Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’ –
Afbeelding: Getty Images (6).

————————————————————————————————————————————-

James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was Obama die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

‘Zonder president Obama zouden we als inlichtingendiensten vermoedelijk geen beoordeling hebben opgesteld die alles in gang heeft gezet en nog steeds gaande is, inclusief het onderzoek van Speciaal Adviseur Mueller. Daar is president Obama verantwoordelijk voor. Hij was het die ons in eerste instantie de opdracht tot die beoordeling gaf.’

In mei eiste de voorzitter van het Gerechtelijke Comité van de Senaat dat het ministerie van Justitie een ongecensureerde versie van een sms’je van de in opspraak geraakte FBI agent Peter Strzok overhandigde. Daaruit bleek dat hij in 2016 na het lanceren van de geheime ‘Operatie Crossfire Hurricane’ tegen de campagne van Trump letterlijk aan zijn maîtresse en (voormalige) FBI collega Lisa Page schreef dat ‘het Witte Huis hier achter zit’.

‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

Strzok sms’te haar tevens dat hij ‘niet kan geloven dat ze serieus naar deze beschuldigingen (tegen Trump) kijken… Na anderhalf jaar is er nog steeds geen openbaar bewijs dat Trumps adviseurs met de (Russische) hacks verbindt, noch van Trump zelf met de ontwrichtende pogingen van de Russische regering.’ (2)

Clappers onthullingen tegen CNN bevestigen dus de woorden van Strzok dat het Witte Huis onder Obama van meet af aan achter de grotendeels illegale acties tegen Trump zat, en het hele ‘samenzwering met Rusland’ verhaal niets meer dan een grote hoax is. (1)

Hillary had diverse geheime ontmoetingen met Putin

Hillary Clinton was er vorige week natuurlijk als de kippen bij om Trump te verketteren voor zijn topontmoeting met de Russische president Vladimir Putin in Helsinki. In haar eigen memoires schreef ze echter hoe ze hem in 2012 zelf ontmoette, en zelfs een ‘band’ met hem opbouwde, en hij haar diverse persoonlijke dingen vertelde (3).

Tevens heeft ze in 2014 meerdere geheime ontmoetingen met Putin gehad (4) – op zich allemaal geen schokkende zaken, maar behorend tot het normale politieke proces. Daarom is het des te hypocrieter dat de gevestigde orde rond Hillary en Obama nu net doen of Trump ‘verraad’ heeft gepleegd door alleen al met Putin te gaan praten, nota bene over een mogelijk herstel van de samenwerking en vreedzame betrekkingen.

Nog meer ‘Obama tijdperk’ contacten met Rusland

Volgens het internationale persbureau Reuters had de 29 jarige Maria Butina, die er nu van beschuldigd wordt een Russische spion te zijn die geprobeerd zou hebben de toenmalige presidentskandidaat Trump met Putin in contact te brengen, in 2015 diverse ontmoetingen met een onderminister van Financiën, en met de vice voorzitter van de Federal Reserve, twee mannen die door Obama waren aangesteld. Butina reisde in dat jaar met Alexander Torshin, de vice gouverneur van de Russische Centrale Bank, naar de VS. Van Torshin wordt nu beweerd dat hij ‘banden had met leden van Trumps familie’. (5)

Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons beruchte campagneleider  John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, werd onlangs immuniteit aangeboden door de speciale adviseur Robert Mueller als hij zou getuigen tegen voormalig Trump campagnemanager Paul Manafort. Recent bleek dat Tony Podesta in 2016 van de Sberbank, de grootste Russische bank, een vergoeding van $ 170.000,- had gekregen voor zes maanden lobbywerk tegen de sancties van de regering Obama, die waren ingesteld nadat Rusland de Krim zogenaamd had ‘geannexeerd’ (zoals onze lezers weten was dat in realiteit een 100% democratische en geweldloze aansluiting).

Democraten passen tactieken van Saul Alinsky toe

Ook uit deze twee minder bekende voorbeelden blijkt de schaamteloze hypocrisie van de Democraten, die Trump zonder ook maar een flintertje bewijs keer op keer valselijk beschuldigen van een complot met Putin, maar daar ondertussen zelf volgens hun eigen maatstaven aan schuldig zijn. Dit past exact in de ondermijnings- en misleidingstactieken zoals die werden beschreven door een van Obama’s favoriete leermeesters, de Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy, die zijn boek ‘Regels voor Radicalen’ letterlijk opdroeg aan Lucifer.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
04-07: Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016: 
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering