Iraanse generaal plaatst foto van exploderend Witte Huis, mag van Instagram blijven staan

Vrijheid om het Westen te haten, maar niet om voor die haat te waarschuwen – Is deze linkse internetcensuur de opmaat voor de uiteindelijke terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ (= concentratiekampen) voor conservatieven? –Afbeelding: Instagram account Qassem Soleimani (2)).

————————————————————————————————————————————

Dat de internet censuur in het Westen alleen conservatieve, rechtse en onafhankelijke websites treft blijkt andermaal nu Instagram, dat eerder Alex Jones en Tommy Robinson blokkeerde, een foto van de bekende Iraanse generaal Qassem Soleimani waarop hij zelf is te zien met op de achtergrond een exploderend Witte Huis, gewoon laat staan. Zo mogen moslims op bijvoorbeeld YouTube nog steeds onbeperkt pleiten voor het invoeren van de discriminerende en onderdrukkende Sharia, instructies plaatsen hoe vrouwen en meisjes moeten worden geslagen, en oproepen om de gewelddadige terroristische jihad tegen het Westen te voeren. Wederom wordt duidelijk dat de progressieve/linkse globalisten een anti-maatschappelijk pact hebben gesloten met de islam, met de bedoeling onze complete samenleving te ondermijnen en omver te werpen.

Qassem Soleimani, generaal van de Iraanse Revolutionaire Garde, werd al in 2011 door het Amerikaanse ministerie van Financiën op de officiële terroristenlijst geplaatst. Desondanks werd zijn ruim twee jaar oude (en inderdaad als van hem geverifieerde) Instagram account niet geblokkeerd. Sterker nog: Soleimani, die met de regelmaat van de klok openlijk dreigt met de vernietiging van Israël, kon zonder problemen een gefotoshopte afbeelding plaatsen van hemzelf, met op de achtergrond het exploderende en in brand staande Witte Huis.

Sinds MEMRI, de organisatie die al jaren de islamitische media monitort, een analyse van Soleimani’s account publiceerde, groeide zijn aantal volgers van 69.100 naar ruim 70.000.

Iran ‘klaar om de VS te vermorzelen’

In zowel Farsi als Engels is sinds 28 juli te lezen dat Soleimani ‘’klaar is voor de jihad. We zullen de VS onder onze voeten vermorzelen.’ Eerder die week had Soleimani gedreigd om Amerikaanse doelen in het Midden Oosten aan te vallen als er inderdaad sancties komen tegen de Iraanse olie export. Daarop twitterde Trump dat hij ‘nooit en te nimmer opnieuw Amerika moet bedreigen, of u zult daar gevolgen van ondervinden die in de geschiedenis nog maar weinigen hebben geleden.’

Soleimani was niet onder de indruk, en verklaarde tijdens een toespraak dat ‘wij een martelarennatie zijn. Wij zijn vlakbij jullie, op plekken waar jullie geen enkele weet van hebben… Jullie kunnen de oorlog dan wel beginnen, maar wij zullen degenen zijn die hem zullen beëindigen.’

In andere berichten van de generaal zijn regelmatig de slogans ‘Allahu Akbar’ en ‘Dood aan Amerika’ te lezen en te horen. Tevens plaatste hij een foto van een ontmoeting tussen opperleider Ali Khamenei en Hassan Nasrallah, de leider van de islamitische, door Iran aangestuurde zwaar bewapende terreurbeweging in Libanon.

Vrijheid om het Westen te haten, maar niet om voor die haat te waarschuwen

MEMRI wijst erop dat de inhoud van Soleimani’s account de voorwaarden van Instagram schendt. Zo staat er duidelijk dat het platform niet mag worden gebruikt ‘om het terrorisme, georganiseerde criminaliteit en haatgroepen te steunen of aan te moedigen.’ Je zou zeggen dat het plaatsen van een foto van een exploderend Witte Huis die regels duidelijk overtreedt.

Zo niet, wat dan wel? Want conservatieve activisten zoals Alex ‘Infowars’ Jones en Tommy Robinson kregen voor veel minder heftige uitspraken een blokkade aan hun broek.

Oproepen en wensen om Donald Trump te vermoorden, Europa te islamiseren en te onderwerpen aan de Sharia, of Israël te vernietigen en de Joden uit te roeien vallen volgens het establishment klaarblijkelijk onder de ‘vrijheid van meningsuiting’, terwijl conservatieve websites en activisten die hier tegen waarschuwen, steevast  ‘extreemrechtse haatzaaiers’ worden genoemd, en steeds vaker van sociale media worden afgegooid.

Is dit nog maar het begin?

Een veel duidelijker voorbeeld van de Bijbelse profetie dat in de eindtijd ‘wat licht is, duister zal worden genoemd, en wat duister is, licht’, is er op dit moment nauwelijks denkbaar. Al vrezen wij dat dit allemaal nog maar het begin is, niet alleen van nog veel strengere internet censuur, maar op den duur ook van de terugkeer van ‘heropvoedingscentra’ (= concentratiekampen), waarin iedereen die het openlijk niet eens is met de koers van de linkse globalisten in Amerika en Europa als ‘terrorist’ zal worden opgesloten.

Xander

(1) MEMRI via Zero Hedge
(2) Instagram (eigen werk Soleimanigeen eigendomsrechten ; privacybeleid:Alle informatie of inhoud die je vrijwillig op de Service publiceert, waaronder je Gebruikersinhoud, wordt openbaar voor het algemene publiek, overeenkomstig de toepasselijke privacyinstellingen die je hebt ingesteld….Zodra je je Gebruikersinhoud hebt gedeeld of openbaar hebt gemaakt, kan deze door anderen opnieuw worden gedeeld.)

Zie ook o.a.:

12-08: ‘Internet censuur signaal van aanstaande false flag aanslag groter dan 9/11’
08-08: Memo Democratische senatoren gelekt met plan om internet totaal over te nemen
07-08: Westerse internet censuur wordt actief: Eerste grote onafhankelijke media geblokkeerd