Historicus waarschuwt Europa voor ‘Homo Holocaust’ door massa immigratie moslims

Berlijns protest tegen het vele, vaak zeer gewelddadige en soms dodelijke homohaat in en rond islamitische migrantenwijken zoals Neukölln. Media moesten inmiddels toegeven dat ‘bijna alle’ aanvallers jonge migranten zijn. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

‘De Homo Holocaust is al begonnen, echter niet in Rusland, Hongarije of Polen, maar in Engeland, Frankrijk en Duitsland’

—————————————————————————————————————————————-

De Russisch-Israëlische historicus en journalist Alexander Maistrovoy reageerde twee dagen geleden op een interview van zijn ‘progressieve’ Israëlische collega Yuval Harari met de Britse Guardian, waarin deze waarschuwde dat de zogenaamde ‘homofobie’ in Rusland en Oost Europa tot een nieuwe Holocaust kan leiden. Maistrovoy veegt de vloer aan met deze misleidende voorstelling van zaken, en laat met tal van feiten en links zien dat indien homo’s in Europa al een Holocaust zouden moeten vrezen, deze niet door Russen, Polen en Hongaren zal worden uitgevoerd, maar door de vele moslims die Europa heeft binnengelaten.

Harari is met een aantal bestsellers achter zijn naam een ware ‘goeroe’ voor progressieven geworden. Polen, Hongarije en Rusland zijn volgens hem de grootste gevaren voor de LGBT gemeenschap, een stelling die maar al te graag door de media en politiek in West Europa wordt herhaald.

Maistrovoy: ‘Het bewijst hoe diep deze mensen zijn gezonken, hoe ver ze van de realiteit afstaan. Zelfs zulke duidelijke en schokkende zaken zoals het bloedbad in Orlando (uitgevoerd door een moslim in een Gay Bar) heeft hen geen realistische kijk op de wereld gegeven.’

Harari en andere progressieven wijzen bijvoorbeeld op de Russische wet die homo propaganda aan minderjarigen verbiedt. De media proberen met even tendentieuze als angstaanjagende headlines zoals ‘Hongarije en Polen zijn de EU hoofdsteden van homofobie’ en ‘Polen kiest een nieuwe topvijand: homo’s’ de mensen zoveel mogelijk tegen deze conservatieve landen op te zetten.

De grootste linkse Israëlische krant Haaretz publiceerde een lijst met ‘homofobe’ landen, en zette de VS onder Donald Trump op de achtste plaats, na een aantal islamitische landen aangevuld met Japan en het gemengd christelijk-islamitische Tanzania.

Amper cijfers over Rusland en Oost Europa

Er zijn amper cijfers die de beweringen dat homo’s hun leven in Rusland en Oost Europa niet zeker zijn ondersteunen. Het laatste incident in Hongarije dateert uit maart 2008, toen deelnemers aan de Gay Pride werden aangevallen. Rusland telde in 2015 zo’n 65 gevallen van homohaat. ‘Maar is dat veel voor een land met meer dan 140 miljoen inwoners?’ vraagt Maistrovoy zich af. Bovendien is bekend dat men in grote Russische steden veel toleranter is voor LGBT personen.

De historicus doet vervolgens een kleine greep uit de homohaat gevallen die niet uit de Europese media konden worden gehouden, en beperkt zich daarbij tot voornamelijk Groot Brittannië, Duitsland en Frankrijk.

Groot Brittannië

‘Aanvallen op LGBT mensen stijgen de laatste vier jaar met bijna 80%’. Maistrovoy: ‘In de afgelopen jaren is er zoals we weten een enorme toestroom van (voornamelijk moslim) migranten uit Azië en Afrika geweest. Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om een oorzaak-gevolg relatie te vinden.’

Volgens Wikipedia steeg het aantal haatmisdrijven tegen Engelse en Schotse transgenders tussen 2016/2017 en 2018/2019 met 81%. In januari van dit jaar legden CCTV camera’s een van de vele aanvallen met bijtend zuur op een homo vast. De namen van de daders? Huseyin Onel, Mehmet Tekegac, Onur Ardic, Guven Ulas, Mustafa Kiziltan, Serkan Kiziltan. ‘Echte Polen, hè?’  spot Maistrovoy.

Duitsland

De Irish Times berichtte in juli 2018 over de ‘culturele botsing in multiculturele wijken zoals Neukölln’ (wat qua grootte en inwoners een stad op zich is). Een eigenaar van een Gay Bar zei dat de houding tegenover homo’s verslechtert nu er steeds meer moslimmigranten uit extreem homofobische landen zoals Afghanistan, Syrië en Noord Afrika (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) worden binnengelaten. Het aantal hate crimes tegen homo’s steeg de afgelopen periode ‘nog maar’ met 12%, maar gevreesd wordt dat dit slechts het begin is.

De Berliner Zeitung (via Breitbart) gaf dat in oktober toe, en schreef ronduit dat er nog nooit zoveel aanvallen op homo’s in de Duitse hoofdstad zijn geweest, en dat bijna alle daders ‘jonge mannen met een migrantenachtergrond’ zijn.

Frankrijk

France24 meldde in november dat de ‘stortvloed’ van aanvallen op Franse homo’s nog maar ‘het topje van de ijsberg’ is, en er in één jaar een stijging van 15% werd geregistreerd. Zo lokken sommige moslims via gay dating apps nietsvermoedende homo’s naar een afgelegen plek om hen daar te vermoorden (Le Parisien via Breitbart), iets wat ook al in Nederland gebeurt lijkt te zijn.

Een 21 jarige Tunesische migrant werd gearresteerd nadat hij met een mes een homo had doodgestoken en diens vriend had opengereten. Het was één van de vele recente aanvallen van migranten op LGBT mensen in Parijs, zo schreef Actu 17 (via Breitbart). Eerder haalde de moord op een transgendere sekswerker door negen migranten, die een bende vormden die prostituees en hun klanten beroofde, het nieuws.

In dit verband werd gewezen op een andere moord op een 27 jarige transgendere vrouw in Zwitserland, die door Afrikaanse migranten werd gedrogeerd en verdronken. ‘Als Hongaren in Noord Afrika wonen, moet dit ongetwijfeld hun smerige werk zijn,’ vervolgt de historicus cynisch.

Aangevallen door drie ‘kansen voor Europa’

Zijn progressieve collega Hariri klaagde erover dat homo’s in Europa in toenemende mate achter (rechts)populistische partijen gaan staan, zoals het Rassemblement National van Marine Le Pen. De 20 jarige Franse homo student Guillaume Laroze legde uit waarom. ‘Ik werd op een station in Parijs door drie ‘kansen voor Frankrijk’ aangevallen,’ waarbij ‘kansen voor Frankrijk’ de sarcastische bijnaam is voor moslimmigranten, verwijzend naar socialistische leiders die met deze term de islamisering van hun land aan de Fransen proberen te verkopen.

Andere nog maar kort gearriveerde ‘kansen’ voor Europa slachtten in Zweden een homo af en bonden vervolgens een slang om zijn nek. Maistrovoy: ‘Dit kan ongetwijfeld als de triomf van het multiculturalisme worden gezien.’

Groot verschil tussen afwijzen en haten

De historicus erkent dat Oost Europeanen en Russen weliswaar niet staan te juichen over homo’s, ‘maar er is een groot verschil met haten. Polen, Hongaren en Russen bemoeien zich niet met het persoonlijke leven van homo’s. Die kunnen daar hun eigen clubs, cafés, ontmoetingsplekken en forums hebben. De anderen mensen willen enkel dat de LGBT gemeenschap niet hun normen, ideeën en waarden aan de rest opleggen, bijvoorbeeld met opgetuigde gay parades, propaganda onder kinderen en adolescenten, en wetten die erop uit zijn de Joods-christelijke basis te vernietigen,’ zoals in de VS en Europa gebeurt.

‘De geleerde Westerse elite heeft deze barbaren binnengehaald’

De enige ‘geaccepteerde’ gepraktiseerde vorm van homoseksualiteit in de moslimwereld stamt uit de oudheid, namelijk het verkrachten van een na een strijd of oorlog overwonnen vijand, om zo je superioriteit te laten blijken. ‘Dit werd en wordt enkel door primitieve mensen gedaan,’ vervolgt de historicus, wijzend op de wreedheden die werden begaan tegen de Libische leider Gadaffi en de Amerikaanse afgezant Christopher Stevens.

Alle andere vormen van homo relaties zijn verder strikt taboe in de islam. Transgenders moeten worden uitgeroeid of verbannen als ‘zwakzinnige’ personen of ‘duivelse schepselen’. ‘Deze ideeën worden er diep ingeprent door meedogenloze islamitische wetten. Slechts 5% van de Palestijnen en 6% van de Libanezen accepteren homo relaties,’ zo laat de Arab Barometer zien.

‘Maar de geleerde elite in het Westen heeft deze barbaren binnengehaald. Ze lieten de wolven los in hun eigen konijnenhok, en waren toen verbaasd dat er iets mis ging met die arme konijnen.’

‘Homo Holocaust is al begonnen’

‘Harari is bang voor een herhaling van de Holocaust, deze keer een Homo Holocaust. Hij heeft gelijk. De Holocaust is al begonnen, echter niet in Rusland, Hongarije of Polen, maar in Engeland, Frankrijk en Duitsland,’ en in de rest van ‘progressief’ en ‘liberaal’ West Europa.

‘Niettemin ben ik optimistisch,’ besluit Maistrovoy. ‘Ik hoop dat homo’s – in tegenstelling tot de Joden in de tijd van de Nazi’s – een plek hebben om naar te ontsnappen. Dat zou bijvoorbeeld wel eens het Hongarije van Viktor Orban kunnen zijn, waar ze heel veilig kunnen bestaan, zij het zonder vulgaire en uitdagende uitspattingen.’ (1)

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. “Historicus waarschuwt Europa voor ‘Homo Holocaust’ door massa immigratie moslims.”
  De holocaust in europa is reeds geruime tijd bezig…alleen niet enkel om homo’s uit te roeien door antisemitische moslims maar op élke europese anders/ongelovige burger, enkel mogelijk gemaakt door….medeplichtigheid van westerse eu/politieke leiders.
  In het westen staan justitie en politiek de uitroeiing en moord op eigen bevolking openlijk toe door het beschermen van de horde immigratie/moslim moordenaars die voor dit doel werden binnengehaald.
  Resolutie van straatsburg, 1975, het kalergi plan, geschreven door vrijmetselaar graaf richard von coudenhove-kalergi een boek met de titel “Praktischer Idealismus”….In 1925…..
  en: 2010!!
  Deze RECENTE eu-resolutie 1743 is officieel in juni 2010 bekrachtigd, onder voorzitterschap van….turkije!
  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

  1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

  1743-11: De islam is een religie van vrede.

  1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven.
  Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

  1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is.
  Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

  1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

  1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

  1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

  1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom.
  Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

  1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

  Pure propaganda en een openlijke bekentenis van eu verraders voor onderwerping van europeanen aan de achterlijke islam.
  De europese volkswoede moet zich richten op deze eu/en politieke hoogverraders die heulen met de islamitische vijand om ons europese continent te islamiseren, onze eigenheid en westerse cultuur en volkeren te vernietigen.

 2. @ Nieuw Begin: 9:40 am. Geheel met U eens. De CU is overgelopen naar “de linkse kerk”.

 3. Misplaatst gebruik van het woord “Holocaust” in de Israelische krant.

  Holocaust was de met voorbedachte rade, systematische en fabrieksmatige moord op de Joodse medemens, met miljoenen slachtoffers tot gevolg.

 4. Niet onze cultuur.Wie zulke dingen praktiseerd,moet uit de gemeenschap worden gestoten.

 5. willy schreef:
  17/07/2019 om 3:51 pm

  Homoseksualiteit afkeuren is nog altijd totaal iets anders dan homo’s geweld aandoen, of zelfs doden.
  Het eerste is wat conservatieve kerken doen, en als homo kan je dan een andere keuze maken.
  Het tweede is wat moslims doen en daar kan ja als homo straks niet meer aan ontsnappen.
  Waarom denk je anders dat het songfestival in 2020 niet in Amsterdam gehouden wordt?

 6. Peter,

  de moslimbarbaren zijn door de VS-globalisten naar Europa gezonden om Europa in chaos te storten zodat de VS + G-B. gedurende nog eens HONDERD jaar de wereldheerschappij kunnen hebben …

  Krijgen wij binnen de 10 jaar na rassenrellen/revoluties een Europese dictator (herhaling verval en einde West Romeinse Rijk !!!) ??? Krijgen wij weer een Führer ?

 7. Het homowereldje is net als het feminisme in het recente verleden gekaapt door personen die er een eigen agenda op na houden. En die agenda loopt niet parallel met de oorspronkelijke.

 8. En na de homo holocaust volgt de holocaust op christenen en joden en na die volgt de holocaust op de rest van de overgebleven dwarskoppen die nog steeds geen islamiet zijn geworden, tot er eindelijk geen ongelovige meer is, waarna ze elkaar weer te lijf gaan, de soennieten en sjiieten. Wat een grandioze verrijking zijn deze islamieten toch, nietwaar ‘links en progressief”? Ach als de prijzen van de woningen maar blijven stijgen dan zijn de optrekjes van Van Dam en Timmerkloot weer meer waard, en dat is fijn, voor hen en daar doen ze het voor: eigen beurs alleen en eerst!

 9. En dan Arie Slob!
  Die luidt de doodsklok over het post-Christelijke ( Gereformeerde ) Nederland door zich laf NIET te verzetten tegen een uitspraak van de Raad van State ( lees Thom de Graaf lees Demonen666 lees ongekozen partijkartel extreem- linkse dwazen die NL in een soort islamitisch-socialistisch kalifaat willen omvolken ) en die tegen de wil van de overgrote meerderheid van de gemeente Naaldwijk deze gemeente wil dwingen een madrassa te openen.

 10. ‘Homo Holocaust’? Men mag gerust zeggen ‘Holocaust’ in het algemeen. Het is algemeen geweten dat moslims tegen elke persoon zijn die niet in hun ingebeelde profeet gelooft. Het staat in hun ‘koran’ dat iedere niet-gelovige moet gedood worden.

 11. Nu zijn het de homofielen en gender lozen die mensen aanvallen als zij De Bijbelse/Gods normen en waarden naleven en ondertekenen (Nashville verklaring).

 12. Helaas komen vele homo’s nog voor de islam op ook. Kijk maar naar types als Paul de Leeuw etc.

 13. Vreemd ik was in een land en vroeg wat nette mensen waar er een grote vrijmarkt was.
  Ze zijden,in tapolca is een multiculturele vrijmarkt,elke zondag.
  Leuk dachten we en gingen vroeg naar tapolca.
  Het was geweldig,alle nationaliteiten waren er,zelf boeddhisten en heel Europa.
  Maar geen zwarte en of moslims.
  Dit was voor mij de echte multiculturele vrijmarkt.

 14. In evangelische ‘kerken’ is men zeker NIET homofoob. Daar word men geleerd van zijn medemens te houden. Praktiserend homoseksueel zijn (en van anderen eisen dit goed te vinden) is iets anders dan homo zijn. Houd van de zondaar maar niet van de zonden).

 15. Good old Yuri Bezemenov. ZIjn lezing van 1983 (!) heeft nog meer aan kracht gewonnen. Succes allemaal. <>. Wil je weten wat hij zei, zoek het zelf lekker op. Je zult het herkennen.

 16. Heel erg en pijnlijk om te lezen. Ieder mens heeft recht op geluk en liefde. De gedachtengang van immigranten is middeleeuws. Helaas alleen te stoppen dus als de immigratie eindelijk eens stopt…

 17. Wat moeten we van dit artikel denken? is homofoob discriminatie van de homo’s ? is de islam homofoob? Zeker. Is het christendom homofoob? Zeker, niet in alle groepen maar toch zeker bij de Evangelische gelovigen en hoe komt dat? Paulus natuurlijk, lees zijn Romeinenbrief maar eens een brutale aanval op godsdienst en holibi’s . god heeft twee seksen geschapen, man, vrouw kan het duidelijker, genderfilosofie de mens die niet tevreden is over wie hij is, en hij zal dan zelf wel zijn geslacht bepalen, voor allen die niet gelovig zijn, geen enkel probleem! shalom

Comments are closed.