Infowars voorspelde al maanden false-flag aanslagen op CNN en Democratische kopstukken

New York Times haalt bomexperts aan die zeggen dat pijpbommen waarschijnlijk fake waren –
Afbeelding: Getty Images (8).

————————————————————————————————————————————–

Primitieve, zelfgemaakte bompakketjes voor CNN, George Soros, de Clintons en Obama, zogenaamd van ‘extreemrechtse’ groepen. En natuurlijk kreeg president Trump hier weer de schuld van. Alex ‘Infowars’ Jones voorspelde de afgelopen maanden exact dat dit zou gaan gebeuren, een of meerdere –al dan niet gelukte- extreemlinkse ‘false flag’ aanslagen op CNN, Democratische kopstukken en/of andere ‘anti-Trumpers’, bedoeld om het Amerikaanse publiek pal voor de midterm verkiezingen weer op de hand van de Democraten te krijgen.

Experts: Bommen lijken fake

Alhoewel de FBI nog niet weet wie verantwoordelijk is voor het sturen van de pijpbommetjes –die volgens door de New York Times aangehaalde bomexperts waarschijnlijk fake waren (7)-, beweerden de door Democraten gecontroleerde mainstream media met stellige zekerheid dat het niet anders dan Trump aanhangers geweest kunnen zijn, en dat de president met zijn retoriek dit ‘rechtse terrorisme’ zou hebben aangewakkerd.

False flag op CNN al maanden voorspeld door Infowars

Alex ‘Infowars’ Jones voorspelde al maanden dat aan de Democraten verbonden extreemlinkse krachten zogenaamde ‘false flag’ aanslagen (of pogingen) zouden gaan plegen, en de media deze ‘october surprise’ onmiddellijk in de schoenen van de ‘MAGA” (Make America Great Again’) aanhang van Trump zou gaan schuiven, met de bedoeling de mid term verkiezingen begin november ten gunste van de Democraten te manipuleren.

Voor beide verklaringen is nog geen bewijs, maar op social media werd druk gespeculeerd over een mogelijke false flag operatie. ‘Vooral de George Soros false flag is bedrieglijk. De Amerikaanse linksen (lett. ‘liberals’) zijn te dom zich te realiseren dat dit door een linkse werd gedaan om de midterm verkiezingen te beïnvloeden, en te gestoord om Soros inderdaad als een filantroop te zien in plaats van de ultrarijke hebzuchtige vrek die hij is,’ luidde een van de commentaren.

‘False flag aanslagen worden al eeuwen gepleegd,’ aldus een ander. ‘Journalisten zouden bij iedere daad van politiek terrorisme moeten vragen waarom juist deze doelwitten, waarom op dit tijdstip, en wie er het meeste van profiteert. Zou dit ook een false flag geweest kunnen zijn? Als dit niet wordt overwogen dan lokt dit nog meer false flags uit.’ Linksen vonden het juist weer voorspelbaar dat hun tegenstanders meteen ‘false flag’ begonnen te roepen.

Leger veteraan en procesadvocaat Kurt Schlichter twitterde dat het niet uitgesloten is dat een conservatieve activist de brief- en pijpbommen heeft verstuurd, maar ‘gezien de perfecte timing en de lange geschiedenis van hoaxen en linkse bomaanslagen moeten ze ons niet gaan wijsmaken dat dit geen links complot kan zijn.’ (4)

Verdeeldheid Amerika slaat om in haat

De gebeurtenissen tonen hoe dan ook aan dat de vooral door president Obama aangezette verdeeldheid onder het Amerikaanse volk in snel tempo in blinde haat aan het omslaan is. Dat is voor een aanzienlijk deel te wijten aan de van meet af aan extreem eenzijdige anti-Trump berichtgeving door de linkse media zoals CNN en CNBC, wat door de Europese en Nederlandse media blindelings –en maar al te graag- kritiekloos wordt gekopieerd. En niet te vergeten de nauwelijks verhulde oproepen tot geweld tegen conservatieven door Democratische kopstukken zoals Hillary Clinton.

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

29-08: Trump waarschuwt Google tegen censuur, is bang voor nog meer haat en geweld door links
12-08: ‘Internet censuur signaal van aanstaande false flag aanslag groter dan 9/11’