat terroristen de kans krijgen om anoniem heel europa te infiltreren in afwachting van hun jihad.
  Eerder werd de politiek en justitie al verweten dat ze bloed aan hun handen hebben bij elke aanslag, eu gaat nog een stap verder en beloont terroristen zelfs openlijk als ze aanslagen willen komen plegen in europa met het geld van hun slachtoffers, wij financieren onwetend de toekomstige aanslagen die zullen gepleegd worden tegen ons.

 21. Het is werkelijk te gek om werkelijkheid te zijn. Ik kan me niet voorstellen dat iemand van de Europese belasting betalers hier achter staat. En toch gebeurt het. Dat is echt dictatoriaal. De burger word voorgelogen bedrogen en bestolen van zijn belastinggeld om dit tuig te voorzien van zakgeld. Juncker, Timmermans en niet te vergeten de wereldverpester Soros zijn hieraan schuldig.

 22. Wat Brussel beweert is niet interessant, helaas denkt de meerderheid van de mensen daar anders over. Dus genieten we van het mooie weer en blijven we rustig ademhalen.

 23. Xander bedankt voor dit bericht. Gelukkig kunnen we dit nog lezen en onze conclusie’s trekken. Dit kabinet moet weg, we worden straks als slaven naar de slachtbank gebracht. Al ons geld wordt misbruikt. Ik zie de aanslag in Utrecht als weer een offer aan Baal(Brussel). Deze mensen worden betaald om een offer te brengen. Over een poosje hoor je niks meer over die turk. Korte straf en net als met Volkert van der G. Die loopt ook lekker buiten, een mens vermoord en na een aantal jaar, lekker met een pot geld leven. Hij ademt en leeft nog, Pim Fortuyn is er niet meer. De mensen in Utrecht, onschuldig komen nooit meer thuis. Ze nemen ons in de maling en lachen ons uit. Nu dit weer en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen zijn onzeker geworden, de pensioenen worden straks weer gekort.

 24. Het is niet normaal hoe wij worden besodemieterd door dat Brussel’s tuig de groeten

 25. Inderdaad het gevaar is nog niet geweken. Honderden gewezen Isis strijders keren terug naar hun zogenaamd land om eigenlijk terug aanslagen te kunnen plegen dus er staat ons nog iets te wachten. Normaal gezien zouden ze die man levenslang moeten opsluiten, misschien was hij beter in Irak opgepakt daar is de doodstraf nog steeds de doodstraf. Shalom

 26. ‘Feitencheckers’ bestaan niet, althans indien deze afkomstig zijn uit de politiek correcte hoek. Wel nieuws dat welgevallig is en onwelgevallig.

  Alles wat moslims of hun apologeten in een kwaad daglicht stelt, wordt door de media afgedaan als nepnieuws. Helaas zijn ze in onderhavige kwestie door de mand gevallen, dat belemmert ze echter niet om deze volksverlakkerij te continueren.

  Voor een onderbouwing van het kwaad dat MSM heet en met name de staatsomroep: zie de site van één der laatste echte journalisten, Arnold Karskens.

 27. Zo 1 stoot mij dus letterlijk de brood uit de mond
  Hahaha(….als een boer met kiespijn) en ik mag elke 2 jaar een fashion kaart voor kleding van 50 euro aanvragen
  Wanneer gaat de eu bijspringen om de bijstand norm wat op te schroeven,
  Noem het maar verborgen armoede,waarom importeren, we hebben het al.

 28. Proficiat Xander,
  Site ziet er prima uit, veel succes toegewenst!

  Wat een ratten zitten er toch in dat rattenhol “Brussel”!
  Het allerergste is als men de kans zou krijgen de grootste ratten aan te wijzen, men met grote zekerheid maandenlang bezig is met het aanwijzen van dat gespuis…….
  Daar helpt maar 1 ding tegen en dat is “VERGIF” in de vorm van zoveel mogelijk populistische aanhangers / partijen!

 29. Pak je koffer maar en verdwijn zo snel mogelijk.
  Stultorum plena sunt omnia (de wereld lijkt wel een gekkenhuis).

Comments are closed.