Interview met Syrische immigrant: Werken? Dat doen jullie toch voor mij?

Vijfvoudig zedendelinquent, Groenen partijlid en ‘vluchtelingenblogger’ Aras Bacho gaat binnenkort op vakantie naar… Syrië. (Afbeelding: via (2)).

—————————————————————————————————————————————

BBC onderzoek: Helft van alle Noord Afrikanen en Arabieren tot 30 jaar wil naar Europa

—————————————————————————————————————————————

Uit een grootschalig onderzoek van de BBC onder ruim 25.000 Arabieren in tien landen in het Midden Oosten en Noord Afrika blijkt dat bijna de helft van de generatie tot 30 jaar wil emigreren, en Europa bovenaan het verlanglijstje prijkt. Een interview met een Syrische immigrant die in het mini-kalifaat in de Duitse stad Köln woont baart opzien. De Syriër komt er ronduit voor uit dat hij helemaal geen zin heeft om te werken, omdat de Duitsers dat wel voor hem doen. Tegelijkertijd denkt hij er serieus over na om een tweede, derde en vierde vrouw uit Syrië te laten overvliegen en daar veel kinderen mee te ‘maken’, wat zijn maandelijkse uitkering fors zal opschroeven.

De jongere generaties onder de 30 in Libanon, Jordanië, Soedan, Marokko, Libië, Algerije, Jemen, Egypte, Tunesië, Irak en de Palestijnse gebieden dromen van uitkeringenparadijs Europa. Gemiddeld bijna de helft van hen wil hun thuisland het liefste verlaten.

Naast de Europese 24/7 verzorgingsstaat speelt ook de ontevredenheid met de toestand in hun eigen land een rol. Zo steunt 49% van alle Marokkanen een snelle politieke verandering, gevolgd door 41% van de Jemenieten en 39% van de Egyptenaren.

Haat tegen Israël, moslimdictator Erdogan het populairst

Het zal weinigen verbazen dat Israël in de meeste gevallen als de grootste buitenlandse bedreiging wordt gezien; de Koran leert immers dat Joden ‘apen en zwijnen’ zijn die tot op de laatste man, vrouw en kind moeten worden uitgeroeid. Van de buitenlandse leiders zijn de presidenten Putin en Trump het minst populair, en staat de Turkse moslimdictator Erdogan juist op de eerste plaats.

Opmerkelijk is dat het aantal niet-religieuzen in deze traditionele moslimlanden toeneemt, de laatste 5 jaar gemiddeld van 8% tot 13%. De groei is het sterkste onder de generatie tot 30 jaar; 18% van hen identificeert zich als niet religieus. In Tunesië (ruim 30%), Libië (25%) en Algerije keerden percentueel de meesten zich af van hun islamitische opvoeding. (1)

‘Werken? Dat doen jullie toch voor mij?’

Eenmaal in Europa bevestigen migranten nogal eens de zogenaamde ‘vooroordelen’ die niet meer hardop kunnen worden uitgesproken zonder voor ‘populist’, ‘racist’ of zelfs ‘nazi’ te worden uitgemaakt, namelijk dat verreweg de meesten helemaal geen zin hebben om aan het werk te gaan.

Neem Aras Bacho, die in 2010 uit Syrië naar Duitsland migreerde en zich doodleuk als ‘oorlogsvluchteling’ liet registreren, terwijl het daar toen nog vrede was. De 30 jarige migrant is een vijfvoudige veroordeelde zedendelinquent, maar dat weerhield de Grünen (het Duitse GroenLinks) er niet van hem in te zetten als ‘vluchtelingenblogger’. Ook is hij columnist voor de Huffington Post Deutschland en Oe24.at..

Bacho interviewde mede ‘vluchteling’ Alan N. die in 2015 uit Syrië overkwam. Hij woont in Köln, waar hij bewust koos voor een straat waar volgens hem helemaal geen Duitsers meer wonen (ook wel berucht als het almaar groter wordende mini-kalifaat). In het gesprek schaamde hij zich er niet voor te zeggen dat hij veel liever andere dingen met zijn tijd doet dan werken, zoals al Shisha rokend voor de TV hangen, of appen met zijn nieuwe iPhone, die net als zijn internetaansluiting en een deel van zijn huur wordt gefinancierd door de Duitse belastingbetaler.

‘De Duitsers zijn een volk dat graag ’s morgens vroeg om 6 uur opstaat en dan tot 18 uur werkt. Wij vluchtelingen zijn zo niet,’ legde hij zijn werkloze bestaan uit. ‘In Syrië was ik geitenherder, en bij grote hitte sliepen mijn vrouw en ik tot 15 uur. Duitsland is mijn land niet en ik zal nooit en te nimmer voor dit land hoeven werken.’

Tot vier vrouwen uit Syrië – maar er eerst naartoe op vakantie

Via Bacho’s contacten met Grüne topleiders Katrin Göring-Eckardt en Claudia Roth –die hem hoogstpersoonlijk rekruteerden om partijlid te worden- hoopt Alan zijn vrouw en kind, die hij in Syrië heeft achtergelaten omdat hij geen zin had hen te verdedigen tegen ISIS, alsnog naar Duitsland te halen. Tegelijkertijd denkt hij serieus na ook een tweede, derde en vierde vrouw over te laten komen en daar zoveel mogelijk kinderen mee te ‘maken’. Dan kan zijn maandelijkse uitkering via nog hogere toeslagen oplopen naar enkele duizenden euro’s.

Uit een van zijn Twitter berichten bleek dat Bacho zelf van plan is om op vakantie te gaan naar Syrië, waar hij nota bene in vredestijd uit weg was ‘gevlucht’. De immigratie instantie BAMF is niet van plan hier nader onderzoek naar te doen. (2) Sancties volgen er immers maar zeer zelden, uitgezet wordt er sowieso bijna niemand, ook niet na veelvuldige misdrijven en misdaden.

Profiteurs die hier beginnen met een Sharia kalifaat?

Migranten: vooral profiteurs die bij elkaar kruipen, geen zin hebben om te werken, een voorkeur hebben voor autoritaire moslimdictatoren en hier alvast een begin maken met de oprichting van een Sharia Kalifaat? Jarenlang werd (en wordt) dit afgedaan als een ‘extreemrechtse’ complottheorie, maar als we Alan en Bacho als maatstaf nemen –en waarom niet, die Grüne gebruiken Bacho tenslotte als rolmodel- is dit wel degelijk de realiteit.

Maar als Alan en Bacho desondanks toch weer ‘uitzonderingen’ worden genoemd, werp dan slechts een korte blik op de parallelle samenleving die in tal van migrantenwijken in grote Europese steden is ontstaan, en die snel groter wordt. Lees in dit verband bijvoorbeeld ‘De vrolijke avonturen in de mono-culturele, gesegregeerde wijken van Brussel’ om een beeld te krijgen van welke toekomst ons en onze (klein)kinderen te wachten staat (3). Gökmen T., die vandaag in de rechtbank verklaarde zijn aanslag in maart in Utrecht voor zijn moslimgeloof te hebben gedaan, zou daarom wel eens heel veel opvolgers kunnen krijgen. (4)

 


Xander

(1) Epoch Times
(2) Anonymous
(3) Doorbraak
(4) NU


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @ Bundy: 11:40 pm, op 2/7. Maar op Wikipedia is nog genoeg informatie te verkrijgen, en anders via Niburu.

 2. @Ravelveltje
  Het is de samenvatting van de Coudenhove-Kalergi doctrine die bedacht is in 1922 en nu door de E.U wordt uitgevoerd .
  Het komt er op neer door middel van massa immigratie een mengeling van rassen te maken die door het ontbreken van een ware identiteit heel makkelijk te onderdrukken is .
  Wanneer de link verdwenen is , zal iemand vinden dat het volk dit niet hoeft te weten .

 3. Het zou wel fijn zijn als er ook een whatsapp button komt op de plek waar je een artikel kun share(en) 😜ja ik kan de url kopiëren. Maar als je gelijk via button kan is toch makkelijker. En wat betreft het bovenstaande artikel ja maar één oplossing grenzen dicht en die klaplopers en cultuurbarbaren eruit!

 4. @ Bundy
  Heb Uw link gelezen, maar de video was niet beschikbaar
  Waarschijnlijk gecensureerd.

 5. men wijt de situatie aan het kiesgedrag van hen die constant op de partijen van het kartel (VVD, D’66, PvdA, GL, CU enz) stemmen. niets is minder waar. het kiesgedrag van de bevolking is irrelevant. voorbeeld: uitslag verkiezingen Provinciale Staten. grote winnaar is FvD. wat gebeurt er? FvD wordt genegeerd en wordt met een cordon geconfronteerd. is dat te wijten aan de kiezers? neen, het is het vervloekte politieke systeem dat dit mogelijk maakt en wat de bevolking als zijnde ‘democratie’ wordt verkocht. het enige dat dit probleem kan oplossen is een rigoureuze maatregel vanuit de bevolking op een politicus die het tot zijn/haar doel heeft gesteld om de Nederlander op te lichten, te bestelen waar men bijstaat en dan ook nog durft te beweren dat de islam een ‘verrijking’ voor ons is. dan slechts dan gloort er hoop voor de inmiddels vertrapte en vernederde Nederlander.

 6. werken is toch voor zotten zeker? Dat is dus hun moraal, als je het geld toch zomaar krijgt.

 7. Beste Xander begin bij de bron van deze ellende. De eerste bron is de VN hun beslissen wat er opgevolgd moet worden. Trouwens even wat anders ook het klimaat concept voor Nederland 2030 tot 2050 is opgesteld door de VN en geld voor alle landen die daar bij aangesloten zijn.

 8. Schieten , klagen, kritiseren, op de situatie, waar wij zelf oorzaak van zijn.
  Wie doet zoiets? Deze die niet de gevolgen inzien van hun kiesgedrag.
  Zijn dat er nog veel? Gezien, wie ons al jaren mogen regeren is het nog altijd de meerderheid die in aanmerking komen.
  Aan al die onwetenden, geef uw stem eens aan deze die tegen uw gewoonte ingaan.
  Dan zult u na enkele malen, niet armer geworden zijn.
  Vergeet niet als men zegt dat de rijken moeten betalen, U, bedoeld wordt!
  Want wij in Europa zijn rijk in vergelijk met vele andere volken.
  Dus moeten wij die helpen!
  Niet akkoord of begrepen wat dat inhoud, blijf maar uw kop. In het zand steken.

 9. Echte ‘hate speech’ is de voorstanders van een eigen mono-culturele samenleving uitmaken voor racisten.
  Echte racisten zijn diegenen die zich inzetten voor de feitelijke eliminatie van hun eigen ras door het te willen laten verdrinken in een vloedgolf van andere rassen uit de hele wereld.

 10. @ AEO: 4:49 pm. Dat heeft U goed gezien. Los van God, zal het van kwaad tot erger komen.

 11. Ohje 01/07/2019 om 5:41 pm

  Niet omdat het moet maar omdat het kan.
  Stop met werken
  (niet aangevallen voelen)
  Duuus
  Bijstand,woon op een 1 persoon kamer 28m2
  Geen cent om mijn kont te krabben, geen cent spaargeld, alleen wat de bijstand stort, en ik moet eerlijk zeggen, dat ik voor alles meer tijd neem en meer van het leven geniet, ondanks de financiële wurggreep,

  Wat een dilemma honger en vrijheid, of met een puutgeld avonds uitgeteld op de bank,

 12. @ Ohje
  Voor een week alles stil leggen, geen auto’s, geen vrachtverkeer, geen vliegtuigen,
  Alle winkels dicht, alle kantoren dicht, alle scholen en universiteiten dicht
  Geen post en pakketten. Geen reperaties, geen huizen en andere bouw.
  Geen landbouw. Geen redacteuren van krant en blad geen drukkerijen.
  Geen afvalophaaldiensten. Geen sport of spel. Geen vrijwilligerswerk. Geen fabriekswerk
  Geen uitgaansgelegenheden enz.enz. Geen tv en internetbedrijven
  Maar de zorg kunnen wij daar Zonder? En dan heb je automatisch al weer andere functies nodig
  Toch als je zulke opmerkingen moet opvreten van migranten, zou je het bijltje er bij neergekomen.

 13. Nou, dit weet de bevolking allang, alleen de overheid slaapt nog. Totdat de economie in elkaar klapt. Ik hoop echt dat we over 2 jaar een andere regering krijgen.

 14. Het kan nog straffer in België betaald de beste burgemeester ter wereld Bart Soomers( geen grap)de lonen aan kleine en middelgrote ondernemingen als ze een migrant in dienst nemen 1500 euro jawel. Ze staan dan niet geregistreerd als levend van de openbare onderstand waar ze 1200 euro krijgen en kunnen na 6 maand gaan stempelen zodat ze niet voorkomen in de statistieken. Zijzelf beweren te MOETEN werken voor 300 euro want als ze niks doen en van het OCMW leven ze 1200 euro krijgen terwijl onze pensioenen in de meeste gevallen dit bedrag niet eens halen. Ondertussen hebben we per hoofd in de stad reeds meer dan 3200 euro schuldenlast. Destijds is dezelfde truc toegepast in Antwerpen door de SOCIALISTEN om het OCMW van de stad te ontlasten van betaling.

 15. @ AEO
  Europa heeft inderdaad God afgeschaft en de duivel aangenomen
  Met de euro werd alles andersom gedraaid, zoals ook de duivel doet. Tovenarij.
  Veel mensen zijn daardoor in de problemen geraakt. Het enige wat ze krijgen te horen is :Eigen schuld
  Nou de euro was niet de schuld van de burger. En het was inleveren, meer dan de helft.
  Alle verdragen die door het bestuur worden ondertekend is ook de schuld van de burger niet.
  En al die migranten die binnen worden gelaten, zelfs op vakantie mogen en hun hele familie laten overkomen
  En maar van alles eisen wordt allemaal verhaalt op onze inkomens. Ons levensonderhoud.
  Dat kan God’s bedoeling niet zijn, het ene leven ten koste van het andere leven.

 16. Tja wat moet je hier nog op zeggen, het volk krijgt wat het verdiend, zij zijn het immers die als maar doorgaan om op die gevestigde politieke bagger te stemmen, ik vind het alleen erg sneu voor die mensen die het al lang zagen aankomen en lang op anti-islampartijen stemmen. Als hier in de komende decennia geen verandering in komt, breken er voor de europese bevolking hele moeilijke tijden aan. Hoe kunnen mensen zo naïef zijn dat ze dit niet door hebben wat die moslims van plan zijn.

 17. De linkse, m.n. vrouwelijke deugmensen willen dit niet horen. Neem bv de kapitein van de Seawatch 3. Gesteund door politici en achterlijke MSM is er in het Westen een klimaat ontstaan waarin dit mogelijk is. En o, jee, als je het aan de orde durft te stellen. Op alle mogelijke wijze word je gedemoniseerd. Je hoeft maar naar mensen als Baudet en de Winter te kijken. Dr. Jan ter Beek heeft een aantal jaren geleden in zijn proefschrift al aangetoond dat deze uitvreters ons sociale stelsel misbruiken en ten gronde richten. Dat had hij niet mogen zeggen, dus zul je hem niet meer in linkse praatprogramma’s tegenkomen. De arabist Hans Jansen, overkwam hetzelfde. Eerst mogen aanschuiven in actualiteitenrubrieken, maar toen hij gemotiveerd wees op de gevaren van de islam was hij niet meer welkom. En wij blijven het pikken en stoppen onze kop in het zand. Hoe dom kun je zijn. We willen gewoon niet wakker worden. Berouw komt helaas meestal na de zonde.

 18. En de hoofdschuldige zijn ……………..en de kiezers de op de verkeerde parrijen stemmen en dat is de meerderheid , die zijn te stom om in te zien dat ze stemmen op hun eigen ondergang . Niet luisteren , straks voelen en het gaat pijn doen dat kan ik je verzekeren .

 19. het woord rolmodel is niet correct: u bedoelt blijkbaar: voorbeeld?

  Verder: is het niet mogelijk een 5voudige zedendelinquent de verblijfsstatus te ontnemen?

 20. En Nederland slaapt lekker door , tot dat we wakker worden in een door Den Haag gecreëerde nachtmerrie , die nooit meer zal eindigen

 21. Europa dat God heeft afgeschaft, geen wonder dat dit het gevolg is, de totale verstandsverbijstering heeft toegeslagen.

 22. Paal en perk moeten aan deze vreemde lui gesteld worden. Wat een stelletje infantiele regeringsmalloten zijn we toch overgeleverd die dit alles toelaten en door niets te doen deze misstanden zelfs stimuleren.

 23. Hoewel Wikipedia het niet met mij eens is een niet moslim een Kafir. Voor een moslim is kan die als slaaf worden gebruikt, dus werken is voor een moslim niet nodig als er genoeg kafirs rondlopen.
  Vroeger leerde ik ook dat:Kaffers en volksstam in zuid-Afrika was en die hebben niks met de islam te maken. Ook hier is de waarheid nu weer anders dan 75 jaar geleden

 24. wat een sukkels…..
  ze bouwen aan hun en mijn gevangenis,

  bedankt “medeburgers” die ik als mijn naasten zie, en als mijn eigen broers en zussen moet behandelen

 25. Je verwacht dit niet hé? ( sarcasme modus uit). Doodmoe ben ik hiervan, doodmoe.

Comments are closed.