‘Immigratie verspreidt zich als virus’: Na Hongarije bouwt ook Slovenië hek langs grens

Met prikkeldraad afgezette grens tussen Slovenië en Kroatië. (Afbeelding: Getty Images (6)).

—————————————————————————————————————————————-

Officiële cijfers veel te laag? ‘In Hamburg leven mogelijk al 200.000 illegalen, in Londen een miljoen’ – Duitse hotels en pensions krijgen ongeacht aantal migranten tot tienduizenden euro’s per maand van overheid – Al 1 op de 4 inwoners Duitsland is migrant of van migranten afkomst – Nederland kreeg er vorig jaar verhoudingsgewijs veel meer migranten bij

—————————————————————————————————————————————-

‘Illegale migratie verspreidt zich als een virus naar de Gorensjka (noordelijke) regio,’ berichtte het Sloveense Nova24 TV afgelopen maandag. Het heeft de regering van Slovenië ertoe gebracht om in navolging van Hongarije nog eens 40 kilometer grens met hekwerk af te sluiten, waardoor het totaal op 219 kilometer komt, bijna een derde van de totale grens met Kroatië. Ondertussen is de massa immigratie naar West Europa onverminderd hoog.

‘Tot nu kregen we enkel van de politie langs de zuidelijke grens berichten van gepakte migranten,’ aldus het TV station. ‘Nu ontdekken ook agenten in Gorenje illegale migranten.’ Volgens de Sloveense grenspolitie komen de migranten volgens hun eigen zeggen uit Afghanistan, Syrië, Pakistan, Turkije en andere landen in het Midden Oosten. Via Slovenië willen de meesten om financiële redenen naar migrantenvriendelijke landen zoals Duitsland, Zweden, Engeland en Nederland doorreizen.

In juli begon een Servisch bedrijf langs de rivier Kolpa met de bouw van nog eens 40 kilometer grenshek van 2,5 meter hoog. Een woordvoerder van het ministerie van BiZa verklaarde dat het slechts een ‘tijdelijke’ maatregel is om illegale migranten te stoppen en ‘de veiligheid van het volk en hun bezittingen te waarborgen’. Sinds vorig jaar is het aantal illegale migranten met 56% toegenomen. (1)

‘Miljoen illegalen in Londen, tot 200.000 in Hamburg’

Volgens sommige berichten is het aantal illegale migranten in West Europa vele malen hoger dan de officiële cijfers. Op basis van de forse toename van het watergebruik (bijna twee keer zoveel als de groei van het aantal inwoners, met warme zomers verdisconteerd) kunnen er in Hamburg al 40.000 tot 200.000 illegalen zijn, oftewel 10% van de totale bevolking. Dat komt overeen met schattingen van Londense waterbedrijven dat het aantal illegalen in de Britse hoofdstad om en nabij de miljoen (10%) bedraagt. (2)

Het Duitse bureau voor de statistiek publiceerde afgelopen week cijfers waaruit blijkt dat 20,8 miljoen mensen in Duitsland –ongeveer 1 op de 4- migrant of van migrantenafkomst (= vader of moeder bij geboorte geen Duitse staatsburger) is. 13,5 miljoen van hen zijn niet in Duitsland geboren. In 48% van de gevallen was familie/gezinshereniging de belangrijkste reden. Slechts 15% was vluchteling of asielzoeker. Andere migrantengroepen (mensen met niet Duitse ouders die wel als Duits staatsburger zijn geboren) zijn niet meegerekend. (5)

Tot tienduizenden euro’s per maand voor hotels die migranten herbergen

Nieuwe migranten worden in Duitsland steeds vaker in hotels en pensions ondergebracht, die enorm profiteren van de miljarden die de regering Merkel aan onbeperkte immigratie uitgeeft. Zo ontvangt bijvoorbeeld Hotel ‘Magnum’ in Köln sowieso € 1540,- per dag, of de gereserveerde kamers voor 135 migranten nu wel of niet bezet zijn. Op dit moment betaalt de overheid voor 44 migranten die er niet zijn.

‘Hotel zum Bahnhof’ van CDU politicus Andrea Horitzky krijgt tot oktober 2024 maandelijks minstens € 35.700,- bijgeschreven – migranten of geen migranten. Aan de door de media zo geroemde Duitse ‘solidariteit’ zit soms dus een fors prijs(afkoop/omkoop)kaartje geplakt. (3)

‘Chaos als normale toestand’

In het recent bijgewerkte, door burgers gratis te verkrijgen ‘Asielfeiten: Wie komt, blijft’ zijn alle cijfers en statistieken over de immigratie in Duitsland verwerkt. Sinds 2017 blijken er bijna 300.000 migranten te zijn bijgekomen, zo’n 100.000 meer dan het ministerie van BiZa eerder beweerde. Ruim twee derde van degenen die kunnen werken is rechtstreeks de sociale zekerheid in verdwenen. Uitzettingen zijn er nauwelijks: tot en met 2018 slechts 26.000. 31.000 andere afgewezen asielzoekers zijn gewoon in het land gebleven.

Daar komt de fors gestegen migrantencriminaliteit nog eens bij. ‘De chaos en het verlies van controle wordt door politiek en media als normale toestand aan de burgers verkocht.’ Kortom: ‘Wir schaffen das! – nicht’.’

Behalve kritiek worden er in het boekje ook oplossingen aangedragen. Zo zou het asielrecht flink op de schop moeten, zou er weer open en zonder ‘denk verboden’ over problematische onderwerpen zoals immigratie en islam moeten kunnen worden gediscussieerd, en zou de politieke islam niet langer moeten worden toegestaan, zodat de vrijheid en de burgers eindelijk weer verdedigd en gewaarborgd kunnen worden. (4)

Nederland kreeg er vorig jaar na verrekening met emigratie netto zo’n 100.000 inwoners bij, vrijwel uitsluitend migranten. Dat zijn er verhoudingsgewijs nog veel meer dan in Duitsland.

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Mannikos Blog
(3) Express.de
(4) Journalistenwatch
(5) Epoch Times
(6) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij vooor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. @Henk
  Heb een uitgebreid antwoord gegeven maar kan het hier niet terugvinden , sorry .

 2. @ Henk
  Leuk dat je onze scholen noemt , dit zijn de broeinesten van het indoctrineren met de politiek correcte mening bij de jongsten .
  Deze link laat zien hoe een overgelopen KGB intellectueel schrok van het feit hoe ver de Westerse wereld al was geïndoctrineerd . Even voorbij de sensatieopwekkende foto scrowlen totdat het interview met de ” the man who knew everything ” begint .
  http://worldunity.me/de-kgb-agent-die-alles-voorspelde/
  Ik moet nog zeggen dat de man al is overleden én het hier dus om een oude film gaat . Ik zie deze wel als waarheid wanneer ik die toets aan de wereld om mij heen en de stasi-praktijken op mijn oude lagere school .

  Dank voor jouw link , mijns inziens geldt vooral bij het CBS ; wiens brood men eet wiens taal men spreekt .
  Voor universiteiten geldt hetzelfde ; de Prof. die ik kende hoef ik nooit meer te zien .
  Een links-geïndoctrineerde landverrader die nu wél een dubbele baan en dus € 20.000 p.m. ontvangt .
  Hoop dat hij er blij mee is want volgens hem gaat deze wereld op deze manier eindeloos door , ik noem deze “samenleving ” de eindtijd .
  Je hebt gelijk : mijn vertrouwen ligt bij het woord van God , dus erg weinig bij het woord op aarde . Hoop dat ik je niet beledig en je dit kunt verdragen , het is een 100 % andere kijk op de wereld .

 3. Laten we met z’n allen een vreedzame manier van protesteren bedenken. Een van de beste manier is volgens mij een koopstop, koop alleen wat je echt nodig hebt en rijdt zo min mogelijk auto. De overheid krijgt zodoende veel minder belasting binnen. Ga niet allemaal je geld uitgeven, omdat de EU er mee strooit, doe juist het tegenovergestelde. Door al je geld uit te geven, speel je ze in de kaart. Wie doet er mee met de koopstop? (Ik ben er al aan begonnen).

 4. @Bundy
  In de statistieken gelden zowel eerste als tweede generatie allochtonen. Dat ze door CBS en iemand als Geert Wilders worden gemanipuleerd lijkt mij stug. Hoe weet u dat? Als dat zo is dan worden we ook gemanipuleerd door de belastingdienst, door de gemeente, onze scholen, universiteiten, de buren, onze ouders. Dan blijft er niet veel vertrouwen over.
  Verdere informatie, bijwerkt tot 30-10-2018: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/37296ned/table?dl=107C4

 5. @econoom:
  “Oma ik zie dat u jaloers bent op nederland dat zo flexibel is dat het van de brexitd profiteert terwijl belgie er waarschijnlijk een forse economische klap van krijgt (@aldus de bestursvoorzitter van Bekaert). Tsja dan moet je maar net zo flexibel zijn als wij nederlanders.”
  Jaloers? U dwaalt, u verwart de economische flexibiliteit van een land met corruptie om sjoemelaars te lokken waarvoor dan de bevolking moet boeten en daar is niks om jaloers op te zijn.
  Het Nederlandse volk is evenzeer de dupe van politiek schorum dat hun eigen volk op de laatste plaats zet en uitperst uit hebzucht en machtshonger als de Vlamingen/Belgen.
  Verder financieren onze sociale voorzieningen, óns belastinggeld, die ‘economische groei’ in straatarme eu/oostbloklanden zoals Polen op de manier zoals ik beschreef!
  Blijkbaar dringt dat nog niet door en dat heeft bitter weinig te maken met arbeidsethiek van die buitenlandse/Poolse ea werkkrachten maar met politieke eu/spelletjes om onze welvaart te versluizen naar het buitenland waardoor wij zienderogen verarmen en onze economie afgebroken wordt tot een kérkhof.
  Elk rechtgeaard mens zou verontwaardigd moeten zijn dat de vruchten van onze arbeid, de bijdragen aan ons sociaal systeem door onze politiek in opdracht van eu worden uitgedeeld om andere economieën te steunen terwijl onze welvaart, onze rechten worden afgebroken en wij worden uitgesloten van datzelfde systeem dat wíj financieren en in stand houden!
  Sociale voorzieningen horen énkel ter beschikking te staan aan diegenen die ervoor bijdragen, níet uitgedeeld te worden aan nieuwkomers in de hangmatten of aan vakantie voor arbeidskrachten uit het oostblok waarvoor dan onze pensioenen en lonen gekort en ingeleverd moeten worden ook nog!

 6. @Henk
  Zoals je ook hier zo vaak hebt kunnen lezen worden statistieken gemanipuleerd .
  Uitsluitend eerste generatie allochtonen worden allochtonen genoemd .
  De kinderen , kleinkinderen en achterkleinkinderen van b.v. de eerste generatie gastarbeiders worden op grond van hun Nederlandse paspoort Nederlander genoemd , en niet op grond van hun tweede nationaliteit allochtoon genoemd .
  Ik zal niet flauw doen door te zeggen dat er in b.v. de Haagsche Schildersbuurt 95 % Nederlanders wonen met een dubbele nationaliteit .( dus allochtonen ) .

 7. @ Econoom
  Polen zijn goed opgeleid en ook goede arbeiders. Het was niet de bedoeling om u te laten denken
  dat de Polen minder zijn. Ze doen hetzelfde werk als onze arbeiders,zoals ik schreef.
  Met het geld wat ze hier verdienen bouwen ze aan hun welvaart. Ze gaan echt voor eigen land.
  Uit gesprekken en verhalen van hen weet ik dit allemaal.

 8. @the economist

  Soort NOS
  Econoom schreef ….. en …. BlaBla… dus wat

  Nu een indoctrinatie plaatje van whatever he is

  Wat moet blijven hangen… “Geef het een naampje en het krijgt een soort van gezichtje, soort van Mauro effect”.

  Hoogopgeleide medewerkers uit EU landen – Tiens – bijklussende studenten – de brexit -arbeidsethos waar de gemiddelde Nederlander een voorbeeld aan kan nemen

  Ik mis in jouw Antifa gedicht

  TERUG – GEWORTELD – Leven weer oppakken – VRIJHEID

  Waarom heb je dit allemaal in de inkt van je toetsenbordje zitten, als het onderwerp een stukje hek uitbreiding is als gevolg van de pc zelfmoord van de laatste jaren?

  Ave

 9. @Bundy Ik kom andere cijfers tegen. In de vier grote steden is het aantal inwoners met een niet-westerse achtergrond ruim 30 %. Het totale aantal allochtonen daar bedraagt 60 %. De helft bestaat dus uit allochtonen uit landen als Duitsland, Polen etc.
  In ons land zelf is het totale aantal inwoners uit niet-westerse landen zo’n 13 %.Totaal Nederland: ruim 25 % allochtonen. In onze gevangenissen zitten ongeveer 30 % niet-westerse allochtonen. Dit zijn meestal moslims. In totaal: 60 % allochtonen in de gevangenis. De andere 30 % wordt wederom gevormd door allochtonen uit Duitsland, Polen en andere West-Europese landen.
  Bron: CBS, Geert Wilders, RTL4 etc.

 10. Oma ik zie dat u jaloers bent op nederland dat zo flexibel is dat het van de brexitd profiteert terwijl belgie er waarschijnlijk een forse economische klap van krijgt (@aldus de bestursvoorzitter van Bekaert). Tsja dan moet je maar net zo flexibel zijn als wij nederlanders.

 11. Raveltje, ik merk dat u nog nooit in Polen geweest bent. De bevolking is daar zeker zo goed opgeleid als in NL (dus niet primitiever). Bovendien maakt het land een forse economische groei door waardoor de inkomens sterk stijg en. Ze liggen nog niet op het niveau van NLmaar van armoede is geen sprake gezien het sterk stijgende bezit van koopwoningen en auto’s

 12. @Sultan:
  “Maar ook op elk gebied lijd onze hebzucht naar goedkope ,,waar,”
  Koopt de consument goedkope waren uit armoede en steeds minder koopkracht (eigenlijk uit noodzaak dus) waardoor er een toename van het aanbod goedkope waren is of kopen ze goedkopere waren als gevolg van de schandalig hoge prijzen en hebzucht van onze eigen bedrijven/zelfstandigen, die zo zichzelf de das omdoen?
  Ga maar eens een vijs of een nageltje kopen…of probeer als gepensioneerde eens je tuin te laten snoeien door een tuinbedrijf?? On-be-taal-baar.

  “komt de Europese Centrale Bank in september met weer een nieuw ,,reddingspakket,, Het zesde op een rij, namelijk de GLRG III , wederom een probeersel om de EU, met namede banken te redden én u, u raad het al, wij betalen de rekening !”
  Dat vermeende reddingspakket is de aanzet tot een nieuwe, financiële crisis voor europa.

  @econoom:
  “Wat ik wilde aangeven is dat je een onderscheid moet maken tussen kansloze en kansrijke immigranten. De laatste groep is groter dan menigeen denkt.”
  Tiens, 80% zijn nochtans ánalfabeten en bijna zonder uitzondering economische ‘vluchtelingen’?
  De dooddoener over ‘hoogopgeleide’ oorlogsvluchtelingen, die voor onze pensioenen zouden gaan zorgen, wérken dus, werd reeds láng ontmaskerd en achterhaald!
  De meerderheid ligt gezellig te appen in onze sociale hangmatten, behalve hun onderhoud worden hun abonnementen zelfs betaald door ocmw’s (bijstand in NL?) met ons belastinggeld.

  En de vele bedrijfjes in UK willen maar al te graag verkassen naar NL, daar zijn de mogelijkheden om fiscaal te sjoemelen zonder enige controle het gunstigst in heel de eu en de brexit geeft de perfecte smoes.

  “Oma, callcentermedewerkers zijn geen ict-ers. Dat zijn meestal bijklussende studenten. De ict-ers uit India verdienen beduidend meer dan de gemiddelde nederlander. Zij kunnen over de hele wereld terecht en laten zich niet afschepen met een hongerloon.”
  Die schijn van ICT-er wil men dan toch wekken, vooral in callcenters als technische ondersteuning voor providers…daarom dat in belziek er haast geen indiërs in de ICT te spotten zijn…(híer moet je een basiskennis ICT hebben of krijg je een opleiding/opfrissing van een week met meer verloop dan enig andere sector===>heeft te maken met subsidies voor elke nieuwe aanwerving…)
  Arbeidsethos? Yep, iedereen wil wel werken als je om de haverklap drie maanden betaalde vakantie kan gaan vieren in je goedkope thuisland….belgen en vást nederlanders ook…maar die moeten enkel de vakanties van frauderende collega’s uit andere eu-landen financieren, er zelf van genieten is er niet bij.

 13. Wat Polen betreft, De bevolking daar is primitiever en veelal arm. Waarvoor er veel inzamelingsactie’s zijn
  Nog steeds. Maar met wat ze hier verdienen zijn ze rijk in Polen.
  Ze wonen hier tijdelijk in een gemeubileerde huurwoning,die Nederlandse managers verhuren of een camping.
  Daarna gaan ze terug naar Polen. Ze doen hetzelfde werk als onze arbeiders.
  In hoeverre zij recht hebben en betalen voor Nederlandse voorzieningen dat weet ik niet.

 14. Oma wat de Polen en andere midden- en oosteuropeanen betreft, deze hebben een arbeidsethos waar de gemiddelde nederlander een voorbeeld aan kan nemen.

 15. Oma, callcentermedewerkers zijn geen ict-ers. Dat zijn meestal bijklussende studenten. De ict-ers uit India verdienen beduidend meer dan de gemiddelde nederlander. Zij kunnen over de hele wereld terecht en laten zich niet afschepen met een hongerloon.

 16. @Henk.
  Zelfs als het nu nog geen 50% zou zijn, dan is dit slechts een kwestie van tijd vooraleer dat percentage wel zal bereikt worden en zelfs nog veel hoger zal worden.
  De alsmaar toenemende ‘soft invasie’ en het gebruik van gesluierde ‘broedmachines’ zullen daar wel voor zorgen.

 17. @Henk
  De gevangenispopulatie in Nederland bestaat voor 80 % uit allochtonen . Bron : Elsevier / het volk zelf / & de daar werkzame cipiers . etc.
  De bevolking van b.v. Den-Haag bestaat voor 70 % uit allochtonen ( en stijgend ) .
  Bron : Het links fundamentalistische Algemeen Dagblad / Haagsche Courant zelf.

 18. Volgens het Netherlands Foreign Investmemt Agency hebben al 100 bedrijven aangegeven te verhuizen van het VK naar NL en 325 overwegen het. Het zijn over het algemeen bedrijven met hoog gekwalificeerd personeel die NL beschouwen als een ideale uitvalsbasis binnen de EU.

 19. Wat ik wilde aangeven is dat je een onderscheid moet maken tussen kansloze en kansrijke immigranten. De laatste groep is groter dan menigeen denkt. En deze zal nog groeien omdat vele bedrijven die nu in het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd, ivm de brexit hun activiteiten willen verplaatsen naar nederland.

 20. Evert op 25/08/2019 om 10:43 pm “De grote steden kennen een moslim populatie van +50%.”

  Hoe komt u aan deze cijfers?

 21. Wat zeuren we toch we weten het al jaren,maar we doen toch niets.we worden iedere dag belogen bedrogen,We zijn een laf volk geworden niet meer de ferme jongens stoere knapen ooit, We staan er bij en kijken er naar.Amen

 22. De enige redding voor Europa is “totaal verbod en totale verdrijving van islam in Europa” willen we een veilige leefbare toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

 23. @ econoom
  De euro zou goed zijn voor de economie, het was inleveren.
  Het bedrijfsleven zou er beter door gaan functioneren, maar het moet vooral de bureaucratie zijn
  geweest die de vruchten plukte, overal een vinger in de pap.
  Ze stellen ontzettend hoge eisen, waardoor er ook bedrijfjes failliet zijn gegaan.
  Het vreemde is dat ze aan migranten geen eisen stellen.
  Die dan een dubbel paspoort hebben en met een uitkering even op vakantie gaan naar land van herkomst.
  Hun familie laten overkomen en die familie’s zijn heel groot, en onze voorzieningen opeisen.
  Het is allemaal zo scheef getrokken, de verhouding is uit balans.

 24. Is een half ei beter dan een lege dop ?

  Geen kracht ter wereld is zo sterk dan de wil van de (zwijgende) meerderheid, voorop gesteld dat deze meerderheid waarheidsgetrouwe voorlichting en een duidelijk toekomstperspectief krijgt. De geschiedenis heeft ons echter geleerd dat zowel de voorlichting alsmede het uit te voeren beleid in zijn geheel niet de bevolking vooruit helpt maar de tegenover gestelde doelstelling(en) worden nagestreefd. Eendracht maakt macht is alleen van toepassing wanneer politiek geleuter overstemt wordt door de stem van de meerderheid, het volk. Uiteindelijk bepaald het volk de wetgeving van een land !
  Maar wij, (voorlopig nog) trotse Nederlanders hebben onze kans verspeeld door de uitvoerende macht uit te besteden aan het gedrocht Brussel waarbij nationaal denken verkwanselt is. De enorme geldstromen dragen niets meer bij aan ons welzijn, integendeel. Alle verkiezingsbeloften zijn in de shredder verdwenen.
  Econoom schreef : de Polen wonen hier en ICT specialisten zijn welkom, waar ze dan ook vandaan komen….
  De Polen worden “gebruikt” als goedkope werkkrachten omdat het Nederlandse bedrijfsleven te duur is geworden. Dit heeft als gevolg : meer ZZP-ers en het successievelijk verdwijnen van het MKB. Iedere Nederlander die hier gebruik van maakt gunt (of kan het niet meer betalen) een Nederlands bedrijf het niet meer.
  ICT specialisme, moeten wij ons niet schamen dat er in de gezamenlijke landen van de EU geen voldoende vakkennis aanwezig is ?
  De manie om alles nog goedkoper te willen hebben holt onze maatschappij volledig uit en is inmiddels tot ,,volkssport,,
  no.1 geworden. Hoe groter de vraag, des temeer import van goedkope artikelen en goedkope arbeiders. De vraag bepaald …. het antwoord mag duidelijk zijn. Maar ook op elk gebied lijd onze hebzucht naar goedkope ,,waar,, naar wereldwijde spanningen. Het begint erop te lijken dat wij, de EU, ons zelf niet meer kunnen handhaven zonder gebruik te maken van …. slavernij .
  Ik schrijf het al zo vaak, alles heeft zijn prijs ! ALLES . Alles draait om de pecunia
  Natuurlijk is het tegen dovemansoren gezegd, de EU is niet met ons maar tegen ons. Ondanks al deze goedkope lonen is voor velen het leven niet meer betaalbaar. Zover zijn wij al gezonken, verdronken in onuitvoerbare, leugenachtige beloftes.
  Het geld is nog nooit zo goedkoop geweest, maar de armoede ligt op straat.
  Midden jaren 60, da’s toch wel heel lang geleden, leefde ook Nederland in angsten. Niet alleen vanwege wereldwijde conflicten, maar ook angst voor het voortbestaan. Herkenbaar ? Begin 1970, (50 jaar geleden) kwam het lied :
  Vluchten kan niet meer ( J.Arean en F.Halsema ) en is nu nog van toepassing. (Die andere Halsema moet direct opgesloten worden…. ) . Maar met één groot verschil, de Europese ellende hebben wij zelf veroorzaakt. Subsidies veroorzaken een schijn-welstand.
  Geld regeert de wereld als nooit tevoren, ook uw doen en laten…. , helaas ! Maar ondank het feit dat staatsleningen binnenkort niet meer rendabel zijn,, uw spaargeld alleen maar nog meer geld gaat kosten, de armoede steeds groter aan het worden is en de eerste levensbehoeften onbetaalbaar blijken te zijn …. komt de Europese Centrale Bank in september met weer een nieuw ,,reddingspakket,, Het zesde op een rij, namelijk de GLRG III , wederom een probeersel om de EU, met namede banken te redden én u, u raad het al, wij betalen de rekening !
  Het enorme kapitaal dat uitgegeven wordt aan de miljoenen vluchtelingen die nog komen kan beter besteed worden aan een beter (kostendekkende begroting) sociaal leven van de Europese burger.

  Brussel is de slechtste goochelaar aller tijden, alle trucks mislukken. Alleen die worst ( die halve dop ) die ons voorgehouden wordt, daar gelooft de meerderheid nog in…. . Hebben is hebben.

 25. De wereld wil niet luisteren naar God en wat doet God dan altijd…..de vijand op ze afsturen toch

 26. Verwonderd dat nog niemand de oorzaak vermeld, alleen veel comentaar over de gevolgen.
  Wanneer gaat dat in het politieke colibrie verstand van deze die aan dezelfde vreemde hun volmacht afstaan ieder 4/5 Jaar.
  Democratie is de wet van de hoeveelheid. En de hoeveelheid vindt men in de basis van de pyramide.
  Begrijpt wie begrijpen kan.
  Stopt al die nodeloze protesten. Begint met na te denken hoe een nieuwe weg kan genomen worden.
  En dat kan maar bij iedere nieuwe verkiezing!!!

 27. Evert schreef:
  25/08/2019 om 10:43 pm “De grote steden kennen een moslim populatie van +50%.”

  Hoe komt u aan deze cijfers?

 28. @econoom:
  Jaja, we kennen allemaal de callcenter medewerkers/technici die van toeten noch blazen weten..dat kun je moeilijk hoogopgeleide ICT-ers noemen..voor het nederlandse bedrijfsleven, net als in belgië, telt maar één ding: zo goedkoop mogelijke werkslaven, het niveau van opleiding en technische bekwaamheid is helemaal geen vereiste…en als Indiër gelden waarschijnlijk ook nog eens de strenge regels mbt arbeidsrechten en voorwaarden zoals voor europeanen niet eens….uitbuiting loert dan ook om de hoek?
  Polen vestigen zich niet met hun gezin, niet in Limburg en nergens in europa.
  Waarom niet?
  Dan hebben ze geen reden meer om, om de haverklap, betaalde vakanties in hun goedkope thuisland te houden op de kap van die ‘vergrijzende’ bevolking en elke werkende/belastingbetaler.
  Eu-regel waarvan straatarme oostblokkers volop gebruik maken: een maand of zo werken naargelang ze goesting hebben om dan dríe maanden op hun lauweren te gaan rusten met een uitkering die dubbel/driedubbel het gemiddelde loon bedraagt van een werknemer in Polen ed, dan terugkomen en opnieuw aan het werk gaan, vaak bij dezélfde werkgever die ook nog eens en télkens een premie krijgt om een werkloze aan te werven…. een corrupte carrousel, zoiets als een btw-fraude-carrousel maar dan legaal gemaakt om onze SZ en welvaart nog sneller leeg te zuigen. (Dan kunnen ze ons nog meer belasten om de ‘onbetaalbare’ SZ te ‘redden’)
  Uiteraard wordt de uitkering ter beschikking gesteld door de sociale zekerheden waarvoor de autochtone/belastingbetalers van de eu-landen bijdragen waar Polen en oostblokkers komen werken: NL, Be, De, Fr…af en toe eens werken en zelf minimale bijdragen aan SZ te leveren om drie maanden meer uitkering te trekken dan ze bijdroegen…wíj zullen dat verschil wel bijleggen met ons pensioen/loon?
  In de eu wil roemenië zelfs die termijn van ‘welverdiende’ rust, de aderlating van onze sociale systemen ten koste van ú en mij, van drie naar zés maanden verhogen….
  De rest van álle eu/oostbloklanden zullen dan wel snel volgen door meteen en massaal ‘arbeidskrachten’ aan te moedigen om in west-europa ons van onze welvaart en sociale voorzieningen af te helpen om hun economie een extra boost te geven met telkens drie/zes maanden uitkeringen per arbeidskracht op onze rug.

 29. Ik kom net thuis na een goed gesprek met mijn Marokkaanse buurman en buurvrouw… Een goed gesprek waarin ik kon vertellen over mijn geloof in Yeshua en dat ik totaal niet bang ben of hoef te zijn omdat ik Zijn kind mag zijn. Zij was verbaasd over hoeveel ik kon vertellen over hun geloof. Ze was dat totaal niet gewend… (FYI, ik heb ze vriendelijk begroet als buren, geholpen met klusjes, lenen van spullen enz)

  Is dat niet zorgelijk? Zou ons land, als wij dan zo christelijk zijn, niet gevaarlijk voor hen moeten zijn om bekeerd te worden? Je stuurt je soldaten toch niet alleen 1 voor 1 in het hol van de leeuw? Misschien komt het omdat we dat niet zijn? Geen veilige vesting en heel weinig leeuwen?

  Ik was helemaal niet blij met mijn buurman in eerste instantie maar ik heb gewoon gedaan wat mij ingegeven werd. We zijn nu meer dan goede buren zelfs.

  Ik vraag me af, hoeveel tijd hebben die gristenen gestoken in voorbereiding, die gristenen die ze hier zo graag heen halen? Hoe wil je zwaardvechten zonder oefenen. Of zonder de wil te willen vechten of een eerlijk gesprek aangaan? En wat te denken van gebrek aan wapenrusting en langeafstandgeschut? (Ef 6 geestelijke wapenrusting en gebed)

 30. @Econoom. Het bedrijfsleven hanteert uit eigenbelang de skilled worker policy, die in veel landen wordt toegepast. Haal mensen binnen die je kunt gebruiken. Prima, niks mis mee. Echter de linkse NL overheid laat duizenden ongedocumenteerde illegalen binnen die vaak niets anders kunnen dan een parasitair leven leiden want geen enkele opleiding en dus het land economisch een hoop geld kosten. Plus de problemen met duizenden moslims die zich weigeren zich aan te passen. De grote steden kennen een moslim populatie van +50%. Dat is toch waanzin? Toen ik jong was waren er geen of weinig moslims in Nederland. In 50 jaar tijd is NL voor een groot deel omgevolkt. En dat gaat in rap tempo door. Mij is nooit gevraagd of ik dat wel wil.

 31. @ Econoom 25/08/2019 om 2:34 pm

  Maar nog nooit zoveel storingen gehad bij mobiel netwerk, bank, ov, post nl. etc. Verlang welhaast terug naar de ouderwetse bank met fysieke kantoren, analoge telefoon, en de simpele nokia’s die konden bellen en teksten.
  Ook zo makkelijk voor de later in tijd dementerende grijze golf die ons in het digitale surplus heeft gemanaged om niet te hoeven meegaan met updates, upgrades, appjes en concurrerende vormen.

  Doe basic, en flikker het overschot eruit. Brengt niets nieuws, geen verbetering, enkel sores.

 32. . Ook het Nederlandse volk ervaart veel onrecht omwille van migranten.
  Maar ook hier zijn er die er aan verdienen op kosten van de staat. Procederen kost ook veel geld.
  Toch, het moet allemaal van het bestuur, al sinds de 70er jaren.
  Het zijn geen gastarbeiders meer,onder hen zitten ook criminelen heb ik gehoord. Extra procedure.

 33. Pieter verbannen en blokken op deze site! Respectloos zeg. Je bent hier te gast bij Xander. Xander ga zo door!

 34. We worden als Nedrelanders aan alle kanten bedrogen mensen wordt tijd voor GROTE OPSTAND.

 35. Oma ik verwijs u naar de cbs cijfers en een artikel in elsevier weekblad van 31 juli. Het Nederlandse bedrijsleven heeft een andere opvatting over ICT-ers uit India dan u. Die haalt ze in grote getale binnen. Ga maar eens kijken rond Eindhoven en Amsterdam. Daarnaast is het Europese Medicijnen Agentschap vanuit Londen verhuist naar Amstetdam wat weer heeft geleid tot immigratie van hoogopgeleide medewerkers uit EU landen. En in jer vergrijzende Limburg zijn ze maar wat blij met al die Polen die zich daar vaak blijvend willen vestigen met hun gezin.

 36. De bevolkingsgroepen van praktisch alle landen worden de migranten zat. Gewoon geen uitkeringen meer verstrekken, dan moeten ze wel werken. Ook de uitkeringen in het buitenland stopzetten. Dan hoeft er niet bezuinigd te worden en kunnen we de miljarden in de economie steken.
  Maar ja, daar is wel moed voor nodig…

 37. @econoom:
  “In Nl zijn de grootste immigrantengroepen Polen en Indiers. De eerste groep zijn mede EU bewoners. De tweede groep bestaat grotendeels uit hoogopgeleide ICT-ers.”
  Zo, en hoe tel je de talloze, tienduizenden uitkeringstoeristen afghanen, syriërs, pakistanen, áfrikanen die de afgelopen jaren naar europa afgezakt kwamen om in onze sociale hangmatten te mogen liggen op onze kosten? Met gevaar voor eigen leven en gesponsord om mensensmokkelaars te betalen?
  Zíjn er sinds de immigratiecrisis die járen dan géén oorlogsvluchtelingen opgevangen of zijn dat intussen al allemaal Nederlandse búrgers misschien?
  Gebruik je hetzelfde bedrog als de politiek om moslim/allochtone gedetineerden met dubbele nationaliteit als Belg te rekenen om de schijn te wekken dat enkel witte autochtonen criminelen zijn om de oververtegenwoordiging van crimineel moslim gespuis in onze gevangenissen te verdoezelen? Zoiets?
  Je durft ook nog beweren dat ICT opleidingen in ontwikkelingsland india op hetzelfde niveau staan als in de beschaafde wereld met onderwijs van topniveau?
  Pas je nickname best aan als je deze onzin voor waarheid wil verkopen….

 38. 40 duizend daklozen in Nederland de helft migranten. Volgens minister blokhuis moeten wij ons diep schamen. Ik vraag mij af waarom? Dit zagen we toch op ons af komen

 39. @peter.

  Ben U zo dom ,of bent U een van hen . Als het laatste is waar , zou ik zeggen ,, weg wezen U.

 40. Ron:
  Als het werken is tot 67 om die prikkeldraad te betalen dan met alle plezier. Als het is om die parasieten te onderhouden dan bedank ik er ook voor.

 41. ik wens niet zo te worden aangesproken,en het is meneer voor jou/en je medewerker die dit heeft geschreven,nooit meer doen xandertje

  Gelieve hier niet meer te posten. Mod.

 42. Men blijft ze maar binnen nemen, dus blijven ze komen, er moet dringen een migratiestop komen. Shalom

 43. waarom moeten wij werken tot 67? Nu weet je het met dank aan de hypokrieten in Europa en de NGO s.

 44. Burgeroorlog speelt de linkse/achtse machtselite in de kaart.Eerst creëer je chaos om daarna weer iets te vezinnen om die chaos op te lossen en daar wordt geld aan verdiend!

 45. Bescherming eigen oorspronkelijke bevolking heeft bij onze regering de laagste prioriteit. Diversiteit is het toverwoord om de toekomstige catastrofe maar niet te hoeven onderkennen. Wegkijken is de politiek om maar niet te hoeven zien en te weten dat dit uitloopt op een ramp en als die ramp zich voltrekt, dan te kunnen zeggen: wie haben es nicht gewusst en dan weg te wezen.

 46. kan je dat onderbouwen met cijfers?graag een verwijzing naar een bron?,pieter

  Pieter, lees de bronnen onder het artikel en verder een advies aan u, ga zelf ook eens op onderzoek uit in plaats van hier te parasiteren en te klagen. Mod.

 47. Elke dag vraag ik me af. Wanneer gaat de chaos ergens in Europa losbarsten.

 48. In Nl zijn de grootste immigrantengroepen Polen en Indiers. De eerste groep zijn mede EU bewoners. De tweede groep bestaat grotendeels uit hoogopgeleide ICT-ers.

Comments are closed.